A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

azt hiszem,gyerkőceimről kéne már új kép a vonalzó elé :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:48-kor.
20150601134430

a Vercsiről berakok majd egy fogatlant :lol: :lol: Majd ha Apa hazajön,mert nála van a telcsije.

Kép
Kép
Kép
kike

á,hülye tv-a gyerekeknél ami van,már régi,és nem ismeri fel a digi technikáját,vagy a műholdat.azt mondta a szerelő,mert fel kelett hívni,mivel náluk mindig elmegy az adás,míg az újabb tv-nem.De most nincs pénzem egy újabb fajta tv-re :x :(

Kép
Kép
Kép
kike

csajok megjöttem a vásárlásból :D

az eredmény egy vastag pléd, egy hosszuuju body, egy kissapka, és egy kapucnis hosszuszőrű polár vagy milyen anyag... :oops:
már a mosásban vannak ugyhogy majd utána hozok képeket :D
még tartozom a sapka+kesztyű+sál együttsünkkel is, habár azt már láttátok rózsaszínben :D

Kép

Kép
timi1982

hoztam egy pár képet!

Kép Anyósom kötötte ezeket neki

Kép általában így alszik

Kép tegnap jött rá hogy tudja kitámasztani magát

Kép :)

d.dodó

kike!
kérünk vercsiről fogatlan képet :D
és a többiekről is ;)

meg többi anyuka! rakjatok fel képeket! olyan rég láttam babás fotókat :D

jah még nekem sem jött meg, de nem is hiányzik...

Kép

Kép
timi1982

nah mire leirtam addigar vannak képek :D :D köszike!!!!

Kép

Kép
timi1982

dodó!
hogy neked milyen csúcsszuper anyósod van! nagyon ügyes. tök vagesz benne a kiscsaj.

Kép

Kép
timi1982

Dodó:nagyon csinos a kötött cuccokban,nagyon tetszik,milyen ügyes az Anyósod-gratula neki!
Annó még az én Mamám is sok cuccot kötött nekünk,a Tesómnak,meg nekem,de már meghalt sajnos :( No,kicsait elkalandoztam :oops:

Laura hány kiló is?Ahogy nézem,biztosan nem 7-na nem azért,csak ráképzeltem a rucit Domira,és asszem ez feszülne rajta-a milyen hülyeséget írok :lol: :lol: :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Nem lehet mindenki olyan sudár, mint Domi ;)
20150601134430

timi!
Azt azért nem mondanám, hogy csúcsszuper anyósom van....nem igazán vagyunk jóban.. van hogy szembe jópofizik, a hátam mögött meg elhord mindennek. De azt tényleg elismerem, hogy szépen köt, és horgol.
Ja, és odáig van meg vissza, hogy kislányunk született (neki két fia van).

kike!
Laurát kedden mérték 4600g.

d.dodó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:49-kor.
20150601134430

viki!
2785g és 46 cm-vel született.

d.dodó

Patr: szavaztam!

Kike: gratula Vercsinek! :lol:

Kriszti: nekünk a kórházban mondták még Olivérnél, hogy éjszaka ne tegyük tisztába a babát, hogy ne ébredjen fel. Az anyatejes kaki egyáltalán nem csipi ki a fenekét ennyi idő alatt. Nekem bevált.

Képzeljétek Levi tegnap összesen 270 tápot evett ebből 170-et álmában (aludt a kocsiban kivettem a szájából a cumit be a cumisüveget megitta, vissza a cumit és fel sem ébredt. :lol: :roll: :shock:), 100-at pedig két részletben regeltől 2-ig. 300 körüli teát és kis kávéspohárnyi tejpépet.

Ma 3,30-kor 170 tápot azóta táp nuku kispohár tejpép és pár kanál sütőtök, 160 tea. :? :evil:

Most azt kell majd kitalálnom, mikor milyen kaját adjak neki.Csak nem legyen tőle baja.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jaj viki!

ha küldök pü-ben neked képet meg tudod nekem csinálni hogy megjelenjen a nevemnél?
képzeld hiába minden informatikai tudás, meg nyusziapu (ő aztán igazán otthon van a dologban... számtech boltban üzletvezető :) )de mégse jutottunk dűlőre a hülye képpel :D

ugy is jó ha elküldöm megszerkeszted a méretét és visszaküldöd. betenni már betudom :D
de én hiába kicsinyítem megfelelő méretre mégse megfelelő neki... lehet a progink hibája...

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 18:41-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:50-kor.
20150601134430

Emil címet is küldj :wink:
20150601134430

még nem küldöm mert csinálni kell frisset. már régi ahol együtt vagyok a törpével...azóta már akkorát nőtt :D

Kép

Kép
timi1982

Timi:Küldheted nekem is a képet-pikk-pakk lekicsinyítem neked,most gépnél vagyok,és babám még alszik :)

Kata,Titi:Köszi :D

Bizony-kiscsajsziknak nem is kell annyit nyomniuk mint a krapekoknak :)

Kép
Kép
Kép
kike

Evett és már vissza is aludt. :cry: Egész nap ilyen csuccuzós.
20150601134430

Werus, Ami, Babu!
Merre jártok?
20150601134430

Patr én is szavaztam!

T.kriszti nálunk is bevált ez a módszer hogy nem rakom tisztába, és akkor nem ébred fel. Eleinte mindig tisztába tettem, de sajna akkor mindig szenvedett a visszaalvással. Mióta rájöttem hogy nem teszem tisztába, evés után rögtön alszik is. :)

Kike gratula Vercsinek. Tényleg kérünk majd képet.

Dodó nagyon szupi a kis kötött ruci. Én is elfogadnék egy ilyet. Lehet majd megkérem anyósom, mert kötésbe ő is profi.

Nálunk esett délelőtt, aztán kicsit sütött a nap, de most is nagyon elborult, és a szél is fúj,ugyhogy tuti lesz még nagy zuhi. :?

Kép
linda24

mi megint ettünk :D nem telt el csak 1,5 óra a két evés között... nah tud ez sűrűn is enni :)

nah jó szerintem azért evett mert csak! 160 tejcsit nyomott be. most ráevett még kb. 70-80 tápit :D

Kép

Kép
timi1982

itt egyfolytában esik :(

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 18:42-kor.
Vendég

kata!
nem megy ez innen sehova :( teljesen el van nyulva amerre csak látok. ugyhogy még itt dekkol egy darabig :(

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Bocsi hogy csak így "beugrok" de kérdezni szeretnék és látom Ti ebben otthon vagytok.

Ha szükség van rá hogy pótlást kapjon a gyerkőc és van a fagyasztóban tejcsi akkor azt Ti hogy engeditek fel?
Szerencsére van tejem bőven és eddig elég a kishölgynek de ha esetleg mégis kéne neki cicizés után akkor szeretném tudni hogy csináljam?!

Előre is köszi a válaszokat.

Minden baba gyönyörűséges!! Gratula hozzájuk!! :D
csipcsab

Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak délelőtt játszótereztünk a Margitszigeten.
Adél aludt a kendőben 2 órát :) Reggel meg mint Lackóhoz, lassan hozzá is lehet órát állítani, 5,15. Csak egyszer örvendeztetett meg 7 órás keléssel...Na jó, nem szólók semmit, Pati...

Most megint álmos, bömbölt és próbálkozom ágyában elaltatni...Feveszem, megnyugtatom módszerrel, amit egy barátnőm mondott. Eddig 4x vettem fel. Most elringattam, leraktam és 3 perce csöndben van. Hátha...Reménykedni lehet.

Kép
andkata

Patti, Zsolti jól van, ugye? Olyan gyönyörűek!!!

Kata,
örülök! Látod megoldódik az.

Timi, Nektek is! Látom beindult a tejgyár. :) Azért fogod még cicire rakni, ugye?

Linda, örülök, hogy jól vagytok!

Nekem olyan védőnőm van, aki régen is jó volt és most is jó, csak sajna babát vár :) Persze örülök neki, csak mást nem szeretnék...Kata, a Tied hogy viselkedik mostanság?

Nekem nem jött meg...Baba nem lehet a dologban, az tuti.

Kép
andkata

és még mindig csönd...

Kép
andkata

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Kicsit sok,meg kicsit nagy,pedig felére kicsinyítettem :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Fogatlan Vercsi! De édesek!

Egyébként a súlyversenyhez annyit, Adél -5080 gramm különben- hogy van a tesómnak egy barátnője, kisfia 4 hónapos, csak cicizik,
70 cm és 8750 gramm. Bár ahogy a fiúk gyarapodnak, lehet, hogy Zsolti és Domi is meglesz annyi...

Kép
andkata

és még mindig csönd van...:)

Kép
andkata

és még mindig...

Kép
andkata

na jó, eldugultam...:)

Kép
andkata

Kata:Köszi :D

Még csönd van?? :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Nem semmi-4 hónaposan,jó kis súly! :shock:

Kép
Kép
Kép
kike

már 5 perce nem...
40 perces alvás... :(

Kép
andkata

Kata:ó,sajnálom :?

Kép
Kép
Kép
kike

Domit én is most raktam le harmadszor-mindig cici-aztán leraktam,de mindig kipattantak a szemei,mindig bejött valaki cici közben és így nem tudott megnyugodni,most harmadszorra sikerült-ezért hízik ez a gyerek :lol: Most szundizik.-két órát volt ébren.

Kép
Kép
Kép
kike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:50-kor.
20150601134430

Viki!

Nagyon köszönöm a válaszodat!
csipcsab

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 18:42-kor.
Vendég

Sziasztok!

Dodó, nagyon jól áll Laurának amit a nagyi kötött! :D Tündéri!

Patr, szavaztam! Gyerköceid gyönyörűek! :lol:

Kike, jutott valamire tesód a receptes ügyben?

Titi, Levente azóta evett még valamit? Tényleg és cukorral próbáltad a tápszer hátha úgy jobban eszi?

A.Kata, én most h hüvösebb van raktam a kiságyba egy polár kisplédet, a lányzó alá és úgy láttom megnyugtatja, ez előbb bemelegszik! Egy próbát megér! Pedig fűtünk is! :roll: :wink:

Készül a pizza tészta, Apa elment még hozzávalóért! nyamm, már alig várom,h kész legyen ! :oops: :wink:
bencuri

hahó, hol vagytok Anyukák?
bencuri

Bencuri Viki! Köszi kipróbálom....
Holnap azn én tesóm is pizzára hívott bennünket. Tej nem lesz benne...:)

Egyébként doktorral értekeztem, széklettenyésztések negatívak
( mondjuk ettől még vírus lehetett- mondta ő- de jó is lenne...).
Még két hét tejmentesség, utána megint kakianalízálás+ megnézi a csajszikát is. Éljen a szójatej!

Kép
andkata

Asszem igen a suttogó is kb ezt a módszert írja, bár már nem emlékszem tisztán. Rég olvastam. Most meg feladtam, kendőben alszik épp. Miért megy ez ilyen nehezen?

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?