A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!

Letudtam az összes vizsgámat, olyan vagyok, mint egy mosott rongy... Összesen 11 volt, ebből 3 ezen a héten... :shock:

Délután megpróbálok visszaolvasni.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Ez a cuki dolog nagyon jol hangzik.....Tenyleg ugy ennek egy kis sutit..... :wink: :wink: :wink:

Esztora: Szia!!!en is kutyamanias vagyok nagyon, es kikaptam egy olyan vedonot aki utalja a kutyakat! :evil: :evil: :evil:

Babdorka: megneztem a tabalzatot, a szules 2007.07.28., 26 eves most leszek, elso baba, Budapesten lakom, es a Szent Imreben fogok szulni. A Lanynev tuti eddig, de nevet csak akkor irjunk be, ha kiderul a nem-e! ok? Beteszel majd?

Kép
barbuli

Uxi: gratula!!! Nagyon ügyi vagy! :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Kép

Ádázom és Tyson uncsitesó

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!!

Sziaa Esztora! Üdv közöttünk és gratula a babóhoz!

Emma!
Biztos nem lesz semmi gond..nagyon szorítok, hogy minden oké legyen.
Mit mondtak, hogy most esetleg mire kerülhet sor, mármint, hogy még egy vérvétel, stb????

Én hétfőn megyek második vérvételre az Istenhegyire..4 féle dolgot néznek..aztán a két vérvételből lesz eredmény..nem tudom hány nap múlva..
torolve_20131003125716

Nagyon el vagyok havazva az aktivitásotokhoz képest (kicsit sok az offtopic), úgyhogy azt hiszem, csak este leszek képes mind visszaolvasni, amit termeltetek.

Barbuli beraktalak a táblába! Bocs, hogy csak most, csak nagyon sokminden van most.

kétfiús anyuka
babdorka

Szivvi: olyan aranyosak.................Kutya :D Kutya :D Kutya :D

Kép
barbuli

Babdorka: Koszonom szepen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Kép
barbuli

Sziasztok!

blur!
Köszi a dícséretet! :oops:

esztore!
Üdv közöttünk és problémamentes, boldogságteli babavárást kívánok neked!

nenoke!
Szorítunk érted! Remélem már megtudtad, hogy semmi gond a szíveddel!

Ja! és én is fennt vagyok az iwiwen Kasperné Ványik Szilvia Győr.
szilvi1980

esztore=esztora :oops: bocsika!
szilvi1980

Emma
Nem jössz errefelé??

KépKép

KépKép
szivvi

Barbuli!!

Mi egy napon fogunk szülni, UGYANOTT! :D
Juhéj, csak nehogy összecseréljék a babákat :)

Igen lányok, 7 éves vagyok!
Nem lehet elég korán kezdeni! :)

Kép
gabi
blur

Szivvi: Naggggyon édesek! :lol: A bulterrier az egyik kedvencem :wink:

Szilvi: bejelöltelek :wink:

Lányok, nekem valamí hülye íz van a számban, és nem bírok szabadulni tőle :evil: Már összeettem és ittam mindendélét, de nem akar múlni, és nagyon idegesít :cry: Volt valakinek hasonló?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

brigi, nekem is mostanában, arra gondoltam, hogy pont attól, hogy mindenbe belekóstolok, most hogy tudok enni, vagy ez az íz már alap, :(

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Hát nem tudom, én már így ébredtem, és éjszaka nem ettem :lol: Azóta már szinte mindent megkóstoltam ami itthon van, édes-sós-savanyú, de nem múlik :twisted:

Akkor bejelöltelek te 7éves Blur Kép

brigi73

Hogy vagy fenn Blur? Nem talállak.
baba24

blur: csak nem cserelik ossze.........Kinel fogsz szulni? Ha az orvos is ugyanaz, lehet, hogy tenyleg pont ugyanott fogunk....... :D :D :D :D

Kép
barbuli

HAAAAAHHHÓÓÓ!
baba24

Nahát...
Bizti mindenki ebédel. Én ma fél2-ig vagyok, úgyhogy majd otthon eszem.
Azért császkálok itt. :wink:
jó étvágyat!!!
baba24

én nem kajolok, itt vagyok

lynia-

Na, csak sikerült végigfutnom a termelést...

Esztora! Üdv, berakjalak a táblázatba?

Emma! Jelentkezz! Milyen vérvétel? Mi lett?

Azt hiszem, én inkább jobb, ha megőrzöm az anonimitásomat. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Jól van Emi! :lol: nem vagyok egyedül...

Dorka te szégyenlős lány vagy? :lol:
baba24

Aki ismerősnek jelölt az iwiwen, visszaigazoltam a többieket még keresgélem ....
szilvi1980

na de miért babdorka????

emma, tényleg, mi van veled???? sokan írják, hogy nem jó az eredményük és méágis makk egészséges lett a bab, szóval ez még talán nem a világ vége, habár én is halálra aggódnám magam, az tuti, de hidd el minden rendben lesz!!!!

lynia-

Okés Szilvi!
Akkor megismertél...
Írni akartam, hogy jelöltelek. :wink:
baba24

Mostanában én is azért aggódom, hogy nem érzem a mocorgást amit eddig. Pedig az bizti Ő volt. Várom már hogy vizsgálatra mehessek és megnézzék/megnézzem a törpikét.
Pedig csak feb. 1.-én megyek.... Az még ollyyan messze van... :cry:
baba24

Én nagyon, ezért is nem szeretem, ha túrkálnak a lábam között. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Hát .. mocorgást azt én még egyszer sem éreztem sajna.... pedig már nagyon kíváncsi vagyok, hogy az milyen!
szilvi1980

haza értünk végre.
Barbuli én a védőnőmet utálom...
Babdorka milyen adatok kellenek a táblához?
Szivvi Paál Zoltán a dokim.neked?

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, nézd meg a táblázatot (aláírásomban van a link hozzá), hogy eddig milyen adatokat raktunk bele egymásról!
Mikorra vagy kiírva?
Azt hiszem, az életkorodat írtad (30, ha jól emlékszem).
Hány pocaklakód van? Kép
Hányadik baba?
Melyik városban élsz?
Melyik kórházban fogsz szülni?
Ja, és milyen neveket fogsz adni, ha lány, ha fiú?

kétfiús anyuka
babdorka

hallo.
én is fenn vagyok az iwiwen Pintér-Bóna Ildikóként, ami pár hónapja a valóságos nevem. Jelöljetek be lécci engem is, könnyen megtalálható vagyok.
Gratula a nagy vizsgázóknak! egy még nekem is hátra van...
Blur, ismerhetjük mi egymást a Miskolci Egyetemről? Bocsánat, nem tudom a keresztneved.
Orsi, elkezdetetek járni a Szt. Imre-s előadásokra végül? Írjatok a tapasztalataitokról légyszí.
Találkozó ötlet valami fantasztikus, oly jó lenne. Majd ha levizsgáztam, meg elköltöztünk, meg beköltöztünk, és nem lesz ily sok munka, én is több időt tudok akár a tali helyének megkeresésével is tölteni.
Üdv Mindenkinek,
Ildi

Kép
lidikoka

Jó reggelt! :wink:
MEgint sikerült 2 órát aludnom.... Jaj de nehéz fölébredni!
Szóval Ildi még nem kezdtünk el, legalábbis én nem...
Sok sikert a vizsgáidhoz!
Uxi: Gratulálok 3 vizsgát három nap alatt!! Másfél gyerekkel! Le a kalapppal!!
Vendég

hahó, köszi az aggódást! megvagyok, csak de. a Kaális topikban kértem tanácsokat, du. meg nem működött a net.

Gurgula
Érdekelne a 4 markeres eredményed.

Most már nekem az az utolsó mentváram, hogy talán az rendben lesz. Rendbe kell lennie, különben sikerül elérniük, hogy tényleg betojjak :evil:

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok Lányok!

Hát, hosszú napunk volt... az uh eredmény jó lett. babóca szép és mocorog, csak az én jobb vesémen lett egy tályog, mert nyomja a méhem. A dokim szerint sokat kell négykézláb állnom :?

Nenoke! Megy a drukk!!!

Üdv az újaknak!

A találkozás jó ötlet, de szerintem én csak a pocakosan leszek itthon :P Képzelem, hogy meglepődnek majd a cukiban. :lol:

Emma! Minden rendben van! A következő uh-n már semmi gond sem lesz.

Mi végül nem megyünk most 4D-re. Majd valamikor később.
molkata

Lidikóka,

Grand Gabi vagyok, Te?
Én nem Miskolcra, hanem Bp-re jártam, de gimibe Miskolcon.
Én is megyek a szt. imrés előadésokra! :)

Orsi,
és a tornára is lassan, csak még nem merek, várok még egy kicsit..

Barbuli,
Balogh Tibor a dokim, neked?

Kép
gabi
blur

Hát látszik, hogy ma vacakolt a babanet. Alig írtatok mig én aludtam, pedig felkészültem, hogy megint olvashatok vagy 2oldalt :lol:
Dorka: és akkor talira sem jönnél? Ne legyél már annyire szégyenlős Kép
Ildi: bejelöltelek :wink:
Kata: örülök a jó eredménynek! Képed van? Látni akarjuk mi is :wink: Mostantól kéretjük minden nap 10*körbejárni a szobát négykézláb Kép
Na jó nem hülyülök, biztos elmúlik az a fránya tályg!

brigi73

Sziasztok!
Na végre eljutottam én is a végére (reggel óta) :oops:
Csak tegnap nem voltam, de annyit írtatok, hogy alig győztem! :D
Nagyon szép kis pocakokat láttam, örülök, hogy raktatok fel képet, majd én is megpróbálom! :)
Szorítok én is mindenkinek, akinek még aktuális!

Képzeljétek tegnap lebetegedtem,szerintem influenza :(
Annyira fájt minden részem, még a szemem is, hogy alig bírtam nyitva tartani. Ez még mind semmi, ezután következett a láz, és ráadásul a dokimat sem tudtam elérni, mivel szabin van. Hát ezek után már csak sírni tudtam. :cry:
Alig bírtuk megfékezni a lázamat felszökött 82 C-ra! Végül úgy döntöttem kipróbálom az új homeopátias csodaszert és bejött! :D
Ma már teljesen jól vagyok, már csak abban reménykedem, hogy manókámnak nem lett semmi baja!

Ti tudjátok, hogy milyen hatása lehet a láznak a magzatra?

Kép
edit.erdei

Persze ilyen a formám, mihelyst lenne egy kis időm, nincs babanet...

Először is üdv az újaknak! Látom, egyre többen vagyunk. :D

Babdorka, szerintem is jó ötlet a táblában a kék és rózsaszín háttér.

Babakocsi témához egy kcist hozzászólok, mint tapasztalt (és mint tapasztalt anyukáktól informálódott :wink: ).

Kispiskóta!
Graco Quattro Tour Travel System babakocsija volt az egyik ismerősömnek, de gyorsan túladott rajta. Nagyon nehéz ugyanis, bár ha enm kell vele tömegközlehkedned, akkor nem szempont. Peg Perego Parmette-t, majd Ariát vettek helyette.

Zsuzsi!
A babaszobán is tudsz babakocsit nézni, pár hónapos használat után még jó állapotban vannak. A Brendon egy rablóbanda, a legdrágább hely sajnos.

Na, ezt most magamnak írom ide, ha legközelebb jövök: az 54. oldal aljáig visszaolvastam, onnan kell folytatni.

Megyek etetni.

KépKépKépKépKép
uxi

Bocs a gépelési hibákért!
Közben fél szemem Emin, egy jtékbabát és egy félliteres műanyag palackot paszíroz a legósvödörbe, az előbb meg a fejére húzta... :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Ja és a kávéra visszatérve nekem azt mondta a dokim nyugodtan ihatok, de mondtam neki, hogy nem kávézok, mire közölte hogy attól még ihatok! :roll:

Kép
edit.erdei

Húh, 2 napos lemaradást olvastam végig.
Nekem kicsit sok az offtopik. Nem lehetne, hogy kicsit fontosabb dolgokat beszélünk csak itt? Mondjuk a jelöltelek-nem talállak - jelöljetek stb szerintem nem annyira izgi, és ha kinyitjuk a wiwet, úgyis látni, hogy ki jelölt be kit. Nem? Vagy csak én vagyok hisztis hangulatban? Akkor bocs!

Tegnap voltunk dokinál. 19. hét. Semmi bajom, zárt a méhszáj, jólvan a picur, jó az afp-m (1,2), rákszűrésem is megjött, az is ok. De kiirattam magam táppénzre...
Tehát a 19. hét után nekem aszondja, következő vizsgálatok: 25. héten terheléses cukor, 32. héten UH. Más nem. :shock: mukk
Kérdeztem, és addig - Élvezze a babavárást!
Érdekes, hogy most, hogy végre békénhagynak, csodálkozom a nagy nyugalmon...
Persze védőnő, meg körzeti lesz még. Egyrészt kell a 4 pecsét, másiktól meg a táppénzes papír, úgyhogy nem fogok eü. nélkül lenni.
Csak pont az UH hiánya, ami aggaszt. Persze megyünk 4d-re pár hét múlva.

Ja, és a jövő héten elmegyek ekg-ra is, hogy lássuk, alkalmas vagyok-e egy terhességre.... (Dokim csodálkozott is, hogy az nekem még nincs meg...)
Vendég

Gratula Szarvasbori!!!!!!!!!!!
Olyan jó neked hogy már itt tartasz :D

Kép
edit.erdei

Én holnap megyek afp-re meg ekg-ra, remélem nálunk is minden rendben lesz!

Kép
edit.erdei

Edit! Tegnap kérdeztem a dokit a vírusokról. Azt mondta, Babó nincsen védve odabent (érdekes, egy ismerősömék dokija pont azt mondta, hogy védve van... egy-egy). De elég a saját immunrendszerünk, az meggyógyít. A lázat nem szabad tartósan 38 fok fölé engedni, mert az már árt a kis Főninek. Rubofen szedhető. Köptető szedhető, de csak a gyerekeknek való.
Pyrinek nem!
Vendég

Köszi az infót szarvasbori!
Ezért voltam nagyon megijedve, mert gyógyszert nem akartam bevenni és nem tudtam hogy így mi lesz velünk :?

Kép
edit.erdei

Bori, milyen érzés, hogy mozog a pocidban a baba?Én el sem tudom képzelni, kicsit félelmetesnek tűnik :oops: .

Edit, mi volt az a homeopátias csodaszer, ami használt neked, megosztod velünk?Gyógyulást neked!

Nenoke, milyen volt a dokinál?

Tényleg sok az offüzi.... :oops: .Nehéz visszolvasni nekünk, akik ritkán jövünk.

Babdorka, én pénteken megyek APF re, remélem nem késő. Aznap lesz uh is, nagyon várom, számolom az órákat :roll: .
Vendég

Zsanett, remélem le tudom helyesen írni a nevét, szóval: oscillococcinum
Szerintem nem lesz késő a péntek, én mindig azt hallottam, hogy inkább a 16. hét után egy pár nappal, mert az biztosabb. :wink:

Kép
edit.erdei

Babdorka a kért adatok 2007 július 10
30 vagyok
egy gyermek
első gyermek
Székesfehérvár Szt György kórház
neveket nem irom le mert túl sok jelöltünk van és ráadásul mindegyik párban van.majd ha biztos lesz.

Bridzsi

Kép
esztora

A mocorgás legkevésbé sem félelmetes. Inkább természetes, és egy kicsit vicces. És hát megnyugtató, mert végre van visszajelzés. Szerintem csak annyira félelmetes, mint amikor éjszaka egy pillanatra felébredsz, hogy a Párod mocorog melletted, aztán vissza is alszol, hiszen az természetes és megnyugtató, hogy Ő ott van.
Vendég

szia Gabi,
nagyon hasonlítasz a Szekeres Dóri ismerősömre, akivel a Miskoci Egytemen végeztünk. De akkor rosszul gondoltam.
Márciusban kezdődnek az előadások a Szt Imrében, minden héten lesznek. Ha nincs kis prospektusod, majd elküldöm neked bescannelve.
Ja és a név Pintér-Bóna Ildikó.
Szia,
Ildi

Kép
lidikoka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?