FElöltöztettem a gyerkőcöt, mert akartunk menni sétálni, de még jó, hogy kimentem az erkélyre, ooooolyan szél fúj... így itthon ülönk, MÁrk most elaludt, remélem, hogy legalább fél órát fog aludni...
nikky,
Én is úgy tudom, hogy ugyan azt a pénzt fogod kapni... Ha beleszülsz a gyedbe, akkor táppénzre nem mehetsz, hanem t-gyásra, és utána megint gyedre.. legalábbis én így tudom... a gyás, és a gyed az egyébként ugyan annyi lesz, az egyik barátnőm most szülte meg a második gyerkőcöt, és nála is úgy van.
Nálam tök sz.r a helyzet ilyen téren. Én most passzív jogon vagyok jogosult mindenre, mivel határozott szerzivel voltam a munkahelyemen, és ha esetleg jönne a tesó 2 év múlva, akkor nem lennék jogosúlt t-gyásra/gyedre. Bár nem tervezünk tesót (de aztán ki tudja, Márk is meglepi volt
vitte,
Ezt nem is tudtam, hogy a tb támogatja a dévényes terápiát. De hogy kell ezt elintézni, vagy hogy működik ez a támogatás??!?!?
Nálunk úgy néz ki, hogy tökéletes állapotban van a Márk izomzata( pedig mondták már hipotonnak is, meg mittoménminek), azt mondta a dévényes nőci, hogy tök jó erős, fejlett izomzata van, és nem érti, hogy miért nem forog még...
Ti már régóta jártok? Hogy viseli Noah? Márk az első 10percet jó viselte, aztán végig üvöltött...

[/url]

Anya+Balázs
Elaludtam...
Apával
Amikor álmos vagyok...