Sziasztok,
most jöttünk a dokitól:
Méhszáj tovább nyílt, mostmár a belső is 1 újnyira nyitva. Még kisebb csepp hiányzik a szüléshez. Ha a legkisebb görcsölést érzem, be kell menni, mivel nagyon gyorsan jöhet. Bíborka elég fejlett és nagy (2622 g) ahhoz, hogy különösebb komplikációra már nem kell számítani.
Viszont az ellenanyag miatt jövő héttől hetente kell vérválasztásos vérvételre menni.
Apa utazása miatt kérdeztük, hogy akkor most mégis mire számítsunk, persze ezt nem tudja megjósolni, lehet, hogy még ma szülök, de lehet, hogy hetek. Annak kicsi az esélye szerinte, hogy a 40. hétig kihúzom.
Most már nem maradhatunk emiatt felügyelet nélkül, hiszen, ha azonnal indulnom kell, Blanit nem tudom magammal vinni. Ezt még holnap meg kell szervezni.
Mangora, gondolkoztam, hogy mivel is tudnálak megnyugtatni. A császárról nincs tapasztalatom, de a szülés rövid ideig tart (bármilyen is) az anyaság viszont életünk végéig. Szóval ha van is jelentősége a szülés milyenségének, csak ideig-óráig. A szeretet és az odafigyelés mindent kompenzál. Ugyanakkor megértem az aggódásodat. Tegyél meg mindent, hogy beforduljon, ha nem, próbáld elfogadni, hogy így kell lennie, és ez nem véletlen. Gondolj arra, hogy ez az egészségeteket (ami a legfontosabb) nem érinti, így lényegében részletkérdés.
Toldi Szilvi, Anyudnak jobbulást kívánok én is. Lehet, hogy így járt jobban, mint valami haszontalan gyógyszer beszedésével. Vírusra nem tudnak mit adni.
Móni, ez a lepedős vajúdás komolyan hangzik. Próbáltam elképzelni, hogy pl. ágyon hogyan kéne kivitelezni, elég vicces lenne. Ezt ügye földön próbáltátok?
Friday, nálunk az alvás sosem ment menetrendszerűen. Sok trükköt és módszert bevetettem már, végül kiderült csak saját magamat stresszelem vele, úgyhogy az vált be, hogy alszik, amikor alszik. Ha erőltetem a lefekvést, csak kikészülök idegileg.

Kíváncsi vagyok, Borsot hogyan érinti majd a kistesó. Érdeklődik iránta? Blanit sokáig hidegen hagyta, úgy tett, mintha nem hallaná, mikor emlegettük. Most már várja, és készül rá.
Kata, háát én is mindent tisztán szeretnék itthagyni, de pl. a gyerkszobát minden nap négykézláb pakolom össze. A fürdőt meg kb. 3 napja takarítom és még nincs kész. (nem a mérete miatt)
Nálunk az értesítéseket Apa fogja küldeni. Ez a múltkor az őrzési idő alatt meg is volt. Addig úgyis én foglalkoztam Blanival
Vick, olyan jól meg tudod fogalmazni az érzéseidet, majd kérjük a szüléstörténetet:)
Kriszti, már tényleg kombinálgattunk, hogy nem jöttél...
Dorka, azért ügyes vagy, hogy meg tudod csinálni a pedikűrt. Én már nem, a múltkor eljött a pedikűrös csajszi, lehet, hogy újra kellene, de egész novemberben nem lesz
Zsuzsi, azt tudod ügye, hogy a masszázs is beindíthatja a szülést? Huh, én is el tudnám viselni.
Edina, együttérzek amúgy (bár Bíborka jóval kisebb) el tudom képzelni, ha még fokozódnak az eddigi tünetek...
Több részletben olvastam vissza, van amit még reggel, de mintha Enikő nem jelentkezett volna.
Fleurről sem tudunk semmit? Azon kívül, hogy nincs még baba.
Jó éjt mindenkinek! Bocsi, ha sok voltam.
R