A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Enyém volt a 3000. hozzászolás :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok Kismamik,

Amona Kaqk, nagyon nagyon csinosak vagytok! Egyre inkább felmerül benne a dolog, hogy ide csak bomba kismamik írogatnak, csak én vagyok egy bálna!! :lol:

Miléna, hahó, jelentkezz! Remélem már otthonról!! Drukkolok!

Emese, örülök, hogy jót tett a gimnasztika! Nem tudsz esetleg többször is menni a héten? Biztosan jó lenne, nem?
Én is vega voltam a tegnapi vacsinál, vagyis azért annyira nem is. Csináltam egy hatalmas adag vajas pogácsát, csak gyözzük megenni! Mondjuk a fiúk nagyon nagyon szeretik, biztosan elfogy!

Granda, Timi, jelentkezzetek majd, hogy mi volt a vércukorvizsgálaton!

Lányok, melyik az a pihenöszék? Már azért kérdezem, mert szerintem tudom, hogy mi az, csak itt ugye nem így hívják és így nem tudom beazonosítani. :oops:

Tegnap én is jelentkeztem szüléselökészítöre, a harmadik helyen jártam sikerrel, mert már minden tele van, lassú voltam! Az enyém is a 34. héten kezdödik, szerintem már nem tudom végigcsinálni, mert szeptember 24-én lesz vége, de azért elmegyek amire tudok.

Niki, te merre jársz? Remélem minden rendben veletek, tegnap sem jelentkeztél!!

KépKép
KépKép
motiot

Hello Lányok,

úgy látom kezd mindenkit utolérni a végére jellemző elnehezülés :lol: Én már pár hete úgy kelek föl reggel, mint egy hátára fordított bogár... ...csak kepesztek. Eljön még az az idő, mikor Apa fog fölhúzni az ágyból :wink: Barátnőm mesélte, hogy az utolsó pár hétben már nem tudott az ágyban egyik oldaláról átfordulni a másikra segítség nélkül.

Voltam dokinál, a sok (vagy legalábbis több mint munka melletti) pihi megtette a hatását, az értékem nem romlott tovább, maradt 2000. De a fennmaradó időre le vagyok tiltva mindennemű tornáról/uszizásról... ...és apáról. Meg sajnos találtak vmi bacit. Lányok, akinek volt bacija, milyen típusú volt és mit írtak föl rá? Nekem atomméretű antibiotikumot, úgyhogy majd ihatom mellé tonnaszám a joghurtot.
Ja, és képzeljétek, nem működött a lift, úgyhogy kutyagolhattam föl a 6. emeletre. Azt hittem kiköpöm a tüdőmet… Azért ez nagyon gáz! Még jó, hogy várnom kellett és nem rögtön jutottam be vérnyomás mérésre.

Képzeljétek, tegnap voltunk szülésfelkészítő tanfolyamon. 9 alkalom van összesen, úgyhogy a végére már nem biztos, hogy eljutok. Olyan vicces volt, hogy egy teremben ült vagy 60 görögdinnyét nyelt kismami :lol: Lányok, hogy milyen mások tudnak lenni a pocik!!! Tényleg nem volt 2 egyforma. Az előadás nagyon hasznos volt, de elég nehéz volt kibírni a 40 fokos teremben. Bő 1 óra ülés után az összes vérem térdtől lefelé helyezkedett el… Átutaztam érte az egész várost, mert direkt oda akartam menni, ahol szülni fogok. Apropó! Szül még vki a Szent Imrében?
Miléna, drukk neked, bizzál benne, hogy a pihinek lesz majd eredménye.

silka
silka

Haho!!

It vagyok, Motiot! :D Voltam tegnap, csak delutantol nem, a parom a nagymamaja lakasat diszitgeti, festegeti, ugyhogy ott voltunk, eleg keson ertunk haza. Milyen bolondsagokat irsz, hogy te egy balna vagy? Ha jol emlekszem, valami 4 kg pluszrol meseltel, nem??!?
Ja, multkor elfelejtettem irni, kerdezted a parom nevet: Stephen McRae.
Itt van par kep pihenoszekrol: Kép A bal also es jobb felso. Ugye ilyen egy pihenoszek csajok? :? Ugyanis itt sem igy hivjak :?
Vendég

Hu, azt hittem jobban latszik :oops: Bocsi, lehet, ebbol nem sokat veszel ki :?
Vendég

Niki!
:):) Hát ha ilyesmi látható ott, akkor igen:

Kép

Vadvirág
Vendég

Vadvirag! Igen, igen!! :D :oops: Csak nem Havaii-ban, hanem Safari-ban van a baby :D
Vendég

Niki!
:):)
Vendég

Köszi lányok, akkor jól gondoltam, hogy ez az! Nekünk is van, én is nagyon szerettem, meg Ábel is. Olyan jól elnézelödött benne!
Most is sokat fogjuk használni.

Niki, párod neve nagyon nagyon ismerös, majd még utánnanézek, hogy biztos legyek benne! :wink:

Itt esik az esö egész nap, nem tudunk kimenni még egy kicsit sem, olyan rossz így bezárva! :cry:

KépKép
KépKép
motiot

Niki! A párodnak olyan neve van, mint egy westernhősnek... :D
"Igen!..... Megjött!...... Stephen McRae a városban van!" :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Lányok!

Granda, Nyerkit!
Mi volt a vizsgálaton? Remélem minden rendben van veletek!!!! :wink:

Silka!
Nekem volt már kenetlevétel, és találtak Streptococcus bacit :shock: , és most 500 mg-os Semicillint kell szednem rá pár napig...A dokim és védőnőm megnyugtatott, hogy nagyon sok nőt érint ez a probléma, de nem mindenhol végzik el állítólag ezt a vizsgálatot, mert ha valaki negatív, az is lehet csak időszakos negatív, egyébként hordozó az illető. De ha pozitív, gyogyit kell szedni, és kész. Nem lesz semmi baj :wink:

Miléna!
Mi újság van? Otthon vagytok már? :lol:

Ma voltam a védőnőnél, minden ok, "kisimogatta" a pocakomat, mert Medvi éppen rendezkedett, és mutatta, hol a hátacskája, lábikója... :lol:
Vérnyomim és pulzusom rendben, nem is híztam most a diétának köszönhetően :oops: ...

Szép délutánt mindenkinek!
Puszi!
kispocc

Emese!! :D :D Pedig ez tipikus skot-nev :D Szerencsere skot-szoknyaban, skot dudaval meg nem lattam :D Valamint penzt is kapok rendesen :D :D
Vendég

sziasztok csajszik!
mindig örülök, ha olvaslak benneteket. hát én sem vagyok egyre fittebb, az tuti. a pocim meg csak nő és nő. szerintem napról napra nagyobb. csak azt nem tudom, hogy hova tűnt a gyomrom :roll: ???
és a tömérdek táplálék, ami eltűnik benne... :lol: "még szerencse hogy van étvágyad" mondogatja apa viccesen. lassan annyit eszem, mint ő. ciki. :lol:
tegnap mi is voltunk szülés felkészítőn. kb 20 kismama volt most, de csak én voltam apával! olyan büszke voltam rá! (na persze ő s most volt először, és miután látta a felhozatalt apából, nem hiszem hogy még egyszer el tudom csalni :D ) végre sikerült megnéznünk a szülőszobákat és a kórtermeket. hát lányok! el vagyok ájulva. nem hittem volna, hogy egy szülőszobára azt mondom, hogy szép. pedig az. egyszemélyesek. minden kütyü ott van a vajúdáshoz. vihetsz zenét, illóolajat, gyertyát. ami jól esik. (azt mondjuk nem tudom, hogy fog-e a kínok közepette érdekelni, hogy ég-e egy gyertya vagy sem.. :lol: ) a szobák is szuperek. az 1 és 2 ágyasakat néztük be. ezekért illik 2-3 ezer ft napidíjat fizetni egy alapítványnak. de szerintem mindenképpen megéri. és ha vélatlenül van hely, és az egyágyasba kerülsz, akkor apa is ott aludhat veletek, mert van egy pót ágy. jajj! mikor szülünk már?!

Egy kérdés!

Nektek mi a avéleményetek az epidurális érzéstelenítésről??

Én gondolodom rajta, de még nem döntöttem. Szeintetek?

Vigyázzatok magatokra!
Pussz
Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Bocsi a sok gépelési hibáért!!! :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense,
szerintem az epidurális érzéstelenítés jó dolog, persze ez is kockázattal jár, mint minden más beavatkozás, de hatásos, nagyon megkíméli a kismamát, érzed a fájásokat, de csak mint méhösszehúzódást.
Más mütéteket is ezzel csinálnak, szerintem nincs benne semmi rossz. Persze van, aki tudatsan akarja végigélni az egész vajúdást és van, akinek olyan gyorsan zajlik az egész, hogy nincs is idö ilyesmire :wink:
Én anno szerettem volna Ábelnél, de egy rßegi sportbaleset miatt el vannak csúszva a keresztcsont körüli csigolyaím, nem sikerült a dolog hatszori szúrásra sem :shock: . Szóval nem mindig jön össze, de szerintem nagyon jó lehet. :wink:

Emese, megint formában vagy! Westertnös, hi-hi-hi! :lol:
Tényleg skótul hangzik egyébként, Niki, még szerencse, hogy rendesen pénzel! :lol: :lol:

Na léptem sétálni az ördöggel, mert végre kisütött egy kicsit a napocska!

KépKép
KépKép
motiot

sziasztok,
köszi a dicséreteket, igazán jól esik. Akkor a páromnak is hiszek, mikor azt mondja csini kismama vagyok.
Mindig attól féltem hogy nagyon el fogok hízni, de igyekszem odafigyelve "reform" enni, amit csak lehet.

ebben a melegben meg nem is nagyon kívánom a kaját, nagyon keveset eszek, így a korábbi mérlegelés óta nem híztam, pedig a pici biztos sokat nőtt, mert egyre kevesebbet bírok, még jó hogy nem dolgozok már ( 11 óra állás ) délelőtt elintézünk egy pár dolgot és délben már hulla fáradtan esek haza, akkor alszok egy fél órát - órát és du-án megint aktív vagyok, amennyire ezzel a kis pocaklakóval lehet.

Olyan mintha egy pöttyös labda lenne a pocakomban. Olyan kis formás lányos pocim van, de mostmár feszül rendesen, és lent a szemérem csontomat is feszíti, meg a köldökömnél a bört.

eddig még megúsztam a csíkokat, remélem így is marad, mondjuk kenegetem testápolóval reggel este.

Egyre többet jut eszembe a szülés. Már alig várom. Próbálok pozitívan hozzá állni és nem félni. Alig várom a pillanatot hogy láthassam a kis gyönyörüségemet.
Ti is találgatjátok hogy fog kinézni? én nagyon kíváncsi vagyok.

Szülés felkészítő? mi Debrecenben a klinikán fogunk szülni, ott egy hónappal hívnak be a szülés előtt 1 vagy 2 alkalommal. kíváncsian várom. Első gyerkőcnél még olyan tudatlan, kíváncsi az ember mit hogy kell majd ........

KépKép
kaqk
Debrecen

folyt. köv. csak féltem hogy megint lefagy a gép és akkor nem lett volna erőm újból elkezdeni. :-)

Szóval holnap készülünk a nőgyógyászhoz megbeszélni a szülést. Vagy jó vagy rossz, hogy ő a család barátja. együtt sielünk, szilveszterezünk velük. a felesége a fogorvosom.
Nagyon rendes, mindig csak a körzeti rendelőbe hív ( hogy ne akarjak fizetni??? ) ott is megcsörgetem és én vagyok a következő akit behív akkor is ha vannak előtte. Kissé ciki néha, de mindig igyekszem pár perc alatt végezni. igazából táppénzes papírért megyek csak.

Még nem vizsgált meg egyszer sem. 3 szor csinált uh-t,meg a 2-3 hete rákszűrést de ennyi. Remélem azért minden rendben. Csak tudja mit csinál.nem? nem szereti "feleslegesen" vizsgálgatni a nőket ha nem muszály.

Sajnos mivel barát ( a szüleimé és a mienk is kb 50 éves) nem tudom mennyit és milyen formában kellene neki adnunk szülés után. elég nagy a dilemma, mert eddig még sosem fogadott el pénzt tőlem rákszűrésért sem.

szóval ezen agyalok, meg beszerzem amiket kell még.

Na jó sokat írtam. bocsi ha untattalak titeket.

legyetek jók!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Motiot! A vizitorna kedden és csütörtökönként van, ami nagyon klassz, mindkettőre járok, de az lenne az igazi, ha szombaton is lenne.
Most, hogy 17 fok van, nincs semmi gondom, a sárgadinnyét is nyomatom rendesen.

Niki! :lol:

Anitja! Tényleg nagyon jó az a csepeli bababolt, de meglepő, mert a helyszínen az árukészlet töredékét látod, mint ami a neten van. A babakádat és az állványt is a raktárból hozta, közben engem kiültetett a bolt elé, hogy figyeljem az árukészletet. :shock: :D
Azért érdemes előtte odatelefonálni, mert a mózeskosár sem volt, és egy füzetbe írta fel, hogy nekem az kell. Csatolok képet, hogy milyen. Merev az alja, ami nagyon jó, babakocsiba is lehet tenni, meg kiságyba, meg lehet benne kint altatni, meg szállítani, meg mittomén.

Kép Pierre Cardin textilmózes

Epidurál: Én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy nagyon "iron" leszek, nem kérek. Elég magas a fájdalomküszöböm, de természetesen ha minden kötél szakad, akkor kérek. Én szeretném átélni a szülés minden kínját és szépségét, ha nem muszáj, én e nélkül akarom csinálni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja: te rendszeresen jársz a Szabolcs utcába, vagy máshol rendel a dokid?
Nekem a jövő héten kell mennem UH-ra, de előtte fel kell hívnom a dokimat, hogy pontosítsunk. Majd megpróbálom felmérni a terepet. Nem szívesen váltanék dokit, de ha a körülmények tényleg nem jók, meg fofom gondolni. Nehogymá majd én szívjak hülye, meggondolatlan miniszterek miatt!!! (pláne, hogy nő is az illető. De szívesen elküldeném most szülni!)

Motiot: kérünk egy pocis képet, majd mieldöntjük, bálna vagy-e vagy sem. (de gondolom a legfontosabb úgyis az hogy a baba egészséges legyen, fogyózni meg lehet bármikor.)

Kép
Kép
timi26

Kaqk!

Nem gondolkoztál még azon, hogy nem pénzt adsz, hanem valami maradandót? Amit szeret. Pl. képet, vagy ha van hobbija, akkor azzal kapcsolatban valamit, a feleségével egy hosszú hétvégét valahol stb.
Ha eddig sem fogadott el pénzt ezután sem örülne neki szerintem. Így nem éreznéd magad tartozottnak és ő is elégedett lenne.

Ma volt itt barátnőm és azt mondta, hogy tényleg nem híztam csak a hasam nagy, meg a mellem nőtt. Olyan jól esett! :oops:

Hírek Milénáról: OTTHON VAN!!!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Miléna üzeni: holnap ír, de most fáradt, próbálja magát összeszedni.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dícséreteket!

Milénamoni: Örülünk, hogy otthon vagy! Vigyázz Magatokra!

Láttátok, hogy júl 28-án Babanete-es találkozó lesz? Esetleg ott is összefuthatna a kis csipetcsapat!!!!

Granda, Nyerkit: Mi újság Veletek?

Andi
Kép
amona

Milena!! De jooo!! :D :D Latod, mennyire szoritottunk? :D
Vendég

Átkukkantottam a júliusiakhoz. Az egyik kismama 3 fia után is egy fiúcskát vár... Húha... A 4 gyerek sem semii, de hogy mind fiú.... :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi! Én újpestre járok a nődokihoz terhesrendelésre, csak 1x voltam a Szabolcsba genetikai UH-on, de az szörnyű volt. Nagyon várom a beszámolódat!!!!

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anikó köszi a tippet. Mi is valami utazási utalványon vagy ilyesmin gondolkodtunk. Talán valami wellness hétvége. Nem egyszerü eset. azért köszi
beáta

KépKép
kaqk
Debrecen

Sense,
én (ha nem lesz akadálya) tutira kérni fogok EDA-t, mert sajnos baromi alacsony a fájdalomtűrő küszöböm. Azt meg nem akarom, hogy a nagy fájdalom miatt esetleg ne úgy közreműködjek, ahogy kell.

Gremese,
a kiszemelt textilmózes nagyon szupi, mi is olyat vettünk. Pihe-puha, jó vastag és baromi stabil az alja. Ja, ráadásul nekünk a babakocsink is pierre c, úgyogy tutira passzol hozzá. Ha ott nem kapjátok meg, érdeklődjél a Minimanóban, mikor mi vettük volt még nekik belőle.

silka
silka

Sziasztok!

A mi kórházunkban egész nap velem lehet majd a baba, akár éjjel is!

Nálunk már kb. harmadszor volt a védőnő. Nagyon csípem! Jó fej csaj, és tök sokat segít. Most már kezdem azt hinni, hogy az unokatestvérem azért volt olyan idegbeteg az első gyerekénél, mert nem volt jó a védőnője, és tanfolyamra se járt, ráadásul akkor még internetük sem volt… Infó nélkül elég gáz lehetett. Azt se tudta, mi vár rá, csak nagyvonalakban. Sokat számít, hogy mi itt vagyunk egymásnak!!! :D

Jaj! Akkorát röhögtünk egyik nap. Páromat megkértem, hogy kenje be a hátamat testápolóval, erre közölte, hogy jó, feküdjek hasra... :lol: :lol:

Silka! Én vagyok itt a „nagy bacis” :cry: :oops: . Nekem vegyes bacim volt folyamatasan. Kaptam már rá Dalacin krémet, Canesten kúpot meg Klion kúpot. Egyiktől sem múlt el. Most meg valami soor gombát találtak. Bár szerencsére nekem zárt a méhszájam, így nem jut fel a picihez. Remélem, ez így is marad!!! De Neked is zárt a méhszájad, csak rövidebb a méhnyak, ugye? (A 2000-ből gondolom.)

Sense! Én az érzéstelenítést akkor fogom eldönteni, ha már nem bírom. Egyébként sem az elején adják, csak nemtom mekkora tágulásnál... :?: :?: :?: Bocsi, ezt most nem tudom pontosan! :oops:

Megyek, mert jön a kismama barátnőm! Pár hetes. :D

Regina
KépKép
mazsola7

Lányok!
Vajon meddig lehet szedni a Magne B6-ot? Nehogy a végén benntragadjon a gyerkőc! Úgy tudom pár héttel a szülés előtt abba kell hagyni, de mennyivel?

Kép
Kép
timi26

Sziasztok !

Mazsola: jót kacagtam a testápolós storyn.

Én azt hiszem csatlakozok azok közé akik kérnek epidurális érzéstelenítést mert nekem is elég alacsony a fájdalom küszöböm.
Bár lehet, hogy abba a helyzetbe másképp fogok dönteni.

Motiot : én is bálnának érzem itt magam a sok csini kismami között. Tegyél fel te is képet én is felmertem tenni.

Aniko80: esetleg megtudnád adni, hogy hol vettétek a pihentetőszéket mert én is szeretnék de valami emberi árban.

Lányok a Tescoba ( bocs a reklámért ) akcióba lesz a hordozható ágy 9.000ft és nagyon jónak néz ki ha valakit érdekel.

Ma voltam dokinál. Minden rendbe a törpivel és úgy néz ki, hogy már nem fog megfordulni a drága és fejvégű fekvésbe van már 3 hete amire a doki azt mondta, hogy tudja a dolgát.
Ja és az édes szívem beterpesztett és ott fityeget a kukaca szóval nem egy szégyenlős a drága majd kiváncsi leszek mit fog csinálni holnap mert megyünk délután 4d-re.

Legyetek jól és élvezzük ezt a hűs időt így jól fogunk aludni.

Üdv mindenkinek kellemes estét :!: :D :D
20200310173350

Sziasztok !

Kérek véleményt babakocsiról most ezt néztem ki.
A sport rész dupla anyagú amit ha átfordítok akkor teljesen vízszintesig lehet fektetni.

Kép kép

Kép kép

Vagy szerintetek ha veszek olyat ami nem teljesen vízszintesig dönthető azt hogyan oldjam meg, hogy a baba a hasán is tudjon feküdni ?

Nagy bajban vagyok ezzel most. Igazából amit kinéztem elsőként szerintem az nem fog megérkezni mert már kb 1,5 hónapja csak ígérgetik de semmi. Most ezért kezdtem el nézni más babakocsit is.

Bocsika ha fárasztalak titeket de kétségbe vagyok esve ez miatt. Tudom van még idő de szeretném ha ez meglenne már. :oops:

Szép estét :!: :D
20200310173350

Timi: egyáltalán nem fárasztasz senkit, szerintem mindenkinek hasonló gondjai vannak. Ezért vagyunk itt.
Kaffa a babakocsi, bár a színével nem vagyok kibékülve, gondolom te sem ezt a színt gondoltad. Én a miénket (nem teljesen dönthető) pólyával bélelem ki, ez sík felületet ad és tud majd hason is aludni a kicsi.

Jaj lányok, én olyan lusta vagyok vásárlás terén. Rebekánál már a 32. héten kimosva kivasalva be volt pakolva a kórházi cuccom, most meg még csak nem is vásároltam semmit. Még egy szelonképes hálóingem sincs, ha véletlenül történne valami és kórházba kerülnénk.
A babaruhákkal is az őszi kollekciókat várom, mert én nem merek nyárit venni már. Ha meg mégis meleg lesz utólag majd pótolom.

Miléna: örülök, hogy otthon vagy, fészkeld be magad a puha ágyikódba aztán jelentkezz és mesélj még a tapasztalataidról.

Majd még lehet hogy jövök, kicsit letargikus vagyok, a héten minden estét egyedül töltünk a lányommal, őt is megviseli kicsit ez az állapot, de hát apukának hajtani kell az igát, ha hosszútávon jobban akarunk élni. Mindenesetre most nagyon rossz!!! :( :(

Kép
Kép
timi26

Kőszegi Timi! Nagyon klassz ez a babakocsi. Én nem értek hozzá, nekünk ráadásul olyan van, ami nem fektethető teljesen vízszintes helyzetbe (ez a babakocsi már korábban megvolt, újat meg nem akarunk venni).
A tapasztalt mamik majd biztos mindjárt adják a tanácsokat! :)

Amona! A Babanetes találkozó időpontját én is láttam, tényleg jó lenne összejönni!

Kép
Kép
Kép
gremese

Kőszegi Timi! Látod? Máris jönnek a tanácsok! :D Ebből én is tanultam, a pólya-bélés jó ötlet!

Miléna! Üdv itthon pocak-Zétivel! Most, hogy otthon vagy, megbocsájtjuk, hogy nem raktál fel magadról kórházi-hálóinges-pingvines képet. :) De most már tessék pótolni otthoni pocakos képpel!!!!!!!!

Timi26! Vedd magadhoz a lyányod, meg egy kis szénhidrátot, és kupacoljatok be a tv elé! Mosolyoooogj!!!!! :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi!

Én nem vagyok babakocsi szakértő, de szerintem fontos, hogy teljesen vízszintesig le lehessen dönteni.
A pihenőszéket a www.arzuhanas.com-ról rendeltem.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Most láttam a Fókuszban megint a gödöllői négyesikreket, akik már 1400 g körül vannak. Olyan csöppek, és törékenyek.
Apának meg mondtam, hogy a mienk már most 1700 g.......
Elképesztő, és még mindig nehezen hiszem el, hogy egy ekkora baba elfér a pocakomban, illetve nemsokára a kezemben tarthatom a kislányomat.
Jaj, mindjárt pityergek....

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: nem hogy ekkora, de legalább kétszer ekkora lesz mire megszületik!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26 : igazából ezt a színt néztem mert a másik az elég kényes lenne. Teszek fel arról is képet. Egyébként ha a pólyát bele teszem akkor vízszintes lesz ? Vagy akkor is leejteni fog kicsit ?

Kép kép

Aniko: köszi a linket már meg is néztem és láttam rajta elég jókat.

Miléna : sok pihi nektek. Élvezd ki a helyzetet, hogy otthon lehetsz. Vigyázz magatokra.

Szép estét :D
20200310173350

Timi,
nekünk is ilyen kocsink van, de csak a sport változat, így nem tudom, hogy a másik részét meddig lehet dönteni. Mindenesetre a sport része tuti jó, asszem Vadvirág írta még, hogy nekik is ez jött be. De szerintem is fontos a vízszintesig való dönthetöség.

Képet majd teszek fel, elöbb viszont fel kell töltenem a fényképezögépet, mert tuti akkor merül le, mikor kéne :twisted: !

Miléna,
nagyon örülök én is, hogy otthon lehetsz! Vigyázz magatokra és pihizz sokat. Gondolom nem is nagyon kelhetsz most föl! De kitartás, már nincs sok hátra!

Granda, Timi, merre vagytok??

Emese, fújj sárgadinnye! Hogy lehet azt megenni? Brr!

Epdurált én sem fogok kérni, de szerintem nem is próbálnák meg mégegyszer tekintettel az elösztorira. Majd csak kibírom valahogy. Egyedül az lesz rossz, ha mégis császár lenne a dologból, hogy teljes altatás lenne.

Mazsola,
akkor tessék nekem azonnal hasra feküdni!!! :lol: :lol: :lol:

Nem rég öttünk haza, Ábelnek kellett cipöt venni, mert hamarosan mindent kinö! Találtunk is tök jót, óccsón! :wink:
Aztán meg beszabadultam egy H&M-be, mert egy barátnönknek babája született és már meg kéne látogatni, vettem neki tök ari szerkót, meg kiscipöt meg sapit hozzá, nagon vagány! Alig tudtam magam visszafogni, hogy ne vegyek Áronnak is valamit. De én is úgy vagyok vele, mint Timi, nem nagyon akarok már nyári cuccokat venni, szerintem itt a nagy mediterrán Németországban nem is lesz rá szükség szeptember közepén :lol: Na meg várom az öszi kollekciót, biztos szuper lesz az is. De tényleg úgy kell az embernek visszafognia magát, hogy ne vásárolja agyon magát.

Na megyek egyet pancsizni.

KépKép
KépKép
motiot

Emese,
én is néztem a Fókuszt, én is pont ezt mondtam apának, hogy a miénk már most kb ekkora és mekkor lesz még mire kibújik!
Na de azért négy egy kicsit sok lenne egyszerre! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Motiot! Attól, hogy Te valamit nem szeretsz, az attól még nem fúj!!!!!! Ejnye! No!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Itt vagyok már, csak este fél 7-ig tartott a cukormérés.
Hát vegyes eredményeim lettek. :? A többség jó, benne van a megengedhető tartományban egyedül a reggeli utáni túl magas. 8,1
A laboros nő azt mondta ezzel valószinüleg kezdeni kell valamit. Hát kedden megyek a dokihoz. Meglátjuk mit mond. A diétás nővér szerint ez a 180 grammos szénhidrát egész 160-ig csökkenthető. :shock: :shock:

Tényleg szerencse, hogy Granda is ott volt, mert így is elég emberpróbáló volt a nap. :(
Na elteszem magam holnapra.Ki kell pihennem ezt a napot. :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sziasztok
Köszi az érdeklődést, biztos Timi (Nyerkit) is leírja majd az "élményeit"a cukorvizsgálatról, íme az enyémek:
nagyon édesek vagytok, hogy már fél3-4 körül ránk kérdeztetek, de ez ettől sokkal jobb buli :lol: ugyanis reggel héttől este fél7-ig szuriznak :!: :!: Így gépközelbe meg haza is csak 8 körül vergődtem... Ez egy tragédia, többek véleménye szerint, mert 6X vesznek vért az ujjbegyedből és mindegyik előtt parázol, hogy jó lesz-e az eredmény. Egész napi kaját pakolni kell és a folyosón meg is eheted... Pihenőszék nincs, lábdagadósok max. másik székre felpolcolhatják a lábukat. Órákat kell így eltölteni két szuri között, a társaság OK., de az otthon melege hiányában a penészes unalom evett meg minket. Szerény közvéleménykutatásunk szerint a cukros kismamák nem élvezik annyira a terhességet és a legtöbbjük elkeseredett attól, hogy a szülésig :!: diétázni kell...
Szerintem tűrhetőek az eredményeink, a napi átlag nem mehet 5,5 fölé, az enyém 5,38 lett. De nem repülök a boldogságtól, a szülésig tartó diétázás ténye sokkolt :shock: :?

Silka
Én Canesten kúpot kaptam a fertőzésre, amit állítólag a cukor is gerjeszthet

Timi (26)
Szerintem még a többség nem paolta össze a kórházi cuccait... :) Nekem azt javasolta a tesóm, hogy a vérzés miatt használjam a kórházi hálóinget, ezt is fogom tenni.

Kép
granda

Timi (Kőszegi): bocsi, nem akartam kritizálni a választásodat, csak én a vidámabb színeket szeretem. Szerintem a narancsos jpbban néz ki. Nem hiszem, hogy sokkal kényesebb lenne. Ha úgy hajtod a pólyát, akkor vízszinetes lesz. De én is inkább a teljesen dönthetőt választanám, ha van olyan ami tetszik, inkább azt vegyétek. Én anno nem néztem ezt a szempontot, ezért kellett ügyeskednem, hogy kényelmes legyen a picinek.

Gremese: csatlakotom Motiothoz, én sem szeretem a sárgadinnyét. Érdekes, mert a lányom annál inkább! Főleg fagyiban.
De igazad van, nem fúj! (csak Motiotnak és nekem. :D )

Nyerkit: ha kipihented magad, holnap légyszi írj részletesebben erről a cukorvizsgálatról. Érdekelne. Lehet, ogy még én is előtte állok. Majd kedden kiderül.

Motiot: én csak az utsó pillanatokat láttam a bébiknél, hihetetlen, milyen picikék, és mégis kész emberek. A négy az lehet hogy nekem is kicsit sok lenne, de nem félnék tőlük, inkább csak a terhességet izgulnám végig. Mire megszületnek van idő fizikailag, lelkileg felkészülni rájuk. Gondolom én.

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Ti honnan tudjátok, hogy mekkora a fájdalomküszöbötök??? Nekem fogggalmam sincs. Még sose volt eltörve semmim, vagy ilyesmi... :roll:

Nekem jó lenne a babanetes találkozó! Elmenjünk? :D

Én most kicsit híztam fenékre meg combra is, egy számmal nagyobb gatya kell... :oops: De én is úgy vagyok vele, hogy majd lemegy. Ennek ellenére nem érzem magam bálnának. Persze ettől még lehet, hogy mások annak látnak... :lol: :shock:

Megnéztem itthon a dvd-t a 4D-ről. Most még jobban élveztem, mert ott azon mérgelődtem, hogy nem igaz már, hogy nem lehet lefényképezni! :evil: Kis mocorgi! :wink: De most tök jó volt!!! Ahogy csücsörítgetett a szájával meg kidugta a nyelvét, aztán meg ment a kacsó a szájba. Nagyon édi volt. :lol:

Nekem egyébként azt mondták, hogy a tesco-ban van cseh textilpelenka. Valamelyik nap megsasolom. :shock:

Kőszegi Timi! Én emiatt választottam olyan kocsit, amihez van mózeskosár. Eleinte azzal együtt teszem majd a babakocsiba. Jó az a szín (mármint a másodiké)!!! Egyébként a vízszintességet más is plédekkel oldotta meg. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy gáz lenne.
Egyébként én is zizi vagyok néha, hogy úristen, mindent beszerzek és előkészítek a szülésig? :?

Holnap kezdik szétverni a fürdőt!!! Jaaaj!!! :shock:

Tegnap rengeteg 56-os ruhát (főleg body-t) kaptam unokatesómtól! Olyan édik! Ebben a méretben szerintem már nem is veszek többet, inkább nagyobbakat. :D Mikor jön az őszi kollekció:?:

Nyerki Timi! Granda! Nem semi lehetett a tegnapi helyzet. Elég durva, ahogy leírtad...
Kórházi halóing??? Miért? Adnak olyat?

Regina
KépKép
mazsola7

Megint klasszak az újabb fotók! :):)

Timi (Nyekrit) és Granda!
Igazi hősök vagytok, hogy ilyen türelmesen végigcsináltátok!!! Gratulálok! :):)

Motiot!
Biztos, hogy altatnának téged császárnál?

Én is kérdeztem már erről az orvosom és egyértelműen azt mondta hogy csupán érzéstelenítés lesz. :):)

(Altatást itt csak igazán nagy operációknál alkalmaznak, ami több órán át tart, stb.)

Gremese!
A sárgadinnyét imáááááááááááááááádom!!! :):) Nyam-nyam.

Granda!
A diétás naplód esetleg nem teszed fel a netre, hogy bármikor el lehessen érni? Nagyon klassz! :):)

Miléna!
Szuper hogy hazaengedtek! :):)

Vadvirág
Vendég

Emese

Boldog névnapot!
Kép

Vadvirág
Rendben, kigondolom a módját, hogy kerülhet fel a netre a naplóm meg a sok diétás infó!

Miléna

:lol: :lol: :lol: Üdv

Mazsola
Mi is sok 56-os ruht kaptunk, csak attól félek, ha óriásbébi lesz (cukros baba, a férjem is magas), egyből 62-esekkel kezdünk :D De akkor legfeljebb babáztam egy jót :D

Sárgadinnye
Imádom, de tiltólistán van. Továbbá tabu: görögdinnye, csokitorta, Túró Rudi, nagy adag sülkrumpli, somlói, "rendes" fagyi, Nutella és ez csak egy százada annak, amit imádok :)

Kép
granda

Nyerkit, Granda! Örülök, hogy hősiesen végigcsináltátok a cuki-szuri procedúrát - én megőrültem volna ott egész nap. És hogy jók az eredmények, az még klasszabb! :)
Granda! Köszönöm a köszöntést, nagyon jól esett!!!! :D :D :D :D

Mazsola! A kórházba - talán mondhatom úgy, hogy mindenhol így van, a Péterfyben legalábbis így -, adnak ruhát. Hálóinget már csak azért is, mert ha pl. a Tesco előtt eszed a kürtöskalácsot és ott jön rád a szülés, bevisznek mentővel, hát nincs nálad semmi. Tényleg jó gondolat Grandáéktól, hogy ne a sajátot dzsuvázzuk össze. :wink: Ahova én megyek, ott a babának is adnak ruhát, ráadásul nagyon sokat a szülőszobán tartanak (ruhát - még mielőtt Niki szóvátenné :lol: ), láttam a körülményeket, minden teljesen rendben! Én csak a hazahozatalra viszek neki rucikát. A szülésznő javaslatára összekészítettem az 56-os méreten kívül egy 62-es csomagot is. :shock:

Babanet: Ha már többen jeleztétek, hogy jó ötlet lenne, most tartsunk egy közvélemény-kutatást. Jelezzen mindenki vissza, hogy jönne-e. Én benne vagyok!

Rájöttem, hogy férnek el babucik olyan kis helyen a pocakban:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Timi(26): Végülis Granda elég jó leírta, hogy mit is csinálnak. Még talán annyit, hogy a cukor mérés igazodik a megadott étkezési időpontokhoz. Tehát éhgyomorra, reggeli után 1 órával, ebéd elött, ebéd után másfél órával, vacsi elött és azután 1 órával nézik a vért.
Közben pedig eszed a diétád szerint megadott szénhidrát mennyiségű hamidat.

Granda: Megnéztem a szórólapot. Szóval az Electro Worldben lesz ez a vérnyomás-, vércukorméréssel szaktanácsadással egybekötött "egészség nap" de csak 7-én és csak a budaörsi áruházukban. Itt adnak minden vércukormérőhöz lázmérőt ajándékba. A szórólapon pontosan egy Omker vércukormérőt reklámoznak 8490-ért.

Miléna örülök, hogy végül csak hazajöhettél. :D :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sziasztok Kismamik!!!!

Ma nem vagyok valami top-formámban :? , lehet, valami front. Medvivel minden oké, csak én vagyok kicsit rosszkedvű. Pedig ez rám nem jellemző egy csöppet sem. Ráadásul tegnap jól felrúgtam a szénhidrát-diétámat, bevágtam este egy adag császármorzsát lekvárral :shock: . A cukrom biztos kiverte a biztosítékot... :twisted:
De már több mint 3 hete diétázom, és nagyon vágytam egy kis bűnözésre. Ja! És tegnap este 7kor elaludtam és ma 7kor keltem reggel :shock: :shock: :shock: . Hát, nem is ismerek magamra.

Granda, Nyerkit!
Nagyon ügyesek voltatok, minden elismerésem a Tiétek. Dehát az igencsak elkeserített, hogy szülésig diétáznunk kell...Jajjjj. Pedig azt hittem, szabadulunk alóla hamarosan. Bár már csak kb. 10 hét :lol: :lol:
Én júli 10-én megyek vérvételre, és majd az eredménnyel 13-án, pénteken :shock: :lol: a diabetológiára. Nem vagyok babonás, de azért ez a péntek 13 kicsit rossz ómen :shock: , kíváncsi vagyok már :lol:

Kőszegi Timi
Én is néztem ezt a kocsit, szerintem tök jó! De erről nekem azt mondták, hogy vizszintesig dönthető :shock: . Ez a Pramette(P.Perego), ugye? Nagyon jónak tűnik!

Na, ma megyünk fürdőszobacsempét venni a házunkba. De most ez sem dob fel...

Majdnem elfelejtettem:Emese, boldog névnapot :lol: :lol: !!!
Puszi mindenkinek!
kispocc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?