Sajnos nem jó hírekkel tudok jönni, eléggé el vagyok kettyenve. Babu méretei alapján csak 34 hetesnek felel meg, enyhén retardált, 2570 g a súlya, de a placenta normális szerkezetű, tehát rendesen táplálja. A magzatvíz kevesebb az átlagosnál. Az uh-s szerint majd a professzor úr tudni fogja, hogy mit kell tenni. Nekem fogalmam sincs, csütörtökön megyek az orvoshoz.
Szóval ez van, sírdogáltam kicsit, próbáltam magam megnyugtatni, hogy az én 150 cm-hez mekkora baba kellene?
Móni, az uh-s egyébként most valaki más volt, mint a múltkor, de nagyon rendes volt, udvarias.
Ja, Babu még mindig kislány
Persze magam hibáztatom, hogy biztosan a sok stressz és a sok munka miatt nem nő Babu úgy, ahogy kellene.
Ha Babunak valami baja lesz, a családi jóakarót bizisten beperelem nemvagyoni kártérítésért.
A páromnak vettem egy szép inget és egy szép nyakkendőt. Lassan megveszem a névnapi ajándékot is, mert az dec. 6-án lesz, akkor biztosan nem tudok majd elmenni.
Estére pedig lecsós májat főzök, ünnepi vacsoraként, az egyik kedvenc étele. Torta most nem lesz, kettőnknek egy egész nem éri meg, még van Anya hétvégi sütijéből, de lehet, hogy veszek 2 szelet valamilyen tortát.
Friday, húha, de jó, tetszik az új vonalzód! Krisztina, már cska 2 nap és Neked is ilyen lesz
Kata, sajnálom Anyósodat. Mi jelent ez pontosan? Újabb kezelést?
Az ablakpucolás miatt minden elismerésem!
Függönyt nem láttam a szülőszobában az ágynál.
NA, megyek ebédelek, végül nekem ma lesz sajtos-tejfölös tészta, aztán majd még jövök.
Puszi
Zsuzsi

[/