Sziasztok!
Gyönyörűek mind a babák (Bercó, Linda, Panka, Vikdan, Zsófi) és persze a Gegi-Pocak is!!!! (Tényleg Mesi, összevetve a két képet, most tényleg csúcsosabb a pocakod).
Vindolanda: egy a szerencse: nem látjátok túl sűrűn őket.

Megszépítő messzeség!!!

Mellesleg: nekünk nem volt esküvőnk, én nagyon szeretnék egyszer, de ha belegondolok, hogy mennyi hülyeséggel-idegeskedéssel-konflikutssal-rokonoknak megfeleléssel jár, akkor inkább köszönöm, nem kérek belőle. Öreg vagyok én már ehhez a macerához.

Az én oldalamról nem is lenne gáz, de Gergő pereputtya (nagyszülei+ oldalra) igazi déli határmenti falusi számolgatós-sátras-hajnalig táncolós lagzit akarnának, szentségtörés lenne (meg faluszégyene), ha más lenne, mi pedig olyat soha!
Móni, Ágica: jobbulást a Lányoknak! +++++++++++++++
Máténak vasárnap óta nincs láza, ellenben lágyabb a széklete a normálisnál (hasmenés nincs), és tegnap délután elborították a fejét és a törzsét a kiütések. Miután Bkeszi olyan f@sz@ hely, hogy még az ügyeleten se veszik fel a telefont

, este irány a Budai Gyerekkórház: az ügyeletes doki (fiatal srác) szerint semmi komoly, csak ezt csinálja ez a vírus, ami benne van. Amúgy pedig bölcsi-kompatibilis.

Ma viszem a saját dokinkhoz, kíváncsian várom, mit mond. Étvágya amúgy még mindig pocsék, és rengeteget fogyott.

Olyan Szegénykém, mint Gollam.
Ééés: tegnap voltunk a bölcsiben!

Két perc kezemet fogás után Máté elhúzott játszani. Holnap mennénk megint, feltéve ha dokinéni engedi. Kuksizzátok meg, ez az:
www.mesebirodalomovoda.hu Sajnos nem olcsó mulatság, de egy pótnagyi még többe kerülne, állami bölcsikben pedig nincs hely őszig.

Ez annyiból is tetszik, hogy ha jól tudom, 7 gyerek van mindössze 2 gondozóra (1 gyógypedagógus + 1 óvónő), biokajákat kapnak (napi 4x), és mindenféle foglalkozás van, és maximálisan figyelembe veszik a Gyerkőc személyes szükségleteit, szokásait. Remélem, simán fog majd működni, aztán ősszel váltunk majd államira. Addigra még lehet, hogy beljebb is költözünk innen.
A munkahelyemen is voltam hétfőn, belekukkantottam a dolgokba, és volt 3 embrió-visszaültetés is.

Kint a váróban pedig épp várt egy kismama, aki a 30-valahányadik héten van a 2 kisfiúval, akik itt fogantak!

Szeretni fogom ezt a munkát, feltéve, ha Mátéval is menni fog minden.
Ha Máté felébred, megyünk az orvoshoz. Nagyon kíváncsi leszek...