Sziasztok!
Huhh,jó sokat írtatok azalatt a 2 nap alatt,amíg nem jöttem!
Leo-Menion: irgum-burgum,nincs vita! Mindenkinek megvan a maga véleménye és tapasztalata,nincs is olyan,amiben mindenki egyetért!!! Tiszteletben tartom mindkettőtök véleményét és nagyon köszönöm,hogy leírtátok,de téma lezárva,ok?

De Leo,köszönöm a tippet és az orvos ajánlást!!!
Menion: UH-hoz gratu!

Jó lehetett a szülésfelkészítő! A bölcsőhalál témához annyit,h. ez teljesen igaz,leginkább a túl meleg szoba okozza (v. öltözék) és a szülők hiánya a túl mély alvásnál...

Tudom,mert én is egészségügybe jártam suliba és tanultunk csecsemőgondozást. Tehát semmi ilyesmi nekem nem újdonság.

Na meg van némi gyakorlatom is.
És hát ezek tükrében nálunk sosem volt és most sem lesz külön babaszoba. Szépnek szép,de én 1 éves kor után tartom értelmesnek,amikor már lehet külön altatni. Persze ez is egy vitatéma! Van aki egész éjjel hagyja ordítani szerencsétlen gyereket,van aki 3-4 éves koráig vele alszik... Na itt látszik mennyire nem egyforma két ember gondolkodásmódja. De nem is kell!
Sannah: UH-hoz Neked is gratu!!! Látod,a farfekvésre neked is rögtön a császárt mondták!
Katinkababa: édes volt ez a "kisBogár-forgolódás"!

Jót vigyorogtam rajta,jó fej kispasi lehet!

Így megérzed egyébként a teljes átfordulását?
Edit: örülök,hogy meg tudtátok férjeddel beszélni a dolgokat!!!
Zsani: UH és cukor eredményhez gratu!!!!!!!!!!!
Cicóka: ahogy azt már leírták a többiek is,nyugi a babamozgással kapcs.-ban! Kevesebbet mozognak,akkor viszont erőteljesebben kapunk!

Ez mindenkinél így van már ilyenkor. Ja,a Star Trek-es story hatalmas!!!

De Menion jegesmedve verziója is nagyon jó!
Titokbaba: neked is gratu az UH-hoz! Már tényleg jó lesz,ha szabira mész és megszabadulsz ebből a légkörből...

Mostmár igazán rádfér a nyugodt,boldog babavárás!
Béenn: ülve vasalás? Csakúgy mint nálam!

A mosogatás is így intézem. Ez aztán a nagy pocak! 4D-hez megy majd a drukk!!!
T Katinka: tök jogos-kit érdekelnek ilyenkor a kilók???

Baba legyen rendben,a többi ráér később!
Na,megyek dolgomra. Pussz mindenkinek és szép napot! (Van is, szépen süt a napocska!!!

)
Cicus