Halihó, Lányok!
Mónikám, remélem, hogy Gréticicus pikk-pakk meggyógyul!!! Okvetlenül írd majd meg, mit mondott ma az orvos!
Aniko15: hát, Dávidot le sem tudnád tagadni! Nagyon édes kisfiú!
Ágica: puszilom Petrust, tényleg igazi kis hős volt!
Bongyi: sajnálom....!!! A legjobbakat kívánom!
Granda: drága Lindus, azért tudja, mi a jó, csak úgy nekiesni a zsemlének!

Tényleg gyönyörű hajkoronája van, mondjuk volt kitől örökölnie...
Dettyk, Panka nekem továbbra is a Vagány Kiscsajszi Klub elnöke marad, tüneményes abban a dzsekiben
Timi26: Vikdan rengeteget változott, csodás kisfiú lett!
Maggie: édesmézeskrémes (azt hiszem, ilyesféleképpen szoktad mondani...

), hát Bercó rendesen ellopta a szívemet ezekkel a képeivel...
Silka, sajnálom, hogy Lizikét ennyire megviselte a kiruccanás. Idővel ez biztos javulni fog, lehet, hogy pont most fogtatok ki egy szorongósabb korszakot... (nálunk is hasonló van, csak másban nyilvánul meg).
Gremese: nagyon drukkolok, hogy kisGegi beforduljon. A pocakod egyszerűen csodálatos!!! Nagyon formás kismama vagy, úgyhogy semmi számolgatás, csak gyönyörködj magadban! Szép súly, de nem vészes (Ádit a 32. héten mérték 2300 grammnak, de igazság szerint még utána bármikor belassulhatnak a babák -- ő mondjuk nem lassult be, de ez nem törvényszerű.) Nájsz csizmije van Zsófika királylánynak!
Vindo: Gratu a fogacskához! Remélem, a srácok égési sebei mielőbb beforrnak!
Anyósod: hát igen, a kézimunka becsülete, értem én, ismerős mentalitás, bár sokkal, sokkal enyhébb formában. Nem irigyellek, de ahogy látom, rettentő talpraesett vagy, azért erről a megríkatásról írhatnál, érdekel

(de gonosz vagyok...).
(A szüleim már szerencsére tanultak, apu imádta az irodalmat, anyu irodában dolgozik, meg eleve feljöttek Pestre, úgyhogy ők másfelé kanyarodtak el (de azért még mindig van egy olyan gyanúm, hogy apám többre becsüli a lakberes végzettségemet -- az ő eredeti szakmája kőműves -- a nyelvészihez képest, az
utóbbi neki teljesen megfoghatatlan).
Köszi, hogy kérdezted, a konferencia jó volt, bár nem voltunk valami sokan, de legalább barátok-ismerősök

Jövő héten is lesz egy, aztán idére letudtam a dolgokat. Igazából azon felhúztam magam, hogy 15 percet lehetett beszélni, ami az égegyvilágon nem elég semmire, így csak átpörgettem a diákat, hiányérzetet hagyva magamban és másokban... viszont a témám érdekelte az embereket, ami jó. Ráadásul az egész a volt munkahelyemen volt...
Fleur: de én szívesen kiírom a DVD-t komolyan, írd meg a címedet pls!
Hiszti: Sajnálom, nagyon nehéz lehet...
Nálunk Ádónak sokszor hosszú napokig,hetekig vannak rossz napjai. Bár most ez nem igaz, ma ugyan arcraesett háromszor, de valami ennivalóan édes volt. Hosszú hullámhegyek és völgyek vannak. Hiszti nálunk is minden mennyiségben. Az evés legrémesebb, az egész konyhát apró darabokban oda kell adnom neki közben...
Heni81: valami pazar gyerekszobátok lett! Gratulálok!