Sziasztok !
Remélem mindenkinek jól telt a hétvége, bár ahogy visszaolvastam nincs ok panaszra
Missi : Milyen lett a kiságy ? Teszel fel róla képet így összeszerelve ?
Cuki : Fő az ,hogy Panka és Te jól érezzétek magatokat , és ha nem eszed agyon magad egészségtelen dolgokkal nem hiszem hogy nagy tragédia a hízás. Ez alkati kérdés és lehet ,hogy Te fogod a leghamarabb visszanyerni az alakodat ! Írtad , hogy mikre kell figyelni , ezek ugye rendben vannak ? Ha igen ,akkor csak pihizzél sokat ha az esik jól !
Ja ! Reggel az aluljáróban láttam egy olyasmi babakocsit ,mint a Tiétek . Egy hatalmas pelenkázó -táska vagy mi lógott a hátulján, amit egy kicsit irígyeltem , mert nekünk az az egy dolog nem tartozék . Nagyon klasszul nézett ki a járgány
Bogyó : Szép lett az új vonalzó és jó ,hogy meghagytad a babyt is ilyen barnának . Onnan szoktam tudni ,hogy Te írtál
Büngyi : Nekem is az tetszik a fürdetőben , hogy semmi csicsa nincs rajta , teljesen természetes . Imádom ezt az egyszerű stílust !!! Eddig még csak kék, meg lila meg mindenféle csúnya műanyag egybe- fürdetős- pelenkázós cuccokat láttam
Tegnap mi is nagybevásárlást tartottunk - ismét . Hiába , nem tudom magam visszafogni , férjecském meg csak asszisztál a dolgokhoz
Kifosztottuk a budaőrsi ikeát : vettünk ágyneműt , ami szerintem még teljesen felesleges volt , de pont olyan az anyaga, mint a fejvédőnek, és hátha 1/2 év múlva már nem lehet kapni

, vettem gumis lepedőket, matracvédőt, falipolcot a gyerekszobába és bár csak télen szerettem volna , de végül megvettük a gyerekágyat is .
Most tiszta torlódás van a szobában , mert a bölcső is ott van . Nem is tudom ,hogy hová fog férni a 2. gyerkőc!!
Adri : a kiskönyvedben át is írták a szülés dátumát ?
A 4D-s vizsgálaton nekem azt mondták ,hogy 5 nappal kisebb a baba, de ez még belefér ezért nem változtattak semmin , és lehet,hogy még előbb is kibújhat.
Remélem a gyomrod helyre jött már !! Pocsék érzés, ha kánikulában jön rá az emberre

csak nem szedtél össze valami vírust ...
Erika : Annyit írtatok múltkor a halászléről, hogy tegnap álmomban horgászni voltam

Jó pihit Baján !!
Ágica : zsákolj be légyszi egy kis hűvöset , és küldd el postán , mert itt annyira meleg van , hogy már nem csak a jó kis ebédeidért irígyellek
Evu : És ha betegácsiba mennél ?
Persze ez kitolás a többiekkel, de ha nagyon otthon maradhatnékod van és másképp nem megy ? !
Csajok ! mindenkinek küldök egy kis frissítőt :