A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Melike: pedig össze sem beszéltünk! :lol: :lol: :lol: (én már ki is teregettem) - most vettem Mercikémnek külön Ariel sensitív mosógélt. Hát kíváncsi leszek, mert a mandulatejestől pöttyös lett.. (vagyis inkább vakargatta a hasát, de csak a köldöke körül. lehet, hogy a pelenka miatt???) EZEKRE HOGY KELL RÁJÖNNI???
Most 3 nap alatt kimosom az egész ruhatárát ezzel, és meglátom...
bszilvi25

és tényleg segítsetek egy kicsit ebben nekem!
Fürdés után egyből ahogy kivettem, akkor kezdte el vakarászni. Utána már pelus csere közben is. Máshol viszont nem kapargatja magát.
Mostanában peluscsere közben púderezem neki, és mintha javulna
Most a pelus irritálhatja neki?
Vagy tényleg a mosopór ahogy a védőnő is mondta. Az végülis új, a pelust meg hónapok óta használjuk.........
bszilvi25

Végre elaludt Marci is... Nem volt kis feladat...

Változott a karácsonyi menünk. Most úgy néz ki, hogy Diós bélszín lesz, meg Csokis poharas desszert.. Lassan véglegesíteni kellene már nekem, hogy még a bevásárlást is el tudjam intézni :lol:

Hajhullás nálam is elég erősen van még. A fodrásszal beszéltem a múltkor, azt mondta, nem lehet tenni ellene semmit, türelem. A hormonok. Na ja, de így meg kopasz leszek... Lassan a fiamnak több haja van, mint nekem :? Én a hajmosáson túl vagyok, de megszárítani nem tudtam. Szinte egész délelőtt nem volt áram, csak pár másodpercekre. Még jó, hogy ma nekem sem kellett főzni...

Szilvi, ez tényleg csak kísérletezéssel deríthető ki. Először akkor a mosópor. Ha utána még mindig viszket neki, akkor valami más. Lehet pelenka, de szerintem a babaolaj is, meg a fürdető is. Azokat nem váltottál mostanában? Ugyanazt használod, mint eddig? A viszketésekre meg a kiütésekre tesóm mindig azt mondja, hogy kenjem be popsikrémmel, és az szinte minden bőrbajt pillanatok alatt rendbe rak. Mondjuk ha azt vesszük, hogy milyen ronda babapopsit egy pillanat alatt széppé tud varázsolni, lehet benne valami... Bár én még nem próbáltam, mert nem volt rá szükségünk szerencsére...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hali :lol: :lol:
Végre ide tudtam űlni.
Milán nem javul,taknyos még mindig. Calcium musk szart se ért neki. na most kapott mást.

SEGITSETEK!!!!
vagy én vagyoök hülye de nem értem az adagolását.
Valaki kapott már ilyet :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Amoxicillin-B ( por sziruphoz)
Milánnak 3ml az adag amit adnom kell.
Üvegbe van.és por.De van egy kupak,abba kell elkésziteni,de nem elég egyéretelmü számomra. De rosszat meg nem akarok csinálni.

Kata&Milán

oszman777

HÉKÁS!
Méreteink,
Hossz:74cm
Súly:8000gramm
6 Hós kép majd lesz.
Még nem volt időm megcsinálni,amit kűldtél emailba.

Kata&Milán

oszman777

Szilvi! Dehogy a mosoportol.
Az nem csak egy helyen jelentkezik. :shock:

Kata&Milán

oszman777

Szilvi!!! Sudo krémel kend neki.
Fürdetőt mit használsz??? Mi vizbe GABIT,a gyogyszertárival meg mosdatom.

Kata&Milán

oszman777

Oszmi!
Nekem sem volt egyértelmű,de 1 kanálnyi 1 adag!(vagyis a gyógyszertáros nő szerint!) :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

nah még egyszer.
ez por.
mennyi por kell bele,?és mennyi viz?
hány ml?

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Kata: nem ismerem, hülyeséget meg nem akarok írni :?

DJ. KRISTÓF
Kép
bluebox

Csak tippem van, nem lehet, hogy az egészet be kell keverni, és utána kell adagolni? Úgy már tudsz neki 3 milit adni nem?
bluebox

de édes.
hirtelen ide került Kristof a képernyőmre. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

de.

Kata&Milán

oszman777

Oszmi!
Nem tudok segíteni ,mert én kidobtam!!!!!!!!Mert felbontás után talán 1 hétig jó még!X mennyiségű víz,plusz a kanálnyi por!De rajta van a papírján!!!!
Vendég

Akkor megoldottuk a problémát???? Vagy az sincs ráírva, hogy az egész állományt mennyi vizzel kell higítani?
bluebox

PIRI!!!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
Hűha,még akartam valamit. :shock:

Kata&Milán

oszman777

szirup elkészítése:

Az üveg rázogatásával a port szárazon fel kell lazítani. Az üvegen elhelyezett jelzés mutatja az un. végtérfogatot. A végtérfogat kb. 2/3 részéig a porra ivóvizet (csecsemők esetén forralt, de lehűtött ivóvizet) kell tölteni, össze kell rázni, és a tökéletes eloszlás érdekében 5 percig várni kell. Ezután további vízmennyiséggel az üveget jelig kell tölteni és ismét össze kell rázni.
Az üveg tartalma minden egyes használat előtt felrázandó!
Vendég

Bocs,de nekünk nem ez a fajta volt!Jól bekavartalak!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Kata: ezt találtam:

A szirup elkészítése:
Az üveg rázogatásával a port szárazon fel kell lazítani. Az üvegen elhelyezett jelzés mutatja az un. végtérfogatot. A végtérfogat kb. 2/3 részéig a porra ivóvizet (csecsemők esetén forralt, de lehűtött ivóvizet) kell tölteni, össze kell rázni, és a tökéletes eloszlás érdekében 5 percig várni kell. Ezután további vízmennyiséggel az üveget jelig kell tölteni és ismét össze kell rázni.
Az üveg tartalma minden egyes használat előtt felrázandó!
bluebox

passzolom ezt a gyogyszert.
:shock: :shock: :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

Húúúúúúúúúúúú bocsi, ugyanazt csináltam mint Csiri :oops: :oops:
bluebox

nah Márti ugyan ez van itt is.
Nah majd Apa értelmezi
Mert a mérce 10ml-s.és ml kell .
Nem értem a bekavarását.

Kata&Milán

oszman777

Szét vagyok esve!!!Nézzétek el nekem! :roll: :roll: :roll: :?
Vendég

Én fitti vagyok 9:30 ig aludtunk ma Milánnal. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Kata, a panadol, vagy a nurofen adagolójával miliként tudod felszívni. Ha csak ez a baj :wink:
bluebox

Ahogy pedig én értelmeztem, azt jelenti, hogy előszőr, csak a jelzés 2/3-ig kell vizet önteni, össze kell rázni, várni kell, majd a jelzett pontig fel kell önteni, és utána tudod adagolni. (a nurophen, vagy a panadol adagolójával tudsz 3 milit felszívni)
De ha gondolod várd meg Apát :wink:
bluebox

Sziasztok!

Piri: Nagyon boldogat!!!

A beteg babócáknak és anyuciknak mielőbbi jobbulást!

Oszmi: Én is az egész üveg bekeverésére tippelnék. Abban a kis mércés pohárban még megkeverni sem tudod, nem?

Altatnám Bencét, de ő nem akarja... Leteszem az ágyba és csak forog, ha visszafordítom hasra, akkor átfordul a hátára... Ha itt hagyom a szobába egyedül, akkor meg sírás van... Pedig lassan már ébrednie kellene, nem aludnia :D

Mosás, hajmosás megvolt, teregetés is. Kajcsit kellene csinálnom, de tippem sincs, hogy mit... és Bence sem alszik még...

Hohó, na talán most ;) Nem, csak megfordult és játszik :)

Na jó, megyek körbenézek, mi van itthon, mert így sosem lesz ebéd holnapra...

Jövök még... remélem...

Kép

Kép
bettica

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 13:58-kor.
pironya

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 13:59-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 13:59-kor.
pironya

Na jól kibeszéltük hogy kell összekeverni a gyógyszert, Kata meg el is tűnt :D :lol: Most aztán nem lehet rólunk azt mondani, hogy nem segítünk a másiknak :lol: :lol: :lol: Kicsit túlkombináltuk :wink:
Remélem Kata, azért megoldottad a feladatot :wink:
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:00-kor.
pironya

Sziasztok!
Még élek én is!
OLVASLAK ÁM TITEKET csak nincs idöm mert Mirkó nagyon keményen nyomja az anyás dolgot!
Ha nem mellettem van ordit pedig nem lett elkényeztetve!
2 hónapja ez van.
Majd csak kinövi!

Piri irtam iwiwen!

Márti Kristóf zabálni való!

Csiri!
Zoé Kata meg egy tündér néztem iwiwen a képeket!

Nemtom ki hány kg mi 11 kg vagyunk 80 cm.Nagyon nyomul Mirkó baba!

B szilvi Mercike is gyönyörű!

És még sorolhatnám!
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:00-kor.
pironya

Szilvi: Bencének a karján van egy piros, kiszáradt folt. A doki azt mondta, hogy ez nem allergia, nem fertőzés, hanem a hidegtől van, hidrokortizolos krémet írt fel rá (nekem az arcomon szokott lenni, a bőrgyógyász ugyanezt a krémet írta nekem is minden évben). van még a hasán is két folt, de azok még nem olyan látványosak. Gyógyszertári testápoló, fürdető és ez krém 1-2 hét alatt helyrehozza... Ha nektek is ez van.

Moni, szép nagy már Mirkó baba :)

Ma már tuti nem leszek, talán holnap...

Puszi

Kép

Kép
bettica

Helló Móniiiiii!!!!!
Már mi is túl vagyunk a 10kg-on :roll: :oops: 8)
Vendég

Helló-helló!

Kata feladtad?Én elküldtem.Szerinted holnap megkapom?

Mirkó szép nagy már!De hát ő már "öreg". :lol:

Kép
melike

Melike!
1 hónappal! :lol: :lol: :lol:
Mátét kihagytam!
Titeket is néztelek iwiwen cukor poa Máté! :D
Vendég

Csiri!
Akko szép nagy a kiscsaj!
Te is tápszert adsz Zoénak ugye?
Hogy és mit esztek egy nap?
Vendég

TÁPSZERT LEHETŐLEG NEM!!!!!!(próbálom úgy alakítani,hogy kimaradjon,de nem mindig jön össze)

Reggeli tejpép,gyümölcs, babapikótával vagy babakeksszel(ezt belereszelem)
Tízórai joghurt vagy puding (ez mind bébi,6 hóstól adható)
Ebéd változó,ma sütőtök volt csirkehusival tegnap összetörtem villával a répát és a karalábét és azt adtam neki húsléval/vel
vacsi kb 3 héttel ezelőttig volt rendszeresen a tápi,de már nem fogadja el nagyon a kajás cumisüveget,úgyhogy az változó!

A mandarint labdának használja :wink:
Kép

elmegyünk sétálni!
további szép estét!
Vendég

Köszi csajok!

Fürdetőt nem váltottam, vagy inkább úgy írom, hogy csak a mosópór más.
Kísérletezem.
Fürdetőkrémem van, de nem azt használom már nagyon rég óta.
Gabi édes álom fürdetőt használunk... (2. nagy flakonnal)

Csak olyan zavaró, hogy nem tudom mit csináljak másképp, hogy neki jó legyen...... de még töröm a fejem!

Szia Móni!!! Épp ma reggel néztelek iwiw-en! :wink: :wink:
bszilvi25

[quote="pironya"]Kata : tuti hogy az üvegben kell elkészíteni és a pohárral kell adagolni!

Bocsi kicsit szét vagyok esve.....[/quote

Itt vagyok. Igen igy kellett,igy csináltam.

Kata&Milán

oszman777

Márti:Kristóf nagyon vagány kis csávó! :lol:

Olyan jó idő volt ma is.Kíváncsi leszek meddig tart és meddig lesz tél?

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:01-kor.
pironya

Piri, nagyon szép, meghitt szülinapod van.

Nem szeretném elhalványítani Piri szülinapját, de ezt muszáj megmutiznom. Nézzétek, mit tud Marci :lol: :lol: :lol: És erre egyedül jött rá, nem beállított póz :lol: :lol: :lol:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Piri:ez megható!Édesek.

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:02-kor.
pironya

Pironya!!!!!
Gyönyörű szülinapod van!!!! :wink:

Brigi!
Ágyat gyorsan letenni!!!!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

brigi!
Ha így folytatja Marci,minimum a 2028-as olimpián tuti indul!Ezzel a fejlett mozgással kitünő sportember lehet belőle!Persze minimum csak a jogi egyetem mellett! :wink:

(most nagyon humoros akartam lenni,de leírva nem nagy poén! :oops: :roll: )
Vendég

Csiri, az sem baj, ha nem a jogi, hanem az orvosi mellett :wink: :lol:
ja, ágy lerakva. De hogy éjjel hogy fogom etetni, még nem tudom. Eddig behajoltam az ágyba, de nem vagyok olyan hajlékony, hogy most is meg tudjam tenni...

Most egyébként a 2008-as bőgőolimpián indult. Annyira zokon vette az orrszívást, hogy nem lehet megvigasztalni semmivel... Remélem már nem sokáig kell szívni, mert ez tragédia mindhármunknak :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?