Sziasztok!
Kicsit kivonatos leszek, mert emlékezetből reagálok, senki ne vegye magára

!
Sillia!
Lóci olyan nagyfiú

! És tökre ki van kerekedve

(nem dagi!

)
Szerintem semmivel nem vagytok elmaradva!!! Az, hogy most kezd szótagokat ismételni, az teljesen rendben van! Ezekben másnál sincs tudatosság!
Hgabi!
Képek:
Meglepi

. De végülis a meglepi célja:
1. Meglepődés
2. Jóizű zaba
3. Szeretet éreztetése
Ebből 2 megvolt, szóval annyira nem tragikus a dolog

.
(Igaz, én is nagyon elkeseredtem volna

)
Kispocok!
Én pont azokat próbálgatom végig, amiket te...
Apa a zenével indít

.
Ha nem és éhes, és nincs meleg/hideg, akkor nagy valószínűséggel csak unatkozik, arra meg én tartok készenlétben 3 féle csörgőzörgő kütyüt, nameg rádiózunk. Esetleg még a pelus lehet tele, de az meg szar ügy

.
Agi125r!
Jobbulást a bébinek! Remélem ti nem csúsztok jobban bele. Mi ugyanígy kezdtük, és hörghurut lett belőle (nekem is)

. Probáld Katát sokat kímélni, ne nagyon hagyd kifáradni. Pl. a legaktívabb napszakában menjetek el sétálni, vagy mondókázzatok, hogy közben az öledben ül. Mi vlsz. ott csesztük el, hogy Botond akkor kezdett mászni, és nem lehetett lelőni

.
Tabati!
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuu

!
Esküszöm, ma jutottál eszembe, hogy talán már te is terhes vagy

! Úgy emlékszem januárban vágtatok bele.... Háááát, jól belevágtatok

.
Ha ilyen ütemben gyarapszanak a pocakosok, végül felül kell bírálnom ezt az "elnapolást", mert tisztára lázba jövök

. Mingyá megugrom apát

!
Norka!
örülök, hogy jól vagy

!
Jázmin szemeitől olvadok

!
Úszósapit megzabááááálom

.
Ikoka!
Ha nagy a gebasz nappal Cataflam csepp,vagy Nurofen, éjszakára Germicid C (de akár nappalra is, ha más nem használ!). Nekünk amúgy homeosból volt hogy segített az Osanit, vagy a Viburcol, de gondolom ezeken már túlvagytok! Senkivel sem ellenkezni akarok, de sztem nem ilyenkor kell a füldugó

. Ha egy babának fájdalmai vannak, akkor okkal sír, és okkal vágyik a közelségünkre! A fájdalmat pedig meg kell szüntetni, szerintem. Ne szenvedjen a kis drága

! Ha ok nélkül sír, vagy hisztizik, na, akkor jöhet a füldugó

.
Erről jut eszembe - gyógyszerek:
Sokan ódzkodnak használni kicsiknél a fájdalomcsillapítókat/gyógyszereket, amit alapvetően megértek, hiszen kemikáliák, de ha egy gyerek nem eszik, nem alszik, és folyamatos kínjai vannak, nyílvánvaló, hogy az ember nem gyereke érdekeit szolgálja azzal, hogy megvonja tőle a számára kifejlesztett gyógyszereket

. Szerintem ha a természetes gyógymódok kudarcot vallanak, tovább kell keresni!
Egy tanulságos eset:
Kedves ismerőseink kisfia eléggé megszenvedte a fogzást. A szülei a legnagyobb jóindulattal elkerülték a gyógyszereket, viszont így a baba általában nyűgös volt, és gyakran felsírt szegényke. A szülők természetesen gyakran kézbe vették, hogy enyhítsenek a fájdalmán, és éjszaka is készségesen ringatták vissza álomba a bébit. A fogzást túlélték, gyönyörű kis gyöngyfogak virítak a bébiszájban

. Csakhogy a bébi elfelejtette hogyan is működtek a dolgok a fogzás előtt, így továbbra is igényli az egész napos társaságot, és éjszaka többször is felkel, és mivel egyedül már nem tud elaludni, órákon át!!! ringatják elcsigázott szülei

. Lássuk be sem a baba, sem a szülők nem boldogok a jelenlegi helyzetben, ráadásul annak idején sem enyhített a ringatás a kicsi fájdalmán. Szóval én amondó vagyok, hogy
a józanész határain belül nyugodtan éljünk a gyógyszerekkel. Gondoljunk csak bele: ha nekünk lennének akkora fájdalmaink, hogy sem enni, sem aludni nem tudnánk tőle,megelégednénk-e egy hintaszékkel?

).
Bond!
Botond poooontosan ugyanúgy alszik, mint Manó az első alvós képen

.
Éééés, a mi fiókjainkon nincs fogantyúúúú

!