A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hali!
Tegnap itt voltak Monccsék.
Kép
Haver, menj arrébb, nem fog látszódni a fejem!
Kép
Már akkorárá nőtt Dani és Bors, hogy új kanapét kell venni.
Kép
Reggeli torna, új hasizom gyaxi: aprókat emelgetünk 7kg súllyal úgy, hogy nem tesszük le a lábunk

üdv.: ckat és a súlyzó
ckat

Ckat :)
Jó súlyzód van! :D Boldog 4.-et nektek is! :)

Uxi :)
Berci állandóan fogni akarja Bencét. Emelné is, de az egyenlőre nagy falat. Olyan édes, mikor mondja, hogy "Bence az én barátom, enyém babám." :D
Gyüli :wink: Én is hasonlóba járok/tam. Egyenlőre a törpe miatt szünetel, de már nagyon mennék.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi, nálatok nincs a baba-mama szoba? Én is csak azárt tudok menni, mert van egy szoba, ahol a kisbabás anyukák lehetnek a gyerekekkel. Ált. 1 év alatti kicsikkel szoktak ott lenni, Emit mi is már beadjuk a "bölcsibe" 14 hónapos kora óta.
Milyenbe jártok? Baptisták vagytok, vagy ti is kisegyházba?

KépKépKépKépKép
uxi

Bori hun vagy? Szopiügyben lenne egy kérdésem.

KépKépKépKépKép
uxi

Csákómákó,
Jaj nagyon cuki Dani és Bors, a két jóbarát! :wink:
Enikő: jobbúlást Violának, szegénykém! :cry:

Andrea
Kép
kindernay

http://www.activia.hu/?id=11477

Enikő: szegény ti. Ma hogy áll a helyzet?

Na jólvanna. Utánakerestem: skorpió jegyben névnapok, sikítsatok, ha valaki kimaradt: Orsi, Blanka, Márton. Aha: értem a halovány célzást a kimaradt névnapra :wink:

Vallás: apjukkal mindkettőnket reformátusnak kereszteltek, azt azok maradtunk. Inkább kullogók mint mintaképek.

Ckat: súlyzó élvezi a státusát? Mi a helyzet Monncsékkal? Dani?

Egcsi: így oldódjon meg minden gondod. Panaszt ide, s huss fejtörés.

Kép
kissmanó

Uxi: azért tedd fel, hátha akkor azzal előcsalod. Vagy netán valaki találkozott már a megoldással :wink:

Kép
kissmanó

Ja Borsunknak panaszmentes hófordulót. Meg egy nagy cupp neki.

Kép
kissmanó

Uxi: miért vagy a Lurkón 2x regisztrálva? Eccer síma Uxi, ecce meg Uxi2.
Vagy próbálkoztál, nem ment az elsővel s regisztráltál másodszor is?
Akkor nincs tippem, várjuk meg Hencsit meg Robit.

Kép
kissmanó

Sziasztok! Csak gyors bekukk, elnezest, hogy nem reagalok. Tegnap voltunk babauszin, es David nagyon elvezte. Majdnem minden babanal voltak kisebb siros jelenetek, de az en kis halacskam (lasd vonalzot) meg se nyikkant, nezeledott, erdeklodott. Meg szaunaztunk is! Ha mar wellness, legyen wellness! Ezen amugy nagyon meglepodtem, nem tudtam, hogy babaknal lehet ilyet, de mondtak, hogy direkt 60 fokra futottek fel, hogy bemehessunk, es bizony jol is esett a babaknak, mert kicsit lila volt mar a szajuk szele. ;-) Ja, es minden baba bealudt az oltoztetes vegere, David viszont ugy porgott, hogy majdnem elrepult a jarokabol, ahova tettuk a babakat, amig mi oltoztunk. :lol: Most bucsuzom, mert vallaltam egy kis melot, aztan ki kell hasznalni a delelotti szunya-bunyat.

Kép
nenoke

Sziasztok!

megjöttünk a délelőtti shoppingból:tanulság hiába süt a nap ezerrel vigyetek esővédőt mindig!!

vettünk jó kis gyapjú belsejű bundazsákot a babakocsiba meg tutyit itthonra.

és természetesen 2 db padlizsánt is!!!Ricsi felkell én meg csinálok p.krémet.
aki még nem csinált ajánlom böködje meg a padlizsánt sütés előtt mert nehéz kimosni a sütőből a robbanás után :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi: sütőt nem ajánlottam sütéshez. :wink: Jó, de az íze tök más, nem lesz meg az a pergelt íz mellé.

Kép
kissmanó

sziasztok

Egcsi! Köszi Lilla nevében is!

Enikő! Szegény Viola! :(

Dani és Bors édike!

Tömzsi gyógyulgass!

Oltást jól átvészeltük nem volt láz kicsit többet cicizett de semmi különös nem volt hála.

Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!
Dani és Bors jókor kezdi a barátkozást! Helyesek nagyon.
uxi már megfogja a csörgőt? Nagyon ügyes, B. volt ilyen, Jankó még csak hadonász, meg egyik kezével a másikat tuszakolja a szájába (néha mind a kettő befér :D ). Úgy látom Emőke is egykorú a mieinkkel?!
[b]kisspiskóta, ckat, nenoke, [/b]mindannyian babaúszásra jártok? Mikor még dolgoztam, az Almássyn, a Kalovits a munkatársam volt és úgy sajnáltam hogy Boldizsárt nem vihettem a vesemedence gyulladása miatt :( Ti hova jártok? Jankót vinném szívesen, bár én is "mindenfélét" összeszedek folyton. V.ki háziszerként a kefíres tampont javasolta megelőzés céljából. Igen, oda :) .
Lesz tali? Szívesen megismernélek benneteket!

Kép
Kép
tjuditot

Padlizsánkrémes lányok.
Tegnap énis azt falatoztam leküldtem utána 2 bögre tejet és ma annyit fosik ez a gyerek,hogy hihetetlen! Minden szopi után és ilyen kocsonyás :shock: ja és BÜDÖS!

Nálatok nincs ilyen htása? Mert ha nincs,akkor bízom benne,hogynem ez volt és jöhet ma is vacsia.
2napja adok neki 1 ill.2 kanál almalevet. Lehet,hogy arra reagál így a pocija?

előre is köszi a válaszokat
Vendég

Orsi én csak holnap tudok nyilatkozni :wink:

Kormi én sütőben szoktam csinálni de kiprobáljuk a szabadtéri változatot is!

Köszönöm a macska részvétet!
nem lesz most 1 darabig az tuti!
(egy brit kéket elfogadnék azért :lol: )

Bridzsi

Kép
esztora

Judit, mi Pesterzsebeten lakunk, es ide is jarunk babauszira. www.uszomanok.hu En vazelines tamponrol tudok vedekezeskent. :wink:

Most epp egyutt dolgozunk. Kispocok nagyon meno lesz a gepjarmu-biztositasok teren. :lol:

Kép
nenoke

Orsi mért adsz neki almalevet? Szopik a baba? Manapság azt mondják még korai ilyenkor a hozzátáplálás. A tejtől lehet hasmenés és kiütés (ekcéma) is, nekem mindkét fiamnál volt(van).

Kép
Kép
tjuditot

sziasztok

hoztam pár friss képet Lilláról
Kép fürcsi előtt
Kép apával
Kép

Kép Kép
emi_25

Judit: Megbeszéltem a dokinővel és ő támogatja,sőt,örül neki,hogy mást is akarok adni neki nem csak tejet. Szopik rendesen csak barátkozik új ízekkel. Mondom eddig 2 kiskanálnál tartunk ma már 3 lesz :wink:
ekcémám meg nekem is van :oops: aputól örököltem! Neki egész kiskorától volt,pedig nem szopott ,majd 10enéves korában kinőtte. Nekem még nem sikerült :wink: A csúcs,hogy a tejemtől is kijött a kezemen.... Nem bírja a msogatószert az kikezdi,a tej meg szoptatás közben jól feláztatja :( én meg vakarózom,míg elalszom :oops:
Vendég

Manó, igen, próbálkoztam a "sima" uxival nem ment, regisztráltam uxi2-vel is, de azzal sem engedte.Nem is látom, hol lehetne hozzászólni, nincs hozzá rubrika. :shock:

Judit! Még Beni sem fogja meg a csörgőt/játékot, csak ha beletesszük a kezébe, akkor egy darabig benne marad és hadonászik vele. Nem tudja elengedni :wink: , így előbb-utóbb leejti. Próbálja amúgy a szájához is húzni, csak nem mindig ott van a szája, ahová a keze megy. S olyan is van, hogy odatartunk neki valami csörgőt, nyúl felé. Közben meglátja a kezét, s lefagy a rendszer: a csörgőt elfelejti és vadul nézni kezdi a kezeit, az érdekesebb.

Ő is csinálja azt, hogy az egyik kezével a másikat betömi a szájába.

KépKépKépKépKép
uxi

Ors Venis szappannal igyekszem dörgölni a kisrucikból a cuccot (igazi jó pelusra még nem akadtunk) hetente 3-4x, a kezem tiszta tropa, de szívből ajánlom a Sudocrem-et, nekem szépen rendbehozza (egy darabig).
uxiSzépen szinkronban fejlődnek a fiaink, tök jó. :D
Most éppen felébredt, és azt mondja, hogy "Ejhüüűű... eb..ebb..eeebbü"
Sz'al megyek is :wink:

Kép
Kép
tjuditot

Ja, ors. A mi dokink pont amiatt, hogy mindketten allergiásak vagyunk a férjemmel, (ő mindenféle pollenekre, én nikkelre meg mittomén..)javasolta, hogy próbáljam Boldizsárt 6 hónapig csak szoptatni, és utána is csak nagyon lassan haladtunk a hozzátáplálással, pl. tejtermékeket 1,5 éves korában kezdtük. Szerencsére nem erősödött az ekcémája (kopp-kopp). Rosszabb esetben asztma, meg mindenféle csúnyaság lehet belőle. Nem akarlak ilyesztegetni, csak nekem ilyeneket mondott az orvos. :?

Kép
Kép
tjuditot

Emi Lilla gyönyörűszép "kis" hajasbaba. Hejjj, ha nekem is lenne leánykám, csak rózsaszínben járatnám :wink:

Kép
Kép
tjuditot

oppá... ijesztegetni :oops:

Kép
Kép
tjuditot

Sziasztok!

Klári! És melyik biztosítónál érdemes gépjárműf.biztosítást kötni? :D Ma ennek kellene utána járnom.

Judit és Orsi! Sajnos nálunk is van ekcéma Ádikámnál. Neki az arcán száraz a bőre és a két kezén egy-egy ujja. Mindig kenegetjük, néha szteroidos krémmel is. Teljesen sosem szűnt meg. Hol jobb, hol rosszabb. Az biztos, hogy idehaza mindig jobb, bent az oviban vszínűleg a szappan+vizeskedés ront a helyzeten. Amúgy egy gyogyszertárban készíttetett "zsírozó "krémmel szoktuk kenegetni, de ha már nagyon csúnyának látjuk, akkor sajna jön a szteroidos krém.
Egy gimis osztálytársamnak pedig azért kellett abbahagynia a szoptatást -ikrei vannak-, mert a saját tejére lett iszonyú allergiás. Nagyon ritka eset, én is csak akkor hallottam ilyet, amikor erről mesélt.

Emi_25! Gyönyörű Lilla baba!! Én sem tudnám megállni, hogy ne puszilgassam meg (össze-vissza, mindenhol :lol: )!

Judit! A vesemedence gyulladásra hogyan jöttél rá? Mi volt gyanús?

Andrea! Látatlanul a legnehezebb megítélni dolgokat. Ha csak a terhesség okozta statikai változá a problémád oka -ezért fáj a lábad reggelente terheléskor-, akkor az tornával, jó papuccsal, cipővel helyrehozható. Sajnos idő kell hozzá, mert maga a terhesség is 9 hónapig tartott, a visszaalakulás is időbe telik. (Remélhetőleg nem 9 hónap kell hozzá. 8) )

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Emi :)
Hurkajuci :lol: Ez a hajzat... :D

Tücsi :)
Allergia a saját anyatejre:nagyon gáz, szegény. :?

Uxi :)
Ha megjöttem a suliból írok privit. :wink:

Vacak éjszakánk volt. Aludtam cirka 4 órát több részletben. :roll:
Most indulok suliba. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

[quote="uxi"]Manó, igen, próbálkoztam a "sima" uxival nem ment, regisztráltam uxi2-vel is, de azzal sem engedte.Nem is látom, hol lehetne hozzászólni, nincs hozzá rubrika. :shock:

kérdésem az, hogy látod-e, ha bejelentkezel, azaz ha onlány vagy?
írni az üzenetek alatt, 2 lehetőség van. egyik az, hogy "gyors válasz", ott csak írni tudsz, nem formázható a szöveg. ha emotikonokat, színeket akarsz vinni az üzenetbe, akkor arra ott van icipicivel fönnebb, picit jobbra a "post reply". ha még most sem sikerül, akkor ismét szólj, lássuk hogy orvosolható a dolog.

Kép
kissmanó

nabacc. ezt nem így akartam, valahun lemaradt a dolog fele. mind1

Kép
kissmanó

Tücsi: köszi, előtte nem volt problémám... tornáztatom, és beszerzek egy gyógypapucsot itthonra! azért a 9 hónap helyrejövetel gáz lenne! :?

Emi lánykád gyönyörű!

Andrea
Kép
kindernay

Emi, hihetetlen édes Lilla! Olyan kis husi, vigyori! Megzabálnivaló!!! :lol:

Orsi, Judit, nekem az Elocom kenőcs (nem krém) vált be ekcémára. Sajnos csak orvos írhatja fel. Este vékonyan rákenem a kezemre, reggelre ekcéma sehol.

off Tücsi, ott kell kötni a kötelezőt, ahol a legolcsóbb. :lol: Kivéve talán a biztosító egyesületeket, mert ott sokszor akadozik az ügyintézés, így az ember késve kapja a csekket, vagy nem kapja meg, aztán járhat utána. A társaságok azért ilyen szempontból megbízhatóbbak. Az internetes alkuszoknál érdemes összehasonlítani az árakat, mint pl. www.biztositas.hu, www.netrisk.hu. Cascónál már persze más a helyzet, ott mondhatnék tippeket, de kötelezőnél a szolgáltatás tök mindegy, úgyis a másik fél szenved miatta, ha baleset történik, nem te. :wink: on

Kép
nenoke

Andi én ugyanezt érzem a lábammal kapcs.ban.,kb 1-2 hónapja.Nemcsak reggel fáj hanem ha egy kicsit megpihenek napközben azután is.Mikor terhes voltam és az egyik vizsgálatra egy nagyon lapos papucsban mentem,a doki megjegyezte,hogy nem kéne ilyet hordanom mert lúdtalpas leszek.Nem lehet,hogy az a bajunk?Elmész ezzel dokihoz?
pillangó7

Orsi
Tök szép család vagytok! Jók a keresztelős képek :D

Lilla zabálnivaló :D

Mi tök jól. Mozi jó volt. 1re értem haza :oops: De 2x3 órát így is aludtam.

KÖRKÉRDÉS
www.szulokhaza.hu -n találtam:
Babusgató
Ha fontosnak tartod, hogy gyermeked zenei, mozgáskultúrája fejlődjön és otthonosan mozogjon a zene és a tánc világában, már kisgyermekkortól szükség van a ritmuskészség és a testtudat megalapozásához. Elsősorban azt tartjuk fontosnak, hogy a gyermek megszeresse a táncot és a zenét és így a gyakorlása is élvezetes játékká váljon a későbbiekben.
A Babusgató foglalkozások elsődleges célja a zene és a tánc megszerettetése.
-Babusgató A gyerekek egészséges érzelmi fejlődéséhez elengedhetetlen a szülővel közösen átélt élmény, a zene, a tánc öröme. Babusgató foglalkozásunkon együtt élhetitek át mindezt.

Időpont: Hétfő 11.00

Én elmennék vagy a jövő héten vagy utána megnézni... Nincs kedve valakinek jönni??? 11.kerületben van!

Kép
Kép
emma1976

Erről mi a véleményetek?Blikkben ezt olvastam:"az éjszakai mesterséges fény befolyásolja a sejtosztódást méghozzá rossz irányban.Ilyen elméletekkel magyarázzákpl.a gyermekkori leukémiás esetek növekedését."Akkor most bekapcsolhatom a kislámpát éjszakára vagy ne?Ti használtok éjszakai fényt?
pillangó7

Klári! Személyesen érdeklődve a boztosítónál mi alacsonyabb díjjal kötöttünk cascót, mint ahogyan a biztosítási alkuszok ajánlották. Én havi 700 Ft-ra emlékszem, ráadásul ha a kötelező is uannál a biztosítónál van megkötve, akkor engedményt adnak. Az alkusznál néztem ki és személyesen kerestem fel a biztosítót.
Tegnap kapta meg Gáborom a rota elleni "oltást". Most immunizálódik. :lol: Végülis az egyik ovis kisfiú anyukája megerősített, hogy jól tettem. Ők a nyár elején kapták el és a kisbaba akkor egy hétig nagyon nem jól volt. Hányt, hasmenése volt. Naponta mentek a háziorvoshoz ellenőrzésre, hogy nem száradt-e ki. Ez alatt az egy hét alatt 40 dkg-ot fogyott.
A nagyok mindenféle betegséget hazahoznak. Most éppen -vagy inkább megint- bárányhímlő van Ádi csoportjában.
Elconomos kenőcs tényleg jó.

Andrea! A papucsváltás korábban -Ádi születése után- nekem is megoldotta a problémát. Fontos a jó ágy (matrac) és a lábbeli. Éjjel alszunk, nappal jövünk-megyünk. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Mi értelme van a lurkooldalnak?Ugyanazt nem lehet ezen az oldalon leírni?Vagy lemaradtam vmiről?
pillangó7

Pillangó, nekem is a lábfejem fáj, meg a kezem. És ugyanúgy, ahogy neked, reggel, vagyobb nagyobb pihi után. Van, hogy alig tudok rálépni. De szerintem tuti nem lúdtalp lehet a bűnös. mert nem a talpam fáj, hanem az ízületek.

Kép
nenoke

Sziasztok,
Ckat,képzeld Boti (ugyi jövő héten lesz 4 hónapos) 8810 g, 70 cm hosszú. Nem kövér, formás bébi,imádom!!!! Köszönöm érdeklődésed, én magam 52 kg még mindig, nagyon rá kellene húznom, 3 kg tök jó lenne pluszba.Ma lenyomtam 3 csokit, valami fogjon rajtam. Mindjárt jön a keksz... Férjem szerint pacalpörköltet kellene enni, de azt sem lehet mindig....
Képzeljétek, Boti négyszer eszik naponta, kb három napja kezdődött... azt gondolom, ez nem baj, a súlyából kiindulva....)))
Csodás a babamasszázs, beindítja a tejcsi termelődést is, aki ezzel küzd nagyon ajánlom...
4 napja nem fejek (amióta betörtek a szemétládák)... és nem is érzem szükségét, végre lehet reggelivel kezdeni a napot, nem pedig fejéssel...
szép estét,
Ildi
ui: Judit, Gödön állítólag a Kalovits fogja tartani az úszit, mi átpártolunk oda.

Kép
lidikoka

Pillangó én már előtte is lúdtalpas voltam. :wink: de szerintem az lehet a gond.. és a terhesség csak ráerősített. Én most veszek egy gyógypacskert itthonra és gondoltam, hogy lúdtalp-betétet beteszek a cipőmbe. Te tornáztatod a lábfejed? EGyébként nekem is van, hogy megpihenek és ha felkelek fáj...

Éjszakai fényt én is használom, mert úgy gondolom, hogy ha valami van, ébred, hány vagy valami akkor jobb, ha azonnal ugrani tudok és nem kell kapcsolgatnom... vagy ez tényleg gáz?!

Tücsi: jól van, megerősítettél, köszike veszem a pacskert!

Lidikóka: ez igen szép méretek, ma nekem is itt volt a barátnőm és azt mondta: TE mekkora ez a gyerek??? Pedig mi csak 67 cm és 6700 gramm voltunk két hete.. . :lol: Van már valami fejlemény a betörés ügyben?

Andrea
Kép
kindernay

Hahó!
Megvagyunk ám mi is, csak annyi dolog volt, hogy olvasni is alig-alig tudtalak benneteket. Közben levették a vért PKU-hoz, aztán újra látogattuk a dokinénit, mert Daninak hasmenése lett (állítólag azért, mert túl sokat eszik???), meglátogattuk Borsékat, ma pedig kicsit dolgoztam (igaz, 1,5 óra volt, de teljesen lefárasztott a koncentrálás..). És jelentem a fiam megtanult hisztizni is, ha nem az van, amit ő akar, akkor visít és csapkod.. Nem korai ez még??

Manó! Új imidzs, új avatar! Király képek! :D

Molkata: Egon hogy van? Gyógyulgat?

Dikó: Jobb már a kedved? Biztos csak a rossz idő rontotta el a hangulatodat, nekem is szokott ilyen lenni. Fel a fejjel!

Judit: Üvd! Látom máris kialakult a BN függőség! :lol:

Orsi! Ringatóról lemaradtunk.. Legközelebb? :wink: Jók a keresztelős képek!

Uxi! Emi halálosan édes, bármikor bevállalom! Férjem úgyis lányt szeretett volna és lehetőleg 2 évesen! :lol: :lol:

KinderAndi! Zabálnivaló fiad van! :lol:

Kép

Kép
monccs

Ildi! Boti már most súlyos egyéniség. :D A betörés pedig tényleg nagyon stresszel mindenkit. Nálunk is ez volt, nem kívánom senkinek. Hetekig olyan indulatok dúltak bennem is, hogy ha megtalálták volna a betörőt és amit tőlem kapott volna.....ma már csak eunuch lehetne, ha életben marad. És a legroszabb, hogy észrevétlenül is hergeli magát az ember. Persze ettől jobb nem, csak rosszabb lesz.
OFF:A rendőrök pedig megvígasztaltak minket. Már az elején közölték, hogy elegendő nyom, hiányában lezárják az ügyet. Így is lett. 3 hónap múlva lezárták, innen indult a biztosító kártérítési ügyintézése, mert rendőrségi jegyzőkönyv nélkül csak a kárfelmérésig jut el az ügy. És a biztosító sem kapkodta el. Kb. 5 hónapunkba telt, mire pénzhez jutottunk. Riasztó felszerelése ill. távfelügyelet a járható út a hasonló esetek megelőzésére. Ismerőseinkhez 3x törtek be, most már riasztót szereltetnek ők is. Biztos, hogy kifigyelnek néhány házat. Hozzánk is akkor törtek be, amikor a szomszédasszonyom 2 napra elutazott. Ezt egy évben 2x teszi. Még szerencse, hogy jött a postás és csengetett. Ez zavarhatta meg azt a szemetet. Már a számítógép szétszedésére készült, de nem tudta befejezni. Apa rendesen becsavarozott mindent.ON

Andrea! Ha már az elején is lúdtalpad volt, akkor a terhesség alatt ez méginkább rontott a helyzeten. Ezért fáj ennyire a lábad. Igen, torna, betét és jó cipő/papucs a megoldás. (Ha felkelsz, ne mezítláb közlekedjél, hanem rögtön papucsba bújjál!) :wink: Na, de mostmár nem ragozom tovább a témát. :D

Monccs! Nálunk már kb. 2 hete elkezdődött a vegyél fel! feszengés némi kis morgással aláfestve. Édes kis Gabókám, megeszem! :lol: Mintha csak a bátyuskáit látnám, ők is így csinálták. :D
(A túrós sütit Te is úgy készíted, ahogyan a múltkor írtam?)

Éjszakai fény nálunk nincsen. Kislámpa mindenki ágya felett van, de lefekvéskor szigorú lámpaoltás van. Különben hajnalig könyvet bújnának. :D Babakorban is elalvás után betakargatás és lámpaoltás volt. Mindenesetre én is furcsállom ezt a leukémiával összefüggésbe hozott éjszakai fény dolgot.

Bocsi a hosszú hsz-ért.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Brigivel mi lehet? Már ő is régen volt. :?:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

mtücsi: Igen, a túrós sütit én is úgy csinálom! Anyukámtól tanultam! :D

Éjszakai fény: nálunk is van... Kiskacsák úsznak a bokrok között, és váltogatja a színét.. :lol: :lol:

Kép

Kép
monccs

mtücsi "Éjjel alszunk..." :lol: Sajnos már középiskolás korom óta hátfájós vagyok, reggelente úgy kelek mint akin egy tank hajtott keresztül, és a fejem is fáj, ide nekem egy jó ágyat :(
lidikoka Én bírtam a Kalovitsot, csak ajánlani tudom!!
Éjszakai fény nálunk az a kis konnektorba dugható alig-fény, arra pont elég, hogy a bútoroknak ne menjek neki, viszont a mecsboxok és legók jóval alattomosabbak.
monccs Igen, a topicfüggőséget ismerem még "aktív" koromból, csak a téma változott.
Köszönöm a krém tippet, a babócikat és is "zsírozom".

Kép
Kép
tjuditot

Pillangó :)
Nekünk van éjszakai fény. Nem tudom, hogy mennyire okoz leukémiát, de annyi minden befolyásolja, hogy én megkockáztatom, inkább, mint a fiam féljen és lelki bajai legyenek. :?

Monccs :)
Hiszti :lol: Na jól kinézünk, ilyen korán... :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Tücsi: értettem, én mezítláb kelek...és járkálok, de ezentúl rögtön pacskerba bújok! Köszi még1x

Az éjjeli fény para beindult, már oltogatom le a lámpát... :?

Andrea
Kép
kindernay

Jaj Szivvi várjál ezt olvastam ma és Ti jutottatok esztembe:]"HASFÁJÁSŰZŐ[/b]: Kisbabáknak: Kamillás borogatás: alkalmazása: alvászavarok, hasfájás esetén. görcsooldó és fájdalomcsillapító hatású. Elkészítés: maroknyi kamillát forrázunk le majd 10 percig állni hagyjuk. Merítsünk bele egy anyagdarabot, csavarjuk ki, és tekerjük a kicsi hasa köré, majd rá egy nagyobb száraz törölközőt, pelenkát. Ha melegítőpalackot teszünk rá, melegen tartja a borogatást. időtartam: 30 perc
Nap/Hold hasbedörzsölés: alkalmazása: csecsemőkólika, felfújódás, szorulás/székrekedés esetén: elkészítés: melegítsünk fel a tenyerünkben olajat (a gyógyszertárban kapható: levendula, édeskömény, citromfű vagy kömény) majd az óramutató járásával megegyezően masszírozzuk szét gyengéd, nyugodt mozdulatokkal a kis hasán miközben Napot vagy Holdat rajzolunk. Ezt követően a melegítőpalack erősíti a masszírozás hatását. Időtartam: ameddig a picinek jól esik...

"ALVÁSI ZAVAROKRA: borogatással esténként megszűntethetők az alvási zavarok, nedves zoknit kell a pici lábára húzni. A borogatott lábban - a forró lábfürdőhöz hasonlóan - vérbőség keletkezik, így a fej vérellátása csökken. Ez magyarázza az alvási zavarok gyakori megszűntét nedves zokni használata esetén."

Andrea
Kép
kindernay

Üdv!

Kösz, h leírtátok a gyerekdokis tapasztalatokat, méginkább megerősödött bennem, h a mi dokink egy nagy sz@r. :oops:

A mellemen teljesen elhalványodott a folt, kösz a tanácsokat.

Most ennyire volt energiám.

szép napot!

Pillangó már én sem értem!

Lurkoldal lényege az volt, hogyha a babanet nem működik, akkor oda tudunk menni, de már egyáltalán nem ez a lényege!
Én nagyön örültem neki, mert Wladek szuperül megcsinálta!
De ahogy a napokban nézem, van aki ide épp csak benéz, és ott meg pörög az élet!
Nekem ez így nem megy, szóval asszem én eltűnök és emésztgetem magamban ezt a dolgot, nekem nem megy a 20 felé olvasás és írás! és így folyton az az érzésem, hogy mindenből kimaradok! :(

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

és ha addig nem jönnék (11.14.) akkor előre is
BOLDOG 1. SZÜLINAPOT TOPIK! :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?