A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Írás: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nőgyógyász: bizony-bizony ejnye-bejnye, nem játszunk az ilyenekkel :evil: :evil: :evil: :evil: :( :( , mint ahogy sem lúgot iszunk alapesetben. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Képek: vvvvaaaaaaaúúúúúúúúúúúúúúúú...!!! :shock: :shock: :D :D :D

Adományozás: ehhez akkora lelkierő, és a hétköznapi dolgokon felül való emelkedés kell, hogy tartok tőle, hogy én túl gyarló vagyok hozzá. :roll: :roll: :oops: :oops: Azt hiszem, ehhez nagyon "spirituális" érzékenység kell. :roll:
Ááááááááááááá...ez ugyanolyan "könnyű" kérdés, mint például az abortusz. :roll: :roll: :roll:

Miért nem az adott bejegyzésedben javítod ki a helyesírási hibát? :roll: :twisted: :twisted:

Jelentem én nézem a Miszterésmisziszt. :roll: :oops: Tegnap kiestek Rogánék? :shock: De kááááár!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :x :x :x Rogánné kedves igazi hisztis pics@nak tűnik, aki hihhhhetetlenül okos, és alighanem van némi felsőbbrendűsgi stichje. :roll: :roll: :? :? Tudod kivel balhézhatna a Váci utca kellős közepén, hogy "elválokelválok!!!" Vájjá, wazzeg! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(Aki meg hagyja, hogy ezt csinálja vele, az meg is érdemli. :roll: :roll: :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
200907?

Damut nem tudom, hogy milyen színész. A koris műsorban nagyon szimpatikus volt, de kicsit sok a balhé körülötte. Azt hiszem, hogy cserélnék a csajjal, de ő választotta... :roll:
A többiek aranyosak. :)

Az előző szériában a Kovács Áronban csalódtam kellemesen: mindenhol hülye gyerek, de itt teljesen korrekt, szimpi volt, mindenféle manír nélkül. :shock: :D :D
(A Liptai szerintem kellemsen "dög". :roll: :roll: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.03.04 19:17-kor.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

végre hoztam farsangi képeket:

Kép
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

...

KépKép

KépKép
boo

Ha még az arisztokrácia korát élnénk, akkor ez a csaj tuti nem lenne jégcsap: lépten-nyomon balhézna a személyzettel. :roll: :twisted: :twisted:
(Tudod ki ugrott be róla, csak viccesebb kiadásban? A Oscarból a Stallone elkényeztetett lánya. :twisted: :twisted: :lol: :lol: )

"azért nem az adott hsz-ben javítok, mert egyszerűen lusta vagyok"
Tényleg egyszerűbb újabb mondatokat írni. :roll: :roll: :oops: :oops: :twisted: :twisted:

Mondd! Van nálatok csap vagy kád a lakásban? :roll: :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok

Nincs sajna sok idom, igy reagalni nem tudok csak egy-ket dologra ami hirtelen eszembe jut.

Boo:
Na vegre felraktad a fulvedos kepet. Nagyon ari vagy benne. :wink: A napszemcsi is jol all. :)

Bond:
De edes Mano, el tudom kepzelni, hogy nezett mikor mondtad Neki, hogy az nem fiok. :lol: :lol: :lol:

HendeGabi es Sillia:
Dednagymami kad :lol: :lol: :lol:
Tudjatok milyen volt mikor terhes voltam? Foleg az utolso honapokban, mikor alig birtam kimaszni a kadbol. Szerintem jo talalmany. Itt angliaban eleg sok helyen van meg ilyen.

EEEsss! A mai talalkank is nagyon jol sikerult. Most nem setalni voltunk hanem Naluk a lakasban. A gyerekek hosszas vizslatas es egy ici pici pityerges utan edesen simiztek egymast es mosolyogatk meg megfogtak egymas kezet. Nagyon edesek voltak. Legkozelebb majd viszek fenykepezot es csinalok Roluk kepeket. Szoval minden tok jol alakul...vegre lesz egy baratnom!!!
Hipppijeeee!!!!!

Azt hiszem azt nem is mondtam meg Nektek, hogy holnap megyek haza Magyaro-ra Lottussal 2 hetre, mert most fog megszuletni a tesomek kisfia. Legalabbis remelem, hogy amig otthon leszek megszuletik. Legyszi gondoljatok Rank, mert egy kicsit tartok az uttol egyedul Lottikaval. Ja es azert is hogy ne maradjak le a babarol.
Most megyek is mert meg el se kezdtem csomagolni, etetnem is kellene meg mindjart megyunk boltba is.
Este meg vissza nezek ha lesz egy kis idom.

Ja Boo:
Meg azt akartam Neked mondani, hogy a rakszuressel ne szorakozz, foleg hogy amint irtad majdnem baj lett az elozo terhessegednel. Irgum burgum! :twisted: :twisted:
Azert remelem minden rendben lesz es nem talalnak semmit.

Katy:
En meg ilyet nem hallottam, hogy valahova nem lehet babakocsival bemenni. :shock: :shock: :shock: :?
Kivancsi vagyok fognak e reagalni.

A dicsereteket mindenkinek koszonjuk. :D :D :D

Kép
Kép
bucus80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

hendegabi! :)

:D :D :D :D

Irigymirigyes: Sípos Péter
Vízilabdás: szerintem a Benedek Tibor és Epres Panni volt, nem? :roll: ("Legnagyobb" vízlilabdás nálam a Csapó Gábor. :lol: :lol: )

Nem tudom, hogy mi volt tegnap, mert Apa félidőben átkapcsolt focira. :roll:

Tajvanon is volt ma földrengés. Arra felé most valahogy nem jó lenni. :shock: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

bucus80! :)

Nem mondod, hogy HOLNAP jössz???? :shock: :shock: :shock: Bakker, ezt tényleg nem mondtad! :roll: :roll: :roll: Utazzatok jól, és érezzétek jól magatokat itthon! :wink: :lol: :lol: :lol:

Ez mind nagyon szép lenne, ha nem csak számokról lenne szó, hanem igazi (déd)nagymamáról is. :roll: :roll: :? :? :( :(

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szerintem igen. Kicsikét "szögeletesnek" és és nem feszesnek :oops: :oops: :oops: mondanám. :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Boo: igen, cica. Saját készítésű jelmez, mint minden éven.
Lehet, hogy nem olyan csúcsszuper kinézetre, mint a bérelt jelmezek, de mi kétszer örülünk neki. :)
Anyósod fiatal dédi lesz. Úgy kell neki! :twisted: (Most számolgattam, hogy nálunk hogy volt:
Nagymamám 20 évesen szülte anyámat,anyám 23 évesen tesómat, aki 22 éves volt, mikor született a kislánya. Tehát: 65. Le vagyunk maradva. :twisted: )
(Itt a faluban van 35 éves nagymama...... nem kisebbségi!!!)
Nőgyógyász: ejnye-bejnye..... (mondom én, aki szintén nem ment még vissza)
Megtermékenyített petesejt adományozása: fogós kérdés.
Lehet, hülyén hangzik, de azt hiszem, én egy idegennek előbb adnék. A tudat ugyan akkor is meglenne, hogy van valahol egy gyerek, de nem a szemem előtt nő fel úgy, hogy közöm sem lehet hozzá.

Apa popója: naná, hogy felismerem, az tetszett meg benne elsőként! :oops: :oops: :oops: :lol:

Bucus: nagyon-nagyon örülök az örömödnek, mármint, hogy nem vagy végre egyedül.
Jössz haza?! Hurrrrrrrrrá! És ne izgulj, minden rendben lesz.
Sógornődnek és picibabának meg hajrá-hajrá.

Volt téma valamelyik nap, hogy mit szeretnénk, hogy a gyerek mit sportoljon, műveljen: én a lányoknak a népitáncot nagyon szeretném, Nóci ugye már el is kezdte, csak a sok betegség miatt kimaradt.
Nyelv: én beirattam Nórit ovis németre, és nem is bánom. Lehet, sőt biztos, hogy nem itt fog megtanulni németül, de ad neki egy alapot, és később meg mer majd szólalni az adott nyelven. (már most is. Férjem bevitte az ősszel a munkahelyére, Nóci tisztában volt vele, hogy németül beszélnek a főnökei, és Guten Tag-gal köszönt, mikor jöttek el, meg beszólt, hogy Tschüss - Auf Wiedersehen! Apa tök büszke volt rá, Mootzék meg csak lestek, mint a moziban.
Ami nagyon tetszik, hogy játszva, énekelve tanul velük a Babi néni. Ma Vicát is odaültették középre. Rajta mutatták meg a gyerekek az arc részeit. :D

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Reagálni nem nagyon tudok, mert rengeteget írtatok, és meg dögfáradt vagyok :shock: . (biztos a front, vagy mittomén. Lehet, hogy beteg leszek, mert két órája hírtelen elfogott a háyninger, hánytam is, aztán elaludtam a kanapén :shock: ).

Nagyon jó volt papiéknál :D . Szuperül van, mintha mi se történt volna :shock: :D . Le van fogyva, de volt miből, úgyhogy még jól is áll neki :lol: .
Viszont képzeljétek, Botond olyan ramazurit csapott, amihez hasonlót eddig egyszer produkált talán :shock: . Mikor mi ebédeltünk megkínáltam krumplipürével, na onnantól megkattant, hogy neki kell még :? :lol: . Bár még nem volt kajaidő, de én nagy jóindulattal elővettem a jó kis spenótos burgonyáját :twisted: .Hát lányok, ez nagyon spenót :? . Ette becsülettel, de csórikám végig nyafizott közben :( .Szóval a felénél megkönyörültem rajta, és anyu jóváhagyásával bekevertem neki krumplipürével. Ezt már olyan derüvel ette,azt hittem megzabálom :lol: . Viszont hamarosan fáradni kezdett, és elérte azt a kort, hogy csak a saját ágyikójában, vagy menet közben alszik. Hiába csináltam neki fasza kis kuckót, hiába simiztem, vagy adtam (volna) cicit a szájába, úgy visított, mint akit nyúznak :shock: :shock: :shock: :? . Végül apa behozta a babakocsit, abban kicsit elpilledt, aztán a kezemben elaludt, de olyan mélyen, hogy fát vághattunk volna a hátán :lol: . Éééédesem. Aztán nem sokkal később elindultunk haza, az úton végig aludt, és itthon hatalmas mosollyal ébredt, és vigyorgot egész este :D . Szóval most már figyelni kell rá, hogy ki tudja pihenni magát! Mondjuk ez tök jogos, igaza van :wink: !

Boo!

Rogánné: Poooontosan ezt akartam mondani :wink: .
Mondtam apának:
- Szivem, az ilyen nőket látva hálát adsz, hogy én vagyok a feleséged?
- Nem, az ilyen nők engem látva hálát adnak, hogy nem én vagyok a férjük! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Amúgy nálunk apa vérig tud sértődni, hogy ha társaságban nem értek vele egyet, hiszen nekem jófeleségként melette kell állnom :roll: . Szóval most már rutinos vagyok, és észrevétlenül terelgetem :lol: . Mondjuk én megértem őt, mert egyszer vitáztam egy agyatlan rib@nccal egy buliban (ismerős volt), és ő nem mellém állt :evil: . Én is nagyon-nagyon kiakadtam! Szóval én is nyomatékosan megkértem, hogy ilyenkor álljon mellém. (Ordenáré baromságokon úgysem kezd el egyikünk sem vitázni, de ha esetleg mégis, azt is lehet finoman tudatni!).

Ja, amúgy ő biztos nem ostorozza a pasit, hiszen kiéli az agresszióját rajta bármikor. Ellenben a Rogán félék tipikusan azok, akik fojtogatják az örömlányokat :twisted: .
Ez a nő konkrétan főműsoridőben kasztrálta a férjét :evil: :lol: :lol: . Hazafelé tuti kib@sztam volna a Váci utcánál, oszt sipákoljá :lol: :lol: :lol: .

Petesejt:Neeeeem, sosesosenem!!!!! Én is olvastam róla, de teljesen kizártnak tartom!
Bond, ehhez szerintem pont hogy egy tuskónak kell lenni (mármint érzelmileg). Én nagyon (talán túlságosan is) érzelmes típus vagyok, és spirituálisan is fogékony. Pont emiatt soha nem tudnék túllépni ezen, hogy van valahol.... Ellenben biztos vagyok benne, hogy sokan fel tudják ezt úgy fogni, hogy "ugyan már, eddig meg kivéreztem. És?" :? . Ezt csak az ilyenek tudják feldolgozni!

:arrow: szundi

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hgabi!

Ártani egészen biztos, hogy nem árt a nyelvtanulás :wink: . Csak szerintem nincs sok értelme! Viszont, ha szereti a közösséget, és szívesen jár, akkor szuper dolog, mert segít összpontosítani is!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
Eszembe se jut rendelni tőlük! Majd szerzek máshonnan, inkább bejárom Angyalföld összes bioboltját!
Egyébként sokat szoktam ott vásárolni, mert tök közel van a munkahelyemhez, és át szoktam ugrani venni ezt-azt. De ezentúl nem megyek oda vásárolni.
Tök megalázó, hogy minden babakocsisról azt feltételezik, hogy lopni megy??? :evil: :evil: :evil: :evil:

Nőgyógyász: ez most az öreg doki fia végül?
Mindenki gyorsan jelentkezzen be, ez fontos dolog!!
Én 3 orvoshoz járok tök rendszeresen szűrésre: nőgyógyász, fogorvos, bőrgyógyász. (A bőrgyógyász még hátra, a többit már letudtam)

Fotók tök jók!

H.Gabi!
Aranyos volt nagyon Nóci! És nekem is úgy tűnik, hogy egyre jobban hasonlítanak egymásra.

Bucus!
Jó utat! Ezt az aprócska tényt nem mondtad eddig, hogy jössz haza! Érezd jól magad! :wink:

Nyelvtanulás: és azért tartom jó dolognak még ovis korban elkezdeni, mert talán így nem fognak félni megszólalni idegen nyelven. :roll:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Én találkoztam már. Szerintem semmi extra ránézésre. Funkcióbeli változást pedig nem okoz. :D :D Most látom, hogy azt írtad, hogy a csajoknak is jobb. Hát én most így hirtelen nem emlékszem ekkora különbségre. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én nem szoktam visszaolvasni a hsz-eimet, és én is "vakon" gépelek, úgyhogy tutira nálam is van egy csomó elgépelés.

Kép
katy76

Ezt most kaptam. Hátha érdekel valakit közületek, ha van valakinek kisbabája :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :

"Sziasztok!

Stoller Babaúszó Akadémia a Babaszigeten!!
III. Királyok útja 140.
www.baba-sziget.hu

Első időpont: március 18. csütörtök

AKCIÓ!!!! AKCIÓ!!!! AKCIÓ!!!!:

Bérlet a Babaúszószigeten:

5 alkalmas bérlet 15,000 ft tehát 3000/ alkalom

Egyszeri belépő : 3700 ft

Hétfő: Kemenes Orsolya: délután +36305016024
Kedd: Dudás Zsuzsanna délelőtt, délután

Csütörtök: Stoller Katalin egész nap

Péntek: Dudás Zsuzsanna egész nap

Foglalkozás időtartama: 30 perc + 10 perc játékidő

Bejelentkezés , telefonon az oktatóknál, vagy Tünde néninél:+3620 9146893
emailen: babauszas.kati@gmail.com
babauszas@yahoo.com

Megfelelő érdeklődés esetén 3 éves korúaknak is indítok csoportot. A bejelentkezésnél kérlek jelezzétek, hogy gyakorlott 3 évesről, vagy kezdő kismanóról van szó. Lehetőség szerint szeretném külön választani a játékos , és az úszó órás csöppöket.

Várlak benneteket szeretettel: Kati"

A levél a babuszis Tannéninktől jött. :wink:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

Apa: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kasztrálás: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Ha nem vigyáztok, akkor visszakeresem a neten és megnézem. :roll: :roll: :oops: :lol: :lol: )

Apa: :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Bond!
Hidd el szeretnék, de olyan sodró itt a lendület, nehéz felvenni a fonalat, de mentségemre szóljon, mikor olvaslak titeket magamban mindig kommentelek :roll:

Én láttam múlt héten egy 5 hónapost körülmetélve, rettentően furcsa látvány volt az én gyakorlatlan szememnek (kb. mintha erekciója lenne..legalábbis így fekve úgy tűnt...) Ráadásul még jó nagy tufa is voltam, mert hirtelen ki is szaladt a számon, hogy furcsállom a látványt :oops: (barátnőm USA-ban él, itthon lévő Nagymamánal néztem a kisfiú képeit)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Petesejt: hát Dodi, nem akarok vitatkozni, de szerintem meg pont ez a legnagyobb önzetlenség, ha valaki képes ezt megtenni. Mondjuk, ha a legjobb barátnődnek vagy épp a testvérednek nem lehet babája, nem tennéd meg? Persze ez megint olyan dolog, hogy amikor az ember benne van, akkor tud rá válaszolni. És önzőség az önzetlenségben: inkább ez,m int hogy béranya legyek. Pedig ha valaki azt bevállalja, hát nem is tudom (persze tudom, nagyon sokan a pénzért teszik, de ha úgy történik, mint mondjuk a jóbarátokban, az más!) Lehet ezt a témát boncolgatni, mert megértem azt is, amit Dodi írt, nehéz lenne azzal a tudattal élni, hogy valahol, vagy épp a közeledben végülis a te gyereked az.

Körülmetélés: én még nem találkoztam, de a barátnőm mesélte egyszer, ő csak meglepődött, de ő sem tapasztalt nagy különbséget. Én szerintem nem piszkálnám, amit a természet úgy alkotott meg ahogy, ha fiaim lennének. Aztán a fene tudja.

Annyit írtatok erről a Rogánnéről, hogy kíváncsi lettem, majd utánakeresek ennek a picsának. CSak egyszer láttam egy kismamaújságban.

Ti miket adtok tízóraira és uzsonnára, főleg az olyan babáknak, akik a gyümölcsök közül szinte csak a banánt eszik meg??? ADjak minden nap tejpépet, de hát az nem egészségtelen igazából? Meg nagyon drága is... Nem tudom, mit lehetne. Vannak ezek a bébidesszertek is, de hát azok is nagyon drágák, meg ált. csak 100 gr-sak.

Kép
pagika

Pagika

Adj mindent banánnal, ha ennyire szeretik. Én is mostanában banán-almát, és banán-körtét adok neki tízóraira.

Kép
Kép
orsi777

Boo!

Kürölmetéléééés?!?!?!!?!??!?!?!?! :shock:
Neeeemáááárnaaaaa :roll: !
Az életben nem mossa le magáról, hogy zsidó :? :lol: ! Teapa családjában körül van metélve valaki?
Állítólag higiénikusabb...Ezt sose értettem. Kik szerint? Akik nem képeset normálisan megmosni a fütyköst, és betúrósodik? Fúúúj! Így kevesebbszer kell mosni, vagy mi? Aki normálisan tisztálkodik, annak nem okoz gondot, hogy bőrös a virsli ( :lol: ), aki meg igénytelen, annak meg mindegy, így is, úgyis undorító! Ennyi erővel mi meg nyisszantsuk le a kis-, és nagyajkakat, mert az mennyivel higiénikusabb lenne :twisted: :lol: .

Jobb a csajoknak...Hánanehogymá ezért legyen jó :evil: :lol: . Szerintem régen rossz, ha ez a döntő! LÁtod, Katy se számolt be fergeteges különbségről, és nekem sem okozott soha gondot, hogy ott van :lol: . Bízz a fiadban, fergeteges lesz ő körülmetélés nélkül is :wink: :lol: .

Vááááááá!!!!! Néztem képeket a neten! Neeeeee, Boooo, ne tedd ezt a fiaddal :evil: :evil: :evil: :( :( :( . És még bénán is néz ki! Olyan, mintha fixen állna nekik, de tök pici lenne. Én meglátnék egy ilyet, tuti elröhögném magam :twisted: :lol: :lol: .

"A fityma nyugalmi állapotban védi a makk idegvégződésekben gazdag és érzékeny bőrét a mechanikai hatásoktól és szennyeződésektől. A fitymán található idegvégződések a szexuális tevékenység során a szexuális ingerek keltésében is részt vesznek. A fityma további szerepéről az orvostudományban még napjainkban is viták folynak. Létezik olyan elmélet, amely szerint a közösülésnél a női hüvelyben mozgó pénisz makkján fel-le gördülő fityma szerepet játszik az orgazmus kialakulásában. "

Előnyei:
- Megelőzi a figymaszűkületet.
- ja, akkor mi meg kapassuk le a cickóinkat, mert az megelőzi a mellrákot! És húzassuk ki minden fogunkat, mert akkor tuti nem romlanak el :evil: :evil: :evil: !
- A körülmetélés teljesen megakadályozza a parafimózist
- A körülmetélés megelőzi a balanitist

Ez utóbbi két olyan elváltozás, amikről:
1. Sose hallottam, és anyu sem találkozott még vele, tehát nyilván kurv@ ritka.
2. A nem megfelelő tisztálkodás következményei, aki meg nem képes fürdeni, annak gyulladjon is be a töke :twisted: :lol: :lol: .

"Következésképpen, ha a fitymát eltávolítják, az nem tud begyulladni. A körülmetélt hímvessző fedetlen makkja kissé megváltozik és nem fogékony az ilyen fajta fertőzésekre. "

Ergo: Érzéketlenebb lesz :? .

"A körülmetélés növeli a "kitartást".- Tehát alanyunk tovább bírja. Ez valóban lehet előny, ha alapvetően korai magömlésben szenved. Ha azonban normális időben lenne orgazmusa, de ezt elnyújta a körülmetéltsége, az nem feltétlenül jó egy nőnek. Gondolk itt arra, hogy mindjuk a csajszi a szex 22. percében elélvez, és jó fej vagyok, feltételezem, hogy emberünk ász az ágyban, szóval a csajszi a 48.-ban is elélvez. De nekem akkor is végigfutna az agyamon 152 perc reszelés után, hogy "mennyé má el wazzeg, vagy fitymát varrok a pöcsödre". :twisted: :lol: :lol: :lol:

Na, bocsi, hogy sok voltam, de meg kellett védénem a fiad érdekeit. Később hálás lesz nekem :lol: :lol: :lol: .

(Húúú, ha apa meghallaná, mi jutott eszedbe.... :twisted: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

[quote]A írta:z életben nem mossa le magáról, hogy zsidó

Esetlegesen azt miért kéne "lemosni"? Talán szégyen?... :roll:
Vendég

Pagika!

Igazad van, ez tényleg a legnagyobb önzetlenség!
De a kérdésedre válaszolva, én nem tenném meg :oops: . Pont úgy gondolom, mint Hgabi, hogy ha már adok, inkább ne legyen a közelemben! Esküszöm, inkább adnám a vesémet!!!! Komolyan mondom! NEkem a gyermek (magzat) annyira "szent" dolog, hogy nem lennék rá képes!
A legkeményebb "fokozata" ennek szerintem, hogy sikeres lombik esetén le lehet mondani a további, már megtermékenyitett petesejtekről (vagyis effektív embriókról), hogy azt beültessék másnak. Egyszóval "örökbe adjátok" a közös gyereketeket. Tudom ez hülyén hangzik, de én tényleg így élném meg!
Ugyanakkor persze úgy is fel lehet fogni, hogy így esélyt kaphat az életre, és (remélhetőleg) nagy szerű szülők, nagyszerű gyereke lehet. Szóval végülis megértem azokat, akik segítő szándékkal ilyesmit tesznek, de számomra ennek nagyobb szentsége van!

Uzsi: Nálunk tejpép+gyümi felesben, mert amúgy a tejpép magában nagyon hízlal. Így is elég neki 4 órára :wink: . Így még talán jobban el is fogadják a többi gyümit, mert nem annyira jellegzetes így bekeverve. Nálunk megy almával, körtével, barackkal, banánnal, sőt narancslével is kapta már. De mehet gyümi túróval is. Nagyon finom!
Vagy ha bébikaja, akkor a 190 grammos gyümiseket szoktam neki adni (joghurtosat, túrósat, rizseset, gabonásat). Ezek nem is annyira drágák (Hippesből 290tf , míg a főzik 450 körül vannak :? )
Én bébidesszertet (csokis, pudingos, kekszes cuccokat) sose adok neki, és nem is akarok, mert tuti tök finomak, és nem akarom, hogy rákapjon! Fog még enni annyi szutykot életében, sztem felesleges még nekik :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sillia!

Nem szégyen, de szerintem nem is kiváltság. Ha nem az, akkor nem biztos, hogy örül neki az ember, ha ráragasztják. Ez minden más kisebbségre, rasszra is vonatkozik.
Pl. Boo írta korábban, hogy szívesen járatnák egyházi suliba Zsirit. Teszem azt lefekszik onnan egy kiscsajjal, aki élesben nem firtatja miért van körülmetélve, viszont nyilván elmeséli a többi lánynak, azok meg a fél sulinak. Keresztény iskolában "zsidónak" lenni pedig a legkevésbé sem áldásos, sőőőőőt :lol: . Csak ilyesmire gondoltam :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Csak gyorsba bekoszonok. Mindjart indulunk a repterre. Valoszinuleg nem nagyon lesz lehetosegem olvani es irni Nektek, de azert majd meg probalok.
Legyetek jok es vigyazzatok a picurkakra es magatokra.
Pusssszancs mindenkinek! xxx

Kép
Kép
bucus80

Bucus

Jó utat, ti is vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
orsi777

...

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Ikoka: nagyon helyes kis krapek Zsombi :P: !

Ági, Jaj, szegény Kata,de ez tényleg így van, fél pillanatra nem figyel az ember és tessék már meg is van a baj. Nálunk az új sláger a lépcső, folyton felakar rá mászni. Persze hogy teszek képet, csak kicsinyíteni kell. Amint lesz hozzá energiám na és persze időm, már dobom is :lol: .

Merion: Míra nagyon aranyos :P: !

Dodi: Botond nagyon édi Petrával :lol: :lol: !

Bucus: Lottus is nagyon ari , ügyesen fürdik! Jó utat Nektek!

Sillia: Lóci :P:

Katy: ez szó szerint felháborító :twisted: !!!Hihetetlen, hogy ilyen megtörténik a mai világban

Boo: nagyon jók a képek :P: !

Hendegabi: Aranyos Nóci, jó lett a jelmeze. Ügyi vagy nagyon :D ! Vica is csinike.
marietta1982

H. Gabi

Tényleg,meg sem dicsértem a jelmezt, nagyon klassz, jó a sminkje Nócinak. Nagyon ügyes vagy. Vica nagyon cuki a sapiban.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :)

kicsidodi!

Petesejt.
"ehhez szerintem pont hogy egy tuskónak kell lenni (mármint érzelmileg). "
Már amennyiben úgy gondolkodik, hogy ha pénzt kap érte, akkor miért ne vagy pedig úgy viszonyul a terhességhez, és a születendő gyerekhez, mint azok az anyák, akik végül eldobták a kisbabáik életét: egész egyszerűen nem hajlandó tudomást venni a dologról. :roll: :roll:
(Azt nem mondom, hogy bűntudatom van a védekezés miatt, de nemegyszer eszembe jut, hogy azokból a kis ostorosokból, akiknek gátat szabtunk vajon milyen gyerekeink nem születtek meg. :roll: :roll: Véletlen, hogy Manót és Hugit is itt tarthatjuk a kezünkben. Csak egy hajszálon múlt. És meggyőződésem, hogy ők CSAK abból a hímivarsejtből, és CSAK abból a petesejtből lehettek olyanok, amilyenek. :roll: :roll: )

Te is tudod, hogy alapból azért tartják higiénikusabbnak a körülmetélést, mert a büdös nagy sivatagban, illetve azokon a helyeken ahol döntően a zsidók, illetve arabok élnek viszonylag híja van a víznek. :roll:
Igen, aki nem foglalkozik rendesen a témával, holott megtehetné annak mindegy, aki meg rendesen tisztálkodik annak meg méginkább mindegy.
Elméletileg. :roll: :twisted: Nem vagyok naprakész, hogy hol mi dívik (ezt nézzétek el nekem :roll: :roll: :lol: ), de szerintem a busmanoknál és egyéb természeti népeknél sem az egyén kulturálatlansága a meghatározó, hanem a vízhiány. :roll:

Wikipedia:

"A körülmetélés a fityma egészségügyi, vallási okok, vagy egyéb meggyőződés miatt végrehajtott orvosi eltávolítása. Körülmetélés során a fitymát sebészi úton, helyi érzéstelenítés mellett teljesen eltávolítják, így az nyugalmi esetben sem borítja a makkot. Egyes országokban vallási meggyőződés, vagy a tradíciók miatt már gyermekkorban végrehajtják a körülmetélést.

Bővebben: fityma
A világon a felnőtt férfiak mintegy negyede körülmetélt, de a statisztika országonként nagyon eltérő képet mutat. Az amerikai férfiak több mint 85%-nál elvégezték, elsősorban megelőző egészségügyi beavatkozásként. A brit férfiaknak mintegy 20%-a körülmetélt, és ennél nagyobb az arány Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon. Ez a szabály a legtöbb afrikai törzsnél, szigorú vallásos előírás a zsidó férfiak számára, akiknél szertartásként végzik el a születés utáni nyolcadik napon, és szokás a muzulmánok között, akik a serdülés előtt különböző életkorokban végeztetik el. A dél-európaiak, a dél-amerikaiak, skandinávok és a nem-muzulmán ázsiaiak körében ritka a körülmetélés."

"nem fogékony az ilyen fajta fertőzésekre. "

Ergo: Érzéketlenebb lesz "

Szerintem ez nem ugyanaz. :roll: A bőr érzékenysége, gyulladásra való hajlama az más, mint az idegek érzékélő képessége. Ha valakinek lebénul az egyik fele, attól még érzékeny (lehet) a bőre.
Vagy nem így értetted? :roll: :?:

""A körülmetélés növeli a "kitartást".- Tehát alanyunk tovább bírja. Ez valóban lehet előny, ha alapvetően korai magömlésben szenved. Ha azonban normális időben lenne orgazmusa, de ezt elnyújta a körülmetéltsége, az nem feltétlenül jó egy nőnek. "
Ööööööööö...azért a pasik is tudják szabályozni, hogy mikor mennek el jóóóóóóó messzire. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:

(Egyébként létezik női körülmetélés is! :shock: :shock: :shock: :!: :!: Ilyenkor a csiklót, és szeméremajkakat metszik ki. Ez egy társadalmi szokás, ami arra épít, hogy mivel így -általában- oda az orgazmusa a nőnek, nem fogja elhagyni a férjét, nem fogja megcsalni. Nyugodtan lehet hívni csonkolásnak is, mert semmilyen egészségügyi probléma nem indokolja, viszont maga után vonja őket.
Erős lélekkel tessék olvasni ezt az oldalt:
http://www.terebess.hu/keletkultinfo/lexikon/infibulacio.html )

pagika!

"Annyit írtatok erről a Rogánnéről, hogy kíváncsi lettem, majd utánakeresek ennek a picsának."
Éjen az elfogulatlanság, és finom, nőies stílus. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szerintem nyugodtan adjál banánt naponta. Csak mindig csempéssz bele valamiből egyre többet. Első pár napban csak egy kis mokkáskanálnyit, utána pár nappal már mehet a teáskanálnyi adag, és szépen lassan fokozatosan emeld. Majd meg szokja az új ízt is. :wink: Ha eddig csak banánt evett, akkor most banánt fog enni sütőtökkel 2 hétig. :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :? :? :lol: :lol:

Zsidó.
Néha én is szoktam mondani Apának, hogy biztos csörgedezik bennem némi zsidó vér is. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: Ez általában pénzügyek kapcsán hangzik el, és annyit jelent, hogy nem lehet véletlen, hogy jól értenek az üzlethez, pénzhez.
Pontosan olyan sztereotípia, mint a smucig skótok, a piros pozsgás arcú, sört vedelő és kolbászt zabáló bajorok, vagy a reménytelen, szerencsétlen sorsú orosz a vodkájával, mint egyetlen "kiúttal".
Nem több.

Kép
Kép
200907?

Bond!

Rohanok, bocsi :oops:

Véletlen, hogy Manót és Hugit is itt tarthatjuk a kezünkben.
Természetesen nem az! :wink: :D :D :D

A többire később :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Én Hippes főziket sacc per durván 330 ért vettem a DM-ben. :roll:

Kép
Kép
200907?

loislane! :)

A mai napra aztán nem panaszkodhatsz! :shock: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Bond!
Eszembe sem jutott :wink: :wink: :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok, szép estét Nektek!

Hát, nem semmi mennyiséget termeltetek megint... :lol: :lol: :lol:

húúúúúú, miket is akartam írni? Valszeg megint rengeteg mindent kifelejtek :oops: :oops: :oops: ez az átka ha ritkán jövök írni.

Sport:
Szeretném, ha valami olyan sportot űzne, amitől jó alakja lesz :lol: :lol: , mondjuk úszás, atlétika, ilyesmi. Sokféle dologgal szeretném megismertetni, és ő majd (persze kicsit nagyobb korában) úgyis kiválasztja, hogy mit szeretne csinálni, és nem utolsó sorban, mihez van tehetsége. Nem akarok abba a hibába esni, hogy rákényszerítek valamit, amit nem szeret, nem örömmel csinál és nem éri sikerélmény, csak azért mert én szeretném... szóval próbálom majd arrafelé irányítani, amiben látom, hogy ügyes. (Apa persze valami küzdősportot szeretne, de én nem akarom hogy szétverjék a buksiját)

Petesejt:
Nagyon fogós kérdés. Azt hiszem, nem lennék képes rá. Hasonlóan gondolkodom a dologról, mint Dodi.

Körülmetélés:
Láttam már ilyet, semmi különös :oops: :oops:
Ha nincs mögötte vallási vagy egészségügyi indok, semmiképp nem tennék ilyet a fiammal, a természet nem véletlenül alakította úgy, ahogy.

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?