A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Sziasztok!

Twist: szép nagy a pocakod!!! Az enyém még ennél jóval kisebb, ha ekkora lenne, már biztosan nem tudnám titokban tartani :-) A bejelentést nem terveztem meg, majd ahogy jön, spontán...De a kép nem rossz ötlet. Mondjuk a negyedéves számoat bemutató excelek közé becsempészve :wink:

Cat: nekem is előfordul időnként, hogy fáj az a bizonyos csont. Ez pár éve jött elő. Megröngeneztek, és azt mondták, hogy simán lecsippentetnek a végéből egy picit és megoldódik a problémám. Na ettől én jól megijedtem, és próbálok odafigyelni, hogy hogy ülök. Időnként még most is előjön, akkor én is rápattanok a labdára.

Bogaracska: ne parázz azon, hogy milyen hatása lesz a Balcsis fürdésnek, és nem lesz semmi baj.

Kriszti, itt egy link, hogy kiszámold, mikor érdemes 4D UH-ra menni:
http://www.4dbabamozi.hu/index.php?base=timecalculator

Terhességem eddigi legrosszabb éjszakáját éltam át (mondjuk ennél rosszabb ne legyen máskor sem :lol: ) Eleve fejfájással feküdtem le, éjjel állandóan felébredtem, mert nem volt levegő, pedig ki volt tárva a teraszajtó. Aztán sokszor rohangáltam ki pisilni is...Aztán valamikor hajnalban áttettem a fejemet az ágy másik oldalára, és az megoldotta a problémát. Még jó, hogy ma délelőtt itthonról dolgozom, mert olyan vagyok, mint a mosott sz*r

Na, megyek teregetni, aztán telekonferenciálni...

Kép
szerencsemák

Na, jól megcsináltam. Rendeltem a Teletáltól ebédet magamnak, de már elfelejtettem, hogy mit. Ma meghozták: tejberizs málnaöntettel :D

Jó lesz majd, így, hogy a vacsorám és a reggelim is gyümölcsrizs volt.

Klári

Kép
claracroft

clara- :lol: :lol: :lol: Egész megjött a kedvem a gyümölcsrizshez! csak nem tudom hogyan kell elkészíteni :? sima tejberizst összekeverek gyümölcsökkel??? :oops:

Kép
Kép
bogaracska

:) Igen, készítek tejberizst tejből, rizsből és cukorból. Hűlni hagyom, bele az aprított gyümölcsöket, mindenfélét, ami van (én eperből, málnából, barackból és sárgabarackból csináltam). Még a végén, mikor már a gyümölcsök is benne vannak, verek fel tejszínhabot, és belekeverem a gyümölcsös tejberizsbe. Valaki tesz bele mazsolát is, de én azt utálom.

Klári

Kép
claracroft

Anyukám pl. csak simán tejberizsbe teszi a gyümölcsöt, de akkor a tejberizst kicsit több tejjel csinálja, hogy ne legyen kemény. Az íze úgy sem rossz, csak úgy keményebb.

Klári

Kép
claracroft

Milyen tejszínhabot vegyek, habtejszínt???? :oops:

Kép
Kép
bogaracska

Sziasztok,

vízbeeséses horrorsztoriról csak annyit, hogy tegnap Zsófi simán fürdött a papával a medencében mintha előző nap semmi sem történt volna. Nem úgy néz ki mintha víziszonya kerekedett volna.. még nem döntöttem el hogy szerencsére vagy sajnos... :roll:
Mivel csak este 9-re hozták haza mamáék, így a romantikát is sikerült bepótolnunk apival :wink: :D minden jó ha a vége jó

Klári minek gyurmolászod bele magad az erkélyen egy kényelmetlen bikinifelsőbe? Éljen a monokini! Vagy nagyon belátni?

Detti, hm jó kis tzatziki, most csorog a nyálam a billentyűzetre :lol:

Bogaracska , csak nem serdülsz? :lol: na bocs nem bántón gondoltam, csak hát ez a sok ellenkezés.. vigyázz a pocakodra!

Nekem az ülőgumóm csak azért nem fáj a sok ülés miatt, mert én az asztal alá becsúszva kvázi fekszem egész nap :wink: :lol:
bár nem hiszem hogy ez a pozíció a legmegfelelőbb a gerinc megfelelő terhelése szempontjából.. de nekem eddig bejön..
pici76

Clara, nekem küldhetsz egy kis gyümirizst, én most nagyon megkívántam :P

Pici: szerintem örülj neki, hogy nem lett víziszony. Reméljük, azért kicsit óvatosabb lesz a kisasszony a jövőben. Bár nem tudom, ennyi idős korban már megjegyzik az ilyeneket? Nekem igazából csak olyan 28-30 éves koromban alakult ki a félelemérzetem :roll:

Ma jött hozzám egy hölgy, aki a jövőben segít majd rendben tartani a házat, és kérdezte, mennyi idős vagyok: 27-28? Igazán feldobta a napomat, hogy 5 évvel kevesebbnek saccolt, mint amennyi vagyok. Mondjuk a legjobb az volt, amikor 1 éve angliában kést akartam venni, és megkérdezték, elmúltam-e már 18, és amikor mondtam hogy igen, nem hitték el, és igazolványt is kértek :wink:

Kép
szerencsemák

Sziasztok!

Cat, mármint a dokihoz? Mert az Evelynhez tök feleslegesen mennél, szerintem nem igazán ért semmihez, csak a receptíráshoz. Arra már nem emlékszem, hogy milyen rendelések vannak a Nádorban, de egyébként simán elmehetsz.

Detti, ez a tzatziki nem rossz ötlet :wink: Gyrossal :shock: Hmmmm.... Még lehet, hogy egy görög sali is utána... Lehet, hogy holnap az lesz az ebéd :lol: :lol: :lol: :lol:

Bogaracska, nálunk a vérvétel mellett mindig van vizelet is, szóval nekem tuti mindig éhgyomor. Csak a terheléses cukor előtt kell majd ennem.

Bikini? Pont tegnap vettem egyet :lol: :lol: :lol: Ami volt, abból nekem is kilóg már mindenem. És 2 hét múlva megyünk Gyulára, nem szeretnék a gyerekmedencénél azzal foglalkozni, hogy kiesik a mellem 8) Inkább játszanék nyugodtan a gyerkőccel :lol:

Romantika... ne is mondd... már úúúúgy vágyom rá. De vagy apának van kedve, vagy nekem :? Én reggel szeretem, ő este. Én estére hulla, ő reggel még kómás... Na de ha megyünk anyósékhoz... :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szcsm, tutira megjegyzik.. olyan dolgokat hoz fel ZSófi nap mint nap amik hetekkel korábban történtek.. és a kedvenc meséi mostanában a vele történtek.. hogy volt amikor a kutyát elvittük orvoshoz, amikor a papa lábát megműtötték, amikor találkoztunk a motoros bácsival aki odajött hozzá. .ezekből kell kreálnom 1-2 perces sztorikat (mind valóságon alapul) és orrfolyásig mondani. Ha befejezem mondja hogy még még meséld el amikor elvittük Brunót dottornénihez.. vagy vált egy mésik mesére.. hétről hétre nő a repertoár, és néha hetekkel korábbi sztorit kér vissza..
Számomra ez lenyűgőző :)

Szcsm, te mázlsita, ki a plasztikai sebészed? :wink: :lol:

AFP nálunk sem éhgyomorra van

Hékás nálunk pont fordítva van ,én vagyok reggelente kómás..
De azért néha csak sikerül összehozni :wink: Már én is nagyon várom a szabit.. még ez a hét meg a követkeő.. aztán két hét szabi!!!
pici76

2 hét??? De jóóó neked! Én próbáltam apát rávenni, hogy a szabija ne csak arról szóljon, hogy anyóséknál vagyunk, legyen kicsit velünk is. Na így fog kinézni: szerdán itthon van, de muszáj aznap bemenni a melóhelyemre leadni a táppénzes papírt, hogy kapjak pénzt is... Csütörtök reggel AFP, onnan indulunk anyósékhoz. Hétfőn vagy kedden jövünk haza, és szerdán már dolgozik :twisted: :twisted: De muszáj lesz neki még itthon maradni, mert kezd kicsit nehéz lenni a gyereknevelés. Egész nap lekötni valamivel úgy, hogy kánikula van, játszótérre nem tudunk kimenni, sétálni nem tudunk kimenni, csak a lakásban vagyunk...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hát ez valóban nem hosszú szabadság.. :cry: nem irigyellek ... igazából mi mindig megyünk valahova ZSófival ha velem van , én max 1-2 órára tudom otthon lekötni.. pedig a nappalink úgy néz ki mint egy játékáruzház... ha mégis otthon maradunk, szerencsére ZSófi szeret segíteni a házimunkában így mosunk, teregetünk, rakodunk, sepregetünk..

de a legjobb kimozdulni.. barátok, bevásárlás, lógás a plázában (amit nem szeretek, de ott van mozgólépcső, ami min félórás progi :wink: ) homokozó a mogyoróbokor alatt a végső menedék ha nem tudunk sehova menni, ott mindig árnyék van.. de az igazi az persze a játszi.. de hét oda most nem lehet menni mert megkukulnak..
mit csináltok otthon egész nap?
pici76

bogaracska, igen, habtejszínt :) Én szoktam venni habfixálót is, ez a sütőporok, vaníliás cukrok mellett van valahol, de nem kötelező (segít, hogy a tejszín könnyebben felverődjön, bele kell szórni a habtejszínbe). És szoktam egy csomag vaníliás cukrot is tenni a tejszínbe, felverés előtt.

A lényeg, hogy nagyon hideg tejszínt kezdj el felverni, a meleg gyakran nem sikerül. Mondjuk ebben segít a habfixáló, de jobb nem kísérteni a sorsot...

Klári

Kép
claracroft

Hékás, remélem megkaptad az adataim, én már nem is vagyok biztos benne, hogy elküldtem.

Klári

Kép
claracroft

szcsm: hova küldjem? :)

Klári

Kép
claracroft

Igen, sajnos belátni, a velünk egy szinten lévő szomszéd (klarinétos nincs itthon, úgyhogy csak egy szomszéd), valamint a szemközti ház felső lakói idelátnak, pedig deszkás megoldás van. Sajnos túl közel épült a mellettünk lévő ház. :?

Klári

Kép
claracroft

Clara, megkaptam, köszi

Hogy mit csinálunk? Hát birkózunk, takarítunk, mosunk, meg elég sokat játszunk. Formabedobóst, tanítom, hogy kell hajtani a taxit, rajzolunk, kockákból tornyot építünk ilyenek. Ha meg már nagyon nem tudok mit kitalálni, akkor elő a DVD-t, és a Boogie Beebiesre tornázunk. Vagy én a végére már csak döglök a szőnyegen, ő meg gubbaszt, és nézi :shock: És a délutáni alvás után merészkedünk ki a parkba futkározni. Akkor már annyian vannak a közeli játszón, hogy várni kell órákat, mire egy játékhoz hozzáfér a gyerek...

Az a baj, hogy nincs se kertünk, se erkélyünk :cry: Ezért szeretek anyuékhoz hazajárni, de most csak pénteken tudok menni.

Na, és kinéztem közben. Aug végén megint megyünk anyósékhoz péntektől vasárnapig, és azon a héten kellene itthon maradnia. Mindjárt le is támadom vele :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

clara-köszi :lol: :lol: már el is készítettem, remélem jó lesz egyelőre nem túl bizalomgerjesztő :shock:

pici-hát már én is kezdek megijedni, hogy jön egy újabb serdülő kor v dackorszak :lol: :lol: csak szegény párom sajnálom :?

Kép
Kép
bogaracska

Bikiniből én már vettem is egy újat, mivel a melleim óriásiak lettek, Xl-es kellett a felső részből :shock: Laci már reménykedve kérdezte, ugye ez szülés után is így marad? :lol: (hát nem legalábbis remélem) :wink:

Kép
Kép
bogaracska

Szcsm: nagyon jópofa ötlet a negyedéves beszámoló Excel táblái közé csempészni egy UH képet!:)))) Így egyszerre megtudná mindenki:)))))

A 16. hét + 6. nap jó lesz még AFP vérvételre? Elfelejtett beutalót adni a dokim és 16. hét + 5. napon megyek hozzá. És alig várom a 18. heti genetikai UH-ot, akkor megtudjuk tutira, hogy kiscsaj lakik-e odabenn:)

Fürdőrucit én most nem vettem, nem fogok strandolni idén szerintem. Aztáh ha váratlan lehetőség adódik, akkor rohanok vásárolni valamit:)
Vendég

Nagyon koszonom a valaszokat az adatokhoz :) Kicsit megnyugodtam, de majd ha megyek haza beszerzek par hasznalhato konyvet a temaban. Foleg a szules utani idoszakhoz kellene segitseg...Ajanlotok kimondottan konyvet? (Tudom, a neten is sok mindent talalni, de valahogy jobban kedvelem, ha leveszem a polcrol a konyvet :wink: )

Kissgizi: Nagyon szepek voltatok! A pocid nem is laszik 

Rudi: Udv!

Szcsm: aterzem a nemalvas es fejfajas gondokat. Az allando pisilis ejszakankent idegorlo, es a harmadik utan mar nem tudok visszaaludni…bezzeg delelott tudnek  A labad nem gorcsol ejszakankent? Attol megorulok, mert olyen kisparnaba-sikitosan faj, pedig szedem a magneziumot es C vitamint boven…

Clara: nagyon jok a 3Ds kepek!! Dvd-t is adtak vagy csak fotokat? Ez resze volt a “normal” vizsgalatnak vagy kulon mentetek?

Pici: eljen a sultkrumpli :D:D:D nalam is johet minden mennyisegben, de a kilok ragadnak tole alapbol is…ennek oromere vasarnap a palacsintara kattantam ra :D:D

Twist: milyen szepen kerekedik a pocid!

Brigi: kuldom majd az adatokat ;o)
Vendég

Én 16+3-n megyek AFP-re, szerintem az a 3 nap nem számít. nem mész el egy 4D-re korábban? Én azért megyek holnap, hogy megmondják, valóban kislány-e :oops:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Furdest nem hagyom ki iden, ha mindenki ugy akarja, akkor 2 het Gorogorszag szeptember elejen... :lol: Mar alig varom! Ez lesz a naszut potlo :wink: Sajnos az eskuvo utan nem tudtunk elmenni sehova idohiany miatt, igy iden potoljuk. Bar szerettunk volna messzebb utazni, de most maszatkapitany miatt nem merek 10-15 oras repulest bevallalni.

Bogaracska: parom is hasonlokban remenykedik cici-ugyileg... :wink: :lol:
Vendég

Hm, Hékás, meggondolandó, hogy elmenjek-e korábban UHU-ra. Hova mész?

Francesca, király lesz két hét Görögország nektek!:) A tengerben én is szívesen mártóznék!:)
Vendég

khm bogaracska.. tegnap a romantikázás nálunk úgy indult hogy 20 percet bőgtem .. azt már nem merem leírni miért, de tipikus terhes baromság miatt. amit máskor alapban észre sem vennék.. és most is elsőre nem hatott meg, de mire felértem az emeltre már bepörgettem magam és feltúráztattam az agyam.. és elkezdtem bőgni.. pedig annyira tudtam hogy baromság és csak a hormonok miatt csinálom.. de nem tudtam megfékezni /kezelni... :oops:
de aztán api megértő volt és megvigasztalt :) sok furcsa dolgot produkálnak a hormonok.. a lényeg az szerintem hogy kismama és kispapa is tudja ezek csak a hormonok, amúgy minden rendben :wink: :lol:

húúú de irigy vagyok 2 hét Görögországra.. a tenger az egyetlen ahol én is meg mernék fürödni.. de idén kimarad.. lusta vagyok megszervezni..
pici76

Gorogorszagot azert valasztotta emberem, mert napot akar... a furdes, pancsolast imadom, viszont nagyon el vagyunk szokva a melegtol, igy most kicsit tartok tole, hogy nekem a ket het most kicsit sok lesz...sajnos vele viszont nem tehetem, meg, hogy nem megyunk, mert 2007-ben udultunk utoljara, azota igazi szabadsaga nem is volt. Tisztara be van zsongva, mint egy kisgyerek, mar pakolgatja az uvegeit, amit majd dobalgathat a parton... remelem maszat ra fog hasonlitani :lol: :lol:
Vendég

Pici: ja, az tuti, hogy olyan az agyuk, mint a szivacs, most hogy mondod az én unokatesóm is mindent megjegyzett kiskorában...és még évek múlva is emlegette, amikor mi már rég elfelejtettünk valamit...

Francesca: lábam még szerencsére nem görcsölt, remélem, nem is fog.. Szakirodalomnak a Dr SPock-ot ajánlják, bár sok mindenben már meghaladta a kor, de szinte mindenki azt mondja, hogy az alapokkal semmi baj nincs vele. Nekem még a barátnőm adott egy olyat h "Contended little baby" vagy vmi ilyesmi, állítólag nagy best seller volt, és ő az éjszaka nem alvó, állandóan üvöltő gyerekét ennek alapján viszonylag hamar renbehozta. Egyébként nekem is ajánlották a barátnőim, hogy ne csak a terhességgel kapcsolatos könyveket olvassam most, hanem a gyereknevelőseket is, mert később már nem lesz rá időm... :roll:

A 2 hét Görögországért én is irigyellek ám! mi még májusban voltunk vitorlázni Horvátországban, minden nap úsztam a tengerben, és hasonlóan Picihez, a tengerbe mernék én is csak belemenni. Mondjuk párom rebesget valami Ciprust októberben...hááát majd meglátjuk. Igazából most szeretnék egy nagyot csobbanni!!!! :D

Az egyik barátnőm meg hívott, hogy menjünk vele San Franciscoba. Na, az nagy álmom, de hosszú repülőutat nem mernék bevállalni. Pedig most biztos jó olcsó a repülőjegy. Ráadásul nagyon jó cuccokat tudnék shoppingolni a bébinek és magamnak is! :wink:

Kép
szerencsemák

Clara, Bogaracska: a gyümölcsrizst itt érzem a számban, egy szót se többet erről!! :lol: :lol: Nekem este már tuti nem lesz energiám nekiállni és főzni, de szívem szerint most eltepernék a Westendbe, ott az Isztanbul nevű töröknél istenien csinálják többek között azt is!

Kép
szerencsemák

Francesca, biztos nagyon jó lesz Görögország. Ráadásul 2 hét is... Van már terv, hogy merre mennétek? Szeptember közepe már elég elviselhető ott egyébként kánikula szempontjából - na jó, nem Kréta, az igaz :lol:

Twist, én a Medicoverbe megyek. Mi oda járunk minden miatt, evidens volt, hogy 4D-t is ott csináltatok

Dr. Spock nekem is van, elég sok téma van, ami már nem igazán aktuális benne. De azért jó. Nekem van egy másik is, ami meg életkorra lebontva írja le, hogy mely területen hol tartanak az ilyen korú gyerkőcök, aztán részletesen kitaglalja minden életkori sajátosságot. Érdekes könyv, de csak addig jutottam vele, ameddig terhesen. Azóta max belelapoztam :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Igen, ott én is szeretem :)

Ne is beszéljetek nászútról, meg Görögországról. Én életemben először és utoljára 2006-ban voltam külföldön nyaralni, Görögországban. Ha még egyszer odajutok, nem is jövök többé haza, csak látogatóba :) 2007-ben volt az esküvőnk, de nászúton még nem voltunk. Akartunk menni, de közbeszólt a lakásvásárlás, és azóta annak terheit nyomjuk, még 23 és fél évig :? Elég durván bevállaltuk...

Mi a szokásos, vagy elmegyünk pár napra a Balatonra, vagy még azt se. Általában Füred a cél, a borfesztivál, de a bor ugyebár kilőve. Esetleg torkig ehetem magam lilahagymás kenyérrel.

Francesca: a normál vizsgálaton készültek a 3D képek. Kombinált teszten voltunk a Magzatdiagnosztikai Központban. Ez alapból fizetős hely, de mi a családtervező központon keresztül voltunk, így nem kellett érte fizetni.

Klári

Kép
claracroft

Nekem a suttogó titkai van meg, két részes, szerintem ír benne jó dolgokat,
bár ZSófival nem nagyon volt szükségem szakkönyvre;-) miután a második héten kielemztem hogy angyal babám van :)
pici76

Szcsm: San Francisco!!!!! :lol: Biztos jo lenne/lesz, csak a repulo ut hosszu. Eredetileg Miami vagy a Karib szigetek voltak a celpont nalunk, de pont a hosszu repules miatt lemondtunk rola. :oops:

Brigi: Zhakyntos-ra (Zante) megyunk, mert ide van kozvetlen jarat szombaton...a masik opcio Kreta volt, de oda plusz egy nap szabit kellett volna kivenni.

Klari: meg nem voltunk Gorogorszagban, de akkor ezek szerint jo hely :wink:

Gyujtogetem az olvasni valokat addig is, majd felirom annak a par konyvnek a cimet, ami van nekem is. Nem rossz, de csak terhessegrol szol. Semmi gyerekneveles vagy ilyesmi. Sajnos mivel egyedul leszunk, fel kell keszulnunk, hogy a nagyszuloi praktikak/tanacsok nelkul oldjuk meg a helyzeteket...vagy nagy lesz a telefonszamla :lol:

Most hallottam: 27 fokos a Balaton!!!???...na az 10 fokkal tobb, mint itt a levego... Imadom a Balcsit! Jo kis hekk a parton + langos, mit nem adnek egy lablogatos hetvegeert most ott :roll:
Vendég

Pici: :lol: :lol:
Vendég

17 fok van nálatok???? :shock: Huhhhh, nem semmi.

Görögország fantasztikus, én már 3x voltam ott, de még mindig visszamennék. Pont Zakythos az egyik, ahova mennék :lol:

Nászútra én nagyon szeretnék majd menni, tuti megyünk is, de még nem tudom, hogy hogy lesz. Lesz egy 3 és egy másfél éves gyerekünk. Ha visszük, az családi nyaralás, nem nászút. Ha nem visszük, belehalok :oops:

Balatont én is imádom, jövőre mi oda megyünk.

Clara, borfesztivál? :shock: Apósék nagy borfesztiválra járók. Mondták is, hogy el kellene utaznunk szeptemberben, mert lesz a Várban a borfesztivál, nekik meg kellene a lakás. Na még mit nem... mondtam jöhetnek, itt alhatnak, de mi is itt leszünk, nem utazunk giga-pocakkal csak azért, hogy nekik kényelmes legyen :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Francesca, ez teljesen egyénfüggő, nekem nincs összehasonlítási alapom, a párom sok-sok helyen járt, de szerinte is Görögországnak volt a legszebb a tengerpartja. Van ismerősöm, aki nem szereti annyira. Mi Pargában voltunk, és gyönyörű, pihenésre való hely, nyugisabb nyaralásra. :)

Az egyik kollégám Zakyntosban volt tavaly, és idén is odamegy, azt mondta, nagyon-nagyon szép. Ő is már sok helyen járt, eddig Rhodos volt a kedvence, ott volt már vagy hatszor, de most átvette Zakyntos a fődíjat.

Klári

Kép
claracroft

Francesca az nem biztos hogy hátrány ha a nagyszülők nem tudnak nevelési tanácsokat adni... :?

Hah Görögország, nekem egyik legszebb élményem volt a két hetes nyaralás amit ott töltöttünk 4 éve... 5 nap autóút, bejártuk a szárazföldet anagyobb nevezetességeket.. aztán Athénba hajóra szálltunk és körbevitorláztuk a Kükládokat.. 2 másik baráti párral, minden nap más sziget, (3 nap Szantorinin) meseszép volt...

aztán gondoltam hogy mi überelelheti ezt .. jöjjön a gyerek.. :lol:
pici76

Sziasztok

Jó a téma,mostmár csak csatlakozom 8)
Nekem tegnap este mondta apa hogy csomagoljak és menjünk valahová, de lusta voltam szállást keresni meg ötletem sem volt + amint beülök a kocsiba rögtön álmos leszek :( mint a gyerekek

Nekünk Szlovákia a nagy kedvenc minden évben túra a hegyekben de azt most nem nagyon merem :( a tengert meg csak ritkán kívánjuk

Ha 17 fok lenne itt is akkor jobban érezném magam :?

Móni
KépKép
reunion

Somaanya, nem hiszem el, hogy Szovátán voltatok!!! Onnan származom: nagymamám, szüleim ott élnek:) Én a líceum és egyetem miatt kerültem Marosvásárhelyre, most meg ide "jöttem férjhez".

Gizi, gratula az esküvőhöz, és minden szépet a házasélethez:)

Majd még jövök, de nagyo n sok dolgom van, s még nem bírtam utolérni a hozzászólásokat...

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Sziasztok!

Detti:
Én még sosem csináltam tzazikit, jó ötlet :)

Bogaracska:
Jobb a pocid? (Pici leírtam az első rakciómat)
Engem éhgyomorra küldtek AFP-re, nekem nem volt vizelet, viszont kértük, hogy nézzék a cukrot, lehet, hogy csak ezért..

Szerencsemák:
A csonttal kapcsolatban: Hát azt én sem hagytam volna, amit neked javasoltak, még véletlen sem. Nem vicces! Inkább állok és fekszem.
Nem volt hideg májusban a tenger?? Én júniusban nem mentem be Olaszországban.

Klári:
De legalább finom volt a gyümi kétszer? A málna kedvencem!

Pici:
A számból vetted ki a szót Bogaracskával kapcsolatban!
Szerencsés vagy, hogy ZSófi ilyen természetű!, az unokatesóm már 13, de még mindig retteg a víztől.

Brigi:
VAn ott egy Nődoki is, meg akartam kérdezni, hogy milyen eszközei vannak, de ma nem rendelt, ha még érdekel, valamikor felhívom..sajnos holnap nem elsz rá alkalmam szerintem.
Hát az tényleg nem sok pihenés..hova mennél szívesen, vízpartra?

Francesca:
Én még nem tájékozódtam a könyvekről..
Görögország? Nem rossz! :)

Kati
cat__

Kati, nekem az is jó lenne, ha csak itthon vagyunk hármasban. Idén már voltunk wellnesselni, meg az olaszoknál, anyósék Gyulán laknak, az is szép és pihentető. Szóval utazni nem is nagyon kellene, csak legyünk együtt egy kicsit... Apa utánanézett, a mostani kiruccanásunk után 8 napja marad már csak :cry: Úgyhogy még okosan ki kell gondolni, mert decemberben, a két ünnep között anyósék is itt lesznek :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: Hát 8 nap tényleg nem sok! Lesz más segítséged is tél felé?
cat__

Persze, anyu eddig is jött heti 1x, de bármikor jön, ha kérem. Szerintem decemberben már heti 2x fog jönni.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok, szép estét mindenkinek!

Bogaracska: nálam is felmerült a kérdés az AFP-s vérvizsgálattal kapcsolatban, hogy lehet-e enni előtte. Én is elfelejtettem megkérdezni a védőnőt. Sajnos én is rosszul leszek, ha éhes vagyok. Úgyhogy azt csinálom, hogy viszek magammal kaját és vizet, beadom a papírt, és megkérdezem a laboros nőt, hogy lehet-e enni előtte. Ha azt mondja, hogy igen, akkor amíg sorra nem kerülök, addig betömöm a reggelit. :D

Ma voltam védőnőnél, minden okés volt. :) Ma kaptam meg a beutalót AFP-re, nekem azt mondta a védőnő, hogy még a héten csináltassam meg. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy holnap reggel elmegyek és levetetem a vért. Megmérte a súlyomat is, csak 60 dekát híztam! Nagyon örülök neki! :) Én azt hittem, hogy több lesz, mert a hasam napról-napra egyre nagyobb. :)

Gyümölcsrizs és tzatziki!!! Hmmmm imádom mind a kettőt! Most meg is kívántam. :) De sajna ma már egyiket sem fogok enni az tuti.

Görögország: A kedvencem!!! Kétszer voltunk már, de bármikor visszamennék! Úgy volt, hogy idén nyáron elmegyünk megint Görögországba, de közben kiderült, hogy jön a picúr és így már nem mertem elindulni. :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Sziasztok lányok.
Engem is elküldtek 15 hetesen az afp-re és nem lett jó az eredmény most mehetek újra...lehet előtte enni a nőgyógyász mondta.Mindenhol azt lehet olvasni hogy a betöltött 16 héten kell menni nem értem miért küldenek előbb azért hogy utána meg izguljunk...
Mindenkinek szép napot!
gyöngyi-30

Szép jó reggelt mindenkinek! :)

bogaracska, végül milyen lett a gyümölcsrizs?

Klári

Kép
claracroft

Gyöngyi, sajnálom, hogy rossz lett az eredmény újra kell menni. De ne aggódj, nem lesz baj:)++++++++++++
Vendég

Megjöttünk. Kukac továbbra sincs, sőt semmilyen fiúra utaló nyom (pl here) :lol: :lol: :lol: :lol: Ez a doki teljesen tutira mondta már a kislányt. Nem lesz olyan hiperaktív, mint Marci (ennek mondjuk örülök), és a lábujjai olyanok, hogy az első lábujj a legnagyobb, nem a második :lol: Virul, nagyon egészségesnek néz ki, szabályos kerek feje van, szíve tökéletes, 150-t ver, és VÉGRE LÁTTAM MOZOGNI! Nem mondtam Nektek, de kicsit paráztam már, mert már ez a 4. UH volt (a korait nem számítva), és még sosem mozgott. De most megmutatta magát végre :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

látom, Görögország népszerű célpont. Én 1x voltam Athénban. Az óváros gyönyörű volt, a többi annyira nem tetszett. De valami szigetre egyszet én is szívesen ellátogatnék! No és az a Souvlaki!!!

Cat: a tenger kb 20 fokos volt. Belemenni kicsit nehéz volt, de aztán ha úszkáltál már fincsi volt. Főleg a kis öblökben, mint itt:

Kép

meg itt:

Kép

jaaaj de visszamennék! :P Mi hétvégén megyünk barátokkal a Balcsira. Szombatra egész napos strandolást szerveztek, én úgy döntöttem, mi csak az esti sütögetéshez csatlakozunk. Nem kockáztatok!

Ma elmondtam az egyik kolleganőmnek a nagy hírt, teljesen meglepődött, és mondta hogy senki nem gyanúzik, úgyhogy ennek alapján tényleg megvárom a hétfőt a bejelentéssel (ma reggel az összegombolatlan szoknyámban ui elgondolkodtam, nem kellene-e hamarabb... :roll: )

Kép
szerencsemák

Brigike, nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen szépen mutatta magát a kiscsaj és hogy izgett-mozgott!:)))
Szerinted én is látnám már biztosan, hogy kislány-e, ha elmennék egy soron kívüli UH-ra valami fizetős helyre?
Vendég

De jó, laptetőre kerültem! Mindjárt terhes leszek!....:-)))))))))))))))))))) :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?