Tengdi,az nst valszeg komplikációt mentett nálam ami nem rögtön és nem folyamatosan jelzett....barátnőmnél vagy nem jelezte vagy nem látták meg,és 1 hónapig volt a babója az intenzíven...
no,de elmúlt,maradjon meg a többi ami szép volt az egészben!!
Kriszti,én is szeretnék háztartásbeli lenni,amíg a gyerekeim nem lesznek önállók,de én már most tudom,hogy ez lehetetlen,legfőképp,mert még 17 év van a hitelből

,látod látod a szép nappali,nagyház mennyire nem irigyelendő!!
Frocli nem semmi előéleted van....ennyi nyelvismerettel és diplomával menj bankba,ott általában jó a fizu
én szeretnék irodai munkát,de semmilyen képzettségem nincs,vendéglátós vagyok!!
Nini nagyon gyönyörűséges a képeken.
Kriszti elolvadok ahogy Ati odabújik apájához!!!!Luca nagyon koncentrál a szőnyegen
Tengdi,
[quote] írta:n is el tudnám képzelni itthon, nem tudom meddig, lehet még 3 év és sok lenne, nem tudom. Most úgy érzem, hogy amíg alegkisebb mondjuk 10 éves nem lesz, addig ezt tartanám optimálisnak.
Napközi helyett itthoon, menza helyett itthoni kaja...és nyugi!!!!!!!!!!!!
Mert nem tudom eélképzelni, hogyan tudom megtartani egy Béke szigetének az otthont, ha hajnalban hurcolok két kicsit oviba, bölcsibe, este beesem a lakásba, vacsora, fürdés, alvás, mert korán kell kelni....hétvégén kell azt a házimunkát, amit hétközben nem lehet.....
nem egészséges. Az én értékrendem nek nem az.
ÚÚÚÚÚÚÚtálom ezt a rohanást, ami megy a világban, frusztrál, - mint gondolom mindenkit - nincs idő nincs odafigyelés, nincs empátia, ...ugyanakkor mitől is lenne, megértek sokakat, csak a gyerekeimet szeretném megkímélni ettől.
Szeretném megtartani azokat a pillanatokat, amik olyan hamar elmúlnak, egy-egy mondat tőlük, egy egy gesztus, egy egy puszi, az első szavak, első csínyek....
mert egyszercsak azt látom, hogy kijárta az ovit, aztán seperc és kijárta az általánost, seperc és 18 lett. És én közben dolgoztam, hogy pénz legyen, s a mindennapi megélhetésért folyó küzdelem nagyon fontos pillanatokat el
ezzel én 100%-ban egyetértek,ez lenne a normális ,és csak kicsit nyudatabbra kéne ehhez lakni
Kata,gyújts neki egy gyertyát!!!!
Babcika,édesek a képek!!!!
nekem sem jött tgyás

pedig lenne mit fizetni!!!!
Brumi,gyógytorna sose rózsás,szegénykém,de muszáj
na ezt most elküldöm,azt nézzük azóta mennyit írtatok