[quote="nitacska007"]S írta:nitacska007cooper api már annyiszor leugatta a fejét de csak rosszabb a helyzet...rajtunk már csak az segítene ha valaki ad pénzt vagy legyilkolja ezt a gyökeret!!!!!!!!!
Süti 1x már majdnem megütöttem....de valamiért ne tettem....tavalyelőtt fel is jelentett mert nem bírja képem és olyanokat hazudott a rendőrségen...komolyan öngyilkos akartam lenni......néha most is gondolok rá........pokol az életünk....megdögleni soha nem fog!!!!!!!!!!!!!!!!
ne kívánd senkinek a halálát! bár tudom, milyen szar...lehet tudni, mit hazudott a rendőrségen?

ha nem nyílvános, esetleg priviben....ha nem használ a beszéd, nemtom mit csináljatok...ezügyben tanácstalan vagyok...mostanin kívül egy anyósomat ismertem, éltem is vele egy fedél alatt, az se volt egyszerű, de értett a szóból... mondjuk nem hosszútávon laktunk együtt

albérletet nem kívánom senkinek, de folyamatos nézelőd esetleg...ha hitelben gondolkodtatok, elvileg van olyan, amihez nem kell önrész...anyámmal mikor megvettük mostohaapám szüleitől a házat ( ez is hosszú történet, most nem ecsetelem, mi hogy volt) a lényeg, hogy önrész nem volt, 15 200 000, plusz nevelőfaterom adott 800 000-et apjának, de ez nem önrész volt, hanem volt ennyije, és így kaptak az öregek 8-8 000 000-t...szerintem érdemes utánanézelődni, hátha....