Jo reggelt!
Szep hetveget mindenkinek!
Horcsog! Nagyon aranyos vagy, koszi, hogy felraktad nagyitva a kepet. A mi babank is ilyen ebbol a nezetbol

Szoval, remelem, bizhatok az orvos 80%-os kijelenteseben. Tegnap is egy csomo ruhacskat vettunk, amit kisfiura egyaltalan nem lehet raadni

(fodros szoknyacskak, stb..)
Ma megyunk Londonba, ott meg egy kicsit vasarolgatok, aztan tenyleg befejezem.

Olyan ugyesen elhataroztam, hogy nem viszem tulzasba... Dehat, ha latnatok, hogy itt milyen valasztek van..

Aniko, biztos te is bajba voltal, mikor itt voltal...
A babakocsik tenyleg nagyon szepek es izlesesek, amit valasztottatok!!
A talalkozorol! En is! En is! Ez nem er!!!! En nem tudok menni!!! Motiottal mi ugy el vagyunk szigetelve, ez nem igazsag!!!

Azert annyira bizom benne, hogy egyszer meg talalkozom veletek!!
Apas szulesrol: A paromat nemigen lehetne kitiltani (bar ha azt mondanam, hogy nem szeretnem, biztos tiszteletben tartana) mind a ket kislanyanal bent volt, es elete legboldogabb pillanatanak tartja, amikor megszulettek.
Akinek a parja attol fel, hogy rosszul lesz, szerintem jo megoldas, ha csak a vegere megy be, amikor mar a kitolas van. Ha a fejvegnel helyezkedik el, semmi olyant nem lat, amitol rosszul lenne. Meg akkor szerintem a mamortol fel sem figyelne arra. Szerintem ez egy olyan pillanat, amit soha nem banna meg, hogy vegul bement.
En a hugom szulesenel bent voltam, olyan hihetetlen erzes volt latni, amikor elobujt a baba, es kepzeljetek, kijottek belolem az anyai osztonok, olyan vicces voltam
A hasam nekem azonnal bekemenyedik, ha gyalogolok. Tegnap is bementunk a varosba, hat korulbelul a csiga sebessegevel haladtam, nagyon kellemetlen erzes. Ha itthon vagyok, semmi gondom nincs
Judis! Orulok, hogy megvagy, es jol vagy!
Puszi
Niki