A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ja, köszike,marha rendes tőled. Tudod így három fiú után felüdülés lenne egy lány. Viszont a fiúkban már gyakorlatom van. :wink: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Nem baj csak szokjátok a szoknyásokat :lol: Minél hamarabb :D

Kép
martik77

És Laptetű :lol:

Kép
martik77

Benó vajon jobban már?Délelőtt óta nem volt. :(

Kép
martik77

Ez aranyos,hogy majdnem élőben. :lol: :lol: :lol: Igen és felvettem a kismamafelsőt,tehát ebben szerepelek. :lol: Persze csak álcázni akartam a nagy hasamat. De nem sikerült. A kamera meg még kövérít is. :( Őrülten nézek ki a felvételen. Mintha én lennék az a 200 vagy hány kilós nő! :evil:

Kép
flóra 11

Jaj, Márti! Most nézem! Tényleg, de jó dolog jutott laptetűre! Lányok, kalandra fel!

Kép
flóra 11

Ne hurrogd le magad az a fő,hogy a párodnak tetszel. :wink:

Kép
martik77

Egy nagy haszna volt ennek a riportnak. Ilyen rend nálam még nem volt, vagyis volt, amikor a fiúk kicsik voltak,akkor mindig minden rendben volt. Mióta nagyok, rendetlenek, mindent széthagynak én meg nem győzöm utánuk a pakolászást. :evil:

Kép
flóra 11

Hú,annak nagyon tetszett a dolog! És a kismamafelső annyira felingerelte, hogy a stáb távozása után nem sokkal szépen ágyba csalt. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Igaza van a Mártinak, Flóra, aki szeret így is szeret, és a F. szeret! :wink:

Márti, örülsz a fiúnak?

Kép
szilzi

Hát igen a rendrakás az egy rémálom.Pont most gondolkodtam,hogy jó is,hogy fiú lesz így Döméhez be lehet rakni a játékokat amik így nem babák lesznek. :)

Kép
martik77

Szilzi:Kicsit lányra vágytam,de mindegy csak egészséges legyen.

Na látod Flóra F.véleménye számít.

Kép
martik77

Az előbb felhívott engem valami lökött reklámcég, tisztítószereket reklámoznak úgy, hogy házhoz jönnek és kitisztítanak egy szőnyeget vagy egy ülőgarnitúrát, ágyat. Kínálkozott, hogy eljönnek hozzám. Mondom nincs szőnyegem, sem ülőgarnitúrám az ágyat meg most vettük. Erre nem tudott mit mondani, csak annyit, hogy akkor tárgytalan. :lol: :lol: :lol:
Utálom az ilyen hülye bemutatókat! :evil:

Kép
flóra 11

Talán azért gondoltam lányra,mert fiam már van.De tényleg nem számít.Örülök nagyon! :D

Kép
martik77

Köszönöm lányok. Tudom, hogy a F.szeret, de néha úgy érzem,hogy piszok vagyok, mert amikor megismert 8-10kg-val voltam kevesebb. És ő olyan kisportolt én meg csak hájasodom. Legalább tennék valamit a hízás ellen, ha már nem fogyok le. De én sajna, nagyon szeretek kajálni. Meg ugye állandóan főzök, sütök....

Kép
flóra 11

Márti,én is ezt érezném, mint Te. Én ezt már párszor végigcsináltam. A Péterrel végig nem tudtam,mi lesz, tehát azt is kipróbáltam,milyen az 9 hónapon át izgulni, hogy fiú vagy lány. Na és most milyen jó, hogy Péter lett? Mert ha nem ő lett volna, akkor nem lenne ilyen "híres" fiam. :lol:

Kép
flóra 11

Szilzi, ma már dolgozol?

Kép
flóra 11

Neked az a sorsod Márti, hogy egyenlőre fiúkat kell nevelned! :wink: Döme is biztos örül! :D Majd a következő lány lesz! :D

Flóra, ha az megnyugtat, én is sokat híztam mióta együtt vagyunk az A-val. :wink: Igaz, mikor megismerkedtünk, Ő is szépen kivolt gyúrva, de hol van az már :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Igen, ma és vasárnap ( :D Flóra) dolgozom, hétfőn nem, kedden csak fél napot, mert megyek a dokihoz, szerdán meg már megyünk le Füredre! Vasárnap jön az unokatesóm a kisbabával. :D

Kép
szilzi

Ma ugyebár buli lesz a Csajokkal az irodából, de úgy döntöttünk, hogy hozzám megyünk inkább, az a leggazdaságosabb :oops: Sütünk melegszendvicset, megnézzük az esküvői dvd-t és elővesszük a Jaegert is :wink:

Kép
szilzi

Bocsi csak telefonáltam.Igen lehet a sors az,mert az én anyám nem tudott fiút kihordani így csak lányok vagyunk testvérek.

Flóra:Lehet,hogy F: pont ezt szereti benned a jó kajákat meg,hogy van rajtad mit nézni és fogni. :D

Kép
martik77

Szilzi:Egy jó összeülős dumcsizós partyra én is elmennék. :D

Kép
martik77

Csináltam magamnak egy teát és körbefényképeztem a fiúk szobáját. Mindjárt küldöm a képeket.

Kép
flóra 11

Márti, vágd magad kocsiba és gyere! :wink: Úgyis nyolcig dolgozunk még, minóre kész lesz a melegszendvics, már itt is leszel! :D

Kép
szilzi

Kocsiba???Mennék csak nem bírom az autót kiújult a rosszullétem.De mivel csak álmodozom,ezért 8-ra ott vagyok és viszek rágcsát. :D

Kép
martik77

Kép

Ez a Peti sarka. Ezt az asztalt most ősszel vettem neki.A gépet meg ő vette nyáron a saját megspórolt pénzén.

Kép
flóra 11

Igen ezt majd megmutatom a gyereknek,hogy ez a spórolás! :)

Kép
martik77

Szilzi!!! Ez fantasztikus! Ettől jobb programot nem is találhattál volna ki. Komolyan. Hidd el, ez a kapcsolatotoknak is jót fog tenni.Újranézed az esküvői dvd-t. Hűűűű,de jó!!! :wink: Nagyon örülök, hogy ezt kitaláltad a csajokkal. :wink: :D

Kép
flóra 11

Kép

Ez pedig az az asztal, amit a F.-nal állítottunk össze, amiért annyit fűrészeltünk. :lol:
Na ez a Bálinté és annyira örül neki, hogy ilyen hatalmas asztala lett. :wink:

Kép
flóra 11

És így néz ki a kettő egymás mellett messziről.

Kép

Kép
flóra 11

Kép

Ez a szekrénysor.

Kép
flóra 11

Kép

Ez a peti és a Bálint ágya. Az alsó rész kihúzható,mint a fiók.

Kép
flóra 11

Király.Akkor csak jól tippeltünk,hogy nagy az asztal a fűrészeléshez :lol:

Kép
martik77

Mint egy törpe emeletes ágy?

Kép
martik77

Kép

Ez pedig a Norbi ágya.

Kép
flóra 11

Valami olyasmi,Márti. Egyszerűen kihúzod ésugyanolyan,mint a felső. Várj,lefotózom.

Kép
flóra 11

Kép

Na ilyen kihúzva.

Kép
flóra 11

Aha.Ilyenre tippeltem.És akkor az is szivacsos gondolom. :D

Kép
martik77

A fiú kuckók is szépen be vannak rendezve! :D

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi. :D

Kép
martik77

Akkorát aludtam, éjjel majd kukorékolok. :D

Kép
muzsuzska

Szió Zsuzsó! :D

Ez normális matrac mind. Az alja egy hatalmas merev lap és rugós matrac. Nagyon nehéz mondjuk a lepedőt a sarok alá beszúrni,de legalább stabil.

Kép
flóra 11

Flóra, még mindig nem tudtad megnézni a fényképünket? Hova küldjem?

Kép
muzsuzska

Na,mint tegnap a Flórián. Ő is éjjel szerelt.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, megnézem , jó? Aztán írok,hogy mi van.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,ha megkérhetlek, küldd el mégegyszer. Most már el tudom majd olvasni, már rendesen műxik alevelező programom. Bejött minden levél. Tehát küldd át kérlek nyugodtan a címemre.Köszi. :wink:

Kép
flóra 11

Most már nagyon gyorsan behozza a leveleket. Kiszedettem a Péterrel a Norton securitit,ami a leveleket ellenőrzte nekem állandóan. Hülye program, annyira lelassított mindent, hogy majd infarktust kaptam tőle! :evil:

Kép
flóra 11

Na, hová tűntetek? Elijesztettem mindenkit? :shock:
Nem állt szándékomban. :(

Kép
flóra 11

Én csak vártam,hogy elintézd amit akartál a gépen :) De hol van Zsuzsi?És Szilzi?

Kép
martik77

Itt vagyok, közben telefonált a barátnőm, utána meg a párom.

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?