Sziasztok,
Hajrá Vick, gondolunk rád!!!!
Reggel már voltam, de eltűnt a hozzászólásom...
Blanki névnapjának első felvonása jól sikerült, két herceget kapott a barbie csajokhoz. Nagyon-nagyon örült neki. Kapott még Anna-Petis könyvet, (na erről még sokat fogtok majd hallani, szerintem Enikő és Vick biztos ismeri).
Meg persze a Kitty-s ágyneműt. Az eddigi ágyneműjét most mosom Bíbokának. Kapott még egy kisasztalt székekkel, holnap szerelem össze.
Mangora, én is észrevettem, hogy hasi légzésre mozog Bíborka, így ha már kezdek aggódni, hogy régen mozgott, akkor be szoktam vetni.
Edina, ez tök furi, hogy minden mozdulat fáj. Mégis mit érzel és hol? A pocakod? Mondjuk Gérti elég nagy baba, úgyhogy akár meg is születhet, de nem mondtad, hogy elindítanák a szülést, ha mégsem, és még van vagy két hét...
Amúgy én is paráztam a beöntéstől...egészen addig, míg végül nem volt idő rá, és nem kaptam...
Móni, egész kis házitündér lettél. Költözést bonyolítasz, közben sütsz, főzöl, mindezt mindenórásan...hát minden elismerésem
Tonik? Az jut eszembe, hogy Ginre jó!
Magzatvízszivárgás: végül nem vettem semmit, nem is hoztak a gyógyszertárba...nagyjából Móni módszerét alkalmazom, de betét nélkül. Szóval, ha vannak száraz időszakok, akkor az nem lehet szivárgás, mert a magzatvíz állítólag folyamatosan jön olyankor. Erre is olvastam ugyan cáfolatot, de megpróbálok arra nem gondolni.
Enikő, én a fánk gondolatára ébredtem tegnap hajnalban.
Kriszti, ahogy telnek a napok, tutira nem lesz nagy a 3 kg-os pelenka
Szilvi, én is így "alszom", illetve aug. vége óta nem aludtam rendesen. Nekem Blankival is volt ez a gyomorégés, egészen a szülésig tartott.
Zsuzsi, te is egyre többet szorgoskodsz a konyhában

Almát amúgy ha nagyon sok lereszelve le is lehet fagyasztani későbbi sütibe

Még az almás-fahéjas palacsinta jutott eszembe (lehet Szilvi receptjéből kiindulva)
Ja gondolatban "kidolgoztam egy válságtervet" arra az esetre, ha mégis fiam lenne...Jó, hogy vannak ilyen babakelengyét egyben árusítók
Dorka, akkor már tudsz jönni? Szupi.
Enikő, Blanki nem is alszik napközben, de ha mégis, akkor éjfélnél előbb nincs alvás. (lehet, már írtam) Remélem, hogy Bíborka jó alvó baba lesz, ez az egyetlen kívánságom azon kívül, hogy egészséges, szép, okos, stb....
Jó éjt,
R