A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

ja, igen akartam még írni: Mangora, ne légy szomorú. Most pocsék, de az a lényeg, hogy a baba egészséges legyen. Ha ő így érzi jól magát bennt, akkor mi (TI) alkalmazkodunk hozzá, és másként fog megszületni. Úgyis csak ő a fontos. És hát igen, legalább tudni fogod, hogy mikor indulj el :wink: Nézd a pozitív oldalát.
Az orvos meg egy büdös paraszt volt :twisted: Jól bele kellett volna rúgni egyet. :wink: azt szoktam ilyenkor kívánni, hogy ugyanazt tapasztalja meg ő is a saját bőrén, ahogy más emberekkel bánik.

Szilvi
huszilvia

Zsuzsi, nekem a jövő heti UH-t lent csinálják az alagsorban, nem ott, ahol azt a rossz emlékűt.
Remélem, hogy nem ugyanaz a doki, aki a genetikait annó, őt is én rosszul bírtam (pedig nekem nem tévedtek az eredményeknél).

akkor ez a különbség a fizetős és az állami CTG között... nekem nem simogatták, hanem jól megrázták a hasamat:) igaz, kérdezték, hogy szabad-e. Babát nem érdekelte, aludt tovább.

Abban teljesen egyetértek, hogy férfiakkal "meg lehet etetni bármit", amíg nem tudják, mi van benne:) és poén.
Tetszik ez a "büntetlen örömök" könyvcím:)

Szilvi, a magnéziumtól 1 hónapig masszív hasmenésem volt... minden nap azt gondoltam, hogy akkor ez most a szülés előjele :P
Jobbulást neked és próbáld meg kipihenni a szar éjszakát.

Reni, nagyon nem bírok mászkálni:( csak totyogok meg vánszorgok.
A szülésznő azt javasolta, hogy a 38. héttől kezdve sokat sétáljak, mert a gravitáció jót tesz, segít beilleszkedni a baba fejének. Meg hát "kilométerhiányom" is van már, mindig rengeteget gyalogoltam.
Na jó, meggyőztél, akkor viszem a férjemet inkább:) de köszönöm a biztatást.

Megint azt álmodtam, hogy Edina babája megszületett.
Úh Edina gyorsan jelentkezz, és írd meg, mi van:)

Puszi
M.
monke

Jó reggelt lányok,

végre nyugi van a hétvégén, senki nem jön, mi se megyünk, azt hiszem a főzésen kívül pihenni és gyógyulni fogok...

6-kor forgolódtam avgy fél órát, aztán eddig visszalukáltam, hurrá.

HuSzilvi, én is ezé rtilyedtem meg a hányás-hasmenésemtől múltkor, főleg, hogy anyum azt mondta, mielőtt engem szült, ilyen panaszai voltak.No, de nyugi, sztem gyomorrontás nálad is.

Mangora, remélem nem talizol azzal a köcsög dokival többet, vagy ha igen, egy nagy tökönrúgás kéne neki valóban.

Krisztina, mindannyian várjuk az első kiscsajt, csalogasd ki Anna babát :lol:

Móni, Zsuzsi, én úgy tudom, a csík független a baba nemétől, szóval Zsuzsi no para, Babau édes kisláyn lesz!

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Móni, Edina sms-t sem írt, remélem jelentkezik....

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Mangora
Az uh-os dokinak is biztos leszálló ágban van a szexuális élete, azért volt ilyen veletek, ne foglalkozz vele! :wink:
Én császárral szültem a lányokat, nincs semmi vész! Nem aggódnék, ha megint az lenne, csak szeretném kipróbálni a természetest. Gondolom, nekem ez az utolsó esélyem. :)

Na lányok, nekem a KÉT LÁNNYal volt barna csíkom, fel a köldökömig, Vincével meg semmi. :lol: ennyit erről!

Tegnap este óta folyamatosan fáj a derekam, a hasam alja, de még mindig semmi. Készen vagyok már ettől a várakozástól!Keményedek óránként többször... Nem tudom, mi van már.

A dokim itt lesz a városban, nem utazik el. Azt mondta hívjam, ha van valami. Szóval szerintem benéz rám, ha szülök.

További szép reggelt nektek!

vick
Kép
Kép
ervick

Szilvi
Jobbulást!

Kata
Pihenés, gyógyulás!

vick
Kép
Kép
ervick

Úúúristen:)
Akkor nekem lesz lányom???
Esetleg kettő?
:D
monke

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki egyben van még!

Jó korán keltetek és milyen sokat írtatok. Igaz, voltam ébren én is 1/4 6 és 6 között, de sikerült visszaaludnom 8-ig.
Már mosom az első adag babruhát, megfőztem a krumplit és a tojást a rakott krumplihoz, a párom rendezkedik, én meg leültem dolgozni. Jövő héten lejár az egyik határidőm, azt akarom megírni és holnap postázni, hogy ezzel is meglegyek.
Végre mi is itt vagyunk egész hétvégén :-) Ja, a holnapi ügyeletet leszámítva, persze.

Szilvi, sajnálom a rosszullétet, pihenj ma sokat, reméljük, hamar jobban leszel. Lehet tudni, hogy mi okozta?
Köszi a liszttel kapcsolaos felvilágosítást, bizony Isten kedvet kaptam, hogy kipróbáljam, pedig annyira nem is vagyok oda érte.
Tényleg kezdődhet így a szülés, de ez még tuti nem az.

Móni, nem ijesztettél meg, csak már fóbiáim vannak :-)
Szóval most máshol lesz az uh? Na, erre kíváncsi vagyok, mert nekem nem mondtak semmit ezzel kapcsolatban.

Vick, szerintem már csak pár nap és meglesz Vince! Elhiszem, hogy rossz ez a várakozás.

Köszönöm a csíkokról az infókat! Persze, hogy ez is egy népi bölcsesség.

Ja, a párom tegnap megkérdezte, hogy akkor honnan is fogjuk tudni, hogy mikor kell menni a kórházba? Na, mondom, azt én is szeretném tudni. :lol:

Mindenkinek jó pihenést eben a borzasztó időben!

Puszi
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Móni, tudod, csak akkor bizos, ha megszületik :-) :P

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jó reggelt!!

Én most egész jól aludtam egyszer fent voltam pisilni aztán reggel 6 kor és most keltem fel!

Pocak barna csíkkal kapcsolatban sztem mindenkinél más pl bnőmnek elindult és a hasa feléig ért és fiút szült két hete , nekem meg végig van !
TErhességi csíkkal kapcsolatban elején kész voltam mert nagyon viszkedt hámlott a hasam és piros csíkokkal nagyon fájt , mindent kiprobáltam már de semmi nem hatott rá!! Elmentem egy másik gyógyszertárba ahol mondtam meg megmutattam a csajnak .és adot rá egy nagyon jó kenöcsöt vmi gyógyszertári készítményt, ráadádul még receptre is adják így tök olcsó ! És két nap alatt gyönyörű lett a pocakom! Azóta azzal kenem meg johnson baby aloe vera olajjal! :lol: !

Mangora!
FEl a fejjel, nekem is az első uh ilyen volt! Mikor húsvét hétfőn reggel 7-8 hetesen rohantunk be a korházba akkor elmentünk keresni egy orvost hát mikor találtunk egy embert a folyóson akkor megkérdeztem h hol találunk egy ügyeltes orvost erre közölte vele a kis faszi h én vagyok! Elmondtam neki h vérzek stb... mondta h hova menjünk mindjárt jön és megnézi uh a picikémet! ott ültünk apárommal tök elkeseredve h nehogy vmi komoly baj legyen megint! Na behívtak egy tök sötét szobába és mondta h vetközzek le de akkora volt a hely h nem is részletezem!!Elhúztam a függönyt és kint volt mindenem pedig akkor nem vagyok egy akkora darab ! Aztán lefektetett egy ágyra és elkezdte az uht.. tök magasra volt feltéve az a kicsi tv amin láttam a picikémet , aztán ott fekszem erre bejön még egy doki :roll: de jó.. aztán mondja neki h szívhang oké de itt van vmi.. erre kérdeztem h mi a baj? Mondják h vérömleny van a méhszájnál és hogy felvételre javasol ... :cry: ! de semmi más felvilágosítást nem kaptam !Aztán kiküldtek!
TEljesen kész voltam!párommal kint ültünk és vártuk h mi legyen.... egyszer csak kijön a szülőszobáról egy hölgy és kérte a papírokat! Rá két perce meg szólt h menjek be! Ott volt a két doki és kérdeztem h most mi a fene van, meg h miért kellene befeküdnöm!? ERrre mondták h azért mert sok kismama nem pihen ha hazaengedik, mondtam magamba ki a a hülye aki a gyerekével szórakozna mármint a normálisabb réteg!!! és ennek ez a lényege! Hmmm mondom én ezt otthon is megtudom tenni van segítségem! ÍGy saját felelősségre hazaengedtek de bele is írták a apapíromba h nem fogadtam el a korházi felvételt! Mert kérdeztem h van e vmi értelme itt maradni erre az volt a válasz h pihenni! akkor azt otthon is tudok és ha bármi van itt van a közelba a korház! Kaptam gyógyszereket és feküdnöm kellett, másnpa felhívtam a dokimat és mindennap beszéltem vele h hogy érzem magam stb és egy hét múlva kellett vissza mennem szerencsére elkezdödött a felszívódás és a 18 . heti uh már nem láttak belőle semmit! lekopogom és idáig minden rendben ! :lol:
Így hazaengedtek! Ennyit az ottani uhra.. ETtől kezdve kész voltam h ha ide kell jönnöm mindig uhra akkor ko leszek, de szerencsére nem én a hepinethez járok ez volt az első és remélem az utolsó is h ide kellett mennem ez egy szar élmény volt! De most 36-37 hetes uhra is a hepinethez megyek ide kapok beutalót a dokitól és tök normális a két hölgy és nagy lcd tv látom a kicsikémet! Tök rendesek mindig megnyugtatnak! Úgyhogy áttudom érezni MANGORA hogy mit éltél át tegnap és én is sírtam volna de erős voltam és csalódott!!! Kitartás és fel a fejjel még bármi lehet!!!!
Ez volt az én kis történetem!!! Mangora a doki nevét nem tudod??? Lehet h ua t fogtuk ki!!! :( !
Minden rendben lesz ! nyugi, Pozitiv hozzáállás segít és most ez a fontos!!!! puszi
Ezek szerint most nem a hepinethez mentél?
Sajnállak nagyon de mára remélem jobb kedved lesz!

Na megyek ebédet főzni majd még jövök !
Puszika!

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Na csajok,nekem ma fáj először a derekam,ami végig nyilall előre a pocakom aljába.DE nincs keményedés és nem is görcsök,inkább folyamatos tompa fájdalom,de ha fekszem nincs.
Remélem ezek előjelek :D :D :D
Végre én is érzek valamit :D

Apa elment dolgozni :( :( :( én meg tököt sütök :)

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat, gondolatokat. Igazából már oda jutottam, hogy látom és értékelem a pozitív oldalát a császárnak is, apa hellyel közzel az első pár hétben itthon tud lenni velünk és akkor segít. Meg hát azért már nem olyan durván csinálják azt sem, mint régen!

Kata, Szilvi, jobbulást nektek!

Barna csík papa eloszlatás. Biztos csak babona, nekem egyáltalán nincs Marcival :) Lehet, hogy ő is lány lesz?

Terhességi csíkokkal kapcsolatban. Nekem eleve is voltak, egész kislánykoromból, mert elég pufók voltam és mikor tizenévesen hirtelen lefogytam, azt nem bírta a bőröm és csíkos lett. Kicsi van a combomon is meg a mellemen is, de már hozzászoktam, nem izgat...
Most azok a csíkok a pocimon kicsit szélesedtek, gondolom attól, hogy nőtt a pocak, de ennyi. Én aloe verás krémmel kenem, de semmi panaszom nem volt amúgy. A védőnő meg külön megdícsérte és kérdezte mivel kenem, mert olyan szép :)
Az erek nekem is nagyon látszanak, de ez tuti a vérbőség miatt. Meg nekem a fehét bőröm miatt régen is nagyon látszottak az ereim. Mindig kérdezték is, hogy nincs-e vmi bajom...

TSzilvi, lehet, hogy ez ugyanaz a doki volt akkor. Egy kis fiatal suhanc, sötét, rövid hajjal... És még ki sem mentünk, mikor a következő pácienst már behívta... Még nekem kellett kerülgetnem, ja és az ágy mellé, amin feküdtem meg jól odalökte a széket. A párom húzta odébb, hogy fel tudjak kelni... Hát remélem nem ő lesz az ügyeletes, amikor szülünk!!! És igen, a a kisképernyős szoba volt, nem tudom, hogy ez a hepinethez tartozik-e vagy sem... :( És Zsirai László dr. a neve...

A derekem az mára nekem is megfájdult... És nekem akkor fáj jobban, ha fekszem, főleg felkeléskor. Amikor megyek egy kicsit, akkor bejáratódik és már kevésbé fáj!

JA, már nem tudom melyikőtök ajánlotta a derék felpolcolást. Éjszaka magamtól is kipróbáltam. Marci ki is mozdult, érezte még párom is, hogy a feje a másik oldalra "átcsúszott", de amint felültem vagy felálltam őfelsége visszasűllyedt fenékkel lefelé. Szóval nagyon el van kényelmesedve a kincsem. Gondolom az a véleménye, hogy nekem így jó, csináljatok amit akartok, én így maradtok.Bent úgysem maradhatok :D :D :D

Na, megyek ebédet főzni, mert párom már reklamál, pedig későn reggeliztünk. Nálunk sült halak, rák meg zöldségek lesznek a menü és délutánra meg tiramisu!

Mangora

Kép
mangora

Halihó!

Köszönöm szépen a hozzám írt szavakat!

Ma reggel 7-kor ideért Édesanyám, mostmár bármikor jöhet Gréti, Apu be tud jönni velem szülni :D . Tegnap azért sem jöttem, mert rájöttem, hogy ez az utolsó napunk kettesben Borssal, Mától ugye Mama van itt, aztán már Gréti is. Furi nagyon. Vonatot építettünk, Thomast néztünk, ropiztunk, szóval amolyan gyereknapot tartottunk ez alkalomból. :D

34372, jaj, ne is mond, itt is mindig akad mosni-vasalni való, brrr. kajás részeket hagyd ki, én is ha meglátok itt egy süti-kaja szót, már ugrom is át a szöveget :wink: :lol:

Mangora :( , nagyon sajnálom, ami tegnap történt Veled. Fel a fejjel, a végeredményre gondolj, kicsi Fiadra!!!

Kankalin, nekem csak a fiammal volt egy hosszú barna csíkom, most nincs. :lol: De tényleg ennek semmi köze a baba neméhez :D Más: mihelyt megvan a tuti recept, hogy mikor indultok a kórházba írd meg légyszi :wink:

Huszilvi, én szerencsés előjelként értékelném a hányás-hasmenést, emlékszem írtó hányingerem volt végig. Akkor inkább már otthon....

Monke, szerintem eléggé le van az "zsírozva", hogy az ügyeletes vizsgál és a saját dokid hívod. Ezzel tényleg ne törődj :D (másnap meg majd a Te dokid ügyel és hívja a másik dokit-rondo :wink: ) Ne haragudj ha már írtad, de Béláné megtanított már szülni? Mi a recept erre? :D

Katicat, no, de akkor tényleg pihizz sokat a hétvégén :wink:

Ervick, már minden reggel benézek, hátha vastag pirossal írva van Vince születése, szurkolok nagyon! Más: orvosváltás jónak tűnik, férjem sem enged nagyon pánikolni, maradunk, nem megyek haza. Megbeszéltük a férjemmel...túlzás, tehát mondtam a férjemnek, hogyha gáz ez a doki is megyek haza. De most tényleg nem látom olyan sötétnek a helyzetet.

Toldiszilvi fél 11-ig alvás??? Hú, írd fel ezt a napot, pár hét múlva el sem fogod hinni, hogy volt ilyen az életedben :lol: . Más: sajnálom, hogy Neked is ilyen rossz élményt kellett átélni. A leggázabb szerintem az, hogy mindenféle felvilágosítás nélkül kiküldenek a folyosóra, ugyan mennyi idejébe kerülne normál emberi hangon elmagyaráznia, hogy miről van szó, vagy netán meg is nyugtathatna.

Krisztinaaa, ó, sütőtök, nyami-nyami.

Jó hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
friday

Hellóka!!

Firday igazad van csak egy két mondtad is elég h felvilágosítsanak mi a helyzet de sajna vannak ilyen dokik akik nem! :( ! De szerencsére az én dokim nagyon rendes és remélem a szülésnél is az lesz!Fél 11 ig alvás hát ez úgy megy h éjjel fent vagyok többször a gyomorégés miatt!!! :(

Mangora

Örülök, hogy jobban vagy , persze gondolom tegnap sokkolt az egész de látom mára már sikerült feldolgozni a történteket és ennek nagyon örülök! Amúgy helyes h nem adod fel, még bármi lehet és én drukkolok neked és Marcinak! Amúgy én úgy megyek be szülni h lehet h császár lesz én felkészítettem magamat vagyis probálom :oops: h bármi lehet 50-50% ! Sajna én attól félek h nem fog menni a két sérvem miatt mert mostanába nagyon húzodnak a régi hegek, bár ezt mondtam a dokinak , mondta h ez természetes ilyenkor ! Majd meglátjuk , bízok benne h nem lesz komoly baj ebből ,de ha császár lesz azt se bánom csak már legyen a kezembe a picike kis MÁté baba ! Ja az uh meg azt mondták h kerek feje van és elég nehéz lesz megszülnöm na maj dmeglátjuk! Akkor te nem a hepinetnél voltál mert ahol most voltál annak semmi köze a hepinethez! Ide jártál végig uh ra ahol tegnap ? Ja nekem is ez a doki volt. ez jött be másodiknak és ez közölte velem ......stílusban h befektetjük .. tudod hova !! :evil: , a másik meg a Rácz doki volt ő egész normálisnak tünt! :wink:
Nálunk a menü ma zöldségleves grízgaluskával és almás rizsfelfújt saját készítésű sárgabaracklekvárral , isteni fini lett!!

Kata , kuráljad magad és pihizzél és jobbulást!

Szilvi neked is jobbulást és kitartás már nincs sok hátra!! :wink:

Vick látom már nehezen bírod el is hiszem !!! A várakozás a legrosszabb, mikor nekem mondták az elején h á milyen hamar el fog telni ez az idő, de a vége a legrosszabb mikor már azt várod h lássad a piciny gyermekedet , mikor ezt mondták nem akartam elhinni de most már elhiszem ! :lol:
Az utolsó pár hét a legrosszabb a várakozás miatt!!

Mikor idén voltunk nyaralni két anyukával is beszélgettem és elkeserítettek h mikor megkérdezték h tudjuk e a bébi nemét , mondtam h igen .. pici fiú erre ők..áá ne éljem még bele magam mert nekik is ezt mondták és nézzem meg mind a kettöjüknek kislány lett.. :roll: ! Sőt az egyik mondta h ő még látta is picike kis kukacát meg a zacsit stb... és mikor kibujt kislány lett! Na mondom mik vannak!!Áll azért keverik össze az uhsok mert a kislányoknak a nunojuk be van duzzadva ilyenkor és olyan mintha a zacsi lenne és köldök zsínor meg a kukac.. hát a franc tudja idáig nekem 3x mondták h a kisfiú, én bízok benne h az mert már úgy is készültünk!! De ha lány lesz akkor sem baj akkor is hazahozzuk! :lol: :lol: :lol: :lol: !

További szép napot!!

Remélem ezzel nem rémisztettem meg senkit!!

puszika!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Hú mennyit írtatok:)))

És még nincs babó.....????

Jaj csajok én már totál kész vagyok....tegnap és ma is folyton azon parázok, nehogy szülinap legyen....!!!!!!!!!! több órán át keményedtem 10percenként, fájni nem fájt, nyomtam magamba a magnéziumot kalciumot, ma meg úgy ment a hasam....azt olvastam ez is lehet előjel :idea: nagyon kíváncsi vagyok meddig húzzuk még.

Szilvi!

Én is elég sok olyan történetet hallotam már hogy más nemű lett a bébi, de ha te is láttad a bizonytékot nem hiszem hogy lány lesz!!!

Mangora!

Örülök, hogy jobban vagy!! De ez nem a te hibád ha nem fordul meg a baba. És az a lényeg, hogy egészséges legyen.

barna csíkom, nincs nekem se Annával volt de csak halvány.

Móni,Kata

Most olvasom, hogy nálatok is volt hasmenéses téma. Akkor elkezdek reménykedni!!

a muffin sütéseteken felindulva nekiálltam én is sütni( nem muffint) és ahogy a sütőbe megakartam fordítani a formát megakadt a rácsba beborult az egész. a sütőbe.....azt hiszem terhességem alatt már nem sütök, most lesz a kutyusnak desszertje!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok!

még egyben.... :lol: de már mennék,mert annyira nagy a terhem,meg úgy nyom Grétus,hogy már szinte menni sem bírok,annyira fáj mindenem. :( a dokim is pont ügyeletes ma,úgyhogy hátha.... :D bár nincs igazán előjel,hogy menni kellene! :?

holnap reggel megyünk megint nst-re,hát kiváncsi vagyok,hogy mi lesz...

barna csík
nekem csak köldök felett van,de az is alig észrevehető.

betegeknek jobbulást,és mindenkinek kitartást kívánok! :wink: sajna nem bírok itt ülni,így nem igazán tudok visszaolvasni! :oops: :oops: :oops:

legyetek jók,és millió puszi mindenkinek!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

TSZilvi, nem ide jártam eddig uhra. Ez volt itt az első alkalom, de ha azt a dokit meglátom ott még egyszer, akkor tutira nem fogok bemenni... Azért írtam, h remélem nem ő lesz ügyeletes, mikor szülünk... Még csak az hiányozna. Én tutira panaszt teszek ellene, ha még egyszer így mer viselkedni :twisted: Ezt már megfogadtam!
És valóban igaz, hogy nem voltam felkészülve arra, hogy császár lesz, neked van igazad, hogy arra is felkészülsz, mert tényleg bármi történhet még szülés közben is,ami miatt császár lesz a vége.
Próbálkozom a trükkökkel, ki-ki mozdul Marci, de fordulni nem érzem... Kis lustaságom. Már az első két uhn is megmondta a doki, hogy tuti fiú lesz, mert nagyon lusta :) Hát tessék. És ugyanabban a "sofőr" pózban csücsül, mint amiben először is,mikor már láttuk kezét-lábát :)

Fiú vagy lány. Azért mi is hazahozzuk, ha lány lesz :D Párom az első alkalommal, mikor mondták, hogy fiú, nem hitte el,még másodjára sem igazán, de azóta már kétszer mondták újra, ennyiszer csak nem lehet összetéveszteni. Ja, és ez 3 különböző helyen háromkülönböző doki volt (egyik sem a fent emlegetett :x )

Mangora

Kép
mangora

Edina! Néha én is úgy érzem, már nem bírom tovább,de néha meg szinte alig érzem, hogy van pocim. Nem tudom ez mitől függ, de tényleg ez az utolsó pár hét a "leghosszabb".

Ja, és a derekam egyre rosszabb. Az előbb már megmozdulni is alig bírtam... Igaz, hogy biztos rásegített az is, hogy kicsit gereblyéztem a kertben a faleveleket... :D

Mangora

Kép
mangora

Enikő, te csak pihenj, szedd a magnéziumot és "várj a sorodra":)
Még csak október van...
Bár mondjuk én is bevállalnám már a jövő hetet nagyon szívesen.
Na de Vické az elsőbbség...

Elég bosszantó ez a kiborult sütemény:( legalább jól bele is ragadt vagy égett?

Friday, Bors mennyit fog fel belőle, hogy kistesója lesz?
Nagyon furcsa helyzet lesz neki is, és gondolom, neked is.

így utólag tényleg hülye para, hogy az ügyeletes doki pofákat vágna azért, mert más dokit akarok helyette hívni...
Nyilván nem él leszek az első, aki fogadott dokinál akar szülni, aki meg ezért beszól, az ne csodálkozzon, ha ő nem olyan népszerű...

Képzeld, sajnos nem tanított meg szülni... improvizálnom kell:)
Azt mondta viszont ellentmondást nem tűrő hangon, hogy "a szülési fájás SEMMIVEL ÖSSZE NEM TÉVESZTHETŐ FÁJDALOM...

Ehhez mit szólsz?
:P

Mangora, útburkolást, kőtörést nem vállalsz?:) nem csoda, ha fáj a derekad...
Ja, szerintem az lényegesen rosszabb, ha szülés közben derül ki, hogy császár, mint ha eleve felkészül rá az ember lelkileg.
Úh. ez még egy "lightosabb" verzió...

TSzilvi, mindegy mi lesz, hazavisszük a babát:)
Ha mégis kislány lenne, (mi is láttuk az UH-n, a dokim még ki is nyomtatta, mint "bizonyítékot") - hát legalább "tökös kis csajszi lesz":)
De ne riogassuk egymást ezzel.

Na megyek a férjemért... ma is dolgozik, és elhatároztuk, hogy együtt jövünk haza, sétálunk. El fog tartani egy ideig, ha jól sejtem:)

Pussz
Móni
monke

De jó, hogy reggel óta mindenki jelentkezett :lol:

Én csak főztem meg vasaltam, aztán pihi, utána meg sétáltunk egy nagyot a férjemmel és hát, egyre jobban észrevehető, hogy megy lefelé a poci.
Lányok, nagyon nyűgi voltam és vagyok az utóbbi 1 hétben, annyira várom már a babát, pont beszéltük itthon, hogy lassan (2és fél hónap kihagyással :oops:) másfél éve már, hogy terhes vagyok, nem csoda, hogy már türelmetlen vagyok és tényleg ez az utolsó pár hét a legrosszabb...
Nátha csillapodott, torkom se fáj annyira :D

Hát igen, rendes szülésből is lehet császár, akkor már inkább a tervezett.Nekem is mondta a doki, a legapróbb komplikáció jele is tűnjék fel, azonnal vág az előzmények miatt.

Baba neme:Hát, nekünk is 3 helyen 3 különböző ember mondta hogy fiú.Kicsit csalódott lennék már ha lány lenne, pláne apa, de azért hazahoznánk!!!

Csajok, a hátam egyre többet és jobban fáj, már tényleg sehogy sem jó szinte, se fekve, se ülve.

Doki "bunkóság":Azért is szeretem az orvosomat, mert nagyon óvatosan vizsgál, mondja mit csinál, kedves, tavaly egy ügyeletes személyében volt szerencsém egy olyan pasihoz, aki úgy rakta fel a méhembe a katétert, azt hittem meghalok, olyan dúrva volt,kijöttek a könnyeim is, ha több energiám lett volna, lehet pofán kellett volna rúgnom, miközben a 2 lábam között matat :twisted:

Reméljük, ha eljön az időnk lányok, nem futunk össze bunkó és dúrva orvosokkal.

Na megyek,

puszi és pihenjen mindenki

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Móni, egyszerrre írtunk:-)
jó sétát!

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Mangora!

Most megnéztem a papíromat amikor húsvétkor bent voltunk jaja ez a doki volt ott meg a Rácz Tibor!! DE ez a másik mondta h befektet, még jó hogy nem feküdtem be , csak azért h ott pihizzek, sokkal jobb volt itthon! :lol: ! De mondjuk nekem egyik se volt szimpi...! :(

De eddig hova jártál uhra ? Én oda járok ahol te tegnap voltál csak azzal szembe is van egy ajtó és ott kell bemenni a hepinethez!
Derekam nekem is oda van de tegnap este apuci megmaszírozta és azóta már jobb lett! :D !
Nem semmi vagy hogy még gereblyéztél is nekem ma csak főzésre meg egy adag mosásra futotta ez erőm! Nekem is vannak ilyen érzéseim meg napjaim h már nem bírom és néha meg azt hiszem h majd kiugrok a bőrőmből és észre sem veszem h pocakos vagyok! :wink:
Hajrá Marci, tessék megfordulni, de úgy is az a lényeg h egészséges legyen !

Áfonyácska nyugi lesz ez még jobb is!! Én is ua így vagyok minden leesik, meg kiesik a kezemből, néha kell ilyen napnak is lenni! Hallottam már én arról h a hasmenés , esetleg hányinger előjel lehet a szülésre!

Pusz

Szilvi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Monke ! Nem riógatni akarok senkit se csak tegnap minden második ember azt mondta h lányos hasam van és biztos lány lesz és nem fiú csak ezért írtam meg nektek mert nagyon el voltam keseredve!
Legközelebb nem írok ilyeneket ! Bocsika! :( Ekkor jutott eszembe amiket nyáron mondtak , elbizonytalanítottak!

Sz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Kata amúgy én is nyügös vagyok tegnap óta főleg h a többen mondanak ilyen dolgokat h nem fiú lesz ,öreglányok nem tudják jó dolgukba mit csináljanak , beletiporni a másik lelkivilágába amikor amúgy is olyan gyenge az ember érzelmileg! :cry: !

Én is remélem h nem ez a két doki lesz ügyeletes mikor mi megyünk szülni akik húsvétkor voltak!

további szép estét !

Sz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Szilvi, csak vicceltem:) tudom, hogy nem riogatsz - meg engem nem is nagyon lehetne, mert én eredetileg lányt szerettem volna inkább:)
Az öreglányok meg bele is halnának, ha nem mondanának valami okosat:)

Szép estét
Móni
monke

Sziasztok,

Örülök, hogy mind megvagytok. Bár a két "első", Vick és Krisztina reggel óta nem jelentkeztek. Szépen nézünk ki, ha egyszerre szülnek, mi meg lemaradunk róla, hiszen egymást akarták értesíteni :-)
Enikő, Edina, szóval szerintem még nem Ti jöttök. Kitartást!

Őszinte leszek, én még örülnék 2-3 hét pihenésnek, szóval csak tessék szépen menni sorban előttem szülni. :-)

Enikő, ez a sütemény nagyon bosszantó. :evil: Elhiszem, hogy most elment a kedved az egésztől egy időre.

Friday, örülök, hogy megérkezett a segítség. Akkor Gréti is jöhet most már bármikor. Tud majd valaki nekünk szólni, ha megtörtént a nagy esemény?

ToldiSzilvi, engem nem paráztatsz ezzel a fiú-lány dologgal, ez nekem fóbiám szinte végig a terhesség alatt. Eleve lányt szerettem volna inkább, lánynak is mondják (12., 19. és 29. héten, de ugyanaz az orvos), szóval kicsit csalódott leszek, ha mégsem. Persze, hazahozzuk és imádni fogjuk, ha kisfiú lesz akkor is. :lol:

Mangora, már nem tudom, hogy ki írta, de egyetértek vele, a programozott császár jobb mint ha egy hosszú vajúdás után kerülne sor rá. Ez a másik parám, hogy órákon át kínlódok és végül mégsem tudom megszülni.
Persze, Anyósom az ilyet úgy értelmezi, hogy nem bírom (nincs elég erőm) megszülni, nem úgy, hogy esetleg fizikailag vagyok képtelen rá, mert pl. túl nagy a baba, én meg alapból kicsi vagyok. Bár tudom, hogy ezen aztán felesleges magam paráztatni jó előre, majd lesz, ahogy lesz. Tudom, hogy az orvos a legjobbat akarja mindkettőnknek, megbízom benne és ha kell, vágjon.

Dolgoztam délután, egész jól haladtam, holnap postára is adom a remekművemet. Közben a párom összeszerelte a pelenkázószekrényt és a komódot, beszigetelte konyhai szellőzőt, felszerelte az ismét leszakadt konyhai karnist. Ja, 4 és 7 között aludtam, szóval nem tudom, mi lesz éjszaka.
Holnap már "csak" babaruha mosás, vasalás, bepakolás a szekrénybe. Hacsak nem hívnak be ügyletebe. Szorítsatok, jó?

Mindenkinek jó éjszakát!
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,
Most értem ide, eddig kókuszgolyót görgettem. Holnap és vasárnap ünnepeljük Blanki névnapját két felvonásban :)

Látom, azért mindenkit foglakoztat a gondolat, hogy hátha mégis más a baba neme. Először biztos furi lenne, de pik-pak hozzászoknánk a gondolathoz :)

Ügyeletes doki: Én rettegtem, hogy egy vadidegen doki majd megvizsgál amikor bent voltam a kórházban, de szerencsére eszük ágában sem volt.

Móni, elfelejtettem írni, hogy azért fizetünk a dokinak, hogy bármikor felhívhassuk ha úgy adódik. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, ha esetleg téves a riasztás. Minden normális doki úgyis azt mondaná, hogy inkább megnéz feleslegesen, minthogy későn érkezzen.

Zsuzsi, ari a párod, neki könnyű dolga van, akkor fog indulni, ha te azt mondod:)

Szilvi, Enikő jobbulást nektek! Van akinek egyébként így tisztul a szervezete szülés előtt. Olyan természetes beöntés :) Na jó, remélem, értitek a viccet.

Kata, én hétfőn megyek dokihoz, akkor lesz először nst. Nem egyszerű az ébresztés, ha aludni akarnak a babák:)

Megkérdeztem a töltött kápit, Anyu babérlevél és liszt nélkül szokta, úgyis fincsi. A többi nagyjából egyezik. (azért nagyjából, mert nem szokott mérni, hanem szemmértékre főz)

Jó éjt mindenkinek!
R

Kép
Kép
34372

Ja, közben népi bölcsességek után keresgéltem a neten. Azt mondják, hogy ha jobb oldalon rugdos, kislány, ha bal oldalon, kisfiú... :roll:
Nekem jobb oldalon rugdos...

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Gyorsan írok, mert csak pár percekre van netünk, átvette egy másik szolgáltató.... :evil:

Mi jól vagyunk, babóca nem akar kijönni, túl jól érzi magát odabent.

Remélem mindenki jól van.

Dorka
(megpróbálok visszaolvasni, hátha összejön. Ha nem, tegnap rendeltünk matáv netet, remélem mielőbb elintéződik...)

Kép
traudorka

Jó reggelt!

Reni, nagyon jó ünneplést Nektek és boldog névnapot kívánok Blaninak!
1-2 kókuszgolyót ide is elgörgethetsz :-)

Remélem, mindenki jól aludt. Tegnap már majdnem éjfél volt, hogy lefeküdtem, hiába, kellett nekem 4 és 7 között aludni délután.

Kinek mi a mai program?

Mi megyünk bevásárolni és megint az OBI-ba, mert az egyik komódajtóhoz egy pánttal kevesebbet adtak. :evil: Főzni ma nem kell, csak egy zacskós levelet fogok gyorsan csinálni a rakottkrumpli elé. Tegnap még csináltam tonhalkrémet, nagyon jó lett. A muffin is jó lett, de mivel mézes mazsolával kellett tölteni még a dupla kapszliból is kifolyt itt-ott, be kellett áztatnom a formát.

Szólok, ha megvan a tuti recept, hogy mikor kell menni a kórházba :-) Hiába, az én párom már csak ilyen, azt szereti, ha mindenre fix menetrend van :-)

Szép napot!
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom. :D

Zsuzsi, az ügyfeles dolgot sajnálom, ritka egy bunkó ember... :evil:
A szerelésekhez gratulálok. Akkor már kész a gyerekszoba?

Kata, remélem a torokfájásod teljesen elmúlt.

Krisztina, pelenkából mi ugyanúgy vásároltunk, mint Kata, itthonra nagy csomag 3-6 kg, a kórházba meg egy kis csomag 2-4 kg.

Mangora, a lényeg az, hogy mindketten rendben legyetek!!!

Már teljesen be vagyok sózva, ki szül először!
Nekem azt mondta a doki, lehet, hogy elhúzza Ferkó novemberig. Majd meglátjuk. Én nem bánnám, ha a jövő héten még nem jönne.

Szép pihenős napot mindenkinek:
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok!

még mindig megvagyunk... :lol:
megvolt az nst,minden ok,egyre több fájást mutat,de ez kevés a szüléshez... :D kedden kell menni megint.

Zsuzsi
én már nagyon nem örülnék 2-3 hét pihenésnek,mert minden nagyon fáj,sőt ami a legrosszabb,hogy már végképp nem tudok feküdni,csak arra az időre,amikor alszom... :?

Reni
jó bulizást hétvégére! én is kérek kókuszgolyót! :wink:

Mangora
a programozott császár valóban tök jó dolog! legalábbis szerintem.. :oops: én simán bevállalnám! :wink:

Móni
csak álmodj! én már úgyis mennék!!!!!
:lol:

Huszilvi
szabolcsi vagy?

Baba neme
nem igazán parázunk,mert vagy 20* mondták,hogy lány,és 3* kaptunk képet a nunusról... :lol: szóval elvileg lányunk lesz! :P

Mai program
mivel 4-kor kellett kelni,és most jött rám nagyon a fáradság,na meg fúj ez a hülye szél is,így megpróbálok egy kicsit lefeküdni,hátha el tudok aludni. Api elment debrecenbe gyümölcsfákat venni,csak délután jön haza,úgyhogy addig bőven ráér az ebéd is. egyszóval lesz ma egy unalmas,magányos napom! :)

Ja,és megkérdeztem ma a dokimat,hogy mikor kell menni a kórházba. ő ezeket mondta:
1. ha a magzatvíz elfolyik,vagy szivárog (ilyenkor azonnal menni kell)
2. legalább 1-1,5 órán keresztül rendszeres 20-25 perces fájások vannak (ez még nem azt jelenti,hogy rögtön szülünk,de mint első szülők,sosem lehet tudni...)
3. vérzés,vagy rózsaszínes folyás esetén (azonnal menni kell)
4. vagy ha 4-5 óránként a has rázogatása ellenére sincs magzatmozgás (azonnal menni kell,és ha lehet akkor mentővel!)

hát nekem ezeket mondta. na meg azt,hogyha bármi furcsát érzek,inkább menjek be 5* felesleges,mint 1* későn... :D

na,jó hosszú lettem,úgyhogy megyek!

Szép napot mindenkinek! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Jó reggelt:)
Én nem szülök még, úgy tűnik.
Igaz, én csak jövő héten "tervezem":)
Tény, hogy most már lassan vége októbernek, úgyhogy egyre izgalmasabb a dolog...

Zsuzsi, nagyon drukkolok, hogy ne hívjanak ma!!!
Ja: ez elég egysíkú nézet, hogy azt császározzák, akinek "nincs ereje" magától megszülni a babát...:(

Dorka, király, h. van újra normális neted, és jelentkezz gyakran, mert ha nem, rögtön "kombinálni" kezdünk...
Ferkó amúgy simán elhúzhatja novemberig, ha jól látom... valahol azt hallottam, hogy a gyerekek 15-20%-a születik a 38. héten, a többi később.

Reni, boldog névnapot Blankának és jó ünneplést:) Kókuszgolyó-görgetés aranyos családi programnak hangzik.
Azért legyen kolbász és rántott húst is... hátha még mindig azt kívánja.
:P

Úgy tűnik, már csak nekünk nincs babaszobánk... de most hétvégén már tényleg elkészül az új lakás (úgy értem, takarítás, minden megvan és a bútorok is majdnem).
Úgyhogy a mai program is költözés (a bátyám jön mindjárt és átviszünk egy csomó cuccot).

Plusz én a fejembe vettem, hogy főzök ezt-azt és lefagyasztom "ínségesebb időkre" (spagettiszósz, töltött paprika, pörköltalap, ilyesmi)... szóval ez a mai terv.

Szép napot nektek!!!
Móni
monke

Sziasztok,

Örülök, hogy megvagytok!

Dorka, már minden össze van szerelve, csak bele kell pakolni a kimosott, kivasalt dolgokat, ez még a hétvégi program.
A gyerek-sarok (mert a mi hálószobánkba kerül) már majdnem kész, a hétvégén a Húgom még kis képeket dekupázsol a falra, azt kell felrakni, ill. ágyneműt kimosni, felhúzni, de ezzel még várok, hogy ne porozódjon.
Mikor mész orvoshoz?

Edina, akkor Neked is ahhoz drukkolok, hogy minél előbb jöjjön Gréti!
Hányra mentetek NST-re, hogy 4-kor kellett kelni?

Móni, hát nem semmi, hogy előre főzöl! Mennyi energiád van a költözés mellett? Ezt már az új lakásban tervezed?

Na, majd jövök még.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Csak gyorsan helyzetjelentek. Reggel óta eddig nem tapasztalt 10 - 15 perces fájások, derekam leszakad, tart 2-3 percig, majd elmúlik, így ismétlődik. Már nem lent fáj, mint eddig, hanem köldök vonalában nagyjából.
Szóval készülődök, még itthon vagyok, de várom, ha sűrűsödik vagy jobban fáj, akkor megyünk. Jelzek majd, vagy Krisztinek vagy Enikőnek.

Jók legyetek, vigyázzatok magatokra! És szorítsatok! :wink:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!!

Vick!!

Várom a híreket.....aztán ügyesek legyetek ám!!

Móni!

Ne aggódj, még nekünk sincs baba szobánk. Minden mosva vasalva van, de a kiságy még a tetőtérben várja a sorát. Még a szobánkat át kell rendezni, hogy minden jól elférjen. És én még csak a jövőhét végére tervezem!!
Küldök pár ételest nekem is teletölthetnéd az inségesebb napokra:)))

Edina!

Kitartás, tudom milyen rossz már se üllni se feküdni....
Hú nekem akkor tegnap már mennem kellett volna szinte egész nap 10-15 percenként keményedtem, mondjuk én nem ezt hívom fájásnak.

Zsuzsi!

Lehet akkor nekem 2 babám van......:))))) mindkét oldalt rugdos, ill az egyiken rúg a lábával a másikon meg kitolja a fenekét!!
Programozott császár szerintem is jobb mint mondjuk 12 óra vajúdás után......anyóssal ne törődj!!

Reni!

Boldog névnapot Blaninak!
Mit fog kapni??
Természetes beöntést szivesen bevállalnám 2 hét múlva szülés előjeleként legalább azon is túllennék itthon!!

A tegnapi süti után csak nekiálltam ma egy somlóinak, igaz a sütős részét apára hagytam. Nagyon fini lett!!
Ma még egész nap talpon vagyok, ettől rosszabb napom sose lenne!! Na mindegy már ennek is örülök, hogy néha így érzem magam!

Szép napot Mindenkinek!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Vick
a hideg is teljesen kirázott!!! szóval kezdődnek a novemberi szülések..... megy a drukk ezerrel,és várjuk a híreket!!!! :wink: :wink:

Enikő
a keményedés az valóban nem fájás. a dokim azt mondta,hogy a fájás az egy semmivel össze nem téveszthető baromira fájó,méhet erősen görcsbe szorító dolog.

Zsuzsi
7-re kellett menni,mert a dokim az éjjel ügyelt,és sietni kellett. 5-kor keltünk volna,hogy beérjünk kényelmesen a kórházba,de Grétus ébresztőt fújt 4-kor... :lol:

sikerült egy kicsit pihennem,de bár ne tettem volna,mert most meg a fejem fáj. :twisted: na,mindegy kezdem az ebédet... vagyis inkább az estebédet főzni... :P

na,most meg úgy izgulok..... jöhetek a géphez 10 percenként,hogy tudjam mi van Vick-el.... :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Mi is megvagyunk!

Reni, boldog névnapot Blaninak!

Móni, jó sok mindent terveztél mára, azért vigyázz magatokra és pihizz is!

Vick! Hajrá, ez már nagyon a finishnek tűnik!!! :)

Edina, örülök, hogy minden rendben volt az nst-n! Meg aranyos a dokid, hogy így elmondta az eshetőségeket. Ez a 4-5 óra alatt nincs magzatmozgás azért kicsit aggasztóan hangzik... mentővel??? :shock:

Zsuzsi! Ne törödj azza, mit mondana anyósod... Azért kicsit fejlettebb már a mai eü, mint akkor mikor ő szült. Nem is tudták akor még, hogy sok baba miért nem tudott megszületni, most meg bármi apró jel (pl rossz szívhang vagy köldökzsinór rossz helyen van, stb) már vágnak. És tényleg inkább legyetek rendben mindketten, minthogy bármi baj legyen! Ezt anyósod valószínű nem értené meg, mert az ő korában még nem volt ilyen...

Nekem mára nagyjából elmúlt a derékfájásom, práom kicsit bekente meg megmasszírozta este. Az éjszaka is jól aludtam, bár korán keltünk, mert mentünk a piacra reggel, utána meg bevásárlás volt.

Nem tudom ki írta, hogy a keményedés nemfájás. Valóban nemfájás, de nekem a szülésznő azt mondta, hogy ha az is rendszeresen jön, és huzamosabb ideig, akkor az is jel lehet. Amúgy a "fájást" talán azzal is meg lehet különböztetni, hogy ez ugye méhösszehúzódás és így az összehúzódás által megemelkedik a poci is enyhén felfele.

Nst-re tipp a baba felébresztésére: a hasi légzésre nekem indig beindul babó. Egyrészt mert helyet, teret kap, másrészt meg oxigét is többet kap, így felébred és mocorogni kezd :) Nekem csütörtökön éhgyomorra kellett menni a vérvétel miatt és mivel sokan voltak, a szülésznő először rám tette a ctg-t, hogy haladjunk, és csak utána vett vért, úgyhogy esélyem sem volt csokival felébreszteni, de a hasi légzéssel sikerült :)

Szép napot mindenkinek és Kriszti, Enikő, várjuk Vickről a híreket!

Mangora

Kép
mangora

Mangora
azért kell menni,és pedig mentővel,hogy minél hamarabb be kell érni a kórházba,mert ez azt jelentheti,hogy a köldökzsinór a baba nyakán van. és minél hamarabb beérsz,annál több az esély arra,persze ha van még,hogy megmentik a babát.
ezt valóban kár volt mondani a dokinak,mert most állandóan akarom érezni Grétust,hogy mozog. Én sem ijesztgetésnek szántam,hogy leírtam,de azért szerintem jó tudni,és felkészülni akár egy ilyen eshetőségre is. Bár kívánom,hogy SENKINEK ne legyen ilyen problémája!!!!!!!

Már annyira várom a híreket Vick-ről!!! :oops:

Ja,és én írtam,hogy nem fájás a keményedés,mert nekem a dokim ezt mondta,az csak max jóslófájás lehet,meg jelentheti azt is,hogy nyílik a méhszáj.

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Vick, nagyon szorítunk, reméljük hamarosan megszületik az első baba! Kitartást, ügyes legyél és nagyon várjuk a híreket! Ez már nagyon úgy hangzik.
Nekem azt mondta a szülésznő, hogy első gyereknél 5 perces rendszeres fájásoknál kell indulni. Szóval akkor Neked ideje elindulnod, hiszen a hamradik gyereked Vince :wink:
Ja, azt is mondta a szülésznő, hogy fájás az, ha az egész has összerándul nem csak a menzesszerű alsó részi görcs. Na, persze ettől nem lettem okosabb. Majd csak rájövök, mikor kell menni.

Többiek? Krisztina? Csak nem Te is szülsz?

Mangora, ma mi is nagybevásároltunk, ki tudja, mikor tudok menni legközelebb alapon.

Edina, szerintem is aranyos a dokid, hogy így felkészített.

Enikő, somlóit saját kezűleg csináltál? Ezt nevezem! De jó, hogy nem vette el a kedvedet a sütéstől a tegnap eset! Mellékesen, imádom a somlóit!
Holnap gesztenyepürét csinálok, jön a Húgom este, őt köszöntjük névnapján, ez lesz a desszert, előtte pedig még nem tudom mi. Lasagne-t akartam, de 3 boltban sem kaptam lapokat hozzá.

Jó pihenést mindenkinek!
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Egyenlőre még nincs semmi hírem Vickről!!!!!!

Nekem Annával soha nem volt jóslóm csak sima kemányedés ami sose fájt(de már biztos írtam is)
Viszont ahogy elfolyt a magzatvíz kb fél óra múlva egyből 5 majd 2 perces FÁJÁSOK jöttek, na ha ilyet éreznék tuti indulnék rögtön!!!

Zsuzsi!

Igen sajátkezűleg csináltam a somit, sőt még arecept is saját :))
Nálunk holnap tejszines csirke lesz!!

Dy!

Ez nem hangzik jól, de sajnos tényleg tudnunk kell az ilyen dolgokról is. És szerintem ez kicsit mindenkiben ott van, hogy nehogy galibát csináljon a köldökzsinór.

Én amúgy azt nem értem, hogy a szülőszobán miért nincs uh????
Szülés előtt miért nem nézik meg mi a helyzet pl a köldökzsínórral, méhlepénnyel???

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Hali!!!

Én még megvagyok.
Vick,nekem sem jelentkezett.Szorítok nagyon!!!

A baba jobb vagy bol oldalon rugdosása,attól függ,hogy hol van a lába és a keze :) :) A dokim azt mondta,hogy mindig az apró részeket érezzük jobban,és persze a fenekét ha bepucsít :D :D

Apa elment biciklizni :( megint egyedül vagyok.
Tegnap dolgozott délután és nagyon rámtört az egyedüllét,1 órán át sírtam ,egyszerüen nem tudtam abbahagyni.

Holnap ha ilyen jó lesz az idő,megyünk egy kicsit sétálni.

A hasmenés lehet a magnézium-vas keveredésétől is,de ma nekem is egész nap csikarodik :D pedig én már csak vasat szedek.

Kép

Kép
krisztinaa

Nekünk a szülőszobán van mobil uh,és megnézik szülés előtt.

Kép

Kép
krisztinaa

Kata,ezzel én is így vagyok tavaly március óta terhes vagyok és már nagyon megrágcsálnám a kis picurkámat és persze már akkor nyugodnék meg ha a karjaimban lenne makk egészségesen.

Kép

Kép
krisztinaa

Vick vagy tényleg szül, vagy olvas minket és kuncog, hogy ilyen nagy izgalomban vagyunk:)
Remélem az előbbi.

Zsuzsi, ugye nem kellett bemenned a kamarába?

Kata, lehet, hogy írtad a mai programodat, de merre vagy???

Soha többé nem akarok se költözni, se húst sütni:)
Egész nap ez volt... még jó, hogy a tesóm hozott-vitt autóval.
A húst végül még a régi lakásban sütöttem/sütöm, mert az újban nem akartam az ajtófesték és a parkettalakk illatát feldobni egy kis fokhagymával is:)

Enikő, elfogadnál a somlóiért cserébe egy kis félkész paprikáscsirkét?:)
Amúgy nekem ez a te szülésed a "legszimpatikusabb" ... úgy értem, magzatvíz-elfolyás, egyértelmű jel, és aztán gyorsan a fájások... Tényleg, mennyi idő volt összesen? Magzatvíztől Annáig?

Mangora, köszi a hasi légzés tippet... kipróbálom CTG-n legközelebb. (és most már értem, hogy jógán miért mocorgott a baba:)

Doki nekem azt mondta, hogy a szülés kezdődhet haskeményedésekkel is. De vélhetőleg ő soha nem szült...

Nekem ma asszem életemben először volt "igazi" jóslófájásom... tehát ilyen menstruáció-szerű. Eddig csak rengeteg keményedés meg mindenféle szúrós fájdalom volt, de "klasszikus" menstruáció-szerű még nem.
Megijedtem tőle nagyon. Ahelyett, hogy örülnék neki, én marha.

Most az új parám a magzatvíz-szivárgás... pedig lehet, hogy csak folyás (eddig az se volt:)

Szóval keltem itt magamban rendesen a feszültséget:)

Hát kb. ennyi.
Vigyázzatok magatokra és szép estét!

Majd még benézek
Móni
monke

Enikő
ez az uh-s kérdés valóban nagyon jó!
a somlóit én is szeretem! kérek receptet,amíg még lehet! :wink:

Zsuzsi
nálunk a mai desszert a gesztenyepüré! :lol: :lol:

Aranyos a dokim!? Háát ha már egyszer jól megfizetjük a szolgáltatásait,szerintem lehet is aranyos... :roll: Na,jó. Ő alapból kedves,de lehet csak azért,mert ismerős.... :P

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Móni
a magzatvíz szivárgást sztem is nehezen lehet észrevenni. De a védőnőm erre az esetre azt tanácsolta,hogy most már ne használjak tisztasági betétet,mert a betét rögtön elnyeli,és valóban nem lehet észrevenni. Egyébként meg szerinte ez is egyértelmű,mert a bugyi az állandóan nedves lesz,és lehet érezni,hogy mintha valami csordogálna belőled. Legalábbis ő érezte.... :roll: hát kíváncsi lennék,hogy ez valóban így van-e! :) Ja,meg a folyás az elvileg enyhén krémes jellegű,míg a magzatvíz,az tényleg víz...
Paprikás csirke is jöhet! azt is imádom!kár hogy ilyen messze lakik mindenki,pedig olyan jókat ehetnénk..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata?!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Móni,ne felszülj :) a bővebb folyás ilyenkor már természetes.Mondom én aki szintén parázok,hogy nem tudom megkülönböztetni.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Móni, még itt vagyok! :lol: Nem tudom, hol és hányszor kopogjam le..
Örülök, hogy jól haladtok a költözéssel, rendes a tesód, hogy segít. Október végéig végülis maradtok az albérletben az eredeti tervek szerint?
Na, mi együtt jó párost alkotunk, engem sem boldoggá tett a menzesszerű görcs, és a folyás, a magzatvízszivárgás elkülönítése nekem is parám. Persze, ezt csak nektek merem mondani :wink:

Szóval Vickről még nincs hír... Izgulok érte.

Krisztina, hátha a hascsikarás már egy előjel.

A somlói receptjét én is kérném szépen!

Mit lehet csinálni sok almából almakompóton kívül?

Edina, Te hol szülsz Miskolcon?

Majd még benézek, hátha lesznek hírek!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Edina,én a folyást is érzem mikor "csordogál" :roll:
Ha meg nem rakok betétet,óránként vehetek másik bugyit :(

Kép

Kép
krisztinaa

Vissza: Várandósság