Sziasztok !
Remélem mindenki kipihente magát éjszaka, mert most jön csak az igazi meleg. Állítólag holnap már hajnalban is 30 fok lesz !!!
Reggel óta fáj a fejem , és a oulzusom 90 körül ver, ami szerintem a gyereket is megviseli .
Bogyó : Nálam sajna nem jön be a teregetés, már 2 napja mosómedvét játszom, és körbe vannak aggatva a cuccok + a fürdőben vizes törülközők lógnak , de semmi enyhülés.
Most a fejemre is vizes türcsit tekertem hátha így jobb lesz . Tegnap üresen állt a nagy hűtő , csábított a gondolat ,hogy belemásszak

.
Ágica : Nekem is nagyon bejöttek a tescós rucik, de szeptemberig vissza fogom magam és csak mamás dolgokat vásárolgatok
( mellszívó, szopis párna , hálóing...).
Egyébként megint sikerült meglepned ezzel az orrszívásos történettel!

Kreatív megoldás , nem mondom !!!
A legkisebb tesómra még vissza tudok emlékezni: állandóan zúgatta apám a porszívót ( energia takarékos megoldás, és este milyen jó hallgatni + állandóan cibálni kell a gyerek után a porszívót ) .
Nagyon gusztustalannak találtam ezt a módszert + nem hiszem ,hogy a gyerek annyira élvezi, ha megpróbálják az orrán keresztül kiszippantani az agyát .
Ha nagyon makacs a dolog , ott a tengervizes orrspray , amit már babák is használhatnak + ki is lehet mosni.
Evu : Nem firtatom , hogy miért nem vagy rendesen bejelentve, mindenesetre szomorú ,hogy így muszáj melóban maradnod.
Azért próbálj kicsi szüneteket beiktatni, és ne csak a munka körül forogjon minden gondolatod, mert a végén mire anyuka szerepben kell tovább " dolgozni " teljesen lemerülnek a tartalékok.
Klári : Örülök, hogy megosztottad velünk ezt a depis sztorit és másokban is felszínre hozta ezeket a gondolatokat.
Mindenki csak a szépre /jóra készül fel ,de ez is benne van a pakliban.
Egy kicsit én is tartok tőle ,hogy velem is előrordulhat ilyesmi.
Végül is majdnem 8 hónapig csak itthon ülök és már most próbálom finoman leépíteni a tolakodó rokonokat, akik azt képzelik,hogy a gyereket az ő szórakoztatásukra szülöm meg, szóval lehet,hogy jól begubózok majd, mert a családi hajlam megvan rá.
+ Apa nálunk is 8 körül jár haza, reggel ugyan 9 -kor megy el , de előtte nem sokat van ébren.
Adri : ha rádtör a pánik, vagy a levertség csak szólj, és felvidítunk

Ágicának biztos van még pár jó sztorija !