Sziasztok!
Alakulok visszaolvasás ügyileg, de van még mit behoznom....pedig mostanában nem is írtok sokat....illetve hogy helyesebben fejezzem ki magam, kevesebben jövünk/jöttök....
Bálintom hozza a formáját, ma is nagyon nyűgös, ha ez a tél ilyen frontokban gazdag lesz, hát én esküszöm Dunának megyek.
Kata: örülök, hogy jobban vagytok, jó lenne ha megérkezne az porszívós orrszívótok, mert az biztos hatékonyabb lenne. No de a lényeg a javulás! Édes kis Egon, még a fogacskája is jön.....
Manó: tejcsi ügyileg nálunk is hasonló a helyzet. A hét elején volt 3 nap, amikor egyáltalán nem kellett pótolnom, bezzeg tegnap

hirtelen olyan kevés tejem lett, hogy ha nem velem történik meg, el sem hiszem....mindegy, én már nem rágódom ezen, bár én szerencsés vagyok, mert Bálint a tápszert is szereti.
Bori: abszolút értelek, sokkal több időd marad minden másra....tudom én...de azért kérlek gyere néha-néha, hogy halljunk rólatok!
Ezt pont én írom, aki szinte az egyik legritkább látogató....elég nehezen tudom összeegyeztetni a napi teendőimmel a fórumozást, de azért igyekszem. Így aztán függőnek egyáltalán nem nevezném magam
Uxi: bocsi az okoskodásért, de miért akarod mindkét biztosítást azonos társasághoz vinni?!
Lorkoldal: egyetértek
pillangóval és
mütyürkével...
és hogy őszinte legyek, nem is értem ezt az egész Lurkoldal dolgot. Én is úgy emlékszem, hogy arra az esetre jött létre, na nem működik a bnet.... no mindegy
Emi: azt már végképp elképzelhetetlennek tartom én is, hogy mindkét oldalt olvassam, és hogy reagáljak is....
Most lépek, megmososm a pár szál hajam, ami még van

egyetlen előnye a kevesebb hajnak, hogy előbb meszárad
Sziasztok,
Móni