Jó reggelt mindenkinek!
Csak gyorsan...
Nagyon köszönöm Regina nevében is a jobbulás-kívánságokat!!! Sajna Julcsi nálunk is beigazolódott,amitől féltem: mi is azt a hányásos vírust kaptuk el,amiről Te is írtál! Ezúton én is jobbulást kívánok Ajsinak,szegény biztos nagyon megijedhetett!

Nálunk ez szombat este jött elő,altatásnál,de azóta szerencsére jobban van Regi. Gyengének még gyenge és látszik rajta,h. nincs teljesen jól,de legalább már nem hányt tegnap. Tényleg az a legszörnyűbb érzés, amikor a gyereke beteg az embernek,én mindig ettől rettegek,már 10 éve folyamatosan...

Na jó,hagyjuk is a témát,lényeg hogy gyógyulgatunk!
A talihoz jó szórakozást kívánok mára!!!

Remélem egyszer igazán össze lehet hozni a társaságot!
Lovaszkata: isteni hogy előkerültél,már hiányoltunk,örülök hogy Ti is jól vagytok!!! 8kg pedig tökéletes,azt hiszem rajtam is ennyi van most pluszban,sztem ez még istenes is!!!

A többi eltűnt kismami is hírt adhatna magáról!
Menion: szellem témában azt mondják,a gyerekek látnak sok olyat,amit mi nem,ezt én el is hiszem. Amúgy nekem felnőttként is volt már "kalandom",méghozzá férjemmel egyszerre éltük át,egymás mellett,úgyhogy képzelgés kizárva!
Edit: nagyon sajnálom,amit párodról írtál...

Sztem is elbeszélgethetnél vele erről,hogy Neked mennyire jólesne a pocaksimi és hogy érezhesd,hogy fontosak vagytok neki,hiányzik a kedveskedése,stb. Nekem ebben szerencsém van,párom nagyon "rá van kattanva" Zsófira,már tök féltékeny vagyok rá néha!

Azon vitázunk,kinek a keze legyen a pocimon,ő nagyon odavan!

Mondjuk természetesen örülök ennek,tényleg jólesik. Ez inkább évődés nálunk,hogy : Zsófi enyém! Nem,nem,enyém a Zsófi! Szóval elvagyunk néha...
Talán párodnak első babánál újdonság volt ugye minden,most viszont már ott van a kisfiatok,gondolom sokat dolgozik is,stb. Közrejátszhat sok minden,hát el kell vele dumálni,más megoldás nincs,ne emészd magad feleslegesen!!!
Na most megyek. Ja,a nődoki is mára hívott vissza,lenne UH is,de nem tudok menni,át kell tennem az időpontot kedd v. szerdára,akkor Apa itthon lesz és majd vigyáz Regire.
Pussz mindenkinek!
Cicus