A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Bondi most látom hogy a mi babáink egy napon születtek. :)

Na jóéjszakát mindenkinek, látom már senki sincs itt. Igaz késő is van már!!

Kép
linda24

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:34-kor.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Ma végre aludtam!!!! :lol: :lol:
Emma pedig még mindíg szunyál, pedig 10-kor kapott enni.

Reájöttem, hogy talán nem kellene annyira akarnom elaltatni...
Jelez, mikor szeretne szundikálni, addíg pedig igényli a társaságot.
Tegnap bevált. Volt egy kis nyüglődés, de magától elaludt, nem kellett seggrázás, ringatás...
Na, majd meglátjuk, ma is bejön e?

Nálunk szép idő van alakulóban...
Már süt a nap, bersze baromi hideg van.

Ma túrós lepényt kell sütnöm, mer t JÖN HAZA A LÁNYOM!!! :lol: :lol: :lol:

Ez az a bizonyos kapros-túrós lepény volna, csak én nem rakok bele kaprot... :roll:

Timi!
Bencének nem semmi étvágya van... :wink:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:34-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:35-kor.
20150601134430

[b]....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:38-kor.
20150601134430

Jó reggelt!

Viki, ügyi Lackó, hogy nem viselte meg a szuri!
Azért meg pláne, hogy nem lázasodott be! Majd felolvasom Zsoltinak amit írtál, hátha tanul belőle!

Szerencsére ő jól van, de azért ma leviszem a dokihoz, hogy nézzen rá, tuti javul-e. Mivel azt sem vettem észre, hogy beteg, így ki tudja?!

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:34-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:35-kor.
Vendég

Sziasztok lányok!

Szépen megírtam a hosszú hszu-emet, aztán jól elküldtem valahová, de sajnos nem ide. Úgyh kezdem előlről.

Beteg babuk és anyuciknak jobbulást!

Nagyon cukik a babák és anyucik, nagyon jópofa rucikat bírtok beszerezni.

Ma én is koránkelő vagyok, már ki is vasaltam, meg hajat szárítottam, amit most szeretek,m ert végre rövid! Férjem egyik névnapi ajándéka az volt, h bejelentett fodrászhoz, mert 1folytában nyűglődtem, h milyen a hajam és h mikor jutok el fodrászhoz.

MAM-os cumi nálunk is bejött, régieket tehettem is félre, mert művésznő csak ebből hajlandó enni.
Anyukámtól kaptunk egy plédet, amit össze lehet cipzározni olyan hálózsákszerűen meg két patenttal két karszerűséget lehet kreálni, nekünk nagyon bejött a ababakocsiba sétakor.

Nem tudom, emlékszik-e vki, pár hónapja írtam, h egy baráti pár pocaklakójánál szívproblémát állapítottak meg és dokit kerestem nekik. Megszületett a kislány, sajnos műteni kell, lehet, hogy egy kamrából kettőt kell csinálni, bár nem tudjuk mik az újabb hírek, csak, h szegénykét altatják egy katéteres vizsgálat óta, amit rosszul bírt. Miért kell ilyen picikéknek ilyeneken keresztülmenni?
Meg szegény szülők, mi azt is nehezen bírtuk, ahogy az orto dr összevissza forgatta Tami lábait. HÁt remélem, minden rendben lesz a kismanóval.

Oltást én is a pneumot meg meningitist gondoltam, az olyan 3ezer körül van, ha jól tudom.

Én is Urticázom, az igaz,hogyha beindul a tej, akkor abba kell hagyni, mert onnantól apaszt?

Kép
teó

Sziasztok!
Anyós elvitte a gyerekeket orvoshoz,remélem vigyáz rájuk :roll:
Domikám evett kettőkor,meg fél hétkor,és azóta is alszik,ennyi előnye van most hogy nem kell felkeltenem,mivel gyerkőcök nem mennek oviba-viszont kissé aggódok nem-e azért alszik ennyit tegnap is meg ma is ,hogy esetleg ő is beteg lesz-remélem nem.
Továbbra is jobbulást mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
kike

Hú, Kata, te nagyon kitartó vagy ezzel a fejéssel! Ügyes vagy, kb nekem is ennyi alkalom kéne ennyi mennyiséghezl és kiváltanék nem kevés tápot így, de nincs hozzá idegem.
Te amúgy mennyi ideig fejsz egy-egy szopi után?

Kép
teó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:39-kor.
20150601134430

Köszi Viki, mert már azon stresszeltem, h esetleg nem veszem észre, h beindult a tejcsi, ha csak pl kicsit indul be és aztán el is apad.

Kép
teó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:40-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:41-kor.
20150601134430

emma még mindíg alszik.

mit csináljak? Felébresszem? :roll:
Vendég

Marcsi!
inkább ne :wink:
20150601134430

De olyan rég volt már este 10... :shock:

(a cicjeim meg mindjárt szétdurrannak...)
Vendég

jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, így má érthető :lol:
20150601134430

Jaja... azóta szunyál. már többször megnéztem, de csak elkotort keresztbe az ágyban, meg bekakilt, a szagokból erre következtetek, de alszik...

Nekem meg egy csomó mindent kellene csinálnom, pl. kelt tészta, de nem merek nekiállni addíg, míg nem evett.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:41-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:36-kor.
Vendég

Sziasztok!
Laura megint a szokásos módon kelt....fél 5-kor, aztán vissza is aludt egyből, majd 7-kor ujra. Most aludt el egy fél órája. Napközben sokat szenved az elalvással...most is szenvedett, aztán rájöttem miért. Mikor háton alszik (éjjel hason alszik), akkor kell a kezébe adni egy anyagpelenkát (bukirongy), és azt szorongatja, meg a fejére húzza. Majd venni fogok neki szundikendőt, de eddig nem láttam olyant ami tetszett. A nagy bababoltba meg nem jutottam még ki.

marcsi!
Nem semmi alvókája van a lányodnak!

Ki mit főz ma? Én zöldbablevest, és krumplislángost sütök mellé.

d.dodó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:42-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:36-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:37-kor.
Vendég

Viki:Igen csak dokihoz mentek,de ki tudja mennyien vannak.Talán két óra és itthon lesznek-remélem,mindig parázok ha nem én vagyok velük :roll: :oops:

Fogam továbbra is érzékeny a hidegre,melegre,már nagyon unom,pedig a senzodüne-tuti nem így kell írni-fogkrémet is használom,gondolom már sose lesz a régi.

Domi is még mindig alszik-pedig már elmentem zuhizni,meg hajat mosni,de még mindig alszik.

Marcsi:azért nemsemmi alvókája van a kiscsajnak. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:42-kor.
20150601134430

No,hajat szárítottam,és végre felkelt,most eszik :D De már megint csukva a szeme :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki:köszi.

Kép
Kép
Kép
kike

jó reggelt!
már megint csak azért keltem hogy fejjek... törpe még durmol.

nem akarom elkiabálni de ugy néz ki beállunk arra hgoy végig nyomja az éjszakát.
evett 8 körül, aztán meg 5-kor és még durmizik. igaz már nyöszögött egy párszor, és ha nagyon akartam volna akkor felkel... de inkább hagytam még... tuti a rotyi miatt kelt mert forgolódott és nyögött és nyomott... aztán meg szerintem a piszkos pelus miatt is nyöszögött kicsit később, de hát azért meg végkép nem keltem fel, mikor látom hogy fáradt mert csukott szemmel csinálja mind ezt félig álmában.

ugyhogy majd ha teljesen kelni akar akkor keltem. nekem nincs szivem kelteni az evés miatt. tudja ő ha már éhes hogy most már teljesen kelni kell.
tegnap is lenyomta a 6 órát egy huzamba... igaz be is nyomott 290-et utána de hát ez van. :D

jah fejés.. este 6-7 körül is fejtem, meg még este 10-kor is hogy ne gyűljön össze hajnalra sok... erre 5-kor törpém kajája után még fejtem egy 20 percet mert be volt durranva. hát nem fejtem ki teljesen mondanom se kell, erre most ahelyett hogy még durmizhattam volna arra keltem hogy nedves a hálókám ugyhogy gyorsan keltem fejni.... mostmár teljesen kigyilkoltam :D
ugyhogy a reggelije már megvan, sőt az ebédje is. napközben meg szerintem összegyűlik a vacsira való és a hajnali is.
és hát igy ugyebár nekem nehéz hogy nem a normál adagot eszi (vagyis neki normál, csak a védőnőnek nem merem elmondani hogy mennyiket produkál :) )

jah védőnő... hát szerintem ki fog akadni, hogy nem ciciztetek hanem üvegeztetek... de hát ha neki igy jó. jah meg az adagot se merném neki elárulni, azt meg végkép nem hogy napközben kimarad 1 evés általában, és utána pótolja :)
a multkor is kiakadt hogy napközben hagyom aludni és nem keltem ha netán kimarad egy kaja... mostmár mindig igy nyomjuk,akkor még csak elvétve volt ilyen szitu.
nah meg azon is kiakadt hogy tápot adtam neki mert nem volt elég tejcsi. közölte hogy illene 3 hós koráig szoptatni... jó de ha nincs mivel... láthatná hogy most hogy ugy néz ki van mivel igy anyatejet adok neki, hülye lennék a drága tápot :shock: :shock: :shock:

szóval amilyen jó védőnéni volt a várandóságom alatt (emlékeztek?!?! mindig dicsértem) most olyan nem jó.
nem lehetne olyat hogy van várandós védőnő meg babás védőnő??? mert ő várandósnak zsir de babásnak....

viki!
tök jó hogy lackó nem lázasodott be...

nah ugy látom másnak később reagálok... vagyis ugy hallom :D :D :D puszi megyek etetni

Kép

Kép
timi1982

Lassan nem fogom elolvasni amit írtok! :cry: :cry:
Nagyon irigykedem az éjszakáitokra!
Nálunk továbbra is ébresztő van, max négy óránként!

Aztán akkor alszik, amikor nekem már kelni kell. (jó legalább akkor alszik, de akkor meg én nem tudok.)

Kép
Kép
patr

Ez most a kedvenc képem! Kép

Kép
Kép
patr

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:44-kor.
20150601134430

Patti!
Gyönyörűek!!!!!! :D

A 2 szépszemű!!!
20150601134430

közben megjött anyukám ugyhogy ő etet :D

kike!
idióta fog!!!! vissza mész vele fogdokihoz? akár még garba is megcsinálhatná! hisz ha jól emléxem voltál fele terhességed alatt is.

v.kata!
hogy tudsz félálomba szoptatni? nálunk ugy működik hogy esetleg én vagyok félálomba... de ő sose. tökre felébred állandóan. utána meg jöhet az altatás... :twisted:

dodó!
már sokunknak bejött a szundikendő. szerintem próbáld meg te is. nálunk bejátszik a szundikendő és még a kispárnája alatt egy textilpelus is mert a kezeit meg még azalá is teszi. a szundikendőt beturja az arcába aztán a kezeit meg a textilpelus alá.
szerintem ezt minden gyerek imádja...

Kép

Kép
timi1982

patr!
Nagyon jó ez a kép.

wera!
Jobban vagy már?

d.dodó

Megjötte a Gyerkőcök-épen,és mondjuk egészségesen :lol: Hétfőn mehetnek oviba-semmi komoly,orrcseppezés,orr spré-ennyi :)

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:39-kor.
Vendég

viki!
dehogy háromszor :D

egyébként 160-at benyomott és most eszi a másik 60-at :D

eszik általában olyan 9-10 körül, dél-1 (ha ez nem marad ki alvás miatt :D :D), aztán 3-4 körül, este 7-8 körül, és 4-5 óra körül. egyszerűen több nem fér bele az alvási szokásába. jah meg ha nyűgösebb akkor eszik este 10 körül is még (de ez nagyon ritka)

pati!
gyönyörű gyermekeid vannak. micsoda szemek. nagyon egyformák :D

marcsi!
jön haza a nagylányod :D :D :D élvezzétek ki a hétvége minden egyes percét!!!! puszi nektek!

Kép

Kép
timi1982

Kösziiiii!

Ha lehet, akkor Zsoltinak még Zsuzsinál is sötétebb szeme van!
Úgyhogy nemcsak vadászpuskára gyűjthetek, de a zokogó csajokat is vigasztalhatom majd! :lol:

Kép
Kép
patr

Kike, örülök hogy nincs a gyerkőcöknek komoly baja!

Kép
Kép
patr

timi: igen, akarok szumdikendőt, de itt ami a belvárosi játékboltban van (egy fajta) az nem tetszett (nagyon színes és tehénfej van rajta). A másik boltba még nem jutottam el.

d.dodó

Na, itt vagyok ismét!

Emmát nem kellett keltenem, 1/2 10-kor ébredt magától.
Ez viszont azt jelenti, hogy több, mint 10 órát bírt aludni egyszuszra! :shock: Tiszta apja... :D

Azóta megetettem, játszottunk, kipakoltam a szőnyegre (játszó), énekeltünk, mert csukva az ablak... 8) , és most megint alszik.
Kel a tésztám, kész a töltelék, már csak a mosogatógépbe kell bepakolni, és rend is lesz... :roll:

Most pedig húzok teregetni! :x
Vendég

számolni sem tudok... :oops: :oops: :oops: 12órát! :shock: :shock:
Vendég

Én kaptam egy szundikendőt (na jó Zsolti kapta :lol: , én már kendő nélkül is tudok aludni), és csörög rajta a rókának a feje! :shock: :roll:
Nem teljesen értem a dolgot!

Kép
Kép
patr

Marcsi ugye nem haragszol, ha irigy vagyok?! Csak egy kicsit! :?

Kép
Kép
patr

ül a hintában, és be nem áll a szája, egyfolytában rikoltozik! :) Kép

Kép
Kép
patr

Na, jöjjön valaki, mert ez az oldal még csak velem van tele! :lol:

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság