A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Jaj csajok!

Nekem már nincs időm iwiwre menni ma, de egyébként én Czakó Erika vagyok.

Ha bejelölnétek, és meglepi lenne reggel, az nagyon jó lenne... Azért megpróbálok felmenni.. sietek, sietek... :wink:
baba24

Ugye itt vagytok még? :wink:
baba24

Zsuzsiiiii!! Kép
torolve_20131003125716

Brigi: én csak a családi tűzhely melegét őrzigetem, az üzlettel nem foglalkozom. De ha szeretnéd megkérdezem. Bercsényi néven fut?

Jelölgetek az iwiwen, de elég nehezen megy a rendszer. NEktek is?

Andrea
Kép
kindernay

Nem vagytok itt :?
baba24

Zsanett, sajnos nekem tavasszal a vetélésemkor állapították meg a szívzörej-gyanút, csak akkor nem voltam olyan állapotban, hogy utánajárjak. MOst meg azért fontos, mert ha bebizonyosodik, és ne adj Isten császárra vagy más műtétre kerülne sor, akkor előtte antibiotikumot kéne szednem. Lehet, hogy nagyon naiv vagyok, de mi van, ha ott a szülőszobán derül ki, hogy császár kell? :oops: Meg Anyukám is megszült két gyerkőcöt az ő kis szívzörejével, és mindne elfogultság nélkül mondhatom, hogy mindkettő jól sikerült. :wink: Arról nem is beszélve, hogy volt két komoly fülműtétem, amikor nem tudtuk a szívzörejt, és akkor sem szedtem antibiotikumot. És élek, és virulok, és a világ legédesebb kisbabáját hordom a hasamban. Igaz, a táblázat tanúsága szerint vagy 20 másik kisbabával osztozik a Kölök a címen, de akkor is. :lol:

Kép
nenoke

Annyira lassú ez az iwiw. Az Összes kismami ott van talán? :lol:
baba24

Mennem kell csajszikák! :D
Pusziiii!

Kép
zsuzsi**

Ha nem tudok mindenkit jelölni, ne haragudjatok! Mennem kéne, mennem kéne. De annyit bénázik.... :?
De holnap pótlom.. :lol:
baba24

Andi: Igen! és köszi! Már nagyon költöznénk. Ja és biztos majd elmeséli, mi voltunk azok az okosok akik berekettuk a konyhaszekrényt. Az építésvezető ma balhézott a férjemmel :evil:

Orsi! Akkor ez egy másik Arsenál. Én pékségben dolgoztam. Vagy a kenyeret viszik nektek? Melyik bolt?

Baba: máris jelöllek :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Megelőztelek Brigi!
baba24

Nenoke, ne izgulj, főleg ha már volt műtéted és akkor minden rendben volt, nem lehet baj a szíveddel. Persze én is beparáztam amikor elküldött a dokim, ezzel kezdtem és is, hogy akkor most császár lesz?Ezért küldenek most, hogy ha netán van valami gond, most vegyék észre, ne a szülőszobában.

Én azért szorítok, de rendben lesz, meglátod!Mikor méssz?

Moniá, nagy gratula!!!!
Vendég

Észrevettem :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Zsanett, holnap 11.30-kor kell értem szorítani. Túlságosan én sem aggódom a fentebb leírtak miatt. Csak azért egy kicsikét. :wink:

Kép
nenoke

Sziasztok lányok!
baba24

Jó éjt mindenkinek!
Holnap talizunk!
baba24

Nenoke!
Szorítunk!

Lassan én is indulok..játékot nézek 1 éves kisfiúcskának :)
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Andi te jelöltél engem?

kispiskóta

Nos mindenkit visszajelöltem, egyedül Andi benned nem vagyok biztos

kispiskóta

Nenoke: Holnap minden rendben lesz,majd gondolok rád.

Brigi: Továbbítottam a kérdést, párom majd utánanéz...

Andrea
Kép
kindernay

hahó, jaj, teljesen kimaradtam ebből az iwiwezésből. majd csinálok egy kismama kört. :-)
Tokody Klára névre hallgatok, lécci, lécci engem se hagyjatok ki!!! :oops:

Kép
nenoke

Jaj Brigi! Nem mi háztartási dolgokat vettünk ott. Mindegy!
Nenöke: Gondolunk majd rád!
Vendég

Nenoke én elvileg jelöltelek! :lol:

kispiskóta

Brigi: azt mondja drága uram, hogy úgy tudja, hogy jövő héten lesz átadás...
most már képben vagyok, ezt a lakóparkot láttam a terveken, meg kint voltunk amikor még semmi se volt, nekem nagyon tetszik a környék, meg a házak is. Azért remélem sok örömötök telik majd benne.

Andrea
Kép
kindernay

voltunk ma az Istenhegyin. Sajnos nem nyugodtunk meg.
Az uh OK volt, redő 2,1mm, kezdett jókedvünk lenni, erre elmondták, hogy a vérvételből mért mindkét hormonszint rossz.
1:550 -et hoztak ki, de mivel 1:900 lenne a koromhoz, ez nem számít jónak
Csajok, nagyon nehéz. Pont most mikor ezerrel élvezni a terhességemet, csupa rosszhírt kapunk :( :( :( :( :(

Kép
Kép
emma1976

Emma ne idegeskedj, melyik vérvétel volt ez 4x? Milyen hormonszintet néztek?
Mit mondtak pontosan?
Nekem most mondta egy orvos barátom, hogy egy vérvétel nem vérvétel...

Andrea
Kép
kindernay

Emma, ne idegeskedj! Nyugi! Ezek, milyen hormonok?

Kindernay, te jelöltél engem?

kispiskóta

Én jelöltem majdnem mindenkit Kalocsai Andrea néven. MErthogyígyhínak. :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Oksi! Csak nem tudtam, hogy te vagy az! :wink:

kispiskóta

Én lennék, de Orsit, Jovit, Katit még nem tudtam bejelölni.... nem dobta ki a rendszer. Neked megvan? Mert akkor felmegyek hozzád bejelölni. :roll:

Andrea
Kép
kindernay

Köszi csajok,aranyosak vagytok,néha jövök,megígérem! :lol: igen spontán jött,senki sem érti :shock: ,csoda történt :lol:
ennyi időp után már ránk is fér!!!na majd jövök,apának kell a gép :(
moniá

Tokody Klára be van jelölve. :D

Andrea
Kép
kindernay

Orsi biztos megvan! A többiekre nem emlékszem! :? Duhajkodj csak nyugodtan! :lol:

kispiskóta

Emma! Nagyon eltűntél! Nem szomorkodni, idegeskedni, jönni velünk társalogni!!!

kispiskóta

Ja, találtam egy üzletet BABAVILÁG, ahol minden hónapban van akció, most éppen Pierre Cardin babakocsi (ültethető, fektethető) van akcióban 28 e Ft-ért, + GYERMEKLÁNC üzletek ahol szintén akcióznak pl. kiságy 16 e Ft-ért. A Kismama Magazin hátulján szokott lenni. Érdemes megvenni, mert rengeteg infó van benne.

Andrea
Kép
kindernay

Baba, melyik Czakó Erika vagy? Mert van egypár. A jászberényi? Jaj, annyira szégyellem, de elfelejtettem, hova valósi vagy. :oops:

Nálam megvan Molkata, csak még kell, hogy visszaigazoljon. Írjátok, hogy bővített keresés, és Németország, és akkor már csak 5-6 MOlnár Katalint ír ki, de csak egy stuttgartit. Jovikát hogy kell megtalálni?

Kép
nenoke

Andi: Köszike! :lol:

Nenoke: Én úgy írtam be, hogy becenév: Jovi, bejelöltem az életkort és hogy nő. Csak egy találat volt :wink:

brigi73

Emma: Ne izgulj, minden rendben lesz! Milyen vérvételen voltál?

brigi73

Hello!
Megjöttem a tanfolyásról, Maszatkának nem tetszett ez a 2x2 óra kényelmetlen ücsörgés...
Jó kis témák voltak itt napközben!

Emma
És most mi következik, vannak további vizsgálatok??? Mit mondtak még?
Most megyek jelölgetek a wiwen! Vilnerné Szilvi vagyok

KépKép

KépKép
szivvi

Nem tudok fellépni :cry: Majd holnap...

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Láttam nagy iwiwezés van, elég termékenyek voltatok ma (is), jó sokáig tartott visszaolvasni, pedig dél körül voltam utoljára.. :D :D

Én is bejelölgetlek titeket, engem Pataki Barbarának hívnak, remélem megtalálok mindenkit!

Mindenkinek jó éjt!

Barbi

Kép
barbuli

Hali!

Elolvastam a mai termést :lol:

A képek szépek. Mi 6 éve vagyunk együtt házasság nélkül, de megmondom őszintén, engem egyáltalán nem érdekel/foglalkoztat az, h most van-e férjem vagy sem. Bocs, ha vkit megbántok ezzel, de nem ez a szándékom. Sztem úgy kerek a világ, ha mások vagyunk. (Aztán lehet, h egyszercsak asszony leszek:)))

Ma nem volt túl jó napom, anyukámat 3 órán át műtötték, délután voltam nála. Holnap már biztosan jobban lesz. Persze kavargott rendesen a gyomrom a kórházban :twisted:

Sziasztok!

Iwiw nem akar felengedni, majd legközelebb megpróbálom. Egyébként Mukai Mária vagyok. Jó ez a japán név, mert előtte nehezebb lett volna megtalálni Szabóként :D

Moniá: Nagyon nagyon gratula a babához! Csodálatos hír, majd írj rendszeresen, hogy hogy vagytok!!!

Baba: Szuper, hogy lesz esküvő, gratulálok! Biztos nagy élmény lesz!

Nenoke: Drukkolok a mai vizsgálathoz!

Emma: Fel a fejjel, remélem nem lesz semmilyen nagyobb baj! S valóban, egy ilyen vizsgálatot többször meg kell ismételni, hisz mindig vannak téves eredmények!!!

Ami a gátmetszést illeti én úgy hallottam, hogy sokszor szükségtelenül végzik el. Hisz sok szülés hipp-hopp lezajlik, de egy halom pénzt ki kell fizetni, s hogy ne érezze úgy a kismama, hogy ezért fizettem én annyit, ezért végzik el, hogy nézd, mi megdolgoztunk a pénzünkért... Szóval mondani kell a szülőszobán, hogy a pénzt már kifizettem, vissza már nem jön, úgyhogy nekem fölöslegesen ne vagdossák el semmimet!

Mi két éve vagyunk házasok. Ám japánban olyan egy házasságkötés, hogy bemegyünk a polgármesteri hivatalra ketten, beadjuk a papírokat, várunk egy fél órát, majd odaadják a házassági anyakönyvi kivonatot, hogy házasok vagyunk, s mehettünk is haza :lol: Persze előtte kész macera volt, mivel külföldi vagyok. Egy csomó papírt kellett összeszednünk, fényképeket küldeni, hogy valóban együtt vagyunk, nem csak érdekházasság... S tavaly szeptemberben férjem szüleivel együtt hazamentünk Mora, s tartottunk egy "lagzit", szűk körben egy étteremben vacsiztunk. Most találkoztak először a szülők, nagyon jó érzés volt az, hogy együtt a két család... Szóval ezért megérte az egész, meg hogy megmutathattam nekik kicsit Moot, ami szerencsére nagyon tetszett nekik :oops: :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Nem tudok mindenre reagálni, mert indulunk az okmányirodába, aztán az uh-ra.

Moniá! Nagyon-nagyon örülök neked!!!! Sokat gondoltam rád! Sok-sok gratula!!!!!

Akik bejelöltek az iwiw-en! Délután megnézlek benneteket! Köszike!
molkata

Sziasztok!!!

hú, pörögtek az események!

GRATULA MONIÁ!!!!!! ez nagyon szuper!!!!

iwiwen én is vagyok, próbálgatlak titeket jelölni, akit nem találok, Juhász Emília lennék

ma megkaptam a terheléses eredményét, szerintem jó lett!

Kata, voltál már a Csongrádinál 4d uh-n? mint kiderült nála születtem és Török is vizsgálódott anyunál akkor, fura és most pont ő a dokim :o

na megyek, mert tegnap az utolsó 5 percben a nyakamba varrtak egy oltári ... melót :cry: :twisted:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Nenoke, Emma!

Minden rendben lesz, ne aggódjatok kérlek! Hiszen rendben kell lennie :D

Molkata!

Jó neked hogy mész uh-ra :?
baba24

Nenoke, Emma!

Minden rendben lesz, ne aggódjatok kérlek! Hiszen rendben kell lennie :D

Molkata!

Jó neked hogy mész uh-ra :?
baba24

Megyek iwiw-re :lol:

Moniá!

Nagyon jó, hallani felőled! Úgy hiányoztál közülünk!!!! :)
baba24

Sziasztok!

2006 aug projekt indul topikból jövök.csatlakoznék hozzátok is(ha lehet :wink: )
július 10-re várjuk az első lurkónkat és nem házasodtunk még össze.
ma megyek este dokihoz kiváncsi vagyok mi újság odabent?

Bridzsi

Kép
esztora

Szia esztora!

üdv. közöttünk, várunk Téged is, mesélj magadról! :)
baba24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?