A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

evu, jjaja ez idegesito lehetett, megertem, hogy kibuktal. Normafa a legjobb hely !

bungy, orulok, hogy tetszett az a blog is, szerintem is nagyon szep !!!szuperek a holmik, nagyon tetszik, hogy ti mindig ilyen naturakat vesztek, mi is ebben utazunk, semmi minta, csak fo a termeszetesseg.

csim, agi - helloka
bogyogyorgyi

Ági, én is olyan szívesen felvennék egy kardigánt. De most trópusosdit játszok és zuhanyzom kétóránként.

Csilla! Nagyon kedves vagy, minden olvasónak nagyon örülünk, Heléna nagyon boldog ilyenkor 8)
Jól teszed, hogy nem ülsz kocsiba. A meleg eleve koncentrációcsökkentő, hát még ha egy napon felhevült autóban ülsz!
Szorítok a cukorvizsgálathoz!

Evu, és fizettetek is azért, hogy felvegyék a babát???? Én legközelebb megmondanám neki, hogy elmulasztotta felvenni :evil:

Bogyó! Igen, én sem rajongok a sok mintáért, bár nem mindenben. A baldachinom is csak anyagában mintás, semmi figura, sem a pléden, amit vettünk, persze vannak dolgok, amiket másképp nem tudok megoldani, csak úgy, hogy van rajtuk minta...

Lányok! Most röhögök nagyokat itt egymagam, a baldachinhoz az ágynemű valami extranagy, kétszer beteríti a kiságyat :lol: Sebaj, majd később jó lesz neki, ha már nagyobb ágyban alszik.
Tényleg, az első hónapokban takarni kell a babát, vagy hálózsákban nyomja?

büngyike

Agica,igen, fizettünk persze, 7000et a vizsgalatert, mint mindig, es hat benne lett volna a felvetel :cry: nagyon sajnalom, mert erröl az uh-rol semmi nem maradt emlekbe, hiszen uh kepet sem kaptunk..de mar belenyugodtam :?

Bogyi, igen, imadjuk Normafat, a nyugalom szigete az nekem.. csak nem volt jo, hogy en nem kocoghattam, mert nem merek a placenta miatt..de setaltam egy nagyot, az is jo volt 8)

kb 3 liter viz jött le rolam eddig, verem a szamitogepet egyfolytaban..ez eleg kemeny het lesz.. :roll:

es csajszik, nem, nem tudom megoldani a szabit :cry:
Vendég

Bßngyi, meg fogom jegyezni a következö vizsgalaton... 8)

en is zuhizni szeretnek!!!!!!!!!!!!!!!!! bar kicsit furi lenne itt az irodaban... :lol:
Vendég

eva, nem is futasra gondoltam, de a seta is szuper ! en arra gondoltam, hogy reggelente neha elmegyek setalni, mert 7 kor meg "Csak" 23 fok volt.
ja, vicces lenne ha ott zuhanyoznal, bar egy kismamanak mindent szabad ! :)

bungy, persze vmikor jol jon egy aranyos kisbekas ing,stb, csak en is jobban kedvelem, ha a nagyobb es alapdarabok egyszeruek. az aprosagokkal meg ugyis fel lehet dobni. (mas tema kicsit: sokszor hallani, hogy lombik utan spontan teherbeesnek a nok, terveztek meg bebit ? mert lehet, hogy a kov. mar rippsz-roppsz fog jonni, egy baratunk is igy jart. Mit gondolsz errol? neked van meg fagyasztva a dokinal? mert nekik volt, de igy nem hasznaltak fel)
bogyogyorgyi

Büngyi!
gyereket érdemes takarni, de csak azért, hogy szokja. amúgy hálózsák, és rá egy pelus. ha nem takarod az lesz az eredménye, hogy 5 évesen járkálhatsz be hozzá, hogy betakard, mert lerugja. én így gondolom. a csecsemő is lerugja, mert ha fent van jár a keze lába. de egy pelus vagy vékony takcsi belefér.

Ágica
Kép
ágica_26

mit kell csinálni, ha csuklik, vagy köhög egy csecsemő?

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Jó kis kihagyás után ismét itt.Nem nagyon voltam gépközelben mostanában,de most itt vagyok és megpróbáklok visszaolvasni!Nem lesz könnyű!
Múlt héten szerdán voltunk 4d-n,mostmár tuti hogy fiú,a doki azt mondta garanciát vállal rá. :lol:
A képeket valamiért nem tudom feltenni hiába méretezem át.Ha valaki tudna segíteni ezügyben azt nagyon megköszönném.
Van egy olyan kép is amikor nyitva van a szeme,szinte hihetetlen!Azt mondta a doki hogy ritkán sikerül elkapni ilyen pillanatot.

Cuki!
Láttam a kocsitokat,nagyon szuper,a színösszeállítás írtó jó!Ha lányunk lenne én is megpályáznék valami hasonlót!

Bogyó!
Ne foglalkozz bunkó hozzászólókkal,mind csak irígykednek hogy nektek ilyen vagány kocsitok van.Szerintem senkinek semmi köze hozzá.Ha valaki megengedheti magának akkor egyértelmű hogy igyekszik a lehető legjobbat megkeresni az ő,és a baba elvárásainak!

A hasról:
Nekem is állandóan azzal jönnek hogy:Hú még olyan soká szülsz?Azt hittem nemsoká...olyan nagy a hasad.
A múltkor meg egy boltos csaj még azt is hozzátette hogy:biztos jó nagy gyerek lesz,tuti jól megszenvedsz majd vele!
Hát kössz...
Szóhoz sem jutottam.

Jó pocisodást mindenkinek!

Kép
xx nikita xx

Ágica! Köszi az információt! Akkor takarom majd :)

Bogyo! Jelenleg a barátnőmnek a 3. lombik előtt jött össze a spontán baba, úgy, hogy nekik is megmondták, hogy egymástól természetes úton, soha! Ezek után bármiben hiszek, az orvosom szerint is, ha egyszer beindítanak egy bizniszt, akkor az magától is megy később ;)
Nekünk nincs fagyibabánk, nem maradt elég fagyasztható, de nem is akartam fagyasztani, inkább a friss dolgokban bízom ;)
Épp tegnap beszéltünk erről a férjemmel, hogy mi lesz, ha a tervezett második után becsúszik egy harmadik... Ugyanis harmadikat nem szeretnék. Erre azt mondtam, hogy ha becsúszik, akkor marad is velünk, mert ennyi szenvedés és várakozás után egy ajándékot-még ha nem is várt- nem dobok el magamtól.

büngyike

Büngyi!
a gyermek a legcsodálatosabb dolog a világon. "eldobni" pedig nem is kell, ha 2 már van, és jön egy ajándékba. úgy örülök minden babának most! nagyon gratulálok a barátnődéknek! ez a legcsidálatosabb dolog, ami egy nővel történhet! életem legszebb időszaka, nagyon boldogok vagyunk, és remélem ezt minél többen átélhetik

de én azért teljesen megértem azokat is akik nem tudják vállalni. bennem is ezer kétely volt a kezdetek kezdetén. persze az fel sem merült bennünk,hogy nem vállaljuk, csak olyan gondolatok voltak, hogy "Mivan ha....így-úgy-amúgy"

IMÁDOK TERHESNEK LENNI!!!!!

Ágica
Kép
ágica_26

Büngyi!

Amit Bogyónak címeztem az neked szólt,csak elírtam,mert a Bogyólány név járta fejemben!
Bocsi! :oops:

Kép
xx nikita xx

Sziasztok !

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége, bár ahogy visszaolvastam nincs ok panaszra :-)

Missi : Milyen lett a kiságy ? Teszel fel róla képet így összeszerelve ?

Cuki : Fő az ,hogy Panka és Te jól érezzétek magatokat , és ha nem eszed agyon magad egészségtelen dolgokkal nem hiszem hogy nagy tragédia a hízás. Ez alkati kérdés és lehet ,hogy Te fogod a leghamarabb visszanyerni az alakodat ! Írtad , hogy mikre kell figyelni , ezek ugye rendben vannak ? Ha igen ,akkor csak pihizzél sokat ha az esik jól !
Ja ! Reggel az aluljáróban láttam egy olyasmi babakocsit ,mint a Tiétek . Egy hatalmas pelenkázó -táska vagy mi lógott a hátulján, amit egy kicsit irígyeltem , mert nekünk az az egy dolog nem tartozék . Nagyon klasszul nézett ki a járgány :wink:

Bogyó : Szép lett az új vonalzó és jó ,hogy meghagytad a babyt is ilyen barnának . Onnan szoktam tudni ,hogy Te írtál :lol: :lol:

Büngyi : Nekem is az tetszik a fürdetőben , hogy semmi csicsa nincs rajta , teljesen természetes . Imádom ezt az egyszerű stílust !!! Eddig még csak kék, meg lila meg mindenféle csúnya műanyag egybe- fürdetős- pelenkázós cuccokat láttam :x

Tegnap mi is nagybevásárlást tartottunk - ismét . Hiába , nem tudom magam visszafogni , férjecském meg csak asszisztál a dolgokhoz :P
Kifosztottuk a budaőrsi ikeát : vettünk ágyneműt , ami szerintem még teljesen felesleges volt , de pont olyan az anyaga, mint a fejvédőnek, és hátha 1/2 év múlva már nem lehet kapni :) , vettem gumis lepedőket, matracvédőt, falipolcot a gyerekszobába és bár csak télen szerettem volna , de végül megvettük a gyerekágyat is .
Most tiszta torlódás van a szobában , mert a bölcső is ott van . Nem is tudom ,hogy hová fog férni a 2. gyerkőc!!

Adri : a kiskönyvedben át is írták a szülés dátumát ?
A 4D-s vizsgálaton nekem azt mondták ,hogy 5 nappal kisebb a baba, de ez még belefér ezért nem változtattak semmin , és lehet,hogy még előbb is kibújhat.
Remélem a gyomrod helyre jött már !! Pocsék érzés, ha kánikulában jön rá az emberre :evil: csak nem szedtél össze valami vírust ...

Erika : Annyit írtatok múltkor a halászléről, hogy tegnap álmomban horgászni voltam :lol: Jó pihit Baján !!

Ágica : zsákolj be légyszi egy kis hűvöset , és küldd el postán , mert itt annyira meleg van , hogy már nem csak a jó kis ebédeidért irígyellek :-)

Evu : És ha betegácsiba mennél ?
Persze ez kitolás a többiekkel, de ha nagyon otthon maradhatnékod van és másképp nem megy ? !

Csajok ! mindenkinek küldök egy kis frissítőt :

Kép

Kép
sheepy

[quote="xx nikita xx"]B írta:xx nikita xxüngyi!

Amit Bogyónak címeztem az neked szólt,csak elírtam,mert a Bogyólány név járta fejemben!
Bocsi! :oops:

Tudom :) Semmi gond, már mások is keverték, pedig egymástól függetlenül adtuk magunknak a neveket :)

büngyike

Sheepy, hát igen, nehéz ilyet találni itthon :( Még jó, hogy Apuci rátalált :) Őt illeti dicséret, ő találta meg.
Köszi a koktélt, én most Activiát iszom. Natur kefir, és jó hideg!

Ágica, köszi a gratulációt, átadom majd neki. Ő is hihetetlenül boldog, és én is szeretek terhes lenni! Nagyon jó érzés, hogy itt fejlődik a pocakomban :)

büngyike

[quote="xx nikita xx"]
írta:
xx nikita xxA képeket valamiért nem tudom feltenni hiába méretezem át.Ha valaki tudna segíteni ezügyben azt nagyon megköszönném.
Van egy olyan kép is amikor nyitva van a szeme,szinte hihetetlen!Azt mondta a doki hogy ritkán sikerül elkapni ilyen pillanatot.

Küldd át nekem a képeket, majd felteszem :) Kíváncsi vagyok arra a nyitott szemre. Mailcím megy priviben.

büngyike

Lányok !

Ugye nem nagy felelőtlenség , ha nincs többé maszek orvosom ?
Tegnap anyóséknál voltunk ( egészségügyben dolgozik ) , megvitattuk az eddigi tapasztalatokat + a védőnő is azt mondta ,hogy ha minden leletem ok- márpedig az , akkor nem indokolt , hogy "saját " dokit tartsak .

Nekem csak a szülésznő személye fontos , de azt jól megválogatom majd.
Reggel voltam cukorvizsgálaton , ott kiosztottak egy dokinak , ha baj van őt bármikor kereshetem + a rendszeres vizsgálatokat is megcsinálja , és ha a Margitban szülnék Ő tutira ott lesz .
Ha meg máshol, akkor úgyis mindegy ....

Nikita : Gratulálok a fiúcskához !

Valaki múltkor írta, hogy megvette az " Örülj ,hogy fiú " c. könyvet .
Egyik karácsonyra kaptuk ajándékba öcsémmel , és jókat vitatkoztunk rajta, mert ugyebár a fiúk és lányok mellett is nyomós érvek szóltak :lol: :lol: :lol: Nagyon szerettem olvasgatni , kár hogy már az enyészeté lett sok könyvünk , de jó lesz megint begyűjtögetni őket !

Kép
sheepy

Sziasztook!

Fúúúúúúdemelegvan!!!!!
Büngyi Ez nagyon jól néz ki!! Ez bécsi szerzemény? Milyen árban volt, ha nem vagyok indiszkrét?
Sheppy A kiskönyvemet el sem kérték a 4D-n. Így át sem írtak semmit. De volt olyan adat is pl a combcsontja, ami akkor a 29.hét 5.napnak felelt meg. Szóval ember legyen a talpán, aki ezt kiszámolja!! :shock: Mindegy, csak feleslegesen rémiszgetnek, hülyeségekkel!!
Én tegnap azt éreztem, hogy ritmikusan ugrál a pocakomban a Baba. :D Csuklott!!!!! Majdnem megzabáltam! :lol: Ti éreztetek hasonlót?? Aztán ma már másodjára is érzem azt hiszem, remélem ez nem baj, hogy ennyit csuklik... :?
Evu Sajnálom ami történt. Ezek az asszisztensek meg a dokik is szarnak az egészre. Ki legyen fizetve, azt' kész! Még csak meg sem erőltetik magukat! Ne bosszankodj! Nemsokára úgyis itt van, és annyit nézegethetjük, amennyit csak szeretnénk. :D
Én is szeretnék menni egy EKG-ra,mert a hátam után, mintha a szívem kezdett volna el szúrni harmadik napja :cry: Ma fel is hívtam a dokimat, azt mondta, Babától nem lehet és húzzak le a házorvoshoz. De hogy menjek el a melóból!!?
Őőőőő, valamit még akartam...Nem jut eszembe! :evil:
Vendég

Sziasztook!

Fúúúúúúdemelegvan!!!!!
Büngyi Ez nagyon jól néz ki!! Ez bécsi szerzemény? Milyen árban volt, ha nem vagyok indiszkrét?
Sheppy A kiskönyvemet el sem kérték a 4D-n. Így át sem írtak semmit. De volt olyan adat is pl a combcsontja, ami akkor a 29.hét 5.napnak felelt meg. Szóval ember legyen a talpán, aki ezt kiszámolja!! :shock: Mindegy, csak feleslegesen rémiszgetnek, hülyeségekkel!!
Én tegnap azt éreztem, hogy ritmikusan ugrál a pocakomban a Baba. :D Csuklott!!!!! Majdnem megzabáltam! :lol: Ti éreztetek hasonlót?? Aztán ma már másodjára is érzem azt hiszem, remélem ez nem baj, hogy ennyit csuklik... :?
Evu Sajnálom ami történt. Ezek az asszisztensek meg a dokik is szarnak az egészre. Ki legyen fizetve, azt' kész! Még csak meg sem erőltetik magukat! Ne bosszankodj! Nemsokára úgyis itt van, és annyit nézegethetjük, amennyit csak szeretnénk. :D
Én is szeretnék menni egy EKG-ra,mert a hátam után, mintha a szívem kezdett volna el szúrni harmadik napja :cry: Ma fel is hívtam a dokimat, azt mondta, Babától nem lehet és húzzak le a házorvoshoz. De hogy menjek el a melóból!!?
Vendég

Büngyi!

Előre is köszi!!
Elküldtem a mail-t!

Kép
xx nikita xx

Sziasztook!

Fúúúúúúdemelegvan!!!!!
Vendég

miért ment el ennyiszer??????????? :evil: Nagggyon nincs ma jó napom, szóval még ez a hülye babanet is!! :evil: :roll:

:lol:
Vendég

Adri! Igen, Bécsből van az scs-ből (babyone), nem titok az ára, 100 euro volt, nekem középárfolyamon 25 ezer ft-omba került.
Itthon nem találtam ilyen áron, ennyire jót és igényeset. Vagy nagyon olcsó, de műanyag és fémvázas, vagy nagyon korrekt (Brendonban), igényes, fiókos, és még a gyereket is megfürdeti, de azok 30 fölött kezdődnek.....

büngyike

[quote="xx nikita xx"]B írta:xx nikita xxüngyi!

Előre is köszi!!
Elküldtem a mail-t!

Már vissza is küldtem a megfelelő formátumban és méretben. Nincs mit köszönnöd.

büngyike

en mar nem bosszankodom az uh-n..ugy sem fog megvaltozni a helyzet :cry: de azert szomoru voltam rendesen, amikor kiderült

Minike ma ujra elemeben van, de most a hasam masik oldalat probalja kilyukasztani :lol: a kis vadoc :lol:

ma baconba göngyölt karaj lesz az ebedem, este szedre sütit sütök, ha lesz eröm 8)

holnap babfözelek marhapörivel :D

lassan mar 5 napja nem ettem csokit..kezdek begolyozni :roll:

most eleg jol birom a meleget, lesötetitettem az irodat es mennek a ventillatorok..mennek, de hova? :roll:

en megrendeltem a Suttogot, penteken jött meg, ma este kezdem olvasgatni :D
Vendég

Szóval hála Büngyinek itt vannak a képek!

Kép

Kép

Kép

Kép
xx nikita xx

Kép

Kép

Kép
xx nikita xx

Hali!!

Igen Sheepy majd felteszem persze az összeszerelt kiságy képét..,meg kaptunk Anyóstól 7 db-os rugi szettet,plusz egy hálózsákot vagyis olyasmi!Inkább olyan összezipzárazható takaró,jó meleg!Olyan szép!Ezeket is majd lefotózom!Meg ami még eszembe jut...!!Csak már második napja egy avi filmet próbálok dvd-vé konvertálni,hogy úgy ki tudjam írni!Mert szeretnénk megnézni,csak a Samsung dvd lejátszónk nem játszik le avi formátumot.. :? ,itt a gépen ezen a szar monitoron meg nem vok hajlandó megnézni :wink: !De tegnap nem sikerült így most is próbálkozom,aztán addig nem nagyon akarom mással "megterhelni"a gépet!

Képzeljétek ma mosakodtam és ugy megijedtem,mert vmi barnás cafat folyt le a kádban(pici)..és mindjárt arra gondoltam h talán belőlem jön :cry: ,de semmi barnás folyásom nincs soha!!!Szóval reménykedem hogy vmi más volt és máshonnan jött :? Úgy tudok parázni hogy nem igaz!!!

Na még 1 hét 4D-ig!!Ettől is félek picit persze!!De reméljük minden a legnagyobb rendben lesz!! :) Hisz máshogy nem lehet!!!

Amugy Anyucikámnál ettünk vasárnap,ugyhogy Büngyi nem én főztem azt a sok mindent!! 8) Vasárnap meg voltunk hívva ebédre!!"Hívandóssak voltunk"ahogy egy kedves ismim írta egyszer! :D Ez így helyes egyébként?? :? Bár az Ő anyanyelve amerikai,vagy angol vagy mi :D

Folyik rólam is a víz!!Nem is vagyok hajlandó semmi megeröltetőt csinálni ma!!Sőt egész héten,ha ilyen kánikula lesz!!És szombaton még lakodalomba is megyünk..!!!

Szép napot!!

Missfried
Kép
missfried

Hűha, Missi! Én is megijedtem volna, de kizártnak tartom, hogy most valami belőled jöjjön ki... Pihengess!

Nikita! Gratulálok a fiúcskához, fantasztikus, így nyitott szemmel!

Mellékelek képet a zenélő körforgónkról. Az ágy még tabu, pedig össze van rakva és a hálószobában áll, majd a blogomon publikálom valamelyik nap ;)
Kép

És ezt látja majd a lányom, ha fekszik:

Kép

büngyike

Büngyike, remélem is hogy kizárt!! :( :) De felesleges nem izgatopm fel magam!! :roll:

Nah lefotóztam a dolgokat..később fel is teszem őket! :wink:

Missfried
Kép
missfried

Most valahogy úgy érzem-látom,hogy mintha nem nőtt volna semmit a hasam ebben a pár hétben! :? Ti nem vagytok így néha??Hát remélem rosszul látom!Jó perxe mivel én mindennap látom csomószor,így nekem nyílván nem is tünik fel annyira a változás!!

Missfried
Kép
missfried

Oh Sheepy!
Koktél! De imádom! Reggel vettem egy 100-as ananászlét, és felesben iszom ásványvízzel. Ez a kedvencem! Ma hétvégi maradékot hoztam, holnap otthonról hozok ebédet, szerdától meg rendeltem. Ki sem teszem a lábam az épületből 4 előtt.
A 7900-as kiságyat vettétek? Tegnap este mi is kint voltunk, és nagyon tetszett mind a kettőnknek. Egy picit én alacsonynak találtam, de a páromnak tetszett a fája. A lekerekítések, és a rácssűrűség. Most éppen imádjuk az ikeát, mert nagyon elégedettek vagyunk a szekrénnyel. Még a kilincseket kell felszerelni, és akkor rakok fel képet. (egyszer majd magamról is, csak jussak el addig, hogy a gép, az elemek és én egy koordinátapontban helyezkedjünk el!)

Persze az órámból most fogyott ki az elem, és csak egy helyen érdemes kicseréltetnem. Úgyhogy du. irány a váci utca. Várni meg nem merek vele, mert 5 mp-t áll, aztán előrerohan a mutató. Legalább fél napja csinálja…

Lányok!
Minél több babacuccot, és babaszobát szeretnék látni! Imádom nézegetni.

Recept: 20dkg étcsoki, 20dkg margarin, 8dkg cukor, 1 evőkanál liszt, 2 kiskanál instant kávé, 5 tojás sárgája, ezt összekevered, majd óvatosan hozzá a felvert tojásfehérje habot, be a sütőbe 15percre, és aztán lehűteni. Most kóstoltam egy kollégámét, ISTENI!

Adri!
A csuklás nagyon jó, ha sokáig tart, max. csak elfárad és elalszik. A magzatvízben olyan hormonok vannak, amik segítik a tüdő fejlődését. Csukláskor ez megy a tüdejébe. Pénteken 3-tól este 10ig kisebb-nagyobb megszakításokkal csuklott szegény gyerek! Aludt is rendesen másnap. Aztán szombattól pótól!
Ne bosszankodj! Árt a szépségnek! (bár egyes férfiak szerint a bosszús nő a legszexisebb!)

Missi!
Akkor Te is jövőhét hétfőn mész 4dre? Mi akkor! A Hívandós nem jó, ellenben a várandós igen…lakodalom! Az olyan jó! Akkor lehet sok marcipánt enni!

Ágica
Kép
ágica_26

Szeríntem kicsit kezdek paranoiásodni!!! :D :shock: :D

Missfried
Kép
missfried

Na itt a kiságy..,ami még nem a babaszobában van egyelőre!Át kell 2 szobát rendeznünk! :? Mielőtt még elkészül a bababútor!!A matrac még persze nilonostól van benne!
Aztán a 7db-os rugi szett!Mint látszik tök jó árban van!És tiszta pamut az összes!Olyan édesek!Egy a bajom velük,hogy mind ujszülött méretűek,szóval 56-osak és annyi ilyen kicsink van,hogy szeríntem negyedeét nem fogjuk tudni kihasználni! :?
És a hálózsákká alakitható meleg takaró!!Ott a képen látszik kb hogy lehet bele tenni a picit!!Na most ennyi.Lépek teregetni..aztán lepihizek picit!!
Kép Kép Kép Kép Kép

Missfried
Kép
missfried

Ágica, hát nem tudom,én azért most vhogy nem vágyom annyira egy lagziba! :? DE persze biztos jó lesz! :wink:

Missfried
Kép
missfried

Ágica! Tőlem kérdezted a kiságyat? Mert a miénk ikeás, de nem az, amit te írtál. Ez a 19 ezres.

Missi! Nagyon jók a babacuccok! A takaró extra hasznos lesz majd!
Úgy látom, ti is olyan kókuszmatracot vettetek, mint mi :) Ne aggódj, még én sem bontottam ki, szerintem még korai, ne porosodjon.

büngyike

Ja, és Missi! Ne aggódj, nem biztos, hogy nem tudod kihasználni a bodykat. Ha pici súllyal születik vagy nem indul annyira gyorsan hízásnak, vagy mindig lebüfizi magát, még jól jöhet ;)

büngyike

nem Büngyi!
Sheepy írta, hogy tegnap vettek nagy hírtelen egyet az ikeáben, és mi is láttunk egy nagyon jót

Ágica
Kép
ágica_26

Ja, igen, azt olvastam, de nem írta, hogy milyen :( És a bölcsőt sem láttam még.... Sheepy! Kapunk fotókat?

büngyike

Sziasztok!

Itt van az ágyikó, a miénk még csak dobozban, majd karácsonyra Apa összeszereli a pici fiának :-)
Kép Kép

Matracot + később szerzek be, mert az ikeában nem kókuszost adtak volna hozzá.

Bölcsőt is lekaptam , de teljesen tele van a babaholmikkal- most az a raktár. Holnap jön egy asztalos, felteszi a polcokat, és lassan kész lesz a szoba , csak a függönnyel várok , hogy ne porosodjon őszig.

Missi : Nagyon aranyos a body készlet !!!!!! És a többi is jó!

Csajok , én régen úgy utálltam azt a szót ,hogy aranyos, most meg mindent learanyosozok :oops: , asszem előveszem a szinoníma szótáramat :lol:

Büngyi : Helénának jó dolga lesz !! Az a macsek pont rá fog mosolyogni :-)

Nikita : Az a nyitott szemes pillanat nagyon jól sikerült !! Hihetetlen , milyen jól kivehetőek már a vonásai ! Kedvet kaptam hozzá ,hogy hogymegint megint 4 D-re menjünk !

Kép
sheepy

itt a bölcső is + a " szoptatós fotel + a pelenkázó komód sarka , na és a kedvenc panel -design radiátorom :-) :

Kép

Kép
sheepy

Ááá de jó 5let!Szoptatós fotel :) !!Úgyis gondolkodtam,hogy min fogom szoptatni kényelmesen a kicsit :idea: Reméljük h tudom is persze..!Szóval ha tudunk veszek 1et mindenképp,mert nálunk itt nincs az albiban :?

Missfried
Kép
missfried

Hali Lányok!

Hűűű, de sokat írtatok.

Ma aludtam fél9-ig úgy elfáradtam hétvégén.
Átmentem délelőtt Pilisszenkeresztre egy lányzóhoz aki használt és új babaruhákat árul. (mark Spencer, stb) Hát olyan cuccokat vettem manókának 600-1000Ft-ért hogy besz...rás. teszek fel majd képeket.
Ha van kedvetek nézzétek meg a honlapján mindíg fenn van az összes készlet, és postán is kiküldi. Nagyon jó minőségűek, különben nem ajánlanám.

http://www.gportal.hu/bedoli

Délután csak dvd-tem (KÉS Alatt) a jó hűvös szobában, egész nap megy a klíma. Most meg nekiálltam főzni.
Kéne mennem Aquanatalra, de annyira nincs kedvem kimozdulni itthonról :cry: 6kor kezdődik, de nem tudom, rákéne szánni már magam egy kis mozgásra.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sheepy! Nagyon szép, színes és barátságos ez a szoba és a bölcső is nagyon ütős! Tudod, hogy ehhez is lehet venni baldachint?

Masika! Végül mi lesz, mész? :)
Én sem szívesen mozdulnék ki. Emelkedik a lakás hőmérséklete.... már 26 ˚C van :?

büngyike

Kép Kép Kép Kép

A kis szaténszalagos gatyó a kedvencem.

Kép
masika

Nagyon szépek! Nekem is a szaténszalagos a favorit ezek közül, de mind nagyon jó 8)

büngyike

Apa eldöntötte a kérdést, most hívott jön már haza és az éhhalál kerülgeti, így neki állok shusit rántani. Nem megyek :D

Kép
masika

micsoda kepek ! gratulalok lanyok ! lassan nekem is meghozzatok a kedvet a vasarlashoz :)
nagyon szuper a tesccos ruha es ilyen aron !! hihetetlen !! a legjobbak :)

masi, amugy milyen az aquanatal ? bevalt neked ?

shepy, nikita, jo, hogy irtatok ti is ! nikita nagyon cuki a kisbabad, nagyon jol ki lehet venni a kis arcat. kire hasonlit ? :)

agi, jo a koktelod

adri- a bebi korat nem tudjak beloni ennyire pontosan, ezert is van, hogy sok a "tulhordas" csak mert a dokik mindent ugy szamolnak mintha mindenki kozepidoben esne teherbe...pedig nem is ! en sem, hanem menstruacio utolso nanpjan

bungyi, gratulalok a baratnodnek ! mekkora boldogsag lehet ! es igen, miert ne a friss sikerulne nektek, biztos magatol is jon a 2. majd. de azt is megertem, hogy nem tervezel mar 3 geyreket-en sem, persze ha kov.re ikreket varnek pl. veletlenul, akkor az mas. En mondjuk nagyon bijazom aki sok gyereket szul es nevel, le a kalappal, csak nekem ne kelljen :)
bogyogyorgyi

Szép estét!!

Ilyenkor már mindíg csak mi vagyunk itt!A párom dolgozik én meg itthon, egyedül..na meg a kis Dominikám!!!
Bogyó remélem igazad van! Mert már kihullik a hajam a sok baromság miatt amit ezek a dokik összehordanak. :?
Cukika Mennyi minden! 8) Alig fog tudni Panka válogatni a szép ruhácskák közül!!
" szoptatósfotel" Nálunk ez egy kétszemélyes kihúzhatós ágy lesz, ha esetleg ott kell aludjak a kicsivel mert átsírja az éjszakát, akkor apukáját ne zavarja (annyira). :roll: Mi a nappalinak választottuk le a felét, az lesz a Dominikáé. Remélem beválik a kis tervem...Meglátjuk :?
Voltunk délután strandolni! Rajtam maradt a fürdőruhám nyoma!
:shock: :D Van szííííneem!Tök jó! Jól ki szívott a nap, azt hiszem megyek és megpróbálok alukálni.
Eszembe jutott valami! Lányok!!! Ugye mi is tartjuk majd itt a frontot, ha már meglesznek a törpikék???Ugye igeen?? :oops: :roll:
Na jó éjt!!
Vendég

Adri, orulok, hogy lazitottal es nem kell a dokiknak mindent elhinni, foleg az idot nehezen tudjak beloni. persze, hogy utana is dumalunk, csak a 3 orankenti szoptatas mellett nem lesz annyi idonk irogatni. Milyen megerto vagy a ferjeddel :) nalunk o megy majd ki, ha zavarja a gyereksiras, mi maradunk a nagy, finom agyban.:)

Cuki, neked is szepek a holmijaid-
hogy vagy ?

Klari, Era, Jutta,Gyakorlo anyukak :) mennyi rugdalozo kell egy meretbol ?
en ugy tudom, hogy 6-de max 8 db boven eleg. Igaz ez ?
Tenyleg, Jutta megint eltuntel ??!!

most meg "Csak" 24 fok van, remelem kibirjuk ezt a kov. 48 orat

mindenkinek szep napot ! :) !
bogyogyorgyi

Szép reggelt!

Cuki! Nagyon sok cuccod van :) Én is fotózok majd még, ígérem :)

Adrinalin! Irigyellek a strand miatt, én is mennék, de mindenki dolgozik, egyedül meg hogyan? :? Most jógázni fogok és majd zuhanyzom gyakran, mint tegnap.
Este a férjem locsolt a kertben és én is lementem vele egy kicsit. Képzeljétek! Van egy fügefánk, még soha nem ettem róla fügét, pláne nem júliusban! Na, most akkora fügéink vannak, mennyei volt, este megint lemegyek :P

Bogyo! Én nem vagyok gyakorló anyuka, de úgy tudom, hogy elég a max 8 db. bár volt, aki azt mondta, hogy ha nem akarsz naponta mosni, akkor jobb, ha minél több rugid van :roll:
Hát, érdekes lesz belőni a megfelelő mennyiséget....

büngyike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?