Timi,
nekünk is ilyen kocsink van, de csak a sport változat, így nem tudom, hogy a másik részét meddig lehet dönteni. Mindenesetre a sport része tuti jó, asszem Vadvirág írta még, hogy nekik is ez jött be. De szerintem is fontos a vízszintesig való dönthetöség.
Képet majd teszek fel, elöbb viszont fel kell töltenem a fényképezögépet, mert tuti akkor merül le, mikor kéne

!
Miléna,
nagyon örülök én is, hogy otthon lehetsz! Vigyázz magatokra és pihizz sokat. Gondolom nem is nagyon kelhetsz most föl! De kitartás, már nincs sok hátra!
Granda, Timi, merre vagytok??
Emese, fújj sárgadinnye! Hogy lehet azt megenni? Brr!
Epdurált én sem fogok kérni, de szerintem nem is próbálnák meg mégegyszer tekintettel az elösztorira. Majd csak kibírom valahogy. Egyedül az lesz rossz, ha mégis császár lenne a dologból, hogy teljes altatás lenne.
Mazsola,
akkor tessék nekem azonnal hasra feküdni!!!
Nem rég öttünk haza, Ábelnek kellett cipöt venni, mert hamarosan mindent kinö! Találtunk is tök jót, óccsón!
Aztán meg beszabadultam egy H&M-be, mert egy barátnönknek babája született és már meg kéne látogatni, vettem neki tök ari szerkót, meg kiscipöt meg sapit hozzá, nagon vagány! Alig tudtam magam visszafogni, hogy ne vegyek Áronnak is valamit. De én is úgy vagyok vele, mint Timi, nem nagyon akarok már nyári cuccokat venni, szerintem itt a nagy mediterrán Németországban nem is lesz rá szükség szeptember közepén

Na meg várom az öszi kollekciót, biztos szuper lesz az is. De tényleg úgy kell az embernek visszafognia magát, hogy ne vásárolja agyon magát.
Na megyek egyet pancsizni.