A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Megyek tovább a dolgomra. A Flórián este felkelt,mikor én lefeküdtem. Felébresztette őt a Deák Bill Gyula,olyan hangerővel ordított a tévében. Én meg pont zuhanyoztam akkor,nem tudtam lehalkítani. :lol:

Kép
flóra 11

Bocsi lányok,ez mostanában így jön ki. :oops:

Kép
flóra 11

Na, szóval felkelt és éjjel egyig fúrt faragott. De én olyan álmos voltam, becsuktam az ajtót és aludtam.
Na most meg folytatni akarjaés már kérdi, hogy mikorérek rá, tehát segítenem kell. Én is inas vagyok Tancsu. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mentem.

Pá.....

Kép
flóra 11

Sziasztok.Látom mindenkit lekéstem.Olyan ideges vagyok,hogy tuti felrobbanok.
L. most kérdezte mit akarok enni.Enni?Egy falatot se tudok.

Tancsu:Legalább az éjszakáid jók az mindent feledtet.

Flóra:Szorítok,hogy jól sikerüljön az interjú,bár ez anélkül is nagy dicsőség.

A fejem enyhén,de még fáj és én vagyok a kilógó mert én tegnap mostam hajat,mosni pedig vasárnap fogok,vagy holnap. :D

Kép
martik77

Lányok, már most fáradt vagyok és még hol az este. :(
A lépcsőházat kijavítottam, minden eszközt rendbe raktam és elrakodtam magam után. Még a F. mindig fúr-farag. Én pedig megyek teregetni, főzök gyorsan ebédet és aztán elpakolok még ami maradt, mert ugye ma jönnek a tévések. Tehát dolgom regiment, nem tudom, mikor tudok ma jönni. De majd igyekszem. :wink:

Kép
flóra 11

sziasztok.
köszi szépen a dicséreteket :lol:
kicsi fiam egyenlöre jól viselkedik. szopizik, alszik, ha egy picit fent van, akkor hang nélkül nézelödik.
sokszor ébresztenem kell szopizni, mert simán el tud aludni 5-6 órát is.
jövö héttöl majd gyakrabban jövök, meg majd hozok képeket is és a szülés történetet.
szerintem visza olvasni nem fogok tudni, mert rengeteget irtatok.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!

Csak gyorsan végig futottam azt a sok oldalt amit írtatok... Ez követhetetlen.

Timi, nagyon aranyos a babád! :D És, hogy még jól is viselkedik! :D Remélem így is marad! :wink:

Flóra, ne aggódj lesz ott pé! :wink: A 600. laptatő csak megteszi a hatását! :lol: Gratula hozzá! :D :lol:

Zsuzsi, sajnálom, hogy megjött! :cry: Illetve nem sajnálom, de akkor is dög! :wink: Üdv újra a clostisok klubbjában. :lol:

Tancsu, Gergő nagyon nagy fiú lett! :D Bár nem is volt kicsi, de olyan sokat fejlődik! :D Vigyázz rá nagyon!

Benó, már csak 11 nap az orvosig! :wink: Remélem nem fáj nagyon a fejed már :( Kitartás! Ügyesek vagytok Gy-vel, gyönyörű kertetek lesz jövőre!

Márti, Te ma vagy orvosnál ugye? Drukkolok nagyon! :wink:

Ednia, jó sokat dolgozol Te is... Velem együtt elég későn jutsz csak haza! :(

Csilla, úgy látom Te is feladtad kicsit! :cry: :cry:

Kép
szilzi

Velem nem történt semmi különös, A-val volt vasárnap este egy nagybeszélgetés..... Úgy érzem most jönnek ki nagyon az ellentétek. :( A baba témát azért nem vetette el. :wink: Sőőt kérdezgeti napok óta, hogy terhes vagy már??? :lol:
Megpucoltam otthon az összes ablakot :evil: De mindenre nem jutott időm, sajnos. Jövő héten is megyek haza majdnem egy hétre, de akkor megint dolgozni megyek apámhoz, mert elmennek egy fürdőre anyámmal, hétvégén meg a tesómék is utánuk mennek. Én meg dolgozhatok+elláthatom nagymamámat!

Jövő hét kedden megyek orvoshoz, de rohadtul szúrkálnak a petefészkeim.

Kép
szilzi

Halihó mindenkinek.Túl vagyok a dokin.Tancsunál már megpihentem így ő már tudja a hírt.

Szóval nem hozok kislányt a csapatba,ezt meghagyom nektek.

De lehet bombázni fiú nevekkel!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Szilvi:Örülök.hogy egy picit már derűsebben látod a dolgokat és,hogy nem adod fel.Meglátod meg lesz az eredménye. :D :wink:

Kép
martik77

Márti gratula a kisfiúhoz!!!!!!!!!!Gondolom párod nagyon örül!
Nagyon aranyosan írtad!!!!

Kép
muzsuzska

November 10-én megyek a műtőbe! Pont pé előtt lesz kipucolva a pé vezeték . Reggel hétkor kell jelentkeznem, 4en vannak előttem a műtőben, valamikor délután fogok sorra kerülni. :evil: Étlen-szomjan. :evil:
Hétfőn labor ,ekg.......
Szilvi most fog eldőlni, hogy lombik vagy kísérletezünk így. Egy lombikot megpróbálunk.persze ha vállalnak mert elég zűrős a kórtörténetem és ők is a sikerre törekszenek. Ennyi..

Kép
muzsuzska

Megettem a clostyt. 2db reggelente.

Kép
muzsuzska

Márti, gratulálok a kisfiadhoz! :D Ugye, hogy minden rendben volt! :wink:

Zsuzska, mégis belevágtok a lombikba :D , ha kell? :wink:

Kép
szilzi

Köszi Zsuzsi.Laci lányt akart régen de most azért örült bár még csak telefonon beszéltünk.Az jó ha akkor leszel kipucolva?Nem értek hozzá?De így nagyobb az esély?Vagy ahhoz nincs köze?

Benó:Remélem már jobban vagy :D

Kép
martik77

Egy ismerősömék is évekig próbálkoztak aztán lobikkal ikrek születtek(Egy lány és egy fiú) és rá másfél évre spontán teherbe esett az ismerősöm és akkor kisfiú lett. :D

Kép
martik77

Szilvi én a csodában nem bizhatok, és az időben sem!
Tegnap megint megkérdezte a doki(ma is) hány éves tetszek lenni? Mondom neki nem tetszik de 39. :D :D Nincs mire várnom!

Kép
muzsuzska

Márti sok reményem nincs, mert júniusban egyszer már kipucolták. Most majd kiderül, hogy szűk és kanyargós . :evil:

Kép
muzsuzska

Ez így van Zsuzsi, csak előre! :D Tetszik, nem tetszik én is elmúltam már harmincegy éves is! :evil: A kolléganőm 28 évesen is teljesen lekésve érzi magát mindenről! :lol:

Kép
szilzi

Most ez ilyen hüvelyi lesz, ugye? Ezzel nem kell bennt maradni, csak pár órára? :shock:

Kép
szilzi

Tessék nem csüggedni!!!!!Akkor tuti sikerül!!!!!! :D

Kép
martik77

Ez lesz a kontrasztos- röngenes hüvelyi. De elaltatnak, ne ficánkoljak.
Ha kész pár óra múlva jöhetek haza.

Kép
muzsuzska

9 órától 12 ig álltam a kórházban sorba a beutalókért, jó nem?
Hétfőn 3 helyen állok sorba. :evil: Viszek innivalót és könyvet.

Kép
muzsuzska

Ügyes leszel Zsuzsi :D

Megyek pihenek,majd még jövök.Puszi

Kép
martik77

Megpróbálom gyakorolni a türelmes beteg szituációt! :evil: :evil: :evil:
Ha belevágok nagy szükségem lesz a türelemre.

Kép
muzsuzska

Azt hiszem nem csinálok lelkiismereti problémát, hogy nincs takarítva és elmegyek pihizni egyet. :D :D :D

Kép
muzsuzska

A rendelő mellett terhesgondozás volt, vagy 50 kismama volt ott, egész délelőtt pócokat bámultam....... :oops: :oops:
Szilvi, arra gondoltam vajon lesz e ilyen nekünk valaha.... :roll:

Kép
muzsuzska

Mentem pihizni!!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Hmmmm.... Zsuzsi :(
Én tegnap a barátnőm babáját dajkáltam vagy két órán keresztül, szept. 4-én született. :D Hát nagyon nem akaródzott letenni :D :(

De biztos lesz majd, csak nekem teljesen elfogyott a türelmem :( Veled együtt nem a türelemről vagyok híres! :evil:

Kép
szilzi

Jó pihenést Nektek! :D

Kép
szilzi

Helló lányok!

Megvolt a nagy interjú. :D Elég tűrhetően sikerült.Szegény Péter, keverte a főnevek nemét néha,meg kimaradtak a visszaható igékből a segédigék. Na,de lényegtelen. És amire nem számítottam,engem is leültettek akameraeléés engem is kikérdeztek.Atya ég! Semmi sem jutott hirtelen eszembe, hogy mit is kéne mondani. :? De csak összevágnak belőle valami értelmeset.

Kép
flóra 11

Visszaolvasok,látom volt a Timi és a Szilzi is.Kíváncsi vagyok rájuk.

Kép
flóra 11

Szilzi,nagyon örülök, sikerült A.-val beszélned és hogy így áll hozzá adolgokhoz.Látod?Nincs veszve semmi. Csak bátran, fel a fejjel! :wink:

Kép
flóra 11

Timi, de szerencséd van ezzel a babóval! Hogyan becézgeted? Sanyikának, vagy alexnek szólítod? Pihend ki magad, ezen a héten még megteheted,ha otthon a párod. Aztán majd gyere. Most még bizti nem venné jó néven, ha itt ülnél velünk. Legyetek együtt, ez így szép. :wink:

Kép
flóra 11

Szilvi,én már nem is várom a pé-t. Egyszerűen nekem a Clostitól még az a kevésis elmúlt. Biztosan becisztásodtam tőleésnem repednek fel a tüszők. Semmit sem érzek. Múlt hónapban legalább feszültek apetefészkeim,most egyáltalán semmi. Sem a cicim nem fáj,sem apocóm, sem a petefészkeim. Nem jelentkezett az émelygés sem,ami eddig szokott lenni a Duphastontól. Á, lényegtelen. Jókat rádiózunk amikor csak eszünkbe jut,és kész. Ennyi idősen már ennek is örülni kell,hogy legalább ez megy. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D

Kép
szilzi

Nekem volt pém az biztos, de ma szét szurkál a petefészkem vagy/és a méhem környéke. De én nem tudom megállapítani, hogy az a méhem e? :oops: :lol:

Azért nincs ám még minden rendbe, ez egy hosszú folyamat lesz....

Kép
szilzi

Akkor mint büszke anyuka Te is bennt leszel a tv-ben??? :D :D

Kép
szilzi

Szia Szilzi! De jó, hogy vagy!!!! :wink:

Kép
flóra 11

Szilzi, tudom, hogy még nincs minden rendben, de biztos vagyok benne, hogy rendben lesz. Ő sem akarja felrúgni, látod,hogy érdekli őt, mi van veled. A lényeg és nagyon fontos, hogy mindketten megtettétek az első lépést, sőt a másodikat is, mert egyrészt felismertétek,hogy a helyzet nem felel meg egyikteknek sem, másrészt pedig leültetek megbeszélni, tehát tenni akartok a javulás érdekében valamit. És ez mindenképpen jó jel. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D Szóval Flóra te is híres leszel :lol: ,na de gratula a fiadhoz. :D

Kép
martik77

Hát igen, benne leszek a tévében. De ez csak egy kis tévé, még mi sem tudjuk fogni az adását, csak neten keresztül.
A bosszantó az, hogy ha tudom, hogy engem is megkérdeznek, akkor készülök valami értelmes dologgal, de így csak mondogattam, hogy milyen büszke vagyok a fiamra. :lol: Meg a háttérről kérdezgettek, az anyagiakról. Hát igen,ebből a szempontból elég leterhelő hobbi, ha a versenyköltségeket nézzük, sajna.

Kép
flóra 11

Helló Márti!
Ugyan, hol van ez a hírnévtől! :lol: :lol: :lol: De köszike! :D

Kép
flóra 11

Márti, hogy van a fejed?

Kép
flóra 11

Már jól vagyok.Köszi.Mi is megtudjuk nézni a neten?

Kép
martik77

Ja,és gratula a kis tököshöz! :lol: Tehát üdv a fiúsok táborában. Itt eddig lánya még senkinek sincs.
Mondtam is a F.-nak, hogy jó topikba jöttem,jön a negyedik fiú nekünk ide. :lol: De az sem számít, csak lenne valami.

Kép
flóra 11

Szerintem majd igen. Jövő héten fogják leadni, majd megírom a linket, bár érteni nem fogtok belőle semmit. Nem baj?

Kép
flóra 11

Én mondtam ,hogy a lányokat meghagyjuk nektek :lol:

Kép
martik77

Hát esetleg majd megírom a forgatókönyvet hozzá magyarul. :lol:

Kép
flóra 11

Az nem baj de így látunk majdnem élőben :D

Kép
martik77

Vissza: Várandósság