Sziasztok!
Bond!
DM

! Pedig én azt hittem az Auchan olcsóbb, de ezek szerint nem, mert ott 400

. Köszi az infót, mostantól a DM-ben veszem majd

.
Kispocok!
NAgyon szépek vagytok

! Nimród kifejezetten szép kisfiú,és nagyon büszke lehet az anyucijára
Ikoka!
Örülök, ha vidám perceket okozok, ez a cél

.
A játékot majd legközelebb visszahozzátok, nem gond! Megbeszéltem Botonddal, azt üzeni, szívesen adta kölcsön, játszon csak vele Zsombi nyugodtan

.
Cici:
Hát az enyémhez én pont ilyen feje vágok:

.
17 évesen hiperszuper cicim volt, de tényleg

! Nagy (de nem túl nagy), feszes, kerek... Aztán fogytam 12 kilót, és hiába szép fokozatosan (1 év alatt), a cicimre is kihatott: kisebb lett egy mérettel, és kevésé volt feszes (vagyis nem volt feszes:(). És most a terhesség, meg a szoptatás (meg megint a fogyás)már nagyon betett neki

. Ha Botond csontra leszívja (ami már nem nehéz), akkor egy löttyedt izé az egész

.
De akkor ezek szerint ez javulhat majd egy kicsit? Mert engem a méret annyira nem izgat, de az hogy ilyen, az kiborít! Pár éve még azt mondam, sose tetetnék be szilikont. Hát van aban valami, hogy soha ne mondd, hogy soha

.
Keksz:
Mi kipróbáltuk a babakekszet, és Botond szereti. Anya meg méginkább

. Apameg haragszik érte

. Mondjuk igaza van: miért tesznek cukrot a 4 hónaptól adható babakekstbe?!?!?!

Le is cseszett, hogy ne adjak ilyet a gyereknek. Szóval én rágcsálom kávéhoz

. Botond 3* kapott. Először - bár minden mást egyből a szájába vesz - nem tudta mit kezdjen vele, és csapkodta vele az etetőszéket. Mindenesetre tetszett neki a hangzavar

. Aztán rájött, hogy mi a feladat, és szépen megette. Mondjuk engem a frász kerülgetett, mert centis darabokat harapdált le róla, ésnémelyiket idő előtt akarta lenyelni, és ilyenkor öklendezett , de végülis megküzdött vele, és a többit már gond nélkül megette, szóval szerintem ráérzett, hogyan kell ilyesmit nyelni

. Viszont ezek után maradunk a kenyérhéjnál, mert abban legalább nincs cukor. a, és ez a keksz gyurma-szerű foltokat hagy és mindenhová gondosan szét lehet kenni, szóval ezt Ikoka,te imádnád

.
FONTOS!!!!
Anyu volt kongresszuson, ahol megtudta, hogy csak azoknál a babáknál szabad bevezetni a glutént 6 hónapos kortól, akik anyatejesek még, mert az anyatejben van vmi enzim, ami segít lebontani, vagy mi, és ezáltal nem lesz rá allergiás. A tápszeres babáknál még érdemes várni vele pár hónapot

.
NYuszi!
Nekem van pár márkás napszemcsim, a kedvencem mégis egy ajándékszemcsi, amit a MArie Clarie újsághoz adtak

. Imádom a formáját, a szinét, és sztem jól is áll.
Mi majdnem mindent az Ikeában vettünk, nagyon szeretjük. (A nappalink olyan, mint egy Ikea-katalógus

).
A konyhát csináltattuk, meg a gardrób-szobába a polcokat, meg még egy-két apróságot, mert van egy asztalos ismerősünk, aki nagyon jól, és olcsón dolgozik.
Neketek van fix emberetek rá, vagy csak egyedit akartok?
Hgabi!
Csajok:
Apa csak lányt tud?