Csillag! mars az agyba! A dokival varhatsz, mert ugyis azt mondana, ha felhivnad, de azert neked magadnak nem kell megvarnod, hogy durvabb legyen a helyzet! Akkor is lehet szukseged pihenesre, ha sokat pihensz. Es igaza van Pokicanak, hogy inkabb ovatos...szoval pihizz le gyorsan...a parod nem fog ehenhalni a paprikaskrumpli nelkul, majd megcsinalod holnap!!! valoszinuleg nem lesz semmi, de azert jobb hallgatni ezekre az apro jelekre.
POkica! parom is ugyanigy van vele, annyit hizott, mint en...azt mondja, az szabalyos, hogy terhesseg alatt kivanos az ember, es mivel en nem vagyok az, neki kell lennie

:) Amugy ugyanazt eszi, mint en, napi egy jegkremmel megtoldva

:) A fo baj nala, hogy ugy, mint en, gyorsan hizik, ha nem edz sokat, es mivel en most joval kevesebbet vagyok a klubban, igy o sem akar tobbet, hogy ne kelljen megvarnom...mert persze oda is egyutt megyunk csak...meg a szokasos infraszaunat sem csinalja, amit pedig elotte mindien nap szoktunk. Azt azert nem mondanam, hogy a te ferjed "csupan" egyutt hizik veled...azert teged is rendesen korulrajong am

:):) Emlekszel az elejen hogy aggodtal, meg utana hogy reagalt hirtelenjeben? Most meg elobujt az igazi gonskodo enje es milyen egy angyal...

:):):):)
De jo, hogy mentek a genetikaira, majd irjatok gyorsan! nekem meg kozel egy honapot kell varnom ra. A bal oldalad miatt meg aztan ne aggodj! Sokaig en is csak jobbon ereztem, most mar osszevissza barangol, sot, ahogy felfele nott a meh, mar egesz felul, a koldoknel kalandozik sokszor...az mar kezd fajdalmas lenni, mert szo szerint setalgat a hasfalamon es kaparassza a pocakot...de azert nem panaszkodom

:) Azert van ott, mert ott neki a legkenyelmessebb...nekik meg nincsenek szabalyok, osztonosen kivalasztja a feszket, ahol a legjobb neki...majd ha mar nem tud betelni vele, akkor arreb pakolja ugyis magat , ezen szerintem ne aggodj!Nem hiszem, hogy nekik barmilyen szalag, vagy barmi gondot okozna, ha maszkalni akarnanak...ahogy legutobb is lattam, milyen konnyedseggel jatszott a zsinorral is!

:)