Blongyi hol vannak a képek???
Én tök furán érzem magam a nem kérdésben, mert ugye picit jobban szerettem volna lányt... mert tudom, hogy mit és hogyan kell vele csinálni és hasonló, de most hogy tudom, hogy fiú... hát nagyon boldog vagyok, főleg hogy már ennyi mindent tudok róla és az ilyen uh-k alkalmával, a mocorgásiból, a mindenfélélből már a személyisége is kezd kialakulni bennem.
Nekünk már lassan minden meg van, illetve a nagy dolgokra vannak jelentkezők... pl mamám és keresztanyám meg akart lepni babakocsival, így sopánkodtak nagyon, hogy lecsúsztak róla, ezért jött a következő a listán, mondtam, hogy ha mindenáron adnának valamit, akkor egy utazó ágyat szeretnék, na erről anyukám csúszott le, aki így megnyerte a fürdetős cuccokat, na erről anyósom csúszott le, aki így az ágynemüt és hasonlókat vállalta be. Ezen kívül kis apróságok hiányoznak már...
Amire még nagyon vágyok az egy f@sza bundazsák. Van egy overálunk, de az fehér és nem orkán, igaz pihe-puha, de én szeretnék egy bundazsákot, de nem 6-7-8 ezrekért. Ahol vettétek a babakocsit, ott kin az valahol, ott volt is 3000ért, de hát senki se megy arra...
Én ha megyünk vásárolni mindig veszek rucit a kis Marcinak. Erre nagyon ajánlom a Corát és az Auchant!!! nagyon jó akciók vannak. a hétvégi termés pólók 150, 200 ft, vászon naci 500, 800 ft. A kislány rucikról már nem is beszélek. Ja és még a kikában is találtam plüs rugit 990 ért! Én így vásárolok apránként. És ha ilyen alkalmakkor nem tudok szétnézni és venni valami dögös pasis rucit jó occón, akkor bele vagyok betegedve. És a legjobb az egészbe, hogy mivel kiffiú, így az uram is folyton véleményezi, hogy melyik ruci felel meg egy pasi izlésének. Én nézem az árat, az anyagát, a típust és ő dönt a végén...

Ja mákom van vele, hogy mindig szó nélkül mehetünk vásárolni. Rendes ember

.