A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Mary nem talállak iwiwen!
baba24

Jó reggelt!

Baba azért nem találod,mert Maria,nem mária! :lol: Nekem is 2 köröm volt! :wink:
Vendég

Szia Baba! Asszem ékezetek nélkül vagyok fent. Megpróbállak bejelölni, ha most felenged.
Vendég

na akkor 30 éves vagyok könyvelőként dolgozom szerencsére itthon.
augusztusban lett konkrét hogy most már babát szeretnénk,aztán szeptembertől már élesben dolgoztunk a témán és októberben már pozitiv is lett a teszt.
nem probléma mentes a terhességem az tuti.volt bevérzés most meg kiderült 3 hete hogy a méhszájjon tapadt meg a méhlepény.
fejjebb fog menni mert "megbeszéltem"vele.ezért most vigyázok magamra nehogy gond legyen.este majd megirom mi volt a dokinál.
jövök addig is.

Bridzsi

Kép
esztora

Bocsi :D
Vendég

Köszi Orsi!

Megelőztelek Mary!!! :lol:
baba24

Szia Esztora!

A nővéremnek is rossz helyen volt a méhlepénye,de nem lett belőle gond. Többet kellett feküdnie és feltennie a lábát, de e lehet h a keményedései miatt voltak. Májusban viszont kivarázsoltak belőle egy csudaszép kislányt!
Vendég

Sziasztok!

Üdv, esztora! Lehet egy kérdésem? Az mit jelent a tickereden, hogy a "kiskutyánk így fejlődik"? :shock:

Nenoke, molkata, drukk!

Ma megyünk az anyakönyvihivatalba bejelentkezni! :lol:

kispiskóta

Esztora!

Gondolunk rád, hogy minden rendben legyen a dokinál!
Várjuk a beszámolót. Nagy dolgok ezek... Drukkolunk. De bizti feljebb megy, ha meg le is van beszélve, akkor tuti :lol: Csak fel szeretné magára hívni a figyelmet. Tudja, hogy megkapja :lol:
baba24

Üdv. Esztora, gratula a babóhoz!

, remélem anyukád jobban érzi magát!

Gyors vagy Baba :lol:
Vendég

Mint a villám! Nagyon élvezem én is, hogy a gépem ilyen...
De most lelassulok, mivel rajta kell a munkát is csinálnom és úgy már lehet sok lesz neki, de azért igyekszem... :lol:
Nálatok most hány óra van Mary?
baba24

Kispiskóta!

Ma? :D Húha :roll: Én nem tudom mi mikor megyünk, még nem egyeztettünk a családdal.
baba24

17:09
Vendég

Elmentem ma egy nagy sétára, aztán haza, ettem pár szem sajtos pogit, amit tegnap sütöttem egy bögre teával, befeküdtem az ágyba olvasni, de elaludtam... Minig iszonyat álmost vagyok. :roll:
Vendég

És milyen a idő Mary? Itt reggel van, mire mi ebédelünk, ti ágyba bújtok. Bocsi, hogy így taglalom, de nekem ez nagyon érdekes :oops:
Itt esik, meg jó borús, holnapra már havat is mond. De egyébként érdekes, hogy a kedvem nem borús, mosolygok, igaz reggel pocsolyába léptem, de kinevettem magam... :wink: Jó lenne, ha így maradna.
mindenkinek kívánok ilyen érzést :lol:
baba24

Ezt a pozitív hozzáállást! Ez a nap már csak nagyszerű lehet, ha így reagálsz a pocsolyába lépéshez! :lol:
Itt jó az idő napközben, ma biztos több volt, mint 10fok, sütött a nap... Most már hűvös van, de kb olyan lehet, mint otthon az ősz... Eddig még nem volt fagy éjszaka sem.
Vendég

kispiskóta mind a ketten kutyamániásak vagyunk igy egyértelmű volt hogy a lurkó "demo" neve kiskutya lett. az apukának itt szoktam megmutatni hol is tartunk valójában.
f.tükör annyira jó hogy te is ezt mondod érdekes hogy csak pozitiv példákkal találkozom.
most megyünk mászkálni egy kicsit aztán jövök majd.

Bridzsi

Kép
esztora

Emi, Te a balatonfűzfői Juhász Emília vagy az iwiwen?

Üdv, Esztora közöttünk!

Kép
nenoke

Mary, mi az a kanpai? Az a kaja, ami előtted van a fényképen?

Kép
nenoke

Koccintáskor mondják, hogy kanpai a japánok.
Szülinapomkor mentünk el egy francia étterembe. Olyan jó emlék, mert nemsokra rá készült a baba :D

Amúgy sokan használják külföldiek azt koccintáskor, hogy csin-csin, ami japánul azt jelenti, hogy kuki :lol: Úgyhogy vigyázni kell mit mondasz
Vendég

Jóreggelt! :lol:
Visszaigazoltam mindenkit aki bejelölt. Sőt utólagos engedélyel akinek van MSN.je felvettem :lol: Mary ez te vagy :wink: és Hajni :wink: Többieknek nincs?

Esztora: üdv közöttünk! Jó kis csapatba kerültél! Ne izgulj, feljebb mászik az a méhlepény, csak beszélj hozzá és pihenj sokat :wink: Nekem is volt hasonló és simán feljebbment, simán szültem, és most az egyik ismerősöm is ezzel feküdt otthon, és tegnap derült ki, hogy minden oké! :lol:

Baba: fő a pozitív hozzáállás nálad is :wink: Így ma már rosz kedved tuti nem lesz :lol:

Most megyek eszem valamit meg megpróbálok valami emberi kinézetet varázsolni a lakásból, bár szerintem ez nem nagyon fog sikerülni. Úgy nézünk ki mint egy óvoda a rengeteg játéktól
:lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

:lol: Egy hét múlva remélem, nálunk is kiderül, hogy csincsin, vagy nem csincsin. :wink:
Ma szabin vagyok, és itthon lógatom a lábam, úgyhogy reszkessetek, Lányok, tuti a szokásosnál is többet írok. :twisted: És fél 12-kor kell értem szorítani, akkor derül ki, hpogy vagy szívzörej, vagy nincs.

Kép
nenoke

Ez olyan jó, hogy itt az iwiwen láthatok Mindenkit :D
Nagyon szupi ez a fórum...
Vendég

Már nem tudom ma kiért kell szorítani, de én veletek vagyok :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

még nem indultunk el R. képtelen felkellni.
én is fent vagyok az iwiw-en Horváth Brigitta székesfehérvár
kimélem magam én is rendesen lassan sétálgatok és sokat pihenek ami néha unalmas de tudom miért van igy vállalom.
köszönöm mindenkinek az üdvözlést.már pár napja olvaslak benneteket látom pörög az oldal rendesen. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok,
Nenonke megy a szorítás!!!!!!!!!!!

Nekem tegnap este, egész éjjel, meg ma is fáj a fejem, úgy látom a hideg idő megtette a hatását. JJJJAAAAAAJJJJJ

Andrea
Kép
kindernay

Helló Lányok, mennem kell, vár még rám egy halom mosogatni való és a vacsikészítés.
Brigi, majd visszaigazollak MSN-en!
Nenoke, majd godnolok Rád fél 12kor!!!
Én másfél hét múlva megyek, s nagyon remélem nálunk is kiderül a chinchin kérdés. :lol:
Puszi Nektek, írjatok sokat, hogy legyen mit olvasnom holnap reggel :!:
Vendég

sziasztok!
üdvözlet az újaknak!sajnos én csak ritkán tudok csatlakozni, de jó bekukkantani...
Orsi, jó volt látni a képet rólad, ezek szerint nem csak az én hasam nő...))) mindenki megbotránkozik, hogy mekkora a hasam... akkor ezek szerint normális...
jaj, csatoltam képet én is... végre sikerült...
leírom a múlt hét tapasztalatait, bár nem kívánom senkinek... megduzzadt a nyálkahártyám, alig kaptam levegőt, szörnyű volt... szerncsére csak 3 napig tartott... orvosom szerint terhesség okozta vérbőség... no bumm... anyukám azon parázott, hogy nem kap levegőt a baba.... persze ez még dobott a hangulatomon...
Csütörtök óta szédülök, nektek is van hasonló problémátok? alacsony vérnyomás az oka okosok szerint....
üdv,
Ildi

Kép
lidikoka

Örülök,hogy visszatértél Lidikóka! Köszi a poci dicséretet és nagyobbra tudom kinyomni ha akarom!! Ezzel ijesztgetem a férjem! :lol: :lol: Egyébként most kezdi összeszedni magát! 8)
Jó bulást kívánok neked! No megyek szakdogát írni,de mivel én is függő vagyok még benézek... :lol:
Vendég

nenoke, igen az lennék én

én is végig néztem a képeiteket iwiw-en, jó látni titeket!!!

a tali sem rossz ötlet szerintem, de elég lenne egy cuki ennyi embernek??? :D

tegnap kipróbáltam, amit bori írt, hogy hasra fekszem. kezeim a hasam alatt, babót sajna nem bírtam mozgásra, de a hogy jobbra balra billegtem egy picit, a méhemet nagyon jól éreztem! olyan furi volt, ahogy egy labda mozog bennem, és olyan "kemény", eddig ennyire nem éreztem, hogy hol is van!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Itt vagyok! :lol:
Takarítás kudarcba fulladt ahogy gondoltam. Én elpakolom gyerkőc kipakolja :roll: Így marad a felfordulás :lol: Viszont mosógép, mosogatógép bepakolva, husi az ebédhez olvad, tehát összességében nem rosz :lol:

brigi73

Hahó!
Rengeteget írtatok, csak átfutni volt időm..

Üdv az újaknak!

Emma,

Mit mondtak pontosan? Egy eredményből szerintem sem szabad következtetést levonni! Ez csak egy statisztika, rá is van írva a leletre.

Engem is jelöljetek be!
Grand Gabi vagyok, az adatokat ne figyeljétek, kamu.. :D

Gurgula, Szilvi,

Nagyon csinik vagytok!

A pocakosokhoz csatlakoznék, nekem is nagy a hasam, bár még magától senki se vette észre :shock:
nem figyelnek az emberek eléggé..

Vicces lenne egy topic találkozó, olyan mint valami kismama-tüntetés :) vihetnénk transzparenseket is :)

Kép
gabi
blur

blur, a 7 éves grand gabi? :wink:

lynia-

Én is csak egy 7éveset találtam :wink: Csak nem te vagy Blur? :lol:

brigi73

Csáá Csajok!

Köszi akik megjelöltek, tegnap nagyon lassú volt, nem volt kedvem hozzá! Olyan jó annak akinek tele van gyerek képekkel!!! Nekem az ebek vannak fent, meg az autóm :oops:

Esztora
Végre egy Fehérvári!!! Ki a dokid??

Blur
Mit írnánk a transzparensekre? Hasfájás monnyon le?! :lol:

Tegnap voltam a házidokinál és utánamjött egy csaj, hogy látja, hogy terhes vagyok!! Ujjongtam!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szia Zsani! Ma voltam AFP-n, most jöttem meg. Nekem nem volt semmi bajom a cukros löttyel, még ízlett is. Mondjuk én édesszájú vagyok nagyon.

Nekem azt mondták a múlt héten (ami a 16. volt), hogy be kell tölteni a 16. hetet, sőt "nem baj", ha 1-2 nappal többnél tartok, mert különben rossz eredmény lesz. Jövő hét pénteken lesz eredmény, akkorra kaptam időpontot UH-ra is. Jaj, már alig várom, hogy lássam a babót!!!! Kép

kétfiús anyuka
babdorka

szivvi, te milyen néven vagy?

én nem találok rátok! -Kalocsai Andrea, Tokody Klára, Czakó Erika és Kata milyen néven fut?

lynia-

Emi
megjelöltelek! Vilnerné

KépKép

KépKép
szivvi

Ez a tali jó öttlet, csak valahova le kéne passzolnom a srácokat, ami nem egyszerű feladat :cry:

brigi73

ok szivvi, megleltél :lol:

lynia-

Emi!
Jelöltelek! :lol:
baba24

megvagy, de jó gyorsak vagytok!

lynia-

Hát csinálunk egy talit még most, meg nagy pocakkal :lol: (hogy megijednének a cukrászdában ennyi kismama láttán :wink: bizti összesúgnának: Valamelyik meg ne szüljön itt nekem... 8) )
Meg egy gyerekeset, mindenki hozza a babóit, már meglévő csemetéit? Jó lenne! Szétszednénk a helyet... :wink:

Komolyra fordítva a szót, tényleg jó lenne.
baba24

Én nem dolgozok, nekem bármelyik nap jó!!!! De jófajta cukiba menjünk!!! :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Jovi kinél van már meg? Akkor nála bejelölöm...
baba24

Azt hiszem megvan. A képe alapján... :lol:
baba24

pocakosan szép látvány lennénk, terhestúra :D mindenki legalább másfél helyet foglal, mekkora hely kellene? :shock:

lynia-

És szóljunk előre, hogy legyen elég süti!! :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

tényleg jovi milyen néven fut? valaki írta, hogy kata is megvan, és ő???

lynia-

Jovi jelöltelek! Remélem nem baj! Te már régen jártál itt :wink:
baba24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?