A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

SZiasztok!

OFF.
Mtücsi, ti milyen biztosítónál kötöttetek cascót?
NEkünk horror, a kötelező évi 99 ezer, a casco meg évi 69.
Ja, A0 vagyok és 30 év alatti, de ez akkor is durva. Most néztem, az Aegonnál 49 lenne jövőre a kötelező, de ott meg 107 a casco, szóval megint ott vagyok, ahol eddig. Ingünk-gatyánk a kocsira emgy, pedig még csak 2 hónapja van...
:shock:

Manó, nekem semmi üzenetgomb nincs a lurkordalon, bejelentkezem, aztán nem történik semmi, ugyanúgy ott van még a bejelentkezőhely is, azt jelzi ki, nem szólhatok hozzá.

Anyám, Ildi, mekkora Boti!
Akkora, mint Emi egyévesen! :shock: :shock: :shock: (Na jó, ő 75 centi volt, de a kiló 20 deka híján stimmel, 9060 g volt)

Brigi, már van 2 vőlegény, de az egyik úgyis túl öreg, a másik meg messze lakik.
:wink: Úgyhogy tőlem jöhet Máté udvarolni EMinek. Kíváncsi lennék milyen göndör unokáink lennének. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Hú: gyorsan, míg el nem felejtem.
Melinda: lécci-lécci képeket a Laternenfestről. Jövő héten nekünk is lesz, tudod, a csaj német oviba jár. Imádom, szép szokás, bár annak is tudatában vagyok, hogy az itteni az kispályás az eredeti némethez képest.
Lécci-lécci tegyél sok képet, ha pedig úgy gondolod, jöhet nekem belőle magánban, elbírja a postaládikó.
Na, húzuk vissza olvasni.
Meg aztán lesz meglepetésfotó :P

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudok.

Én is eltűnőben, de én tervezem, hogy így maradok. Ne bántódjatok meg! Elegem lett a függőségből. Most pár napig nem olvastam vissza, és tök sok dolgot elintéztem itthon (dobozok, alkotás), meg egy egész délután csavarogtunk 3asban. Végre előkerült Párocska pár napra.

reakciók erre az oldalra.
járóka. a föld jobb, de a puha felületeknél jobb a kemény járóka. és az is fontos, hogy ne tudja maga alá gyűrni azt, amin fexik. azért jobb a föld, mert ahogy érdeklődik a szoba egyes alkatrészei iránt, úgy vágyik többet mozogni.

Párom is akar welnessezni, de én inkább konyhát újítok fel.

gyed. én szülés előtt indítottam, így már lejárt a tgyás-om (24 hét). a gyed igénylést elindítottam: 2 kék, 2 narancs formanyomi, születési akvi, magánnyugdíj tagsági, tb kiskönyv. de én magamnak intézem a munkáltató részét is.

3 hós adatok, némi statisztikával, szokásos dizájnnal ;)
1194607874.2876.xls
Vendég

Brigi: az a büdös nagy helyzet, hogy miután 3 hétig csak szívtam-szívtam, hol kisebb hol nagyobb lelkesedéssel, kedden és szerdán csak szopi volt. Eccerűen tejben aludtam, mint Zsú. Erre tegnap már nem is volt elég, reggeli még elvolt, aztán délelőtt tápi, amit újból nem díjazott, délután éhségsztrájk, este tápi, majd lefekvésre megkapta amit nehezen, de sikerült összegyűjtögessek. Ma a helyzet változatlan.

Kép
kissmanó

bocs, de miénk születési súly 3800 gr.

Kép
kissmanó

amúgy érdekes a munkalap 3 a mellékletben :wink:

Kép
kissmanó

ja, és 53 centivel született

Kép
kissmanó

csúszás van a születési adatoknál, ami Grétánál van, az lényegében a Bogié.
Tovább nem néztem

Kép
kissmanó

csúszás van a születési adatoknál, ami Grétánál van, az lényegében a Bogié.
Tovább nem néztem

Kép
kissmanó

Manó! Összegyűjtenéd a táblahibákat, és elküldenéd a gémélemre! Nincs türelmem bogarászni... :oops: :oops: :oops: bocs
Vendég

Bori! Én nem haragudtam meg, megértem, hogy nem jöttél. De azért néha-néha -mint ahogyan most is- gyere és mesélj, hogy mi újság veletek, Ádám mi mindent csinál már!

Kormi!:( És mennyivel éri be Grétus naponta összesen? Amúgy néhány nappal ezelőtt nekem is kevesebb volt reggel, de én tudom az okát. Előtte való este lefekvéskor még egy kicsit szomjasnak éreztem magam, de akkor már nagyon fáradt voltam. Pedig ilyenkor 4 dl víz szokott lecsúszni. Kimaradt, de hajnalban már rettenetesen sokat ittam és egész nap tömtem magamba az innivalót. Visszaállt minden szerencsére. (Még egy pillanatig az is eszembe jutott, hogy talán nagylányság van a dologban. :wink:)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Alakulok visszaolvasás ügyileg, de van még mit behoznom....pedig mostanában nem is írtok sokat....illetve hogy helyesebben fejezzem ki magam, kevesebben jövünk/jöttök....

Bálintom hozza a formáját, ma is nagyon nyűgös, ha ez a tél ilyen frontokban gazdag lesz, hát én esküszöm Dunának megyek.

Kata: örülök, hogy jobban vagytok, jó lenne ha megérkezne az porszívós orrszívótok, mert az biztos hatékonyabb lenne. No de a lényeg a javulás! Édes kis Egon, még a fogacskája is jön.....

Manó: tejcsi ügyileg nálunk is hasonló a helyzet. A hét elején volt 3 nap, amikor egyáltalán nem kellett pótolnom, bezzeg tegnap :? hirtelen olyan kevés tejem lett, hogy ha nem velem történik meg, el sem hiszem....mindegy, én már nem rágódom ezen, bár én szerencsés vagyok, mert Bálint a tápszert is szereti.

Bori: abszolút értelek, sokkal több időd marad minden másra....tudom én...de azért kérlek gyere néha-néha, hogy halljunk rólatok!
Ezt pont én írom, aki szinte az egyik legritkább látogató....elég nehezen tudom összeegyeztetni a napi teendőimmel a fórumozást, de azért igyekszem. Így aztán függőnek egyáltalán nem nevezném magam :D

Uxi: bocsi az okoskodásért, de miért akarod mindkét biztosítást azonos társasághoz vinni?!

Lorkoldal: egyetértek pillangóval és mütyürkével...
és hogy őszinte legyek, nem is értem ezt az egész Lurkoldal dolgot. Én is úgy emlékszem, hogy arra az esetre jött létre, na nem működik a bnet.... no mindegy
Emi: azt már végképp elképzelhetetlennek tartom én is, hogy mindkét oldalt olvassam, és hogy reagáljak is....

Most lépek, megmososm a pár szál hajam, ami még van :lol: egyetlen előnye a kevesebb hajnak, hogy előbb meszárad :lol:

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok Csajok!

Én sem tüntem el, néha olvasgatok amint időm engedi, a lurkóra is keveset írok, szal nem nyomulok ott!

Eztán meg nem is fogok itt "nyomulni", csajok én már belefáradtam ebbe a most hová írunk dologba, és a magyarázkodásokba....
Robi annó tényleg azért csinálta meg a lurkót, hogy ha a babanet nem műksik-re, de aztán sokak tetszését elnyerte, így van aki oda is meg ide is ír.
bocsi egykezes lettem, úgy néz ki, front jön megint...
szal a mai nara már ott tartok, hogy már azt is megbántam, hogy elkészült a lurkó, szinte azt mondhatom, hogy egy héten nincs olyan nap, hogy ne ezen menne a vita...
Ne haragudjatok, de nekem ebből totálisan elegem van, nem gondoltam, ha az ember jót akar, ezzel pont rosszat csinál.
Robinak tényleg sok munkája van benne, és ezt nem nekem meg magának csinálta hanem nektek.
és persze csupán jószándékból és hobbiból, mert szereti csinálni, főleg ha azt látja, van akinek tetszik is.
röviden ennyi, én ezentúl a lurkón megtalálható vagyok, itt többet nincs kedvem magyarázkodni, hogy mi miért van...

Uxi.
Robi megnézte, szerinte nincs gond egyik neveddel sem, ha gondolod és hazajön, akkor csinál neked új jelszót, mert szerintem az a baj, hogy nem jó jelszót adsz meg, nem?

bocsánat, hogy nem vastagítok meg kicsinyítek, vegyétek úgy hogy

OFF.
Vendég

Uxi! Pedig neked szerettem volna először írni, de csak lemaradt. :? Mi az Unionnál vagyunk és lehet, hogy itt is maradunk. Érdemes megnézni őket, mert pl.cascóból is többféle köthető náluk. Van egy kirendeltségük a Ligetnél a Dózsa Gy.út és Dembinszky(?) sarkán. De ha gondolod, megnézem az üzletkötő -akinél kötöttük a biztosításokat- telefonszámát és elküldöm.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Csak egy röpke pillanat, és már itt sem vagyok!
Sajnálom a topik alakulását amiről nagy részben én tehetek.
Remélem sikerül helyrehozni a dolgot... Én végleg lelépek innen, amit persze sokan (1-2 embert kivéve) csöppet sem bánnak. Nem kivánok tovább átlépett szemétkupac vagy céltábla lenni.
Nagyot hibáztam, de nem öltem meg senkit. Más oldalakra irok, de soha nem leszek olyan boldog mint ebben a pár hónapban amíg veletek lehettem.
Köszönöm hogy itt lehettem, és sajnálom a történteket.
A pénzt a mai napon Andreának és Briginek visszajutattam.

Sziasztok!

ui: A 3 hós tábla nagyon szuper lett, de a 4. sort törölni kell.
Vendég

Hencsi! Nagyon jó amit Robi csinált, sztem mindannyian örülünk neki. Ne bántódj meg! Ez nem ellenetek irányult, csak sokan nem tudnak egyszerre két oldalt olvasni, viszont mindenkit szívesen olvasnának. Tényleg rossz lenne, ha te sem jönnél! :(

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Na, szépen nézünk ki.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Nenőke! Itt vagy még?! Most egy nagyobb dózis jókedvet kérünk szépen. Olyat, ami sokáig kitart, nem hormon és időjárásfüggő. Van ilyened is? Akkor lécci küldjél mindenkinek!!!!!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

szarvasbori: köszi táblát!!! Mikor írtad hogy nem nagyon akarsz jönni, :cry: . Pedig gyere. Akkor kisajtoltam egy kérdést Hozzád, hogy majd ezzel szórabírlak. Pedig király kérdés volt, kifejezetten Neked. Kérlek gyere, nagyon hiányzol!!! Bors is ír csak Neked: b hjohsxuuuu cfg jjn m,m. 3dceexxxxxxxxxxxx
ennyi. az x-eket lábbal sikerült.
ckat

Bori: rendben, bár lehet nem ma meg holnap lesz.

Gurgi: kecskerute rulez. Ellenben az íze közel sem annyira élvezetes mint a laktoherbes keveréknek. Bár tudjátok miért iszom. Na jó, mellékelem.
Gáborka: na, azon kívül, hogy anya narancssárgába öltöztetett (hogy besimuljak a konyhai háttérbe), mi a változás ezen a fotón?

Kép

Kép
kissmanó

Tücsi, igenis, itt vagyok, ragyogok, megy a jókedv ezerrel!!!! most indulunk babamasszázsra, csak még azt nem tudom, a szakadó esőben hogyan. A babakocsi vízálló, de ott hova rakom? Ráadásul az első emelten van a művelődési házban, hát oda nincs sok kedvem felcipleni, de ha fel is cieplném, utána hova rakjam? A bébihordozón meg nincs esővédő, autóba meg egy sarokért nem ülnék, kengurum meg nincs. De persze pozitívak vagyunk, kis Kurjongatós is itt van, felváltva kurjongat és csuklik. :lol: :lol: :lol:

Tücsi, zene füleimnek, amit írtál, én az UNION-nál dolgozok!!! Dózsa György és Dembinszky u. sarok.

Uxi, csatlakozom Mónihoz, lehet, hoyg kicsit több ügyintézés, de sokszor célszerűbb külön helyen kötni a kötelezőt meg a cascót.

Na, puszi, még a végén elkésünk!

És akkor még egyszer: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nenoke

Manó!
A fülcsijébevalóóóóóó!
Csini!!!

Tücsike!
Nem vagyok ám én megsértődve, engem nagyon nehéz megsérteni, ha meg is sért valaki, az csak per pill, nem vok haragtartó, ilyen vagyok, de az én türelmem is véges, és én belefáradtam a magyarázkodásba, vitákba!
Én a jámborabbik fajtábol vagyok, nem szokásom vitázni veszekedni, Robival lassan 5éve vagyunk együtt, sosem vesztünk össze eddig, szal beleuntam.
Nem tünök el, a lurkóra írok néha, aki kiváncsi illetve ideje engedi olvassa.
Egyébként ha jól megnézitek, akkor amit a lurkóra írnak egy páran, azt ide beírják, szal senki semmiről nem marad le, de én ettől kezdve a témát lezártam.

Pusszantásom Nektek!!!
Vendég

Grétunak fülcsijeee van! :D :D :D
kis csinos! :wink:

Nenoke jókedv nekem is jöhet, mert ismét eltűnőben :?

basszus, tudjátok mit, téma lezárva, van aki oda van aki ide ír!
Hencsy bocsáss meg, hogy érdekel az is, mi történik azokkal akik ide nem jönnek! emiatt megy el a kedvem, de lényegtelen, és Annee ez nem hiszem, hogy csak miattad lenne!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

talált, süllyedt.
fülbevaló.
láttátok volna azokat a hatalmas szemeket, olyan szemrehányó tekintete volt a bökés után. rendesben könnyben úsztak. de aztán 5 perc alatt elszállt a bánat.

Kép
kissmanó

Köszönjük a Samudicséreteket :P Én is annyira imádom, hogy ilyen kismanókinézetü :lol:

Manó: csini a fülcsis kiscsaj!

Szerintem is mindenki írjon oda ahova szeretne! Mondjuk nekem is furcsa, hogy néhány ember miért nem akar ide írni, de ez az ő dolga. Én nem tudok egyszerre több topikot nyomonkövetni, néha még ez az egy is nehézkesen megy, de én maradok :lol: Remélem nem leszek egyedül :oops:

De drága a kis Bors, már ő is fórumozik :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Bori, minket miért hagytál ki a 3 hós táblából? Én is küldtem adatot.

Hátha nem láttad, még egyszer: Beni 3 hósan: 7280 g, 64 cm.

KépKépKépKépKép
uxi

A tábla tanulsága :D : minél kisebb súllyal születik egy baba, 3 hós korára annál nagyobb arányú a növekedése :wink: .

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi: oké, jegyzetelem én, aztán úgy is górcső alá kell helyezzem az egészet.

akinél van még eltérés a 3 hós adatoknál, az kiabáljon.
a születésit a Dorka táblából átnézem én.

Kép
kissmanó

hát ezt eddig is tudtam.

Kép
kissmanó

Kormi! Nagyon csinoska Gréti a fülbevalóval. Kérem, ez ám a lyány!!! :lol: Gáborom nagyon elégedett a jövendőbelijével. Amióta meglátta Grétit, azóta kurjongat, sikongat meg magyaráz valamit.... ja igen, azt mondja, hogy még!még!. :D

Hencsi, L-Emi! OK! Részemről is téma lezárva. 8)

Nenőke! De nekünk a két szerződéssel árengedmény jár. Ha mindegyiket másik biztosítónál kötnénk, rosszabbul járnánk anyagilag. Legalábbis eddig mindig ez derült ki. Na, még utána nézek a dolognak. :wink:

Kérem szépen most az imént megtörtént az első hasrafordulás. És most még nagy a csend. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

ja, kérek szépen mindenkit, akinek adatai nincsenek benne a táblában, lökje ide fel újból, mert vissza nem keresek, annyi szent.

köszönöm

Kép
kissmanó

hümm. szólok Grétunak, hogy Gabó forog, ő nem-e lett érdekelve a témában

Kép
kissmanó

ja, Gabó így jutalmazta a 333-at.

Daninak nyugis, boldog hófordukót.

hogy telik az idő, tényleg minnyán egy éve, hogy van az a topik, s mára már egyes babák jól forgolódnak.
na jó, kettesek sincsenek lekésve. elvégre mi is a páros csoportban nyomulunk

Kép
kissmanó

Emi!
Ne kérj tőlem bocsánatot, egyáltalán nem haragszom Rád!!!
Sőt, senkire, írtam nem vok haragudós tipus, csak elegem van!
Magyarázkodás magyarázkodást követ, unom, ennyi!
Én is kiváncsi vok mindenkire, de azért én nem hiszem, hogy túl sokan kiváncsiak rá, hogy a KinderAndi meg Esztora (volt cicusa), meg az én cicusom épp aznap hány egeret stb belezett ki, meg nem is szivesen írnám ide be, hisz ez mégiscsak egy babanet, egy babás oldal, semmi köze nincs a macskámnak ide, de én viszont imádom őt is...

Na, tényleg befejeztem, olvasgatlak Titeket, és ha lesz kedvem írok ide is, így jó lesz?

Pussssz....
Vendég

OFF

[/b]jókedvcsináló téma: szakmámból eredően rengeteget jártam turnézni. Ott össze vagy zárva csupa ismeretlennel és velük kell kihúzni valahogy. Ha jobb csapat verődött össze, tartottunk "mindenki meséljen egy cikit az életéből" c. játékot az ilyen sz.r napokon. Ez alatt kiteregetjük legféltettebb cikijeink, jót röhögünk egymáson és saját magunkon. Ha benne vagytok csinálhatnánk ilyet, ki mit csinált a gyerekkel, amit talán nem kellett volna :oops:
Most csak ez jut eszembe, de evés közben jön az étvágy. Első fürdetés: rettegve vártuk. Köldökcsonkot kerülni, víz nem érheti. jó, de akkor hogy tartsuk a gyereket. Nem tudjuk, de tartsa az anyja, hiszen azok aztán egyből tudják....ja. Akkor legyen egy kézben, 1-es és 3-as ujjak a gyerek két-két hóna alatt, többi ahol éri. Nagyszerűen megy, hátát tökéletesre mostuk, fejét is kellőképp, majd a seggecske is tiszta lett. És akkor jött a sokk: olyan szorosan tartottam a gyereket, hogy elkékült a feje. Kiabálás, úristenúristen megfojtottam!!! Átkaptam két kézbe, kezdte visszanyerni eredeti színét. Valószinű a hóna alatt lévő ereket sikerült úgy "anyásan" fognom.... így vigyázok én a gyerekre. Másnap Apja, majd Ő csinálja a frankót! aha, mikor bugyborékolt a víz, kiemeltük a gyerek fejét a kád aljából, rájöttünk, hogy a laza tartásnak is megvannak a hátrányai. Innentől kezdve inkább 2 naponta fürdettünk, bekészítve az újraélesztő tankönyvet. Alig vártuk, hogy leessen az a hülye csonk és lehessen simán fektetni a kölköt a kádba.

on
ckat

a vastagítást pont fordítva akartam :oops: :oops: :oops:
ckat

húúú de ciki :oops: :oops: :oops:
ckat

Hencsi! Igen, jó lesz. :wink:

Fordulás: kíváncsi vagyok, hogy ma lefekvésig hányszor kell Gabókát visszafordítanom, mert vissza még csak mostantól lesz gyakorolgatva.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Ckat! Ez tényleg aranyos! :lol: Mit ki nem bírnak a babák? De lehet, hogy csak mi nyomjuk a majrégombot ezerrel. :lol: :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

eddig be lehetett írni, és be is írtuk, most már nem? hm, na mindegy

lynia-

Tücsi: gratula a forduláshoz! Samunak még csak félig megy. popsi átfordul de a feje még nehéz :lol:

Ckat: tanulságos! Mi Danira kb 2hétig fordítva adtuk a pelust :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Hencsi: én személy szerint a cicusokról is szivesen olvasok. Nagyon szeretem őket! Meg, hogy miről írunk nem mi döntjük el? Na mindegy!

brigi73

hihi jó ez a sztori Ckat!
agyalok, de hirtelen nem jut eszembe egy sem, pedig tuti volt!
na menek szünetre és hátha beugrik vmi

lynia-

fürdetésről jut eszembe, én mostanába Samuval fürdök, nagyon élvezi :lol: Sajnálom, hogy nem tudunk járni babaúszásra, biztosan tetszene neki, de nem tudom Mátét addig hova tenni :cry:
Fürdik még valaki a gyerekével? Szerintem érdemes kipróbálni :wink:

brigi73

Most latom a tablat. Latom, Egon nott sulyra a legtobbet es majdnem hosszra is. :D Tenyleg a legkisebbek huztak bele legjobban.
Ugyes vagy Bori!

Nagyon edi Gretu a fulbevalojaval. Igazi kis noci! :P

Ckat! Majd gondolkodom en is. :D
molkata

Brigi! Mi hetvegen furdunk Egonnal. Szombaton apa, vasarnap en. :wink:
molkata

Ja! A sulynovekedesnel nem jol jott a szam. Egon 2870-et nott sulyra.
molkata

Én ma teljesen szét vagyok esve! Most vettem észre, hogy a fiúkat nem öltöztettem fel :roll: Még mindig pizsiben vannak :oops:

Samu meg nem akar enni, ilyen is rég volt már. De nem is néz ki éhesnek, nekem viszont szétdurrannak a cicijeim, muszáj vagyok elővenni a mellszívót és leszipókázni legalább az egyiket. A furcsa az, hogy nem is éhes, tök jól elnézelődik. Most éppen a Bambit nézi :oops:

brigi73

Nezegetem a gyerekuleseket es nemtom, hogy melyik jobb: 0-18, 9-18, 9-25 vagy 9-36 vagy... olyan sok a valasztek. Egeszsegugyileg, mi a legjobb? Melyik a legkenyelmesebb, de a legbiztonsagosabb kategoria is?
molkata

Kata: hát az én férjemet nem lehet rávenni, hogy Samuval fürödjön. Sőt még fürdetni sem fürdette soha. De legalább a nagyokat néha kezelésbe veszi, bár volt már, hogy miután kiszedte a Mátét a kádból a kis pofija tiszta kosz maradt :shock:

brigi73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?