A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Sziasztok!

Remélem jól bírjátok a meleget! Tegnap elég kemény volt hazamenni a munkából, a kocsim hőmérője 39 fokot is mutatott, de szerintem a felhevült kocsimban több is volt. Szerencsére nem volt dugó, így hamar hazaértem... Ma már a párom hozott, mostantól, amíg meleg van hoz-visz, még szerencse, hogy vállalkozó és így tud szakítani időt.

Cukika, hát nem semmi mennyiség babaruciból, hú nagyon szuper. Nekünk még csak 2 bodynk és egy aranyos falvédőnk van. Tegnap is a Babyplanetben körülnéztünk, kiságyat, kádat stb, de nem voltak valami szépek, viszont jó drágák. Na majd augusztusban, mikor már szabin leszek, körülnézek máshol is. Most egyelőre tervezgetek, hogy hogyan alakítsuk át az albit, hogy minden elférjen. Sajnos a falra nem szabad semmit rögzíteni (bordür, figurás tapéta stb), pedig azt olvastam, hogy minél több színes alakot, tárgyat lát a baba, minél több inger éri, annál jobban fejlődik. Anyukámat majd megkérem, hogy valamilyen mintás függönyt varrjon...

Olvasgatom a júliusi topicot és már annyi baba született, olyan izgi, nagyon élvezem, nem sokára mi jövünk!!:)

Na megyek dolgozni.

Sziasztok, Csilla
csim

Üdv Lányok !

Cuki : Jó nagy lett a ruhakélszlet :P , legalább nem lesz gond a pisi/ kaki műsornál !
Hogyan áll a babaszoba nálatok ?

Masi : megnézegettem az oldalt ,amit küldtél tegnap, nagyon jó a kínálat , legjobban egy superman-os rugi tetszett, asszem az elkeltek közül .
És itt legalább gondolnak az őszi / téli babákra is .
Overall vadászatba kezdtem ,de reménytelen .
Kivárom a szeptembert, mert gondolom akkorra téliesítik minden babaüzletben a készletet.

Lányok , Ti vegyesen hosszú -és rövidújjas bodykat is vesztek ?
Én nem tudom eldönteni ,hogy mi a jobb: rövid újj + hosszú újjas rugi , vagy hosszú újjú body , újjatlan rugival. Én az utóbbira szavaznék inkább, mert nekem az tűnik kényelmesebbnek.
Sajna már nem emlékszem rá ,hogy én miben éreztem jól magam :)

Csim : tarka forgó az ágy fölé, színes baldachin és függöny, színes ágynemű, fejvédő és máris tele van a baba ingerrel :wink:
Nálunk napsárga színű a fal , de én vagyok az ,aki nem szeretném semmivel "elrondítani " így ilyen megoldásokon töröm a fejem .
Biztos nagyon szép lesz a szoba , majd rakjál fel képeket !

Na megyek becsukni az ablakokat, mert kezd a meleg beosonni a lakásba :?
Dolgozó kismamik üdv a hűvösbe !

Kép
sheepy

Halihóóó!

Olyan, mintha Afrikában lennénk, neeem?? Még jó, hogy van itt a melóban klíma. Délután megint pancsi, négy után már elviselhetőbb. Szombaton megyünk lagziba mi is! Úgyhogy ma mehetek körmöshöz , mert tegnap leszakítottam őket és most nem igazán szalonképes :oops:
Sheppy Tömd be a kulcslyukakat is, mert az a sunyi meleg ott is bekúszik. :shock:
Csim A júliusi topicot én is olvasgatom, nagyon izgi!! Vigyázza melegben! Kedves a férjedtől, hogy hoz-visz így elég arra figyelni, hogy sokat igyál!!
Büngyi Néha én is így vagyok vele, hogy mennék, de nincs kivel. Fogjunk össze!!!Menjünk együtt :lol: Egyedül én sem mennék, félek, hogy rosszul leszek vagy valami és az emberek nem túl segítőkészek...sajnos! :cry:
Jó olvadozást mára Csajok!!
Vendég

Kicseréltem a vonalzómat.Idegesített, hogy "külföldiül" van aláírva minden!! :evil:
Na! Kíváncsi vagyok!
Vendég

Mindenki strandol??? 8) :roll:
Engem eg hagytok itt unatkozni! Ejnye-bejnye! (vagy hogyan kell ezt leírni)
Vendég

Adri!
Én itt vagyok, csak olyan nyomika vagyok, hogy semmi értelmeset nem tudok írni. Most egész meleg van az irodában, már majdnem 24fok! Bűűűű
Olvass bele a júliusiakba! A táblázatukban vannak a szüléstörténetek! Hát én végigbőgtem 3-at, azóta úgy érzem magam, mint aki egy éjszakát végigzokogott…nagyon szépek voltak!

Ágica
Kép
ágica_26

valszeg azért is vagyok nyomika, mert 10.15-től 7ig aludtam, és csak fél8-kor tudtam kikelni
apa jobb volt, ő 10 előtt kiájult, aztán 6kor kukorékolt

Ágica
Kép
ágica_26

Rendben Ágica, megyek olvasgatok ott egy picit. Nincs kedvem melózni, aztán most mindent kitalálok mit kéne csinálni......
Vendég

Én is itt vagyok, vasaltam éppen... Most pedig eszem és készülök fogorvoshoz :?

büngyike

[quote="adrinalin22"]K írta:adrinalin22icseréltem a vonalzómat.Idegesített, hogy "külföldiül" van aláírva minden!! :evil:
Na! Kíváncsi vagyok!

Nagyon jó lett :) Kis katica, édes

büngyike

hali csajszik :D

rövid leszek, mert nem erzem tul jol magamat
nem aludtam szinte semmit, mert nekünk nincs legkondink, panel 8.emelet..mi következik ebböl?...1000fok volt ejjel..mindegy

meloban vagyok, velem szemben egy legkavaro, amit eltakar a monitorom, tehat nekem nem csinal hüvöset, legkondo nincs. mi következik ebböl?...1000 fok az irodaban, de agyilag legyek a topon, 4 kezzel dolgozom egyszerre,nem baj, kicsi vagyok, de erös..mindegy

mi következik ebböl?....csüt.ön nem jövök be, szabit veszek ki, 1 nap is szamit, ingadozik a vernyomasom, nem nyafizok, de legyünk öszintek, nem hordoznak a tenyerükön, csak azert, mert allapotos vagyok. a penz fontos, de Mini sokkal fontosabb.

holnap reggel belgyogyaszat es ekg, delutan jövök melozni csak.

es tudjatok mit? nincs lelkiismeret furdalasom.

olyan fini dinnyet ettünk este, ma kopaszbarackot ettem es almat.

este fözöcskezek, hatha odasülök a konyhaba :roll:

csajok, vennem kellene egy nyari ruhat, de nem tudom hol talalnek valami szepet. ötlet? mert most 3/4es gatyoban vagyok, de ezt nem birom mar..otthon nincsen nyari rucim, soha nem volt, a miniszoknyaim pedig nem jönnek ram :lol: 8)

ebed csirkecomb salival, bar ehes sem vagyok.

pusszancs
Vendég

Büngyike Köszönömaz elismerő szavakat :D Fogorvos??? Brrrrrrrrrrrrrrr! Mi a baj? Vagy csak ellenőrzés lesz? Hajrá Büngyi!!!! :D
Evu Teljesen átérzem amit írtál. Mi is panelben lakunk csak mi a másodikon, elöttünk mögöttünk szintén panel, ami felfogja a huzatot amit próbálnék varázsolni.... :? Kitartás Neked! Én is gondolkozom, hogy egy szabival meglepem magam....Biztos ami biztos! :roll:
Vendég

Hali Lányok!

Most jöttem meg bútornézőből. Voltunk anyuval az RS-ben, olyan gyönyörű bútorok vannak, hogy csak olvadoztam, de az áruktól meg anyám is majdnem infarktust kapott.
Kinéztem egyet, majd próbálok róla képet feltenni, de iszonyú drága, úgy döntöttem megkérdezem az asztalost, hogy mennyiért csinálná meg. Sajna egy kicsit más színből kell majd, mert ugyebár már a kiságyunk megvan, és annak más a színe.

Tegnap este kertipartiztunk, így én is jó későn aludtam el, persze még megnéztem egy adagot a Kés alatt dvd-ből.
Reggel meg a postás keltett, megjött a DVD köszi Cuki, de mondtam, hogy utánvétellel add fel, most, hogy küldjem neked el a pénzt?! :? :x

Panellakó együttérzek! Bár nálam egész nap megy a klíma, és csak akkor megyek ki ha nagyon muszáj.

Sheepy: érdemes mindíg nézni az odat, és a hírlevélre felíratkozni, mert akkor rögtönk kapsz mailt, ha tesznek fel új cuccokat. Én is overálra vadászok, az elkelltek között volt is, nagyon jó!

Ja! Az Rs-ben kinéztem egy ágynemű garnitúrát, levehető a huzat 21.000Ft volt. De valami álomszép, anyu azt mondta, jövőhéten megveszi kismanónak.

na megyek megcsinálom a túróstésztát, majd este jövök. Addigis kitartás a melegben.

masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Kép

remélem sikerült a képet feltenni.

Kép
masika

hát ebből nem sok minden látszik,de sajna nem megy jobban.

Kép
masika

Sziasztok!

Nagyon szépek a cuccok amit feltettetek! Nálunk vegyesen van rövid és hosszúújjú body. Nincs sok egy-egy méretből, talán 5-6 db, egyelőre nem merek sokat vásárolni, majd meglátjuk mekkora lesz a baba. Egyébként nem is kell sok, hamar kinövik főleg a kisebb (56-68) méreteket.

Meghalok a melegtől, nálunk a teraszon 40 fok van, reggel ömlött a vér az orromból amikor lehajoltam, azt hittem sosem áll el.
Nagyon sajnálom azokat akik most szülnek. Szegényeknek nem elég a fájdalom, még izzadhatnak is...
Sokkal jobb lesz nekünk szép nyugisan a hűvösben szülni.

Fürdőruhát akarok venni, de nincs szívem kiadni 15 ezer Ft-ot érte. Itt csak a Brendonban van kismama fürdőruci.
A régi egyberészesem meg már nem jön rám. Pedig hétvégén mennénk Abádszalókra vagy Tiszafüredre, még nem tudom melyik lesz a nyerő. Arra gondoltam veszek sima kétrészes fürdőruhát, csak nem leszek benne nagyon tehén. Akkora a hasam, mintha lenyeltem volna egy 10 kilós dinnyét, mindenki azt hiszi, máris szülni fogok.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Evu!
H&M-ben 4800-ért nyakbakötős, mell alatt húzott vászon ruhácskák vannak. bordó és szürke kockásak, térdig érnek, könnyű öket felhajtani, ha túl hosszú. nem a legszebbek, de írtó kényelmes, és ékszerrel fel lehet dobni

Ágica
Kép
ágica_26

Gabi!
rutascorbin azonnal!!!!! ez egy spec. C-vitamin, az erek rugalmasságát segíti. adják orrvérzésre, ínyvérzésre, és kismamáknak barnázásra. nem olcsó...50db 1000Ft, de megéri. napi 2, vgy 2x2 elég ilyen melegben!

Ágica
Kép
ágica_26

Hali!

Nekem a bikiniim hálisten jók rám..legalábbis az 5ből 2 :D De eddig egyszersem strandoltunk :? ,ki tudja,lehet már nem is fogunk(mert én nem eröltetném)..úgyh én tuti nem adok ki pénzt kismama fürdőruciért :? Ha esetleg mégis elérnénk vmi tóhoz..folyóhoz..akkor marad a bikini!A parton meg magamra kötöm a jó nagy strand-könttöst vagy mit :wink:

Mi is panelben,harmadikon!A szoba még elmegy.,de a konyha!! :twisted:

Most betettem a fagyasztóba egy fél l-es üvegben vizet.Ha kicsit lehül azzal "borogatom"majd picit a csuklóim,nyakam,bokám..ez tuti beválik mindig!!Próbáljátok ki!!Persze azért ezt sem szabad túlzásba vinni!Csak az üveget kis időkre odanyomni a bizonyos testrészekre...

Kitarást!!Lassan itt az ősz! :wink: :roll:

Missfried
Kép
missfried

Áhh ki is vettem a fagyasztóból!Isteni..én mondom :wink: :wink:

Missfried
Kép
missfried

mi is panel sőt! zárószint!...bár van légkondi, de én nem szeretem. meg csak a nappaliban. a hálóban 29 fok volt, de én írtó jót aludtam
bár egész éjjel nyitva volt minden ablak.
engem amúgy nem zavar meg a meleg, jól elvagyok...tegnap is mászkáltam a városban, és nagyon élveztem. a Váci utca olyan kellemes volt, mert tiszta árnyékban volt! plussz csúszott egy mekis fagyi! szóval hawaii!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Mi is panelben lakunk (egyelőre) a 3. emeleten, de szerencsére keleti fekvésű a lakás, így csak reggel süt be a nap, amikor még nincs akkora forróság, szóval nem olyan vészes.

Ti lemértétek a liftet, hogy befér-e a babakocsi vagy egy átlagos babakocsinak be kell férnie? Én ezzel nyúzom az Uram, hogy tuti kicsi a lift ezekhez a jobb babakocsikhoz.

Ugyan dolgoznom kéne, de most én is elolvastam 3 szüléstörténtetet a júliusiaktól, hát én is elérzékenyültem...

Na vissza a munkához...

Sziasztok, Csilla
csim

nekem a kedvencem, a vizes kendő a fejre kötve, kibontott hajjal!!!!írtó jól hűt. reggel meg ugyanez, de nem fejre, hanem nyakba dobva.

Ágica
Kép
ágica_26

Agica, köszi a tippet, 7vegen huzok is oda rucit venni :D
Vendég

Ma reggel mondta el a párom, hogy anyósom megint ki volt bukva, hogy túl rövid volt a ruha, amiben kint voltam…..mert mit szól a szomszéd…hááát…rejs*ol egy jót a függöny mögött! Az egyiknél a nő nem akar gyereket, a másiknál a férfi, a harmadik meg nem is talált magának pasit, egyedül van…Most mit csináljak? Öltözzek apácának? Komolyan mondom, veszek egy kismama fürdőruhát, és abban fogok egész nap feszíteni. Na akkor mindent látni fognak, az tuti! Ez amúgy egy nyaraló, ahol mindenki egyszál semmiben feszít!
És azzal van nagyra, hogy csak 6 kilót hízott terhesség alatt (hiszi a piszi)…ja! Csak 70-ről indult, én meg 57ről, és ugyanakkorák vagyunk….és azon is ki van bukva, hogy a fiának nem tetszenek az ő fiatalkori képei, mert a párom a piszkafa lányokat szereti, nem az olyat, amilyen ő volt. Most képes nem enni, meg figyelni, hogy én mennyit eszek, hogy ő is vékony legyen….ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
És a felmosó vödröt akarta odaadni, amikor tálat kértem tőle, hogy a körmömet kiáztassam a manikűrhöz…inkább lemostam a kocsit! Ja! És nem evett az általam készített salátából! És vissza akart vitetni velünk egy másfeles ásványvizet, egyet a 3-ból, mert senki sem issza…(csak én!). amúgy kint van 10liter ásványvíz és 10liter dobozos üccsi, és 3 liter mentes víz…na abból egy darab zavarta! Csajok! Én vagyok a hülye?

Ágica
Kép
ágica_26

köszönöm Cuki!
olvastál valamit ezzel a 28. héttel kapcsolatban? nekem a 30.hét ilyen...onnantól kezdve kicsi az esély, hogy koraszülés esetén maradandó károsodása lesz
még 2 topik, akik dömpingben szülnek, leszámítva a júliusiakat, aztán mi jövünk!!!!
juj de jó! juj de jó!

Ágica
Kép
ágica_26

Missi!
azok az édes rugik tecsósak? képzeljétek nem szeretem se a bézst, se azöldet, de most Missi bézs rugijai nagyon tetszenek, és Cuki zöld rugija is gyönyörű!

tegnap elövettem a fényképezőgépet, és eltüntek a frissen vásárolt elemek!!!!nagyon kész vagyok, egy vagyont fizettem értük. szerintem a párom kidobta, meg sem nézte mi az...múltkor a gyógyszereimet dobta ki, mert viseletes dobozban voltak. úgy kukáztam ki reggel. Férfiak....

Ágica
Kép
ágica_26

Megjöttem a fogorvostól
Fogszabályzóm van, ezen állítanak, + most egy ínykinövést vagy mit is le kellett vágni, na az brutális volt, még most is zsibbadok :shock:

Ágica! Nem semmi az anyósod! Ne foglalkozz vele, nevetséges, ahogyan viselkedik....

Cukika! Édesek a rugik :) Köszi a gratulációt, én a 30. hetet várom már nagyon.

Evu! Tényleg a H&M-ben vannak a legjobb cuccok, és elvétve a C&A-ban is találsz! Vagy a Zara, ha jól tudom idén náluk is a "kismamás" fazon a nyerő :)

Masika! Nem tudom kivenni, mit is kell nézni a képen, de jó :) Majd azt amit megvesztek lefotózod és abban gyönyörködünk !

Lányok! Mi is panelban lakunk, nálam a lakásban 26 ˚C van, az erkélyen 10-el több :shock: Nekem jó ez a 26, csak felljebb ne kússzon.

büngyike

Sziasztok !

Itt halódok a melegben , 28-29 fok van a lakásban és ezerel fő a kaja a gázon :x

Biztos a melegtől van , de jól összevesztem a párommal is . Néha annyira gyerekes tud lenni ,hogy az hihetetlen !
Felhívott,hogy nem jön az asztalos . Hurrá !!!!! Rossz a kocsija , kb. 2 hét mire megszerelik, addig az étkező közepén fog állni a 2 méteres hűtő , és a gyerekszoba sem lesz kész !
Azért azt megkérdezte,hogy mennyire lenne sürgős, mire a párom közölte ,hogy egyenlőre nem , mert a régi hűtő működik, azt meg kibírjuk ,hogy kerülgetni kell a dolgokat . Hát én ezen kiakadtam , mire rámtette a telefont, hogy nem ezért hívott,hogy a hisztit hallgassa.
Igazából az bosszant ,hogy egész nap a hülye cuccait mostam és a kedvencét főztem , pedig itthon sem lesz éjfélig , és még Neki áll feljebb !
Hát szépen vagyunk .......na mindegy ...

Evu : kitartás, akkor már csak két nap és pihizhetsz!!

Cuki , Masi : jók a képek :-)

Adri: jó pancsolást délutánra !!

Ágica : Kár a rossznyelvű emberekkel foglalkozi , csak feleslegesen idegesíted magad ! Végül is nem anyósodnak kell megfelelni, az a lényeg,hogy a párod így szeressen , ahogy vagy ! :wink:

Kép
sheepy

Ágica, igen! :)

Ebben a "jó időben"neki álltam tököt rántani!Nem sok eszem van mi? :? :D

Missfried
Kép
missfried

Ja és a legtutibb!Főztem egy jó nagy adag lime-teát,mert párom szereti!Hogy kihül és aztán be a hűtőbe!Jó kis jegesteának való!Erre még ugyanolyan forro mint 1 órája! :D :shock: Mire lesz ebből jegestea?? :?: :wink:

Missfried
Kép
missfried

Missi!
koncentrátumot főzz, és az hamarabb kihül, aztán öntsd fel vízzel. este én is ezt teszem!

Ágica
Kép
ágica_26

valami miatt tök szar kedvem van. felhívom a páromat, hogy mikor talizzunk, mert megyünk felkészítőre. direkt kocsival jött...errre mondja, hogy elfelejtette, mert 6-tól progija van egy új munkával kapcsolatban, és azt nem tudja lemondani...és hogy majd kiengesztel, kitalál valamit. pl:olyat, hogy elmegyünk nekem vásárolni...de engem ez nem érdekel, mert én őt akarom, nem az ezredik hülye ruhát. soha nem adtam az ilyenre...most nincs is kedvem elmenni egyedül. hazamegyek!
ha ezt tudtam volna, 3kor elhúzok. na mindegy...

azért néha megkérdezem tőle, hogy ennyi munka mellett ugye a pénz is jön? mert én nem tudom, hogy mennyit keres havonta...álítólag kikotyognám, és azt nem szeretné...ő tud mindent, én nem...csak azt, hogy dolgozik, dolgozik, dolgozik. reggel 6-kor kezdi otthon a laptopon, aztán este 8-ra ígéri magát. 10kor beájul, és kezdődik minden előlről. hétvégén is.

Ágica
Kép
ágica_26

Köszi a tippet Ágica!
Mindjárt kirakom az ablakba hűlni! :D :lol: :lol: :lol:

Missfried
Kép
missfried

szerintetek??????????????
ugyebar holnap belgyogyaszhoz kell mennem es ekg-ra..es megkerdeztek itt tölem az irodaban, hogy miert nem melo utan megyek, miert kell megint hianyoznom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most en vagyok ennyire sötet, vagy ennyire közömbösek az emberek????????????

ki megy belgyogyaszhoz este 6 utan????????? kerjek elnezest, mert babank lesz????????????

es ez ugyebar jar bizonyos hianyzasokkal..es a poen, hogy rögtön mondtam, hogy a korhaz utan bejövök. akkor meg mi van?????

aaaaaaaaaaaaaaaa....en ha megtehetnem, most felmondanek. de nem tehetem meg....
Vendég

Ágica!Ne szomorkodj!!Nálunk is sok a meló páromnak!Ő is néha 14 órákat nyomja ilyen melegben!Ráadásul neki sok a kinti meló is,mert a mezőgazdaságban dolgozik!! :? És mindezt bas.ott kevésért teszi szeríntem! :cry: Na a 7végéről nemis beszélve!Igen ritka a szabad 7égéje!Főleg így szezonban!!Viszont állítólag szereti amit csinál!Így azért talán kicsit könyebb neki!! :) Ma 5körül ígérte magát!Nah kíváncsi leszek :wink:

Missfried
Kép
missfried

még jó, hogy januárban megcsináltuk ezt a gyereket, mert most csak a hűtőbe tudná berakni a spermát, én meg onnan kivenni... :?
elnézést, ha már írtam volna ezt a hülyeséget....
na léptem, veszek egy hambit.
Mert megérdemlem!

Ágica
Kép
ágica_26

Ja és Ő sem tud pont ez miatt elkísérni szinte sehová sem!Pl még egy uh-ra sem jött velem!!De megértem:),és majd 4D-re együtt megyünk!!Így is sokat csesztetem :wink: ,nem akarom még ez miatt is!Hisz a sok melóról nem Ő tehet!...

Evu, eleged lehet hallod!!Én hálisten szinte a kezdetetktől itthon vagyok,és rohadtul nem hiányzik a felfordulás!!!Hisz nem éppen nyugis a munkahelyem!!Nekem amugy AFP-vel egy időben,szóval 16 hetesen kellett mennem Belgyógyra!!A dokiné jól felis húzott,mert vmi 100éves leletem nyomtatta ki véletlen én meg csak itthon néztem meg!Aztán ilyen volt rajt hogy kemény fizikai munkát végzek,elszivok napi 1 dob.cigit :) Mondom fasza!!Megmutatom a védőnőknek,aztán elis ásnak!!De azért közöltem velük hogy ez NEM a mostani lelet!Valamikor majd felkell mennem a jóért...,de még lusta voltam!!

Missfried
Kép
missfried

Újabban mell alatt izzadok!! :? :? Is..

Missfried
Kép
missfried

rugdalozokrol: sheppy, en az elso 3 honapra csak hosszuujju bodyt veszek, +1 rovidet

csim, kedves a parod

Sheppy, jajaj, ez idegesito, megertem, hogy kibuktal-remelem este megbeszelitek. Es az a sz*r hogy sokszor ranklegyintenek, hogy "ahh, szegeny, terhes" pedig hat ilyen dolgok maskor is idegesitoek, de minden oke lesz

gabi, nem kell kismamafurdoruci, pl a calzedoniaban van nagy csocsokre :) tok jo es az alsobol a legjobb, ami csak has ala megy, en azt is ott vettem es kis sortos, de laza, meg lehet kotni, tok jol nez ki,

Evu, mindenhol csak terhesruhat kapni:)-marmint ez a divat iden. pl H&M ben jok vannak, csak nem a vaci utcaiban, sot en meg a C&A ban is lattam jokat, de a zara sem rossz, csak silany minoseg altalaban (viszont halkan mondom, hogy mindent visszavesznek). bunkok a munkahelyen, en sem ertem oket, pedig a te bebid fogja az o nyugdijukat fizetni, szoval mondd, hogy legyenek kedvesebbek.

VASARNAPTOL jon az enyhebb ido !!! :):)
kitartas mindenkinek, ma en is kdoltem, ugyan itthon van legkonci, de ugyeztem a varosban egesz nap es azt hittem, hogy megall a szivem neha

missi, jo otlet ez a tea hutes, en is csinalok majd

bungy, agi, cuki sziasztokkk
bogyogyorgyi

Evu : elég rossz lehet ilyen kollégák között átvészelni ezt a meleget!
Én biztos megmondanám a magamét ! Gondolom pénzért melózol, nem a kollégáknak teszel szívességet.
Kíváncsi lennék ,az ilyen emberek magukba néznek -e , ha hasonló helyzetbe kerülnek ?

Bogyó : akkor már csak 4 izzasztó napunk van ! :wink: Pedig most lenne jó nagyokat sétálni a városban napközben ,amíg még nem olyan nehéz a poci .

Csajok , lehet,hogy mégis érdemes volt egy kicsit kiborulnom !
Holnap reggel itt az asztalos: igaz, hogy gyalog jön, de mindent megcsinál, mert ha már egyszer megigérte nem akarja halogatni .

Párom meg 3 x felhívott délután óta
Legutóbb egy koncert kellős közepéről ,ahová a barátokkal ment , mert megszólalt a lelkiismerete .
Mondtam is Neki, hogy ez volt a szerencséje, így nem eszem meg az összes levest előle :P

Szép álmokat Mindenkinek , én megyek és elnyúlok !

Kép

Kép
sheepy

Cuki : Neked is szép álmokat , és még gondolatban se fessed a falra az ördögöt!!!!!!!!!!!!!!!!
Véletlenek igenis vannak !
Hű , már csak 2 nap , és itt a 28.hét Nálatok is ! Én egyenlőre annak örülök, hogy csatlakoztam a 100 napon belüliek klubbjába :-)

Kép
sheepy

Csak nem sikerül lefeküdni :P

Missi : a hintőpor csodákra képes: tusolás után tegyél egy kicsit az izzadós cicik alá, és kevésbé fogsz szenvedni!

Kép
sheepy

cuki, bocs - elfelejtettem, hogy nem minden sarkon van calzedonia, de szeritnem egy nagymeretu felso is megteszi, meg minidg nem ertem a kismamafurdoruhak lenyeget, de leht h mar nem is fogom
huuu, ez furi, hogy pont oda ment az irsod, de szeritnem ne tulajdonits tul nagy jelentoseget neki, igy lett es kesz, jo, hogy kedvesen irtak vissza- neked tokeletes kisbabad lesz, erre kell gondolni.
hogy megy a nem-eves ?

shep, na de jo ! tudtam en :)

bungy,,most nezem feljebb, milyen vicces, hogy mind a ketten ugyanazokat a boltokat irtuk, hogy hol lehet jokat venni, meg a naturaban is egyezik az izelsunk, meg a Helena is tetszik...na nem nyal*m a se**ed tovabb (bocs, de nem tudom szebben mondani), de a fenebe is :) hasonlo az izlesunk, ami azt jelenti, hogy nagyon jo a Tied :) hihihihi
bogyogyorgyi

agi, csak most olvasom feljebb, hogy az hogy lehet, h te nem tudod hogy mennyit keres a pasid ? nem szeretnek "rosszfejkedni" de ez nekem kicsit furi, persze mindenki mashogy csinalja. ez nem a penzrol szol, hanem a bizalomrol. es foleg, hogy te meg mindent megosztassz vele. Szeritnem most hogy ugyis nyugiban vagy, beszeld ezt meg vele, biztos megerti, hogy ha mar kozosen valaltok egy gyereket, akkor egy fizu bemondasa ehhez kepest semmi. bocs, ha beleszoltam, de gondolom ha nem akartad volna, nem irod le....Sok sikert !
bogyogyorgyi

meg is jottem a dokitol, jo lett a cukor eredmenyem :) hurra!

csak a vasam ment kicsit lejjebb ( ellazsaltam a vasital ivasat :( ) szoval most kezdem ujra + tobb friss repale

ma sem fogunk fazni, szep napot !!
bogyogyorgyi

Sziasztok :)!

Most csak gyorsan bejelentkezem, mielőtt elkezdődik a meló. Hát épp most fogtam ki a munka legnagyobb részét, bent rostokolok már reggeltől fogva... tegnap csak egy globális áramszünet mentett meg attól, hogy késő du-ig itt üljek. De ma szereztem helyet az ablak mellett + itt a legjobb a légkondi :) :). Ezerrel megy az utódok betanítása... hát, nem mindig egyszerű :).

Igyekszem visszaolvasni + reagálni majd az ebédszünetben, de addig is, kitartás mindenkinek, ne hagyjuk, hogy a meleg elvegye a kedvünket az élettől is :). Már annyi praktika összegyűlt, hogy hogy lehet átvészelni ezeket a napokat. És hát tényleg... jelen esetben az előny, hogy nem most kell még szülnünk :)!

Szép, lehetőség szerint nyugodt és vidám napot Mindenkinek 8) !
kalloni

Sziasztok!

Fú már most is nagyon meleg van, tegnap délután jött értem a párom a munkahelyemre, de mivel ez őrzött objektum nem tudott a házhoz feljönni, hanem nekem kellett olyan 100 méter gyalogolni a kapuig. Na ez ugyan nem sok, de mégis úgy elkezdett szúrni a szívem, nektek volt már ilyen? Szerencsére pár perc alatt elmúlt.

Cukika, szerintem ne olvass olyan topicokat, ami negatív tartalmúak, legalábbis én még véletlenül sem nyitom ki őket, nehogy megijedek vagy elkezdjek aggódni, az nem jó a babának sem. Csak szép és pozitív gondolataink legyenek!!!

Én holnap megyek a terhelésesre, hát nem elég, hogy a véremet veszik majd többször is, még ezt a meleget is ki kell bírni. lehet, hogy már be se jövök majd dolgozni, elég lesz a reggeli tortúra.

Na munka...

Sziasztok, Csilla
csim

Cuki!
Ez a hűtős dolog csak annyi, hogy ha nem fogantam volna meg januárban, most csak úgy lehetne, ha a hűtőn üzengetnénk egymásnak (mert olyan sokat dolgozik, és mire felkelek nincs otthon) és akkor lenne egyszer egy olyan üzenet, hogy: „sperma a hűtőben, próbálkozz!” persze ezen otthon mindig jót nevetünk…imádom a pasimat! Ha teheti, minden este és reggel körbepuszilja a pocakom, és az az első kérdése, hogy rosszalkodott-e a minimókus.
Ne szomorkodj a baki miatt! Elmúlnak az ilyen rossz érzések! Azt a 4 hetet tessék kibírni, és ha utána sem jön Pankababa, azt tessék ajándéknak venni! Most akkor én is a 30. hétről átrakom a 32. hétre a fordulópontot. Ha ezt mondta a dokid, annak nyomós oka lehet! Nekem még 3 hét és 5 nap!

Sheepy!
Örülök, hogy minden megoldódott!

Bogyó!
Párom adjunktusi fizujával tisztában vagyok. Arról csak annyit, hogy köszönő viszonyban sincs az enyémmel, olyan kevés. De vállalkozóként is dolgozik, és hogy onnan mi jön be nem tudom. De még nagyságrendileg sem. Az bizti, ha most kitalálnám, hogy ilyen-olyan arany ékszert akarok azonnal, azt megvenné. Csak nekem nem kell, mert nem érdekel a flancolás. Egy biztos, jól élünk, és mások sokkal kevesebbel is elégedettek. Csak tényleg olyan furi….az is igaz, hogy pletykás vagyok, kikotyognám.
Gratula a cukorhoz!

Kalli!
Óvatosan csak az utódokkal, ne hajtsd túl magad! És a légkondival is vigyázz! Jó munkát!

Csim!
Tényleg jó otthon tölteni a terhelésest, mert én akkor bejöttem dolgozni, és egész nap hulla fáradt voltam. Szóval menj utána haza és pihenj!

Ágica
Kép
ágica_26

Még egy picit anyósomról, aztán ígérem befejezem…
Mivel nem vagyunk összeházasodva, szerinte én több pénzt fogok kapni. Mondtam, hogy nem, mert az számít, hogy együtt neveljük-e a gyereket, és a különbség amúgy is csak 1500-2000Ft. lenne. Erre mondja felháborodva, hogy akkor a szomszéd(!) miért nem házasodik össze, azt hitte, hogy a pénz miatt nem házasodnak, és,hogy akkor ez milyen dolog, hogy nincs házasság…mire kedvesen megkérdeztem, hogy akkor mi miért nem házasodunk össze?….na erre elhúzta a száját, és elhallgatott….

Mindenki a saját portáján tegyen először rendet, vagy maradjon csöndben. Hülyét kapok, amikor másokat baszogatnak olyanért amiről nem tehetnek. De még ha tehet is, akkor is mi köze van az embernek hozzá…amíg engem valaki nem bánt, addig nem foglalkozom vele. Főleg a szomszéddal! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ágica
Kép
ágica_26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?