Sziasztok!
Miután vagy egy hete nem írtam, elég nehéz lesz mindenre reagálni, ezért meg se próbálom. De végigolvastam mindent ám!
Emese: boldog névnapot!!!!
Szóval tegnap voltunk dokinál, méhszáj zárt, minden rendben, Máté pedig szép ütemben fejlődik. Óriásbaba nem lesz, de nem is baj, végülis valahogy elő is kell bújnia egy olyan kisebb kiszerelésű testből, mint az enyém. Ellenben rendezkedik odabent rendesen, meg feszít ezerrel. Élvezem nagyon, kivéve, mikor boxolja a hólyagomat. Meg van egy pont, amit mindig nyom, na az már kezd elég érzékennyé válni.
Aminek örülök: már több, mint 2 hete fejvégű. Remélem, így is marad. (Mellesleg lehet, hogy mégis forgolódik valahogy, mert elég amorf néha a pocim). Keményedések is vannak egyre sűrűbben, de általában csak 1-2 percig tartanak.
Bálnaság: kinézetre abszolút nem, inkább, mintha lenyeltem volna egy görögdinnyét egészben, érzésre ellenben egyre inkább. Még mindig elég aktív vagyok, de már muszáj néha megállnom és kiszuszognom magam.
EDA: nagyon sok helyről hallottam, hogy megkönnyíti a szülést. Olyan szempontból, hogy a fájdalom nem szívja le az energiánkat, és így jobban tudunk a kitolásra meg a Babóra figyelni. Ebből a megfontolásból azt hiszem, kérni fogom, ha nem lesz akadálya.
Szex: néha a hátam közepére se, néha meg nagyon. Inkább azzal van problémám, hogy egyre inkább korlátoz a pocim az ágyban való mocorgásban, és úgy érzem magam, mint egy hátára fordított bogár, aki nem tud se forogni, se felülni, semmi!

"Játszadozás" közben ez különösen idegesítő. Apát eléggé sajnálom, igazából lelkifurdalásom van emiatt folyamatoan, de azért megoldjuk a helyzetet. Szerencsére meglepően jó a hozzáállása (nem félreérteni. vagy akár...)!
Babanet-találkozó: nagyon szeretnék menni! Újvárosból könnyen fel is tudok ugrani, Bp-re, úgyhogy asszem számíthattok rám!
Babakocsi: most vagyunk jó nagy dilemmában mi is. Rájöttünk, hogy mivel elég sokat fogunk utazni, kicsi, kompakt, több funkciós kocsira van szükségünk. Azt hiszem, meg is találtuk az ideálisat. Még ajánlott egy ismerősünk egy kocsit, azt megnézzük, aztán meghozzuk a végleges döntést. Végre!
Sárgadinnye: Nem szerettem. EDDIG. Máté viszont szereti.

Úgyhogy most sárgadinnyét eszek. Vicces.
Miléna: annyira örülök, hogy otthon vagy!!!!

Ki ne kelj az ágybóóól!!! De azért néha pötyögj nekünk valamit.
Hű, de elfáradtam. Jó sok mindent a nyakatokba zúdítottam. Legközelebb nem leszek ilyen kis izé, és nem tűnök el egy hétre. Szép napot továbbra is!
Még valami:
Granda és Nyerkit: le a kalappal előttetek!!!