Sziasztok!
Reagálni nem nagyon tudok, mert rengeteget írtatok, és meg dögfáradt vagyok

. (biztos a front, vagy mittomén. Lehet, hogy beteg leszek, mert két órája hírtelen elfogott a háyninger, hánytam is, aztán elaludtam a kanapén

).
Nagyon jó volt papiéknál

. Szuperül van, mintha mi se történt volna

. Le van fogyva, de volt miből, úgyhogy még jól is áll neki

.
Viszont képzeljétek, Botond olyan ramazurit csapott, amihez hasonlót eddig egyszer produkált talán

. Mikor mi ebédeltünk megkínáltam krumplipürével, na onnantól megkattant, hogy neki kell még

. Bár még nem volt kajaidő, de én nagy jóindulattal elővettem a jó kis spenótos burgonyáját

.Hát lányok, ez nagyon spenót

. Ette becsülettel, de csórikám végig nyafizott közben

.Szóval a felénél megkönyörültem rajta, és anyu jóváhagyásával bekevertem neki krumplipürével. Ezt már olyan derüvel ette,azt hittem megzabálom

. Viszont hamarosan fáradni kezdett, és elérte azt a kort, hogy csak a saját ágyikójában, vagy menet közben alszik. Hiába csináltam neki fasza kis kuckót, hiába simiztem, vagy adtam (volna) cicit a szájába, úgy visított, mint akit nyúznak

. Végül apa behozta a babakocsit, abban kicsit elpilledt, aztán a kezemben elaludt, de olyan mélyen, hogy fát vághattunk volna a hátán

. Éééédesem. Aztán nem sokkal később elindultunk haza, az úton végig aludt, és itthon hatalmas mosollyal ébredt, és vigyorgot egész este

. Szóval most már figyelni kell rá, hogy ki tudja pihenni magát! Mondjuk ez tök jogos, igaza van

!
Boo!
Rogánné: Poooontosan ezt akartam mondani

.
Mondtam apának:
- Szivem, az ilyen nőket látva hálát adsz, hogy én vagyok a feleséged?
- Nem, az ilyen nők engem látva hálát adnak, hogy nem én vagyok a férjük!
Amúgy nálunk apa vérig tud sértődni, hogy ha társaságban nem értek vele egyet, hiszen nekem jófeleségként melette kell állnom

. Szóval most már rutinos vagyok, és észrevétlenül terelgetem

. Mondjuk én megértem őt, mert egyszer vitáztam egy agyatlan rib@nccal egy buliban (ismerős volt), és ő nem mellém állt

. Én is nagyon-nagyon kiakadtam! Szóval én is nyomatékosan megkértem, hogy ilyenkor álljon mellém. (Ordenáré baromságokon úgysem kezd el egyikünk sem vitázni, de ha esetleg mégis, azt is lehet finoman tudatni!).
Ja, amúgy ő biztos nem ostorozza a pasit, hiszen kiéli az agresszióját rajta bármikor. Ellenben a Rogán félék tipikusan azok, akik fojtogatják az örömlányokat

.
Ez a nő konkrétan főműsoridőben kasztrálta a férjét

. Hazafelé tuti kib@sztam volna a Váci utcánál, oszt sipákoljá

.
Petesejt:Neeeeem, sosesosenem!!!!! Én is olvastam róla, de teljesen kizártnak tartom!
Bond, ehhez szerintem pont hogy egy tuskónak kell lenni (mármint érzelmileg). Én nagyon (talán túlságosan is) érzelmes típus vagyok, és spirituálisan is fogékony. Pont emiatt soha nem tudnék túllépni ezen, hogy van valahol.... Ellenben biztos vagyok benne, hogy sokan fel tudják ezt úgy fogni, hogy "ugyan már, eddig meg kivéreztem. És?"

. Ezt csak az ilyenek tudják feldolgozni!

szundi