Halihó!
Ágica, Petrusnak minden jót kívánok (és Neked is persze), remélem, a vasa rendeződik és a fogacskák is hamar áttörnek (amúgy Ádinak is Maltofert adok 2 hónapja, gyerekdoki adta étvágycsinálónak, szerencsére megeszi kajafalatokra cseppentve is)! Gyönyörű azon a vonalzó melletti képen! Nagyban is láthatnánk esetleg azt a fotót róla?
Sense: ÓRIÁSI GRATULA A KICSI LÁNYHOZ!!! ÉS GYÖNYÖRŰ A NEVE!
Gremese: szépséges a pocid. És alkatod a régi, szóval nem tudom, mi ez a nagy bálnázás itten...
Bongyi: ez szívet melengető volt
Vindo: Rugó éjjeli mászása

Valami csodálatos a képeken!
Maggie, remélem, rendeződik a kakija Bercónak. (Nálunk a 4-5, esetleg 6 kaki teljesen szokványos, de engem nyomaszt...)
Jó utat Nánásra, aztán holnap este még nézz vissza!
Kolbi: nem irigyellek, amiért Máté elkapta a 3 napos lázat, de annak örülök, hogy a végén tartotok! (Nekem van az a régi hülye parám, hogy minden gyanús dolog a gyereken meningitis miatt van -- pedig kapott meningococcus elleni oltást is --, nyomogatom rá a poharat stb., szóval majd Hozzád fordulok, ha kezdem az eszem elveszteni kiütéseket illetően).
Granda: Móni szervezte a talit, övé a hálánk, amit én tudok a taliról: nov. 22 szombat 10-13-ig vhol a 17. kerületben (de asszem, arról írtatok itt egymásnak). Szuper Lindus háromszor!
Heni: Petike tündér! Szájpenészhez a legjobbakat kívánom, szerintem ekkora babáknál már gyorsabban javul.
móni: hát, gondolkodtam egy darabig, mi lehet a DVD-pakolásban, aztán rájöttem, hogy hülye vagyok
Gréti gyönyörű, mint mindig! A fűzőcskés játék nagyon tuti, nekem tetszik. Ádi mondjuk mindent-a-földhöz-vágok-ot játszik még mindig, bár hébe-hóba már épít ezt-azt... na talán káosz után lesz nála rend is
A Tecsót én úgy, ahogy van, nem bírom, kivéve a babarucikat