A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Emi igen ez volt a lényeg de aztán...
tudod te is mi volt, mindenki maga dönti el hova is jön de nem szeretném ha eltünnél te is.

Bridzsi

Kép
esztora

tök "jó", sokán állnak értetlenül, aztán lemorzsolódnak :(
az aktív tagok tényleg a Lurko-t részesítik előnyben -dehát szívük joga.... meg innen a sok off miatt mennek át sztem....
De nekem is az az érzésem,hogy lassan több már, aki nem ír, mint ahányan maradtunk -sajna

Különben mi jól.
Dorka és Bori kedves közreműködésével hamarosan láthatóak lesznek az adatok, amiket gyűjtöttem.

Kép
Kép
emma1976

tény és való, mindenki oda ír, ahova szeretne, na ebből kiindulva én épp sehova sem szeretnék! :(
off meg ott is van, csak épp x db másik topikba szétszedve!
itt meg működött az apró és/vagy kivastagítás, na mindegy, eldugultam :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Hát nem hittem volna, hogy a topic nem éri meg az első szülinapját.

Ilyen formában nekem sincs túl sok kedvem írni. :( Azt nem mondom, hogy soha, de nem olyan gyakran, mint annak idején.

kispiskóta

Sziasztok!

Köszönjük a Lilla dícséreteket!
Csajok! Írjatok, szét ne essen a topik!

Mindenkinek további szép napot!

Emi

Kép Kép
emi_25

Lányok!

Én nem látom olyan borúsan a helyzetet. Sztem sokkal többen jövünk még mindig ide, nem érdemes bosszankodni ezen. Akik pedig ritkán jönnek-szívük joga.

Lynia-Emi! Végülis te nyitottad ezt a topicot -nagyon jól tetted! Én is szívesen olvasom és írok ide. Néha van olyan, hogy rossz a kedvünk, nincsen írhatnékunk, de másokkal "beszélgetve" hamarabb elmúlik. A jópofa történetekről nem is beszélve. Nekem Melinda tűzoltós storyja a legleg. Akár hányszor eszembe jut mindig jó kedvre derülök tőle, annyira aranyos. (Lehet, hogy az én fantáziámon is múlik. :D ) Ne csüggedj el te sem! Én pl. szívesen olvaslak téged is és ha nem jösz, hiányollak éppúgy mint most Borit és Dorkát.

Judit! Ha reggel fájós háttal/derékkal ébredsz lehet, hogy az ágyatok matraca nem jó. Sokszor már a matrac cseréje megoldja a problémát. :wink: Zsebbenyúlós, jót kell választani, de mindenféleképpen megéri.

Ági ezt jól megmondtad! :lol: De a lényeg a lényeg. És van másik orvosjelöltötök?

Zsú! Akkor ahogyan megsmszgettük! :lol: Rita tudjönni?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Emi - félreérthető voltam, ők a fő off-osok :D és itt egy ideig volt, akinek ez nem tetszett
Nagyon jó, hogy ilyet indítottál, szerintem sokan szert tettek legalább 1 jó barátra, akivel fogják tartani a kapcsolatot, bármi lesz is. És ez már maga óriási dolog.

Kép
Kép
emma1976

[quote="emma1976"]a írta:emma1976z aktív tagok tényleg a Lurko-t részesítik előnyben -dehát szívük joga....

most nem harcolni szeretnék, távol álljon tőlem, de remélem a célzás nem rám vonatkozik, mert továbbra is az az érzésem, hogy a legnagyobb szómenésem nekem van.
tegnap odaát is megjegyeztem, hogy tán front van, mert kevés az iromány. itt pedig ahhoz képest pörgött az élet. szal csak nézőpont kérdése az egész.
délután tény és való, hogy nem voltam (de a lurkón sem), egyszerűen a céges dolgainkkal voltam elfoglalva (honlapot módosítottam). meg a kedvem a béka segge alatt, de ez nem a fórumok miatt, hanem..................................... na, most leírom: igenis a szopi miatt.

Emi: azért kérlek, ne csináld, hogy 5 napig (vagy az előrejelzések szerint még többet is :shock: ) nem jönnél.
Tudom, elképzelem, szarul esik, mikor TE hoztad létre ezt a fórumot, s most szétesni látszik. Ha te is, az anyukája, így teszel, akkor tényleg elárvul.

Múltkor Hencsi megkeresett magánban, s kérdezte, hogy nem-e sértődtem meg akkor, mikor ők létrehozták azt, pedig előtte épp én kínlódtam azzal a google-s levlistával. Ami ugye csak szűk 2 napot élt, hála annak, hogy feléledt a babanet. Először természetesen rosszul esett, de rájöttem, hogy ha az ember jót akar, s a jó oldalát nézem a dolognak, akkor természetesen ott le kellett állnom a morcosságommal. S azóta nem is gondolok erre keserű szájízzel.
Kérlek szépen, gyere.
Nem tudom Katáéknál mi a helyzet, bizonyára még az Egon taknyossága nem rendeződött, meg tuti programokat szerveznek, s azért nincs ideje jönni. De mit fog szólni Egon, ha a kis Méhecskéje nem jön, mert anyukája haragszik? Lécci, ne tedd ezt, látod, a többieknek is pillantás alatt elmegy a nagy nehezen visszadolgozott lankadó jókedve.
Csóközön

Kép
kissmanó

okéoké tuti az eső és a rossz idő hat rám így :oops:
igyekszem kiheverni :wink:

lynia-

Na, így már pozitívabb. Rossz idő sajna itt is van, s mert nem a nyár jön, lesz ez még így sem.

Emma: akkor oké :wink:

Kép
kissmanó

anyuka nem haragszik, csak mindent tudni szeretne és nem bírja 2 felé szakadást! haragról szó sincs!!! csak én olyan kíváncsi vok és idegesít, hogy nem tudok mindent elolvasni :roll:

lynia-

Manó
nem rád, mindenkire: Szivvi, Andi, Esztora, Henchy sokat írtak anno ide, most kb. napi egyszer. De pont én vagyok az, aki - hogy surván fogalmazzak - védek mindenkit, mert megértem, hogy ott egy kis csapat jobban elvan... Sőt, én is írkálgatok néha oda... Szóval én aztán senkit nem támadtam
Sőt, biztos vagyok benne, hogy Henchy-ék sem gondolták, hogy a Lurko -val a bnet sírját ássák.....

Kép
Kép
emma1976

Jó reggelt! Front van, rossz idő van és minden, mert az én fiam egyfolytában nyüglődik és sír. Semmi nem jó neki. Mikor lesz már holnap, hátha addigra kialussza.. :(

Lynia! Tényleg gyere, vannak még egy páran, akik nem akarják, hogy szétessen ez a topic! Az eddigi majd 31000 hozzászólás sem jött volna létre, ha el nem indítod! Holnapra jobb kedved lesz, meglásd! :D

Kinderandi: Azt hiszem kipróbálom a hasfájós borogatást, köszi, hogy leírtad (tudom, nem nekem, de nekünk is aktuális a probléma). Hol olvasod ezeket?

Kép

Kép
monccs

Meg szerintem, ha nem lenne ez a novemberi idő, mindenki vidámabb lenne, kevésbé érzékeny, akkor jobb lenne itt a hangulat, és mindenki szívesebben jönne....

Kép
Kép
emma1976

Jó reggelt! off. Tiszta hősnek érzem magam. :lol: Tegnapelőtt hajnali fél egyig dolgoztam, tegnap meg éjfélig vasaltam. Igaz, tegnap délután lepasszoltam a Kölköt két órára Anyukámnak, és addig aludtam. Ma meg megyünk Hévízre wellnessezni. majd küldök mindenkinek tavi rózsaillatot, hogy jobb kedvetek legyen! Nekem az van, sálálálálá.
Mindenkinek köszi a szülinapi jókívánságokat, én is üdvözlöm az összes Skorpiót, köztük a topikunkat!!! :lol:
on

Andi, köszi a tippeket, ezt a nedveszokni-dolgot lehet, hogy ki fogom próbálni, mert gyermekem nem szokott könnyen elaludni. Bár attól tartok, inkább a kényeztetéstől. :lol: Csak azt az egyet nem értem, hogy miért jó a hasfájásra kamillás borogatás, főleg, hogy be kell csavarni száraz pelusba, meg törölközőbe. Akkor még az illata sem érvényesül, bőrön meg hogy szívódna fel egészen a belső szervekig? :? [/size]

Kép
nenoke

Nenőke! De irigyellek! Én is szeretnézek wellnessezni.. Utólag is boldog szülinapot! (bocs, én lemaradtam valahol erről..)

Kép

Kép
monccs

Nenőke! Tavirózsa illat jöhet! :lol: Jó kikapcsolódást, felüdülést! Majd gyere és mesélj! :D

Rita is régen volt.:!:

Kormi! Nagyon jó olvasni a szómenésedet. :lol: Ügyes festőt megkaptad? És ma is jó a kedved....?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Monccs, köszi! Nem maradtál le semmiről, holnap lesz a nagy nap, amikor elmondom: 32 éves lettem én, meglepetés e költemény, csecsebecse... :lol: Csak a többiek előre köszöntöttek.

Sálálálálá, kinek küldhetek pozitív energiákat? Kis vigyorim most ébredt a délelőtti szunyabunyából, és vigyorog ezerrel. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nenoke

Monccs! Daninak puszi a kobakjára a betöltött 4. hónap miatt! Boldog hófordulót!

Kép Kép
emi_25

Monccs én anno a dm-ben vettem Nyunyinak cseresznyemag párnát.
kb 20 mp a mikróban és irány a pocira.nekünk mindig bevált sőt ha hidegen kell zuzódásra például akkor hűteni is lehet.

hát igen a fő offosok sajnos én nem szeretem ha megmondják miről írhatok és miről nem.mindent szívesen olvasok de értem ha v.ki nem mert pl nincs annyi ideje stb
a kisbetű,vastagitás nem igazán jött be senkinél sem én speciel mindig elfelejtettem :lol:
Emi muszály maradnod!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Nenő! Végre valakinek extra jó kedve van, most már nekem is! Felvdítottál a saját jó kedveddel! :lol:

Emi! Köszönjük szépen! :D

Kép

Kép
monccs

Esztora: Cseresznyemag párna??? Sose hallottam ilyet. Cseresznyemagból van? Vagy ez hülye kérdés volt?
Remélem lehet még kapni, mert szivesen kipróbálnám. Köszi a tippet, úgyis megyek DMbe, hát megnézem!

Kép

Kép
monccs

Monccs! Mi is boldog hófordulót kívánunk Dávidnak és minél hamarabbi pocakfájás mentességet. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

mtücsi: khm.. Dani... De köszi! :lol:

Kép

Kép
monccs

Monccs igen egy kis kerek párna amiben cseresznye mag van.
itt nálunk rejtegetik a babás cuccoknál legalul található.
Nyunyi ugy aludt el sokszor hogy hasán volt a párna.

Bridzsi

Kép
esztora

Nenoke
boldog szülinapot!!! Akkor ajándék a wellness-hétvége?
Hű, nagyon-nagyon kedvet kaptam!!!!
Uramnak hónap végén lesz a szülinapja, lehet, hogy meglepem :D

Kép
Kép
emma1976

jóvanna b@sszus elhatároztam, hogy kiakasztom a "működési hiba miatt szünetel" táblát a nyakamba, de annyira bombáztok, hogy csak nem tudom abbahagyni és itt ülök és olvasok! :wink:

lynia-

Sziasztok!

Itt vagyok, Tücsi, köszi a hiányolást!

Az elmúlt napokban nekem sem volt nagyon kedvem irogatni :oops: Engem is utólért a depi, semmihez nincs kedvem :cry: Ma még Marcit sem vittem oviba, nem volt kedvem elindulni ebben a szutyok időben, meg féltem, ha elered az eső, csak jól megázunk :cry:

Emi: látom már lebeszéltek a többiek az eltünésről :lol: Nagyon helyes, tessék maradni!!!

Bori, Dorka, hol vagytok? Hiányoztok!

Gurgi: a te mindig jókedved is hiányzik!

Manó: ne görcsölj a szopin! Tudom, nagyon nehéz, de Te tényleg megtettél mindent, lazits egy picit, hátha pont az hozza meg az eredményt!

Nagyon édesek a babócák!

Uxi: hozzánk nyugodtan küldheted Emit, szivesen befogadjuk! :lol: A férjem mostanában úgyis azon sír, hogy miért nincs egy lányunk sem :? Egyébbként ha még szabad a leányzó és megengeded, lestipistopiznám Máténak :lol: Két ilyen kis bongyikát össze kell házasítani :wink:

Lidikóka: betörők :twisted: Nálunk is jártak sajnos, de szerencsére a házban nem, csak az udvaron. Elvitték a Dani bicaját és a sportbabakocsit :twisted: Pedig már éppen tudtam volna használni, most meg vehetek másikat.

Velünk egyébbként semmi különös. Samu még mindig sokszor ébred éjszakánként, én meg hulla vagyok :oops: Egyébbként sikerült vennünk járókát :lol: Eladtam az ágyat ami itt volt lent és annak az árából lett járóka. :P Egész jól elvan benne, és végre a fiúk is békén hagyják!

Megyek megpróbálok valami rendet rakni, úgy néz ki a szoba mint ahova bomba csapódott :shock:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Nenőke: jó velneszezést és boldog szülinapot!

Moncs: Daninak boldog hófordulót! Hasfájás hess-hess!!!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Monccs mindenkinek írtam, csak a lurkóra a Szivvinek és itt meg benne maradt az első sor... Hát igen, ezért nem kell két helyre irogatni! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Éljen, Emi (Lynia), aki itt puffog és olvas minket! :lol: :lol: :lol: Topikunk és a kis pufók méhecskénk édesanyja is természetesen babanetfüggő. :lol:

Gyerekek, bocsássatok meg, de széles jó kedvem van, és ilyenkor mindig tiszta hülye vagyok, és hülyeségeket írogatok! Minden, amit írok off lesz! hajrá Skorpiók, bizonyítsuk be, hoyg nem olyan undorító hónap ez a november, mint amilyennek mindenki hiszi! :lol: :lol: :lol:

Emma, köszi, végülis a hétvége is tekinthető ajándéknak, de igazából egy masszázs lesz az, amit kis Sózsákom által meggyötört hátamra kapok. :lol:

Monccs, ne dőlj be Bridzsinek, nekünk négyszögletes a cseresznyemag-párnánk, és az is babylove-os! :lol: :lol: :lol: És boldog hófordulót Daninak! és boldog 333-at Zalánnak és Gáborkának! Kérünk fotókat a kerek évfordulósoktól!!!

Kormitól várjuk a szómenéseket, mert attól mindig jobb kedvre derül a többség, meg Ckatot is felhívom súlyzójával együtt, hoyg jöjjön, mert ő még a nagy jókedvre derítő!!! :lol:

Kép
nenoke

Klári felszívódik, most mentek wellnesbe nem igaz? LEsz ott fürdő?
:wink:

Andrea
Kép
kindernay

nenoke
megbocsájtunk :D hű, de szuper, hogy vki ilyen jókedvű :lol: ez már nagyon kellett :!: :lol:

Kép
Kép
emma1976

Lidikóka: most látom csak Boti méreteit. Hát nem semmi a kissrác :lol: Nem csoda, hogy fogysz! Leeszik rólad mindent a fiad. Bárcsak én is tudnék fogyni :?

brigi73

Monccs!Persze, hogy Daninak! Elírtam. :?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Kék sapkás télapót láttatok már?? :lol:
Kép

Kép

Kép
monccs

Édes ez a kéksapis mikulás. Mekkora szemek :lol:

Ő meg egy hasaló Samumanó :lol: Kép

brigi73

Hát, Monccs, ilyen gyönyörű kék szemekhez csakis kék ruhát és sapkát lehet adni!!!! :lol:

Samunak is boldog 333-at! :lol:

Andi, yessss, lesz fürdő. Egy egész tó. :wink: Bár amint hallom, a bauxitbányászattól folyamatosan hűl, és már csak 22 fokos. :cry: De a hotelnak is van medencéje. Ha kicsi is.

Kép
nenoke

hali!

Emma: messze van a 11.ker, de elmennék Veletek. Még beszélek Apjukkal erről.

Judit: még csak olvasgatom hogy hova járnak a többiek, aztán megyünk. Lehet hogy a csömöriben kötünk ki... majd írom mi lesz a végcél.

Köszönjük a kölök dicséreteket és a hófurdulósokat! :D

Sajna még nem teljesen sikerült visszakapcsolódni, tegnap elmentünk csavarogni, vettem egy olyan sapit Borsnak "hogy csak na", lesz fotó. Végig fájt a fejem, biztos az idő miatt, majd hazafele annyira sz.rul lettem, hogy éppen bezértam a kertkaput, Bors maradt az udvaron de nekem futni kellett....estig vendégeskedett a "róka".

gyerekdoki téma: még azt elfelejtettem mondani, hogy mivel Bors belázasodott első oltás után, így déltől kúpokat adtam neki. Mondtam a dokinak, hogy nekem anno lázgörcsöm volt. A hajlam öröklődik, úgyhogy akinek szintén volt, fontos hogy uralja a gyereke lázát.

Még egy körkérdést szeretnék, bocsi ha hülyeség az elgondolás. :oops: (Monccs már kezdi érteni a gondolatmenetem, de még Neki is van mit megfejteni és lefordítani normál emberi nyelvre :wink: ) szóval, még mindig gondolkozom a járókán -tudom, ha sokáig gondolkodom már csak engem rakhatnak bele vénkoromra-. Van összefüggés szerintetek a megfordulás ill. mozgékonyság között abban, hogy keményebb a gyerek alatt a fekvőhely? Bors jelenleg a földön fekszik, alatta bárányszőr, járszószőnyeg és egy kis pléd. Lehet hogy túl puha és akadály, merthát a pelenkázón pireg-pörög. Ha járókába tenném, stabilabb fekhelyre ezzel szerintetek segíthetnék? Akik járókában vannak napközben ki tud már megfordulni és ki nem??? ( :oops: nagyon ciki vagyok :oops: :lol: ???)
ckat

sziasztok

koszi a drukkokat, meg aznap kihoztuk Annat sajat felelossegre, persze azota sem volt rohama, a dokino meg sem vizsgalta, csak nem akarta hazaengedni, biztos kellett volna a fejkvota. 2 evvel ezelott volt kruppos esemenye, akkor nem tartottak bent, pedig kisebb volt, kaptunk szteroidos kupot, inalert, most a dokino azt sem adott, mert szerinte csak klinikiai korulmenyek kozott szedhet szteroidot. Ket ev alatt nagyot fordult a vilag :(

Janka szerencsere csak dathas (mar egy ideje).

Ezt a ketteszakad a topik problemat (szerencsere) nem ertem, most sem tudtam rendesen visszaolvasni (miota utoljara jottem).

Nenoke
jo multast :)

sziasztok
M.

mandarka

Kéksapkás Miki! :lol: cukker

Estére kéksapkás...húúú majdnem elszóltam magam milyen sapekot kapott Bors 8)
ckat

Ckat: szerintem nagyon ciki vagy! :wink: :lol:
De félretéve a tréfát, Botond járókában van és nem fordult meg pedig kemény. Nekem meg azt mondták a földre tegyem és majd ott megfordul. Na most légy okos Domonkos!
Most hallottam egy fordulásos tippet: gyerek rá a takaróra és először a takaró egyik végénél gurítod jobbra, majd a másik végénél balra, hogy felvegye a ritmust! Stimm?!
Egyébként én járókába teszem a gyereket,amíg mosogatok, takarítok, nagyon szereti. Benne van a játszószőnyeg, püföli csóró maki majmát a trapézon, meg a papagájt rúgdossa. A kis vadorzó. Barátnőm nem tette bele idejekorán és most nem tud semmit csinálni a gyerektől, de gondolom ahány gyerek, annyi minden!
Kicsit furin fogalmazok ma?! Nemdebár?

Andrea
Kép
kindernay

Ckat, nálunk ha a franciaágyon van, ami puha, nem csinál semmit, csak játszik a trapézával. De ha a kanapén van (most azt is kihúztuk franciaágynak, hogy tudjon forgolódni), akkor ott próbál fordulni, mert az kemény. Úgyhogy hajrá járóka!

Judit írta a konnektorba dugható éjjeli fényt? Nekünk is olyan van, teljesen bevált, igaz, nálunk még nincsenek alattomos legók a földön. :lol:

Aztaaa, Samumanónak micsoda hajzata van! :lol: És ez a tekintet, ténlyeg kicsi Manó! :lol:

Kép
nenoke

brigi: ritka szép fiúkat sikerült összehoznotok!! kell is az én 3lányomnak :wink: :lol:

ckat: ilka pl. már a kanapén sem tud forgolódni(3párnás ikea..), de a pelenkázón és a franciaágyon igen.. :roll: szóval biztos hogy van összefüggés :wink: :lol:

manó: lurkóoldallal igazad lenne, ha hencsy és szivvi ide is szólna és nem ott pörgetnék a topikot reggeltől-estig.. jah.. zsanettről nem is beszélve.. 8)
na persze...., hogy mindenki szíve-joga ott lenni ahol, de kb15 ember nehogy emiatt biggyesszen itt :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Sziasztok!

Mi is vagyunk csak ezen a Héten Jan éjszakás volt így délelöt azért nem tudtam jönni mert aludt.Délután meg volt mindig valami elintézni való.Egyébként velünk minden ok Beni babának semmi baja nem volt a szuritól.Ma egésznap be nem áll a szája olyan cuki.Na majd írok csak ma megyünk Laternen fest-re megyünk.Holnap mad le írom mi az.............

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

éjszakai fény: kis ikeás színes szellemek(csak zöld nincs :( :lol: )

mégha csak alattomos legok lennének... nálunk aztán kis müanyag állatoktól a barbie alkatrészekik minden van... ne tudjátok meg milyen rálépni! :twisted:

KépKépKép
mütyürke

Sziasztok!

Emi! Jol ram ijesztettel!!!!!!!!! Ne man! De mar megnyugodtam. :D Nehogy eltunj! Nyaron akarunk haztuz-nezobe menni! :wink: :D

Egon eleg jol viseli a betegseget. Apa es en mar meggyogyultunk, neki kesobb jelentkezett, igy meg tart. Ettol fuggetlenul a kedve es az alvasa a regi. Az ejszakat ma is ataludta es sokat nevet napkozben. Csak-hat rekedt a hangja es szorcsog. Szivom a living-lab-bal, de nem az igazi. Van, hogy csak kinozom vele, mert nem szed ki semmit. Van, hogy kijon egy nagy adag, de utanna is hallom, hogy meg maradt bent. A porszivos meg meg nem jott meg. :(
Par napja kezd jonni a foga is. Mar kezd latszani. Ezt is jol viseli. :D Csak sokat nyaladzik es mindent harapna. De azt a lehutheto ragokat nem szereti. Jol felidegeskedik, ha a szajahoz teszem. :lol: A cicimet mar ketszer jol megharapta. :?

En is gondolkodtam ezen az eltunos dolgon...mostanaban en is ereztem, hogy eleg, de valahogy ugy is visszajarok, ha nem is sokat.

Monccs! Tetszik a kek Mikulas! :D

Samu! Kis ugyike!

Most mennem kell, ,ert mindjart itt van apa es meg nincs ebed. Mondjuk, m csak pizzat sutok. :oops:
molkata

kata: sajna a livinglab elég gyengusz, én is csak azért vettem, hogy éjjel mást ne kínozzak... ill. utazáshoz ha kellene. bocs, ha triviális dolgot kérdezek, de ugye nem fekve szívod az orrát? :lol:
érdemes szívás előtt hasra fektetni, hogy küzdjön egy kicsit, közben pedig magától is elkezd le-kifolyni a cucc.. :wink:
jobbulást :!:

KépKépKép
mütyürke

Kata! Örülök, hogy Egon már jobban van. :D Pizza.... jöhet ide is. Amióta szedem a vitamint (Gravida) hamarabb megéhezem és sajnos többet kell(ene) ennem, hogy jóllakjak.
Porszívós orrszívó ha megérkezik remélhetőleg jó sokáig nem lesz bevetve. :wink:
Mi éjjel is -ha kell- a lakás legtávolabbi zugában szippantjuk ki a takonypóc orrocskát.

Kislegók és társai: mi is meguntuk, hogy szanaszét hevernek a szőnyegen. Papucsnélkül közlekedni nagyon veszélyes volt még nappal is, mert a gyerekszoba szőnyegén lévő minták uolyan színűek, mint a kislegók. Összeszedni pedig nem ment könnyen, mindig végigtapogattuk a szőnyeget, mert a kis ici-pici részeket nem lehet észrevenni főleg, ha áttetszőek. A konfliktusokat elkerülendő, tavaly nyáron felállítottuk a régi galériaágyunkat. Ott lehet legózni, vasutazni és minden olyat, ami itt lent sok helyet elvenne és rendetlenség benyomását keltené. (Persze ott is össze kell pakolni hetente 1x legalább a portörlés erejéig.)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Mütyürke! Ezt nem tudtam. :oops:
molkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?