A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gica! A Tesco-ban vásároltam. 3 body 800 Ft volt, és nagyon jó kis puha pamutból van!!! :D

Regina
KépKép
mazsola7

A Tescoban 70% kedvezmény van ruhákra - úgy tudom.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gica!
Gremese kitűnően összefoglalta a tejcsi fejéssel kapcsolatos dolgokat. :):)

Nekünk is Avent Isis kézi mellszívónk van és nagyon bevált.

(Leginkább akkor használtam, amikor nagyon tele volt tejcsivel mindkét mell, de még nem volt etetési idő...)

Szerintem felesleges aggódni, két babát is tökéletesen lehet egyszerre szoptatni ha úgy adódik.

Mi vettünk ikreknek való mikrogyöngy töltetű szopipárnát is hogy még egyszerűbb legyen az etetés, ha esetleg úgy alakulna, hogy pont egyszerre lennének éhesek a babácskák. :):)

Kép

Kép

Bár azt gondolom a mi ikreink külön egyéniségek lesznek, más-más alvás-ébredés-étkezés ritmussal. :):) Hacsak fel nem ébresztik egymást. Hihi!

Vadvirág
Vendég

Sziasztok !

Na lányok megjöttünk a 4d-ről. Kicsit elvagyok keseredve mert mindenkinek olyan jó képek sikerülnek nekünk meg alig látszot valami. Kicsit úgy érzem, hogy nem jó a gép. Mindig csak foltokat láttunk és olyan szépen nem lehetet kivenni a dolgokat mint bármelyikötöknél.

Ezért mindenkit megkérnék, hogy ajánljatok nekem jó rendelőket telcsiszámmal együtt ahol be lehet jelentkezni. Jöhet privátba is ha nem szeretnétek reklámozni de itt is szívesen veszem mert szeretnék én is jó képeket .

Az én édes drágám keresztbe dobta a lábát felemelte a fejéhez és a kezeivel takarta az arcát.
De azért sikerült csinálni a pofijáról egy képet édes kis hörcsög kicsi pisze orral és csücsöri szája van.
A talpa nagyon édes azt nagyon jól láttuk.
1250 g és a doki csaj 4 nappal idősebre mondja az adatok alapján.

Ja annyira édes. Az az igazság, hogy nagyon rossz a felvétel de mivel látni akartam a dolgokat lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak a dolgokat.
Kicsit levagyok hangolva, hogy most mennyire nem volt olyan jó mint múltkor.

Vadvirág : köszi az infókat babakocsi ügyben.

horcsog : ti hol voltatok 4d-n mert nagyon jók a képek.

Miléna : sok pihit neketek. Nagyon tudja Zéti, hogy mi a dolga.

Bocsi, hogy kicsit panaszkodom de elvagyok keseredve ezért is várom az ajánlatokat, hogy minnél elöbb elmenjek egy másik helyre ahol jobban láthatom a drágámat.

Mindenkinek kellemes estét :!: :D

:cry: :cry: Kicsit most ilyen vagyok.
20200310173350

Kőszegi Timi!
Én is el voltam kenődve a mostani UH-n, mert nekem is csak foltok voltak. Ez az egy kép lett nagyjából kivehető, amit feltettem ide, de egyébként élvezhetetlen volt. :( Szerintem hülyének is néztek, hogy miért nem örülök annyira, hogy látom a babát. De aztán másnap megnéztem a dvd-t, de inkább a 2D-s részeket lehetett élvezni!!! Persz ez azért is lehetett, mert folyamatosan mocorgott. Így jártunk... Én már még egy helyre nem fizetek, az tuti! Majd megnézem, ha kibújik a kicsi Szelinám!!! :D

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok !

Emese : ezer bocs, hogy nem tegnap köszöntöttelek de most bepótolom.

Nagyon sok Boldog Névnapot kívánunk neked !!!
Kép lufi Kép ajándék Kép virág Kép és végül a torta
20200310173350

vegre ujra itthon

emese: boldog nevnapot! jah es megtalaltam a kakiskepet vicces :)

a talira en is mennek!!! tok jo lesz talalkoznunk! mar varom... szerintetek nem kellene neznunk a kornyeken vmi kiulos fagyizos/kavezos/sutizos vagy csak udcsis helyet??????

nagyon edesek a bebikepek!

most itt van nalunk anya es megyunk megvesszuk a babakelengyet - huuuuuuuuu nagy menet lesz egy teljes A4-es oldal 4 hasabban! (4 most szult kismama irta meg szurte ...)

t. koszegi: engem is erdekelt a tema, csakhat miota kisbabat varunk olyan felos lettem - en a fobator. na mind1 - mi nagyjabol le vagyunk tiltva a verzesem ota - akkor eleg veszelyes volt a helyzet. deeeee imadjuk egymast a ferjemmel es kibirjuk, bepotoljuk.

Kép

Kép
mmarica

Jó reggelt! :)

Vadvirág! Örülök, hogy megerősítettél melleszívó-ügyben, ezek szerint egész jó elméleti anyuci vagyok. :shock: :lol:
Én biztos vagyok benne, ha Te most azt mondod, hogy a babácskáknak külön ritmusuk lesz, akkor az úgy is lesz. Talán már le is beszélted velük. :wink: :D

KöszegiTimikém! Köszi a lufikat, az ajándékot, a virágot és a tortát, nagyon édes vagy!!! :D :D :D
Ami a 4D-t illeti, mi a Praxisban voltunk a Bartók Béla úton, viszont ezen kívül ajánlom neked a 4D Genesist, mert onnan nagyon szép képeket láttam.

http://www.ultrahang.com/vizsgalat.html (Praxis)
Ha itt a babaneten regisztrálsz a Praxis rendelőbe, az árból 1000 Ft kedvezményt kapsz.
http://www.4dgenesis.hu/ (4D Genesis)

Menj át a 4D UH-os topikba, elég sok helyen látni, hol készült a felvétel, és amelyik tetszik, oda jelentkezzetek be.

És neked "csak" 4 nappal idősebb a koránál? Az enyém 2 héttel! :shock: Folyamatosan járok a vizitornára, és csinálom ezerrel a medence-feszítő-nyújtó-lazító gyakorlatokat, közben folyamatosan tárgyalásban vagyok Zsofkával a kibújását illetően, hogy férjen ki, és nem lesz semmi gond! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Húúú! Mmarica! Én is vásárolgatok. Ma is megvettem 3 dolgot: Tena betétet, melltartó betétet, meg 70%-os alkoholt a köldökápoláshoz. És még mennyi minden van hátra!!! :shock: De én apránként vásárolok. Egyrészt nem bírok el annyi mindent egyszerre, meg így élvezetesebb, mert minden nap örülhetek valaminek! De nekem is jó hosszú a listám... :roll:

Most verik egyébként szét a fürdőt... :twisted:

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dicséretet.

K.Timi!
Én is mint Sense a Schöpf-Mereiben voltam mert az volt nekem
a leg el érhetöbb.
De viszont oda be lehet jelentkezni a neten keresztül is,így sokkal
egyszerűbb.
Neten a cím:www.mamakalauz.hu

És itt a bizonyíték,hogy valóban lány.
Kép

Azt elfelejtettem írni tegnap 1686 gramm és pont megfelel a korának.

Emese!
Én még nemtudom,hogy tudok-e menni a talira de szólok időben.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Regina és mindenki:szülés utánra melyik fajta Tena betétet veszitek?Sajna nem ismerem annyira,azt tudom,hogy több méret van...
Császár utánra nagyon azt javasolják,mert nem kelhetek fel egy ideig cserélgetni.Az pedig csak vastagabb mint a sima betét.Másik kérdés:hány darabos kiszerelésben van?Tena hálós bugyim már van.

Mi is a héten szerezzük be ami még hiányzik.Az a biztos,ha minden készenlétben van. :wink:

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna! Én a gyógyszertárban kértem kifejezetten szülés utánra való betétet, és Tena Lady normált adtak (ezt viszik a legtöbben és ez nagyon jó). 24 db-os, és 1008 Ft volt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Miléna! Hú! Tényleg ilyen eldobható bugyit is akarok majd venni!!! Azt is a gyógyszertárban kell :?:
És a normalt vettem, de igazából tök tanácstalan voltam. Ezt ajánlották a gyógyszertárban. 24 db-os és 970 Ft volt. Remélem, elég vastag lesz. Ha nem akkor elzavarok valakit vastagabbért. Meg én úgy vagyok vele, hogy mindenképpen sűrűn akarom cserélni.
(Na, most nézem, hogy Emese már leírta... :)) Igazából nekem is azt mondta a patikus csaj, hogy ezt szokták vinni!

De édes volt a szitu! A magas pulttól nem látszottam, és a csaj megkérdezi, hogy "és akkor már szült, ugye?"... :shock: :lol:

Regina
KépKép
mazsola7

Bocsi! 1008 Ft volt! Az eldobható melltartóbetét volt 970 (50 db-os)... :oops:

Regina
KépKép
mazsola7

Szép napot Kismamik!

Mazsola, Kőszegi Timi: mi is nagyon el voltunk keseredve a 4D után, hiszen nekünk is csak nagy maszatok látszódtak, tényleg a 2D-s rész sokkal élvezetesebb volt. A legrosszabb az, hogy ezek visszahozhatatlan pillanatok... :cry: meg a doki is elég kapkodós volt, már azon gondolkodtam, rászólok, hogy ne rángassa már annyira a kütyüt. :evil:
Gondolkodtunk egy újabb 4D-n, de nem tudom. Máté a múltkorin is nagyon nyűgös volt. Ráadásul azt hallottam, hogy a babák hallják az ultrahangot, és kb. olyan nekik, mint egy kamionokkal teli autópálya mellett állni. Nem tudom, ebből mennyi igaz, de az érdekes, hogy sok babó felpakolja a kezeit-lábait az arcocskájához UH alatt... lehet, hogy nem véletlen? Na, ha ez így van, akkor nem szeretném kitenni a Picurt még egy tortúrának. Majd találkozunk pár hét múlva, és akkor majd gyönyörködünk benne... :wink:

Tegnap végiggondoltam, még rengeteg mindent be kell szerezni szülésig. Nem is tudom, hogy fog menni. Majd apránként. Egyébként mától akciós a cseh tetrapelus a Tescóban, délután ki is nézek. Még mindig itt a legolcsóbb (150 Ft-ra jön ki egy darab), máshol is néztem, de jóval drágábban adják ugyanazt (200-300/db).

Mazsola: fogd be a füled, és Szelináét is, vagy meneküljetek otthonról! :shock: A takarításért viszont nem irigyellek...

Képzeljétek, valami fura dolog történt párszor az utóbbi napokban: a melltartóm belsején, mikor levettem, ilyen rászáradt sárga maszatot találtam. :oops: Nem sok, és csak bal oldalon van. Szerintetek lehet colostrum? Nem éreztem semmit... :roll:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Hat..el kell kezdeni a korhazi csomag beszerzeset..ma szamolgattam, nem egesz 9 het.. ajaj :?

Horcsog! Felraknad picit nagyobban a kepet? Csak azert, mert nekunk a doki 80%-ra mondta a 4D-n, hogy kislany, viszont a mi babonk is csinal egy ilyen poziturat a felvetelen, ossze szeretnem hasonlitani.. :? Igaz, az elsot kiveve minden uh-n kislany fele hajlottak, de neha elbizonytalanodok...olyan sok rozsaszin ruhacska van mar.. :?

Milena! Azert legy ovatos, amikor vasarolgatsz, nehogy tuleroltesd magad! Szerintem minden napra egy kicsit..

Kiskolbi! Ez teljesen normalis, nekem is volt, valakinek mar a terhesseg idejen van par csepp, valakinek nincs, csak a szules utan.

Emese! Volt nevnapi party apaval? :wink: :D

Csajok, volt egy olyan tarsunk, hogy Judis..merre van?
Vendég

Nagyon édes az összes újabb fotó! :):)

Niki!
Én meg FLEUR-t hányolom már régóta... Szerintetek merre jár?

Gremese!
Naná, így igaz! :):)

És tényleg nagyon-nagyon felkészült vagy, amihez külön GRATULÁLOK! :):)

Tudjátok mit vettünk?

Mégsem tudtunk ellenállni az Angel Care Captiva használt pelus tárolónak és beszereztünk egyet a Brendonból. :):)

Tegnap el is kezdtük használni és eddig tökéletes - kár hogy nem próbáltuk már ki hamarabb! :):)

(Nekünk az István Kórházban 2005-ben adtak naponta néhány Tena betétet, de se nekem, sem pedig a másik két szobatársamnak nem vált be - persze ez nem jelent semmit, másoknak ettől még szuper lehet - így még a szülés napján elkezdtük használni a saját Always Night szárnyasbetétet, ami viszont remekül működött...)

Vadvirág
Vendég

Hahó Kismamik,

tényleg lassan el kéne kezdeni vásárolgatni! Bár nekem szerintem csak egy pár apróság kell, ruha meg bútor meg kocsi nem, de azért azokat is össze kén már írni.

Betétböl én is Tenát használtam, aszsem a normalt, vagy a nagyobbat, nem is tudom, meg eldobhatós bugyit hozzá az elején és nagyon jól müködött a dolog.

Mellszívóban nekem a kéziek közül egy sem jött be, valahogy nem tudtam velük egy cseppet sem kipréselni. Viszont az elektromos Medela nagyon nagyon jó szolgálatot tett, most is ilyet fogok használni, de itt felírja a doki és csak bérleti díjat kell érte fizetni a gyógyszertárban, az is csak jelképes összeg. Otthon nincs ilyen lehetöség?

Kolosztrum szivárgás nekem is van, mindkét mellböl, pár hete kezdödött. Viszont ami nagyon érdekes, hogy már most müködik a tejleadó reflex, egyszer csak iszonyú szomjúság fog el, aztán érzem azt a bizonyos bizsergést, amit a már szoptatott anyukák jól ismernek. Tejcsi nem ömlik eközben, csak pár csepp jön, de azért érdekes, hogy már most így müködik a dolog. Van valakinek hasonló tapasztalata?

Húú csajok, nekem ma olyan de olyan rossz kedvem van, hogy csak na! Legszívesebben egész nap ordítanék, de nem tudom miért. Biztos front van :twisted:
Szegény Ábel szívja csak meg, mert ma nincs hozzá nagyon türelmem. Sajnos néha van ez így. :oops:

Na megyek, kedvet kaptam én is egy-két cucc beszerzéséhez. :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Tegnap voltam a Kútvölgyiben szülésfelkészítő tanfolyamon. Konkrétan a szülésről volt szó. Nekem nagyon tetszett az egész előadás. A mi kis babókánk tudta, hogy róla van szó és egész végig boldogan ugrándozott a hasamba. Remélem azért egy kicsit odafigyelt, hogy mit mondott a szülésznő és tudja majd a dolgát :D :D :D

A csapatból mindenki papás szülést tervez????? Mi eddig úgy gondoljuk, hogy nem lesz az, de kíváncsi vagyok rátok.

Andi
Kép
amona

Sziasztok!

Kiskolbi:az előtej volt. :D Nekem nagyon régtől van,főleg ha manó mocorog vagy keményedik a pocim.Ja és zuhi után.Mostanában kevesebb van mint az elején,de ez is éppen elég szerintem. :wink: Nem mindig egyforma a színe,van hogy sárgás,de van amikor fehéres átlátszó. :roll:

Az én kedvem is szörnyű ma.Egy dolog van aminek örülök:jön a hétvége apával. :D

Vigyázok a vásárlással.Egyedül el sem indulok,apa visz kocsival mindenhová.Kipakol a bejáratnál,aztán parkol.Az üzletben pedig elsétálok,de nem sokáig.Azt szabad mértékkel.Ma kinézünk picit mi is a Tescoba.Kíváncsi lettem. :) Át is nézem miből mennyi van és mire van még szükség.

Elkezdtük a kaját hordatni futárszolgálattal.Nem tudom nálatok hogyan van,de én mostanában alig bírok enni,Manó feje a gyomrom alatt van közvetlenül.Gyermekmenü lett rendelve nekem és azt is alig bírtam megenni.Csak csipegetni tudok. :roll:

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Niki!Nemtudom,hogy így jó-e. Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese, Vadvirág, Motiot!

Köszönöm a mellszívós tanácsokat! A Medelából láttam olyat, hogy kézi és szükség esetén elektromossá alakítható. Lehet, hogy egy ilyenbe ruházunk be és akkor, ha nem megy a kézivel, kiegészítjük elektromossá.

Vadvirág!
Köszi az egyszerre szopizós képeket! Biztos ki fogom majd próbálni, ha egyszerre éheznek meg a lurkók.. De hallottam olyat is, hogy úgy szoktatják őket, hogy szépen megvárják a sorukat. Na kíváncsi leszek... :wink:
Az ikres szopipárna már megvan! Ez nem lehet majd akadály! :)

Miléna!
Csak óvatosan a vásárlással egyszerre csak keveset mászkálj még az üzletben is!

Mazsola, Emese!
Ezek szerint érdemes szétnézni a Tescoban? Na, majd hétvégén ráveszem Apát, hogy térképezzük fel a helyet... :wink: :wink:

Mmarica!
Egy helyen veszitek a babakelengyét, vagy jöttök-mentek a városban? Ezek szerint estére már mindene meglesz a babónak! :) :wink:
Nincs kedved megosztani velünk azt a hosszú kelengyelistát? Persze gondolom kicsit hosszú lenne bepötyögni a gépbe, de ha esetleg mégis lenne hozzá kedved, örömmel venném (vennénk?)..

Hát, LÁnyok, mi valószínüleg kihagyjuk a 4d-t. Apa szerint ugyanis feleslegesen ne bolygassuk őket, így aztán megelégedünk azzal, amit kötelező jelleggel csinál a dokibácsi. Én megvagyok nélküli, csak nehogy a gyerkőcök reklamáljanak majd évek múlva... :)

Én meg hogy jártam, elindultam, hogy kiváltom végre a Felicitas csomagot, erre kiderült, hogy elfogyott :evil: és csak jövő hét végefelé lesz. Legközelebb előtte telefonálok. Nem is tudtam, hogy ilyen kapós!

Gica

Kép
gica1

Amona!
Nekünk nem apás szülés lesz. Párom nem mer bejönni! Kisfia születésénél ugyan bent volt, mert a volt felesége kikönyörögte, de aztán a végén császár lett belőle. De továbbra sem szeretne bejönni. Én meg nem eröltetem. Ezt neki kell tudni. Majd legfejlebb bejön anyukám...

Vadvirág! Akkor lehet, hogy beszerzek egy Alwayn Night-ot is...

Hallottam, hogy van olyan elektromos mellszívó, amihez van orrszívó is a babának... Ti hallottatok erről? Állítólag jó.

Elindultam ma pár dolgot elintézni, de a végét már lehagytam. Olyan hamar elfáradok... :cry: Pedig csak sétálgattam. De rossz! Benéztem egy bababoltba itt nálunk, és találtam 1-2 jó dolgot. De majd Anyuval nyakunkba vesszük a boltot, és kifosztjuk! :twisted: Az árfekvése közepes. Kiságyat szerintem a Brendonban veszünk (mert ott lestem ki egyet!), de a többi dolgot (pl. pelenkázó szivacs, cumisüveg, kád + állvány stb.) itt fogjuk.

Na, szétverték a fürdőt! Elég jól viseltem, még el is szundítottam ebéd után! :wink: (Persze csukott ajtó mellett.) És szerencsére csak a felmosást hagyták rám. Mindjárt nekiállok, csak szépen, lassan. Aztán hétfőn folyt köv., csak akkor tud jönni a csőszerelő... :( De nem baj, az a lényeg, hogy végre elkezdtük!!! :D

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Látom, mindenki vásárlási lázban ég, anélkül hogy olvasatal volna ma titeket ésn is beszereztem néhány cuccot. Találtam egy helyen hosszú újjú bodykat, meg rugikat, vettem néhányat, egyébként az őszi kollekciók aug.elején várhatóak. Ezt mondták a boltban, gondolom mindenhol ez a helyzet.
Vettem magamnak 2 hálóinget, Garmastant (marha drága volt, remélem most is beválik!), a picinek rugikat, bodykat, kocsikabátot, Rebekának hálóinget, ruhácskát (mert persze ő sem maradhat ki), még apukának is jutott új zokni, meg gatya.
Legközelebb még aug.-ban veszek néhány cuccot, aztán már csak a szülés után, nem akarom megint túlvásárolni magam. Egyébként kizárólag 62-es rucikat vettem, ha szükség lesz kisebbre, majd a szülés után beszerezzük.

Gremese: nekünk Rebeka mindig kisebb volt a hasamban a koránál 1 héttel, így is 3500 gr lett és 58 cm. Nem is tudom hogy most mi lesz, mert Viktorka nekem is 2 héttel nagyobb. Ha ez így van, akkor már akár 3 hét múlva is gond nélkül születne meg. (Mert ugye 31+4 + 3 hét=34+4 + 2 hét= 36+4) Na ezt jól kiszámoltam.
Egyébként a mai jóakaróim szerint lent van a hasam. Csak az az érdekes, hogy eddig sem volt nagyon fent, nem tudom mit látnak már megint. Csak mosolygok rajtuk. Ők biztosan jobban tudják...

4D: Rebekával egyszer sem voltunk, most is csak egyszer. Szerintem ez bőven elég. Hiszen már csak pár hét és tényleg láthatjuk őket. Azt a 10-15 ezer forintot meg rengeteg beszerezni való dologra lehet költeni.
Mondjuk az azért durva, hogy ennyi pénzért nem lehet egyes helyeken csak foltokat látni, és a doki is rohan!!!

Na lelövöm magam, sok hülyeséget hordtam össze megint.

Pussz!

Kép
Kép
timi26

Ja, még annyit, hogy aki megy a talira az a párjával megy? Mert az enyém nem lesz itthon (szokás szerint), én meg nem tudom hogy el merjek-e indulni a kislányommal vonattal. Ráadásul akkor már 35 hetes leszek. Szóval nem tudom, pedig nagyon szívesen mennék!!! :(

Kép
Kép
timi26

Gremese: és pontosan mikor és hol lesz a tali?

Kép
Kép
timi26

Niki!

Itt vagyok. néha. de nem tudlak követni titeket. :( kimaradt már jó pár oldal amire nem jutott időm visszaolvasni. köszi hogy hiányoltál, nem is emlékszem tettem-e be 4d-s képe, voltuk mi is pár hete.

a mai napom nekem is rossz, mint ahogy írták már mások is. Fáj a hasam, alig mozog a baba, azt is befelé, vagy bele a méhszájba, ami fáj rendesen. Na de már nincs sok hátra. Úgy tűnik eddig faros, remélem még szépen megfordul amíg tud. Természetes szülést akarok, pocakra rakással, első szopival. Ez elsőnél nagyon kimaradt, mert rögtön elvitték és azóta is nagyon hiányzik.
Még egész jövő hétre ilyen időt mondanak, ki fogok készülni. nagyon nem bírja a pocak az ilyen frontokat, Eszter is egy ilyenben született majdnem 3 héttel hamarabb.

Meg a kórház.. :( nem akarok a Szabolcsban szülni, de úgy tűnik nem lesz kész a máv szeptemberre.

Miután jól kipanaszkodtam magam, megyek vissza Eszterezni, ha már le nem viszem ma már, legalább csak vele foglalkozzak.

judis

Sziasztok !

Ma voltam a Brendonba és megtaláltam a tökéletes babakocsit.
Igaz nem olcsó de most úgy érzem megéri mert nagyon jó.

Kép az álom babakocsi

Köszönöm mindenkinek a 4d tippeket.
A párom szerint felesleges mégegyszer gyötörni a drágát pár hét és látjuk eleget.
Tök igaza van de tegnap nagyon elvoltam kenődve.

Egy link nézzétek meg nekem nagyon tetszik azt hiszem mindenki ilyet kap tőlünk majd karácsionyra.

www.babyart.eu

Kép édes

Na lépek késöbb leszek még. Szép estét !
20200310173350

Timi: ez tényleg tök jó babakocsi. Főleg ha minden kiegészítőt megvesztek hozzá. Még a színe is tetszik, inkább kék, mint az a szürke. Nekem az olyan lehangoló. (mondom én, akinek alapban szürke a babakocsija. De tele van macimintával!!!)

Kép
Kép
timi26

Timi26! Ha az oldal tetején rákattintasz a babanet-találkozós bannerre, ott mindent megtalálsz.
Az időpontot még nem tudom, Anitjához alkalmazkodunk, mert 12.30-ig jógaórát tart.
Majd közvéleményt-kutatunk megint, kinek mi lenne jó, szerintem a kora du. időpont klassz lenne.

Kőszegi Timi! Nagyon klassz a babakocsi, itt csorog a nyálam.... :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi Gremese: közben kaptam egy e-mailt, abban minden benne van. De szertenék elmenni!!!
Végül is Pesten lesz, a kórház meg nem lesz messze, ha baj van...

Kép
Kép
timi26

Amona!
Nálunk sem lesz papás szülés. :roll: Apa fél, hogy rosszul lesz, ezért nem mer bejönni. Megpróbáltam bíztatni, hogy nem lesz semmi gáz, de nem nagyon lelkesedett az ötletért, így aztán nem erőltettem.

Mazsola!
Mellszívós orrszívóról még nem hallottam. Melyik márkának van ilyen terméke?

Kőszegi Timi!
Tök jó a babakocsi! Erre le kell csapni!

Gica

Kép
gica1

K.Timi!

Szupi a babakocsi.

Én ezt a babakocsit választottam
vagyis jobb lettvolna piros de sajnos most nem volt ahol vettem.

Kép
Nekem nagyon bejön remélem majd a lánynak is.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

es megjottunk! huuuuuu ez keemny volt, reggel 9.30-tol felhetre ertunk haza.
szal azt hiszem megvettunk szinte mindent, kiveve a gyogyszertari dolgokat

gica1: babakelengye

Kép

Kép
mmarica

Timi26 a babakocsi teljesen felszerelt.
Tartozékok : váz , sport rész, keménymózes, autós biztonsági talp, hordozó, pelenkázó táska, eső védő.
A keménymózes fekvő felülete dönthető. Van lába amin biztonságosan letámasztható a földre és ha a talpakat vissza hajtjuk akkor hintáztatni lehet.
A hordozó az egy teljesen új széria jobban védi a babát ha oldalról éri az ütés és a karfája a visszacsapódástól is véd ha esetleg balasatet szenvednénk a kocsival.
Az esővédő az rácipzározható a sport részre és vannak rajta szellőző nyílások.
A pelenkázó táskában pedig van egy kiteríthető pelenkázó alátét.

Szóval komplett a gépjármű.

Itt egy link itt megtudjátok nézni a bemutatóját az egész kocsiról :

http://www.pegperego.com/pegminisiti/na ... intro.html

Szép estét és mindenkinek köszi a dicséretet.
20200310173350

mmarica : jó a listád azt hiszem használni fogom én is.

Kép maci
20200310173350

Sziasztok!

Köszegi Timi: nekem is nagyon tetszik a link amit ajánlottál. De én nem találom, hogy hol lehetne hozzájutni.Az elérhetőségek között Mo.-ot nem lehet kiválasztani.Posta címet meg nem leltem. :cry: :cry:

Valaki feltett még korábban egy csodaszép kék ágynemű garniturát.Babydream-est.De azt nem írta meg hol lehet ilyet kapni.
Valami ilyesmit képzeltünk mi is. :D

Nálunk tutira apás szülés lesz. A páromat ki se lehetne hagyni. :D :D Már eltervezte, hogy méricskélés után majd ő vigyáz a kicsire míg én nem érek rá. :shock:
Majd megismeri apa hangját és rögtön megnyugszik. :wink:

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sziasztok!

Voltunk vásárolni,minden megvan a babának szinte amit kigondoltunk. :D Pár ruci kell még és ágynemű,kifogó.Nekem is megvannak a dolgok szülésre,kivéve a mellbimbóra való kence és a mellszívó.Kivárom lesz-e rá szükség.
Amit nem vettünk:receptre kapható szerek és babakocsi.Azt majd ha megszületik Zéti.
Gombos hálóinget vadászok még,azt hiszem nem ártana még pár darab.

Csak két helyen voltunk lényegében már.Amit tudtunk gyógyszertárban szereztünk be.Szerencsére párom egészségkártyás,azt hiszem később is nagy hasznát vesszük majd.Pl. pelust is tudunk vele vásárolni.

Úgy megnyugodtam,hogy lényegében megvan minden.Ez aggasztott a kórházban legjobban.Most mindenhol van minden a lakásban. :D Holnap remélem a pelenkázó a helyére kerül és pakolhatok.

Szerencsére ma nem keményedett a pocim.Csak néha éreztem némi hasogatást a hüvelyem felé,de az régóta fennáll. :roll:

Ha gyakran keményedtek vagy fáj a pocakotok vegyétek komolyan!Nehogy úgy járjatok mint én.Mióta rengeteget pihizek sokkal jobb.De elég ijesztő tud lenni ha nem akar múlni és rendszeresen jön...Az fenyegető koraszülés jele is lehet.Azt mondták lehet többször is magnéziumot bevenni ha ilyen van.Mondjuk én így is 3x2-t szedek+görcsoldót.De aki kevesebbet szed az emelheti ha szükséges.

Megyek zuhizni aztán pihi.Jó hétvégét mindenkinek!

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Hahó!

Babakocsik: Mindegyik nagyon szuper, klasszakat választottatok.

Timi26! Te is jössz? Szuper! :) Felvéstelek! :)

Nyerkit! Ha jól emlékszem, Anikó vette a kék ágyneműt.

Papás szülés: Apa nem igazán bírja a véres meg műtős dolgokat, a TV-t is inkább elkapcsolja. (Bezzeg amikor a kiskutyánk farkaskörmét műtőtték és a doki megkérdezte, akarjuk-e nézni, ő volt az első, aki berohant, így ketten asszisztáltunk. :shock: )
Szóval én anno kiskaput hagyva vezettem fel ezt a témát. Azt mondtam neki - és valóban így is gondolom -, hogy nagyon-nagyon szeretném, ha ott lenne, de ha rosszul érzi magát vagy valami gond van, természetesen kimehet, mert nem akarom, hogy rossz emlék maradjon benne a szülésről. Sokáig nem is faggattam, hogy mi lesz, mire anyósomék rákérdeztek nála, én meg lélegzetvisszafolytva figyeltem, mit mond. Rávágta: persze, hogy bent leszek, hiszen én csináltam! Csak nem hagyom ki!
Jejjujjjjjjjeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Bent lesz! :D
Péterfyben szülők! Apának kell bevinni váltóruhát a szülőszobára, egy tiszta nadrágot, és lehetőleg egy tiszta fehér pólót. A cipőjére rá kell majd húzni olyan kék nejlont, ott nem lesz gond.
Muszáj valami vacak pólót kerítenem, mert lehet, hogy vajúdás alatt a térdéig kinyújtom a nyakát a nagy kapaszkodásban. :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nyerkit : én a Brendonba láttam. Máshol még nem így szerintem ők a hivatalos forgalmazók.
20200310173350

Gremese: még nem tuti, de nagyon szeretnék elmenni!!!

Miléna: gombos hálóinget én a kínaiban vettem. 1300 Ft. darabja. Kényelmes és az anyaga is jó. Pociig ki lehet gombolni.

Apás szülés: bízom benne, hogy ott lesz a párom. Ha zenélés közben jön rám a szülés nem valószínű, hogy beér. :(

Anitja: nem tudod, a szabolcsban bent lehet az apuka csaszinál is?

Kép
Kép
timi26

Gica! A védőnőm mondta ezt a mellszívó + orrszívót. De közben utánanéztem a neten. Ez pl. olyan:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
De fogalmam sincs, hogy jó-e. Még nem döntöttem el azt sem, hogy elektromos vagy kézi mellszívót szeretnék... :roll:

Horcsog! Timi! Tutik a kocsik! :D

Mmarica! Nem semmi, hogy egy kalap alatt elintéztetek mindent. Nekem ez nem megy. Pláne, hogy van még, amit azt sem tudom, milyet szeretnék... :oops: :roll:
Tényleg tuti a listád!!!

Miléna! Te is milyen ügyi vagy!

Én hozzátok képest eléggé le vagyok maradva.. De ha kész lesz a fürdő, összekapjuk magunkat!!! De azért asszem ma is elmegyek a tescoba!!! Megnézem, mi van még leárazva a ruhácskákból! :wink:

Ti sporttáskát visztek a kórházba? Nekünk nincs olyan nagy sporttáskánk. Az gáz, ha ilyen utazótáskát, vagy bőröndöt viszek??? :roll:

Jaaaj!!! Olyan aranyos méhecskés ágyneműt meg rácsvédőt láttam, csak egyben volt még egy baldachin függönnyel (amit mi nem teszünk fel)... De kár, pedig úgy tetszik!!! :(

Regina
KépKép
mazsola7

vasarlas: tegnap mar nagyon faradt voltam, nem irtam tobbet. a brendonban voltunk foleg es sikerult kifogni egy kedves es oszinte eladot, aki elmondta, h mely termekeket ne vegyuk, mert mar hozak vissza belole parat!
akit erdekel, rakok fol arakat is ...
azt tapasztaltuk, h az eszkozok teren olcsobb, mint a kenguru vagy mas "nevtelen" bababoltok. es megfontolando, h aki legzesfigyelot vagy bebiorzot tervez vasarolni most volt olyan, h adnak hozza pelusosvodros izet :oops: es nem dragabb, most ilyen akcio van. jah es tudjatok gyulnek a pontok, ami nem tudom ugyan mennyi zseton utan jar 1 pont, de az bioztos, h 1 pont=1 ft. mi ugy gondoltuk, h a pontokert jatekokat veszunk majd :shock:
jah megegyvmi: nem tenna lady betet vettunk - eddig - hanem a chicco-nak van vmi (nekem ujfajta, eddig nem ismertem) kifejezetten szules utani betete - bazinagycsomag, anya szerint eleg is lesz 1 cs.

mazsola7: nem gond az utazotaska/borond, merth 1: kapsz egy szekrenyt es nem is latja senki, 2: mindenki ilyesmit visz - mar kifigyeltem. en borondbe pakolok ...

Apas szules: nalunk bent lesz tomi, sot az egesz csaladom (anya, tesom- orvosnak keszul o azert szeretne) bent lenne ha lehetne.
:shock:

jah es vegre nekunk is megvan a kad - olyan edes, majd rakok kepeket

Kép

Kép
mmarica

Mazsola!

Nekem a kórházi cuccom bőröndben van. Én azt használok. Kis kézi bőrönd és mellé lesz egy nagyobb válltáska a piperéknek, meg amit a szülőszobába kell vinni. Egy mozdulattal kiveszem és nem kell pakolgatni.

Miléna!

Szuper jó köntös van a Skála földszintjén 790 Ft-ért. Én abból vásároltam be. Köntöst 2000 Ft-ért vettem a Corában (ugyanaz még márkában is a belvárosban 12.000 Ft - nem tudom hogy sikerült ilyen olcsón, de csúcs minőségű!)

Nyekrit!

Én vettem a kék ágyneműt jól emlékszik Gremese. :lol:
Akarok hozzá még egy játéktartót is, ezért felhívtam a forgalmazót. Szerintem kérdezd meg tőle, hogy a közeledben melyik boltban juthatsz hozzá, vagy ha nincs tud-e szállítani oda. Babydreames, itt a hölgy telefonszáma: 20/9815-957

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Nyerkit: ágyneműkép

Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jo reggelt!

Szep hetveget mindenkinek! :D

Horcsog! Nagyon aranyos vagy, koszi, hogy felraktad nagyitva a kepet. A mi babank is ilyen ebbol a nezetbol :D Szoval, remelem, bizhatok az orvos 80%-os kijelenteseben. Tegnap is egy csomo ruhacskat vettunk, amit kisfiura egyaltalan nem lehet raadni :) (fodros szoknyacskak, stb..)

Ma megyunk Londonba, ott meg egy kicsit vasarolgatok, aztan tenyleg befejezem. :? Olyan ugyesen elhataroztam, hogy nem viszem tulzasba... Dehat, ha latnatok, hogy itt milyen valasztek van.. :? Aniko, biztos te is bajba voltal, mikor itt voltal... :)

A babakocsik tenyleg nagyon szepek es izlesesek, amit valasztottatok!!

A talalkozorol! En is! En is! Ez nem er!!!! En nem tudok menni!!! Motiottal mi ugy el vagyunk szigetelve, ez nem igazsag!!! :cry: :cry: Azert annyira bizom benne, hogy egyszer meg talalkozom veletek!!

Apas szulesrol: A paromat nemigen lehetne kitiltani (bar ha azt mondanam, hogy nem szeretnem, biztos tiszteletben tartana) mind a ket kislanyanal bent volt, es elete legboldogabb pillanatanak tartja, amikor megszulettek.
Akinek a parja attol fel, hogy rosszul lesz, szerintem jo megoldas, ha csak a vegere megy be, amikor mar a kitolas van. Ha a fejvegnel helyezkedik el, semmi olyant nem lat, amitol rosszul lenne. Meg akkor szerintem a mamortol fel sem figyelne arra. Szerintem ez egy olyan pillanat, amit soha nem banna meg, hogy vegul bement.

En a hugom szulesenel bent voltam, olyan hihetetlen erzes volt latni, amikor elobujt a baba, es kepzeljetek, kijottek belolem az anyai osztonok, olyan vicces voltam :D :D

A hasam nekem azonnal bekemenyedik, ha gyalogolok. Tegnap is bementunk a varosba, hat korulbelul a csiga sebessegevel haladtam, nagyon kellemetlen erzes. Ha itthon vagyok, semmi gondom nincs :?

Judis! Orulok, hogy megvagy, es jol vagy!

Puszi

Niki
Vendég

Gremese,
köszi az infót, viszünk apának pólót-gatyát! :lol:

Apás szülés: ez a szándék, de persze nem lesz odaláncolva a férjem. Tudja, hogy nekem rengeteget jelent, ha ott van.

Lányok, tegnap megtudtam, hogy a kicsi fiú valószínűleg olyan 4 kilós lesz, ha időre születik (igyekeztem megbeszélni vele, hogy így is legyen), mert szép nagy. :wink: Kérdeztem, van-e határa annak, hogy egy babát mekkora méretig engednek hüvelyi úton szülni, de nincs. Mondjuk ebben van logika, hiszen a fejméret attól még nem biztos, hogy óriási. Csak féltem a babát is...
Puszi!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Niki!
Szivesen.
Én is remélem,hogy lány lesz mert már rózsaszin dolgokat vettem.

A babakocsinál igyekeztem minnél kényelmesebb és jobbat venni mint ami a kisfiamnak van.

Nálunk nem lesz apás szülés mert az én párom nagyon nem bírná
de majd elválik.

Még nekem is kell pár dolgot vásárolni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Niki!

Hát igen, tényleg nagy a választék. Ráadásul bementem egy boltba Angliában ahol azt hittem felnőtt ruhák vannak és még ott is tündéri baba rucik voltak, na ott vettem a legtöbb dolgot Marcinak. Jól el volt dugva és nagyon jó áron nagyon szép dolgokat kaptunk!
Július végén mennek szülim ki, már írom nekik a listát, hogy melyik boltba menjenek és mit hozzanak. :lol: :lol: :lol:
Van pl. az Easy Learning vagy valami hasonló nevű bolt ahol csak játékokat árulnak, hát az valami elképesztő!!!! De a bababoltokba is mindig elvesztem! :lol:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok Mammikák!
Csak gyorsan, mert megyek jógára: Emese! 13.30-ig tart az óra! Egy kicsit kevés lenne fél óra :lol:

Judis, Timi! Én egyre határozottabb vagyok, nem fogok a Szabolcsba szülni, vagy MÁV, vagy István, vagy Péterffy, vagy itthon :roll: Tegnap voltam Geréb Ágiéknál, elég sok önbizalmat adott, egyre biztosabb vagyok magamban és Gergőben. Az egész rajtunk múlik. Ági azt mondta: "Egy Anya ott tud komplikációmentesen szülni ahol a legnagyobb biztonságban érzi Magát"
Ezt kell eldöntenem a szülésig. Addig is készülök gőzerővel mentálisan és fizikálisan a szülésre!
Apás-szülés: épp ezért nem kérdés, én a Párom mellett érzem magam a legnagyobb biztonságban, biztos vagyok benne, hogy együtt fogjuk végigcsinálni, akár itthon akár kórházban, persze ha császár lesz belőle más a felállás. Mindenre próbálok felkészülni...

Sok puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?