A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

Anabique: bocs a névkeveredésért. Ez a Bercel egyre jobban tetszik, komolyan nagyon bejön, ritka, és egyedi.
Igen, az én befutóm a Zenta, feltéve, ha puncis a bébi. Remélem pénteken kiderül. Már minden napra kitaláltam valamit, h gyorsabban elrepüljön az idő :-)
Örülök, h jobban vagytok. Csak az a fránya fülecske ne fájna....

Brunhild: És az nem javított a helyzeten a nagy hírnél, h lehet, h kiscsaj. (miket beszélek, tuti, h kiscsaj!!!!!!) A fő, h megnyugodtál, csak belátják, h az élet túl rövid az ellenségeskedéshez. Szorítok nektek.

Leo: Céda :-) Hát kétség sem fér a kisasszonyhoz. Tiszta punci!!!!!!!!

Lina: Levivel hogy alakult a nap?

Jucus: Mi van veled? Jobban vagy?

Képzeljétek tegnap este mekkora öröm ért. Feküdtem az ágyban a tegnapi déli vendégséget heverve, és épp neteztem, mikor a nappaliban dalra fakadt a 4 legjobb barátnőm egy tortával. Összegxűltek az ország minden pontjáról, h együtt boldog szülinapot köszöntsenek. Jánosom csempészte be őket, ő be volt avatva, és én nem is vettem észre semmit az egészből. Hát bőgtem a meglepetéstől. Rettenetesen meghatódtam. Hajnal kettőig beszélgettünk, és örültünk egymásnak. Annyira jó volt. :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty! ez aztán az igazi ajándék! sok boldogságot!

tegnap du táncházban voltunk Dávidkával, míg a Barbika korcsolyázott. Ma de pedíg a Velencei tavon koriztak a gyerekek. Tök hangulatos.
Szerintetek lehet, hogy én a sok hájtól nem érzem a bébit?
A sok betegség, meg köhögés miatt eléggé megvagyok ijedve!?

Kép
Kép
Kép
gydavid

Sziasztok!

Brunhild, gratulálok!
Akkor izguljunk együtt, hogy a szonográfusok jobban látják, mint mi!

Gydavid, még korai lenne érezned 15 hetes, a plusz kilók miatt pláne.
Nekem hasam nincs (fenékem annál inkább), de az elülső méhlepény miatt még én sem érzem, pedig már a 17. hétben vagyok. Ami késik nem múlik, még pár hét!

A betegeknek jobbulást!

Mi ma megrendeltük a gyerekszoba bútort, aztán ikeáztunk egy kicsit.
Azt találtam ki, hogy lehet hogy Emma bölcsőt kap az elején. Nagyon szeretnénk már egy nagyobb lakásba költözni, de a válság miatt szinte esélytelen az eladás. Viszont a háló+gyerekszoba kicsi, ha még egy gyerekágyat berakunk pláne, ezért jött ez az ötlet.
Persze tudom ez csak pár hónapra szól, de pont arra a pár hónapra, amikor sokat alszik, és állandóan be kellene járni azon a szűk helyen. Utána, ha még mindig itt lakunk Emma nappal a járókában lesz a nappaliban, este meg bekommandózunk a kis helyen.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Levivel egyenlőre minden ok, azon kívül, hogy nem hajlandó enni. Nála ez azért fura.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Noémi: Mi is kapunk bölcsőt. Zétinek nem volt. De egy kicsit idegenkedem tőle, pedig lehet, h a világ legjobb találmánya...

Apánk kinyögte, h neki a kiválasztott nevek ám nem tetszenek.... :cry: ismét elkapta a magyar láz. át is néztem a névjegyzéket, de kemény csatánk lesz, úgy látom... :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty, nekem a hintáztatás funkciója nem tetszik egyenlőre, de ahogy keresgéltem valahol azt írják, hogy kifejezetten jó.
Arra viszont emlékszem, hogy az elején Áron is úgy aludt, hogy a szoptatós párnával kibéleltük az ágyat, hogy ne legyen olyan nagy helye. A védőnő tanácsolta, és bejött.
Nekem is van 2 ismerősöm, akinek van, megpróbálom én is kölcsön kérni. Végül is csak pár hónapra kell.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Brunhild, gratulálok!!! Átérzem a szüleid reakciója miatti érzéseidet. Nállunk csak a második baba jön, de hasonló a szitu.

Lucababa, most már jól vagyok. Az elején nagyon fáradékony és ingerült voltam. Most már minden ok.
Ricsi nagyon várja a kistesót. Hugit szeretne. Jó lenne, ha tényleg kislány lenne a babánk. Ricsi császáros volt, ha ez a baba is császáros lesz, akkor valószínűleg 3. császárt már nem fogok bevállalni.
Van még valaki rajtam kívül, akinek volt már császáros szülése?
rekus84

szia Rékus! nekem 2 császárom volt. Neked miért?

Kép
Kép
Kép
gydavid

gydavid,
én sem igazán érzem még a babát, de nem tudom, hogy a súlynak ehhez van-e köze. Végül is a baba meg a méhfalad között nincs háj. A méhlepény helyzete szerintem meghatározóbb.

Nekem még nem volt császárom, szerencsére, mert attól nagyon parázok. Ha mégis oda kerülne a sor, most úgy gondolom csak altatásban vállalnám.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nekem hátsó fali lepényem van. A doki szerint teljesen jó helyen. Az első császárom altatásban, a második epidurálisan volt. Én így szerettem volna, és nagyon nem is bántam meg!

Kép
Kép
Kép
gydavid

gydavid,
én annyira idegenkedek a legkisebb beavatkozástól is, hogy azt hiszem "agyilag" nem bírnám, hogy ébren legyek, miközben felvágják a hasamat. Attól félek, hogy mindenféle olyan tünetet produkálnék, ami műtét közben nem biztos, hogy szerencsés.
Mikor a benőtt körmömet csinálták meg összesen 10 perc alatt, azalatt is rosszul lettem, pedig el volt érzéstelenítve, lézeres volt, fájdalommentes, de akkor is nagyon rosszul viseltem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Másodszor a doki nem javasolta az altatást, mert azt mondta, hogy mire az összenövéseket szétszedi, addígra a baba is bealszik.

Kép
Kép
Kép
gydavid

Brunhild, gratulálok, igazán jó hír!!! Gondolom nagyon happy vagy.

mi nem voltunk hétvégén itthon, most olvastam el az oldalakat.

Mondom, a Jónás csak akkor jön be, ha előtte 1-2 nappal vagytok együtt, nem pedig 3-4 vagy több. Úgyhogy Juccuss van remény!

Képzeljétek, én pénteken délben nagyon bekajáltam, rá 15 percre 2 órás bélgörcsöm volt, de olyan volt, mintha 2 perces fájásaim lettek volna, iszonyatosan fájt a derekam is. Megijedtünk, aztán mondtuk a férjemmel, hogy ez nem lehet fájás ilyen korán.

Szerintetek terhesség alatt lehet bormenta teát inni, mert ezt ajánlották bélgörcsre a gyógynövényboltban?

Leo, én is ilyen UH képet akarok mint amilyet te kaptál, ez szuper!

KépKép
pusa

Pedig a Zenta szerintem szép, és nem is rohangál belőle túl sok... :/ Netty, azért ez nem semmi meglepi! :)

Mintha már lett volna róla szó, de nem igazán emlékszem... ti terveztek őssejt levételt, tárolást?

anabique
Budapest

Sziasztok!:)

Brunhild, gratulálok a kiscsajhoz:) Akkor mostmár hajrá rózsaszín ruhácskák:))

pusa, jajj görcs :( Nem tudom lehet-e innii borsmentát, a neten nem találtál róla infot?

Magzatmozgás: szerintem ez sok egyéb mellett függ a baba fekvésétől is... nekem mellső fali lepényem van, mégis 12+5-től érzem minden nap, ahogy ficánkol bent, és 4 napja már kívülről is érezhető, ahogy rúg:) Dominóval meg "csak" 16+6-nál éreztük hogy mozog, pedig akkor hátsó fali volt a lepény.

Őssejt: eddig nem vetettük le, szerintem most sem fogjuk, de még nem került szóba...

netty, de szupi szüliapi meglepetés :lol:

Ááá, mennem kell, majd még jövök olvasgatni...

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke:

találtam róla anyagot, lehet inni, sőt kifejezetten az ajánlott teák között van.

Nekem is mellső fali lepényem van és én még nem érzem, már alig várom, hogy a doki megnézze Uh-n, remélem minden ok, csak én nem érzem még.

mi eddig nem vetettük le az őssejtet, nem tudom, érdemes-e most a harmadiknál? majd megkérdezem a nődokit.

ja, és pont a hétvégén olvastam, hogy a Rubint R. 4 kilót hízott eddig és már csak 1 hónap van vissza. nem semmi!

KépKép
pusa

anabique,
mi Levi őssejtjeit levetettük, most nem fogjuk. Levinél azért döntöttünk így, mert annyi pénz volt már a férjem egészségkártyáján, hogy ennyit gyógyszerre remélhetőleg nem költünk el, ez meg egy értelmes dolog talán, és pont akció volt abban a hónapban, amikor a szerződést kötöttük.
A nőgyógyászom nagyon korrekt volt, kérdeztük, és azt mondta, hogy bár ők anyagilag érdekeltek abban, hogy ajánlják, de eddig egy esetről tud, amikor egyáltalán vizsgálatra kikértek mintát. Jelenleg Mo-n szaporítani nem tudják az őssejteket, amit meg levesznek az 40 kilós testsúlyig elég. Most úgy vagyok vele, hogy 1 gyereké megvan, ha ne adj isten szükség lenne rá, hátha jó eséllyel indulnak a többinél is. Vércsoport nem tudom számít-e egyáltalán, de egyforma a két gyereknek. Remélem a 3. is ilyen lesz, mert utálok szurit kapni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

SziasztoK!

Netty! Gyönyörű meglepetés! Ügyesek a barátnők, hogy így megszervezték és az urad is, hogy tartotta a titkot.

Én most vagyok 15+5 és kb. 3 napja érzem minden nap többször a mozgást, de inkább csak akkor ha hason fekszek.

Nem tudom, hogy mi lehet velem. Gyerekek ugye nincsenek, így fél tízkor keltem és azóta már 2x másfél órát aludtam. Most keltem fel, sütök egy kis sós ostyát aztán kúszok vissza az ágyba. Bevallom este megnéztem a Parfüm-öt a Dunán. Egyig tartott. Vagy a másik lehetőség, hogy elkezdtem tanulni és a szervezetem tiltakozik. :D
jjucuss
Eger

Valaki gondolkozott már/volt már kismama fotózáson? Én Ádámmal voltam. Már nem emlékszem pontosan, hogy mennyi volt, de piszok drága és nagyon profi. Szép képek lettek, kettő kint is van a hálószobánkban, csak sajnos az ismerősök közül senki sem hiszi el, hogy én vagyok rajta, mert a smink, meg a fények meg a retus egy "kicsit" megszépített. Rengeteget röhögök, amikor nézik, nézik és végül kínok között bevallják, hogy azért nem olyan vagyok rajtuk mint az életben. :D Itt voltam:

www.nagyhajni.com
jjucuss
Eger

jucuss, én nem nagyhajninál voltam, de voltam Lócival:) Most is szeretnénk menni, ha összejön akkor nagyhajnihoz... tavaly kérdeztm árat utoljára, most még nem mertem... :D
De kétégtelenül csodás képeket csinál.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Tippnek is nagyon jók pl. a babaképek. Nekem a fiúk mind a ketten téliek, így nincs is róluk pár napos, csupasz képünk. Pedig szenzációsak. Csupaszon, egy kis kötött kendő, vagy rózsaszín/kék pléd rájuk terítve csak úgy félig-meddig.Kis sapka a fejükön vagy egy édes kis maci a kis csupi testük mellé fektetve...Na majd most a nagy nyári hőségben. Ilyen profik nem lesznek,de azért eltérnek majd a megszokottól.
jjucuss
Eger

Én is gondolkodom. Talán inkább most a fiúkat meg az újszülöttet vinném el...mi gyönyörű képek lennének.
jjucuss
Eger

Sziasztok, csak röviden...gyerekzsúrban voltunk barátoknál, nemrég értünk haza.
De, ma mindenkinek elmondtuk :) Illetve nem mindenkinek, ahol voltunk, végig célozgattunk rá, én kitettem a nagy labdányi hasamat, beszéltünk 7 személyes autókról..és nem esett le senkinek :shock: Én ezt nem értem, pedig jó sokan voltunk, és tényleg akkora a hasam, mintha egy labdát tette volna be.. végül a szülinapi fotókkal együtt otthagytuk az uh felvételt is, gondolom este ha megnézik jól meglepődnek :lol:

Közben beszéltem még egyszer anyummal,..hát ő időközben bevett egy nyugtatót ..és kiderült, hogy apum sem repdes az örömötől, finoman szólva :oops: Hát ez van...
20140901114303

tök jó ez s fotós csaj. Végignéztem az oldalát.

Brunhild: Mitől félnek? Az anyagi nehézségektől? Vagy, h nekik kell segíteni? Mi az ellenállás oka? Miért is fáj ez annyira nekik? (már ha nem vagyok indiszkrét.... :oops:

Találtam egy oldalt, ahol azzal szórakoztatják magukat a kismamák, hogy megtippeltetik egy pocakfotó alapján, hogy hány évesek, hanyadik gyerek, mi lesz stb.... persze én is tippeltem magamban, de jó a szemmértékem :-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... yok-es-ez-

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

brunhild,
én ezt annyira nem értem...hogy hogy egy nagyszülő tart az újabb unokától? Tudják, hogy kislány lesz?
Az én anyukám úgy örül, hogy bár én egyedüli gyereke vagyok, mégis lesz 3 unokája.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Netty, nagyon tömören fogalmazva, felelőtlennek tartanak, hogy még egy gyereket bevállalunk... A mai zűrős, bizonytalan világban...ők pedig már idősek, betegek, ki tudja, meddig bírják és meddig tudnak segíteni..és hát ki más segíthetne, mint ők? Ha betegek a gyermekek, vagy ha valami baj van, vagy szünidőben, ők segítenek, de ők már nem nagyon bírják..
20140901114303

Brunhild, annyira sajnálom. Nehéz lehet!

anabique
Budapest

Brunhild: meg is értem, meg nem is. ........De nem akarom véleményezni, épp eléggé fáj neked ez így is. Remélem megemésztik hamarosan, és a szép oldalára koncentrálnak majd.

Jááááááááááájjjjjj, megnéztem pár szülés videót. :roll: :roll: :roll: Eddig olyan bátor voltam :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Linácska, ez így tényleg nehezen érthető.. én értem, hogy nekik mi a bajuk, túlaggódnak mindent, minket féltenek tulajdonképpen...anyukám folyton aggódik valamiért, ezáltal magát készíti ki, ha nincs gond, talál valamit..nem rosszindulatból, csak ilyen.. Apum pedig már 81 éves, öreg, beteges, bogaras :? Ő is szereti a fiúkat, csak már abban a korban van, amikor a saját bajai, betegségei kötik le a teljes figyelmét, állandóan mindenhol összeesküvést sejt és úgy gondolja, mindenki az ellensége :roll:
20140901114303

Sziasztok!

Brunhild
Ez az "ellenállás" max. addig tarthat, amíg meg nem születik Bruni :) Ha meglátják az unokát, a LÁNY unokát, akkor úgyis elolvadnak, ez tuti ;)

Netty
Egy hete én is elkezdtem videókat nézni a szülésről, és komolyan mondom, hogy szinte lesokkoltak. Annyira más kívülről látni, olyan félelmetesnek tűnt az egész, hogy gyorsan le is kapcsoltam. Férjem meg itt röhögött, hogy mennyire kész lettem tőle :)
Nevek miatt nálunk már napi csaták vannak, úgyhogy majd erősíthetjük egymást!
(A legújabb találmánya a Dejte után a Kolos...)

Linacska
Mi újság Levivel?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Addisz :D
20140901114303

Brunhild, remélem, hamar megbékélnek a helyzettel. Ha a te érdekeidet tartják szem előtt, akkor biztos így lesz, hiszen ti nagyon örültök az újabb csöppségnek!

Jjucuss, az a piszok drága nagyságrendileg mit takar? :)

Magzatmozgás: nálam kívülről még semmi nem érezhető!!! Belül is csak pici mozgásokat érzek, pedig Pannánál és Lillánál nagyon hamar kezdtem érezni rúgásokat. Talán a melső fali lepény miatt...?

Nézegettem a terhességi súlykalkulátort, e szerint a 18. és 28. hét között a legdrámaibb a súlygyarapodás, jááááááj. Mostanában nagyon megjött az étvágyam. :oops:

anabique
Budapest

Brunhild! Ez kemény! Majd feldolgozzák, de biztosan idő kell nekik.

Nekem végül örültek, bár nem én hívtam fel őket, így nem szembesültem az első reakciókkal.

Beszélgetés nagyanyámmal:
Mama:- Ezek a mai kismamák kinyomják a nagy hasukat, még büszkék is rá, szűk ruhákat vesznek fel...
Én: -De Mami én is szűk ruhákat hordtam.
Mama:-Háááát...nem is vót szíp.
jjucuss
Eger

Addisz: Dejtét még nem hallottam, Kolos gyerkőc van a baráti körben, neki Bulcsú a tesója, és igazából már megszoktuk, nem is olyan furi. Én átküldtem apának a magyar neves linkeket mailben, mert nem idegesítem fel rajta magam, hogy együtt bogarásszuk. Majd holnap napközben elmerenghet rajta..... :?

Ana: Jajaja, fél kiló hetente. Anyám, mi lesz itt.... Majd kedden mázsálok, és pocakfotózom én is. Addig meg méregetem magam a tükörben, és az "ugye nem is híztam sokat" kérdéssel vallatom apát :-)

Jucus: Nagyanyád hozza a formáját :-)
Ne is mond, anyámnak volt a húgommal egy királykék A vonalú nyári ruhája, térd alá érő, bő vonalú, nyakán fodros fehér madeirás gallérral. És olyan büszke volt , mert ő varrta, de bennem máig is maradandó nyomot hagyott. Na abban aztán semmi sem látszott, csak a családi vonásként jellegzetes vastag vádli, amit ugye ez a nyakig ruha bőven kiemelt. Borzasztó volt......
De pl találtam egy oldalt az előbb, ahol rock and roll lázban égő divattervező kismamaruháit kínálta eladásra, hát mit ne mondjak, ha fizetnének se venném fel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára netty81 2011.01.30 22:32-kor.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Anabique! Én meg mindent kívánok, aztán amikor elkezdem enni az adott kaját, már nem is kell.

A piszok drága? Tényleg nem emlékszem. 5 évvel ezelőtt volt 15.ezer 40 db kép CD-n + 5 ezer a smink, de nem mernék megesküdni. Úgyis írok neki és kérek árajánlatot, majd megírom.
jjucuss
Eger

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.01.30 22:40-kor.
20140901114303

Brunhild! De aranyos vagy. :D Nyugi...kislány lesz!
jjucuss
Eger

Sziasztok!

Elvileg én is júliusban szülök, igaz augusztus elejére vagyok kiírva. Előző terhességemnél szept. 2-re voltam kiírva, de augusztus közepén szültem.

Szeretnék csatlakozni, ha van még hely:)

rögtön lenne is egy kérdésem mindenkihez:
ti is émelyegtek, ha üres a gyomrotok? Nekem uis. gyomorhurutom is van és most nem tudom miért érzek éhségfájdalmat és émelygést (hányingert)

mostanában a gyomrom is fájt, de azért nagyon remélem hogy az émelygés inkább terhességi tünet , mert az legalább a terhességgel elmúlik! :)

sziasztok

Kép
nózi

netty,
nekem van Detre nevű ismerősöm, és a Dejte hallatán pont olyan érzésem volt, mintha valaki selypítve mondaná a Detrét.

addisz,
nincs semmi Levivel. Enni csak ropit hajlandó, és iszik. Pötty még nincs. Lassan eldönthetné a bárányhimlő, hogy jön vagy sem, mert holnaptól menne a családi napközibe.

nózi,
üdv köztünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska lehet, hogy nem is a bárányhimlő a ludas, hanem valami más bujkál a fiadban.
Nózi üdv. a csapatban.
Brunhild a sors tudja mit akar. Ha jönni akart a negyedik, hát hadd jöjjön. Lesz egy gyönyörű kislányod. A nagyik meg úgyis meglágyulnak egy bújós kislány hatására. Én már látom, hogy mennyivel más egy kislány. És apukám is elolvad a lány unokájától, pedig egy komoly, szigorú ember. A két fiú unokáját is szereti, de a kislány az leveszi a lábáról.
Jucus aranyos a mami.
Ana én jobban félek a végétől, mert én nyáron alapból is vizesedek egy kicsit, szóval a végén biztos kiakad a mérleg.

Én nem merek szülés videót nézni, nem is gondolok még rá. Ej ráérünk arra még. Csak császár ne legyen, a többit megoldjuk.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Nem kacagni rajtam :lol:
Nem is tudom hány uh felvételt és képet néztem meg a neten, de nem lettem okosabb....de lehet, hogy hétvégén elmegyünk még egy uh-ra ... muszáj tudnom!!!! :oops:

Üdv. Nózi! nem tudom, mitől émelyegsz..ha nem fáj a gyomrod, szerintem nincs baj, egyél valamit ...

Linácska, még minidg nincs pötty?
Anabique, helyzet?

Engem nem zavarnak a szülés videók..
20140901114303

sziasztok!

jól lemaradtam a hétvégén! ;) sokat írtatok!

Brunhild: nagyon megértelek! :) szerintem én sem bírnám a helyedben.
3 hete voltam UH-n, még 5hét a következőig, legalább szívhanghallgatóm lenne, de az sincs.
szülés videókra rágondolni sem merek, még a végén úgy járok, mint Rachel a Jóbarátokban, aki miután megnézte, közölte, hogy az a gyerek onnan ki nem jön. :)
JJucuss: érdekes, az én nagymamám is így vélekedik :)
Addisz: hogy van a kezed? én nem bírtam tovább, bekentem.

pihe

hopihe79
Budapest

Szia Nózi!

ha éhes vagyok, nekem szokott fájni a hasam, és émelygek is. Vagyis nem az a határozottan hányingeres, hanem inkább olyan rosszullétes. ezért van nálam mindig valami kaja, és ha érzem ezt az érzést, gyorsan bekapok két szem kekszet pl, és akkor elmúlik. :) Mondjuk ez a súlyomra nem biztos, hogy jó hatással van :)

hopihe79
Budapest

Sziasztok!

Nózi, üdv köztünk :)

Anabique, én is álandóan éhes vagyok, vagyis nem is éhes, de állandóan ennék valamit :roll: Remélem azért csitul majd ez a farkasétvágy :?

Ja, és képzeljétek, már akkora a hasam, hogy két régi nadrágomat ugyan még be tudom gombolni, de már szorít :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Gydavid, túlhordtam a Ricsit. 41+3-nál indították be a szülést, viszont menet közben a szívhangja leesett. Emiatt sürgősségi császár lett, altatással.
rekus84

Sziasztok!

Reggel megjártam az AFP-t, úgyhogy most 10 hétig nem kell lemondanom a reggeli kávémról. Uh-ra 15-ére kaptam időpontot, remélem Emma megmutatja a puniját akkor!

Képzeljétek az előbb rúgott! :D
Az elsőre azt hittem véletlen, de aztán még 2, úgyhogy biztosan ő volt. Olyan kis finom volt! :D :D :D

Rólam is készültek kismama fotók, lévén hogy a férjem fotós. Ő is szívesen csinál bárkiről - nem horror árakon.
Egybe lehet kötni gyerekfotózással is. Itt a honlap: www.zoomstudio.hu
Túl intim képek nincsenek fent, de ha valaki a belinkelt csajéhoz hasonlót szeretne olyat is lehet. (férjem ezeket nem teszi ki a honlapra, szerintünk ez inkább magánügy)
Priviben küldök szívesen!
Ja és természetesen kedvezmény is jár! :D

KépKép
KépKép
kfnoémi

Panndi, már épp ideje. :) :) :)

Lucababa, a vizesedéstől a végén én is tartok, nekem is volt előző két alkalommal, gondolom ezúttal sem kerülöm el. :(

Noémi, ezt jó, hogy írtad, engem érdekel, majd átböngészem alaposabban a honlapot.

Most hívtam a dokit, AFP-m teljesen jó lett. Mi attól tettük elsősorban függővé az amniót, hogy a 12 hetes uh, a kombinált teszt, az afp és a 18-20 hetes genetikai uh-n minden rendben van-e. Ha tehát a következő uh-n is minden rendben lesz, akkor erős a gyanúm, hogy nem vállaljuk be.

Panna ma itthon (Lilla is, szabin van :) ), azt mondja, nem fáj a füle, de be van dugulva. ?

anabique
Budapest

Anabique, gratulálok a jó afp eredményhez!!!
Nekünk csak a jövő hét közepén lesz meg ez az eredmény. Már nagyon várom.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84

Sziasztok!

Nózi
Üdv a csapatban! Nekem az elején volt csak erős, intenzív émelygés, szédülés, aztán fura módon mostanában (1-1,5 hete) reggelente visszatért...

Pihe
Mivel kented be? Hát, bevallom, tegnap este már én sem bírtam tovább... :oops: Nem is az a bajom, hogy baromi ronda, hanem hogy eszméletlenül viszket és sajnos terjed. Egyre nagyobb folt van az alkaromon...
Állítólag nincs rá homeopátiás cucc, mert ehhez alkati szer van. Úgyhogy marad a krém, amit Linacska és MrsLeo ajánlott.

Noémi
Megnéztem a férjed weboldalát, nagyon tetszik! Persze a babás képekkel kezdtem, imádnivaló mind, de a 4-es és a 14-es a kedvencem :)

Ana
Gratulálok az afp-hez! Ezek szerint eddig minden eredményed teljesen rendben van. Biztos már többször elhangzott, csak én vagyok szenilis, de miért lenne nálatok indokolt az amnio? (ha nem vagyok indiszkrét)

Ma megyek a védőnőhöz, mázsálás is lesz, előre félek. Ő ilyen dorgálós típus... Én is folyton éhes vagyok. Nem kívánós, hanem szó szerint éhes, korog a gyomrom, ha néhány óráig nem eszem.
Remélem hallgatunk szívhangot is, akkor elviselek minden letolást :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Köszi Addisz!

A 4-es és a 14-es képen lévő lányok ikrek.
A barátnőm ikrei. A 14-es képen lévő dundi pedig saját gyártmány! :D
Ők minden évben karácsonyra rendelnek, ez a családnak az ajándék. Az idei képek is szenzációsak, de még nincsenek fent!

Addisz, remélem a letolás elmarad.
Nálunk ha mondom a súlyt, nincs mázsálás, így mindig csalok egy kicsit. Tök mindegy. Az a + 1-2 kg az evéstől van, tudom hogy teljesen más lenne, ha pl. cukorbeteg lennék.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?