Sziasztok Lányok!!
Végre itt vagyok ismét, és alig bírom pótolni az elmaradottakat...
Először is Ancsi ez neked sok-sok szeretettel:
Juci,
csodás a kép!!! Nem csodálom, hogy boldog vagy miatta!
Lehetséges, hogy élnék azzal a soproni színház lehetőséggel, csak ahhoz találni kéne időpontot, meg szállodát, és elvinném apát egy hétvégére édes kettesbe
Eszterke,
gratula a képhez és a babácskához... Örülök, hogy minden rendben volt az uh-n!
Az újakat szeretném szeretném üdvözölni, bár ahogy elnéztem szinte mindegyik jobban ide illik ebbe a fórumba, mert én már nem fogok 2006-ban szülni ugyebár...
Mesi,
hogy vagy? A kismamarucikat én a helyedbe márcsak azért is odaadnám, hogy visszakérhessem jó hamar!!!

Ez olyan mint a busz, hogyha rágyujtasz akkor biztos jön...
Tudod, messze nem próbálkozok annyi ideje, mint te, de asszem tudom, mit érzel. Egyre inkább azt hiszem, hogy nem fog sikerülni nekem se egyhamar.
Elméletileg ma kellene peteérésemnek lenni, de a reggeli hőm még mindig csak 36.4
Ja és vettem PG53-at. Vagy én csinálok valamit nagyon rosszul, vagy a szervezetem hülye! Menstuáció utáni napokon olyan kristályos volt, hogy el sem hittem, és most, hogy közeledik a peteérés, nagy semmi van rajta
Juci, ez neked hogy volt? Segíts!!!!!
Koda,
tudom, hogy milyen rossz lehet most, de tényleg arra gondolj, hogy igy legalább segítenek! És büszke lehetsz rá, hogy észrevetted!!! ...mert JÓ ANYA VAGY!
A dobozra irigykedem. Csodaszép!!! Nagyon ügyes kezed van!
Engem ki is hagynátok a találkozásból? Pedig Vivim a piciket biztos szívesen elpesztrálgatná!
Pusz,
Ági
Szerintem ma már megyek aludni, mert még holnap meló...
Jövök amint tudok!