Pumpi, köszi, ezt em tudtam!
Lituka, nem vagy "hiú dög"!!! Engem is zavar, hogy ha gatyába bújok, olyan vagyok, mint egy megtermett muffin...

Na, meg az is, hogy eddig jó volt rám a gyerekméret is (

) most meg minimum M-es cuccok kellenek, hogy tudjam magam takargatni... Természetesen SEMMI nem jön rám (vagy eszméletlen gááááz...), amit azelőtt hordtam...

Meg még a csíkok is...

Ja?! a múltkor a patikában kaptunk terhességes szórolapokat...

nem akartam mondani, hogy a baba már rég kint van, csak a Mamijával kint maradt az utcán... Szóval nyugi, szerintem természetes amit érzel, mindegyikünk szenved emiatt (azt hiszem)
Keresztszülők nálunk is macerás. (mert lesz, csak nem "kereszt"-szülő, hanem csak valaki, akire -azt hiszem- rábíznám a gyereket, ha velünk vmi történne...) az a gond, hogy tesómnak már rég megígértem, viszont most rájöttünk, hogy hülye ötlet volt... 18 éves lesz, és az elmúlt 7 hétben egyáltalán nem is érdeklődött Lillus után...

Pedig nem kicsit esett volna jól... Így lesz vele egy roppant nehéz beszélgetésünk, mikor kijönnek... Szegénykém, úgy sajnálom, de még nem elég komoly, egy ilyen dologhoz. Majd a következőnek lehet ő a keresztapja. Lillusnak meg a gimis legjobb barinőmet szeretnénk (Ő volt a tanum is) majd megkérni, ő mindig érdeklődik, csomagot küld, és téyleg érdekli, hogy mi van velünk.
MÁgika! jól eltűntél!! mi van Veletek? Képek??
És, ha már téma a kaki... Lillus meg zöldet kakkant...

tudom, hogy nem gáz, ez csak azt jelenti, hogy az előtejből eszik sokat, de engem akkor is zavar... Viszont naponta kb 2x-3x, úgyhogy minket még szerecsére nem ért utol a kaki-kimaradás.
Ja? Tegnap kipróbáltam a suttogó tanácsát, hogy ha fáradt, azonnal elaltattam, figyeltem mikor pilled el. Ennek eredményeképpen tegnap szinte egész nap aludt, fürdés utáni kaja után felébredt, másfél órán keresztül fent volt, csak szopival tudtam elaltatni... És kicsit sem aludt többet, mint szokott! Viszont reggelente már másodszor keltünk 11 után, 7-8 körül átveszem magam mellé, és együtt alszunk, cummog, összebújunk, jajj, olyan jóóóó!