Clara, de jók a képek!
KissGizi, én nem szedek. A képeket már megskubiztam a múltkor, nagyon szépek voltatok. És hát nem is igazi egy esküvő valami galiba nélkül, a szerencse, hogy minden klappolt a végén
Reunion, örülünk a jó eredményeknek

Szakmai ártalom ez a sok szurkálás?

Én is sült krumplit ettem szombat este. Annyira megkívántam, hogy nem bírtam mást lenyelni...
Somaanya, ugye azért pihengetsz? Bár Soma mellett nem könnyű, tudom, de azért vigyázz magadra! Ne légy türelmetlen, azért 12 hetesen még nagyon ritka, hogy megmondják a nemét. Még én sem éltem magam túlságosan abba, hogy lányunk lesz, majd ha a szerdai UH is azt mondja, majd akkor...
Vivi, de örülök!!! Délután annyi időm volt, hogy láttam, hogy Te írtál utoljára a márciusiakhoz, bekukkantottam, láttam a jó hírt, de már nem volt időm reagálni.
Uxi, most Kima javaslatára az elérhetőségeket gyűjtöm, amolyan riadó-lánc szerű

reméljük, még sokáig nem kell használnunk, de jó, ha van. Elkülditek nekem az adatokat, én meg mailen körbeküldöm a táblázatot annak, aki már elküldte az adatait. Megint többen elküldtétek, de csak a hét második felében küldöm újra körbe, még várok a többiek adataira
Szcsm, nálam az első talán annyival volt könnyebb, hogy akkor pihentem, amikor akartam. Ez most nem egészen van így

De tünetek szempontjából egyezik (azaz semmi

)
Pici, sajnálom, hogy nem jött össze a romantikázás. És ami Zsófival történt... Belegondolni is rossz! Még jó hogy nem lett komolyabb gond
Kriszti, Veled mi újság? Van már dokid?
Twist, aztaaaaaaaaaaaaaaaaa. Mekkora pocak!!!! Bár mostanában nincsenek pocak-képek, de szerintem Te vezetsz méret-ügyileg