A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Sziasztok!

Annnnnyira uuuuuuuuuuuuuutálom magam, hogy mindig ezzel jövök, hogy olvasok és maaaaaaaaaajd reagálok ... ma reggel esélytelen végigolvasnom ....

Inkább írok kicsit magunkról (annyira szét vagyok esve, hogy nem emlékszem, hogy a hszemet, amit tegnap egész nap !!! írtam, benyomtam-e a fórumba, vagy úgy kapcsoltam ki este a gépet, hogy nem nyomtam be ... )

Szóval: tegnap voltun gyógytornin Lolókával .... húúúúú, hát csajok, nem kívánom senkinek :cry: :cry: :cry: :cry: ... nem tudom leírni, mit éreztem közben ... meg amikor visszaadta a végén, és belenéztem a szemébe a pickémnek :cry: :cry: :cry: .... de muszáj, és még legalább 5ször mennünk kell, heti 1 alkalommal ...

Ma is "csodás" napunk lesz: délre jön a dokinéni, és Loló kapja a 3 hós oltását ... neki erre a hétre nem lesz több atrocitás ....

Csütörtökön Bibikét "vesszük elő": megyünk 4re szemészhez ....

VISZONT: pénteken szupi napunk lesz, megyünk ovit nézni :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Scoop: én is gratulálok, tényleg ügyesek vagytok :)

Babci:
nem :(

KépKép
KépKép
madar

Elmegyünk 3 hòs statuszra,oltast megbeszelni,utana jövök.

Az anyasagin kivul en sem kaptam mèg semmit.

Ha öltözünk.
Szèp napot

Kép
v.andi

Tgyást, én minden hónap 28-án a számlámon van, bár dec-ben már 22-én rajta volt.

kispiskóta

Viki meg akit még érdekel: megnéztem legközelebb január 21-én és 22-én fog a Hold a Kosban haladni :roll: :roll: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Bibi: nagy-nagy simi Nektek Kép Kép Kép Kép
a reagáláson meg ne györcsölj, majd fogsz, ha lesz időd. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Andi: drukk ++++ Nektek is, de ügyes lesz Barni ... tudom ... :)

KépKép
KépKép
madar

brumi: Lottinak nagy simi

flora: anyósod tuttkó :lol:

madar: itt az ónos eső, nem a hó! :evil: 22-én is is? de jó, akkora van időpontom....

boboka: gyerkőc gyönyörű!

kriszti: képek nagyon jók....

most erre futotta tőlem............éhes vagyok, megyek főzöm a gulyásom :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="v.andi"]T írta:v.andiengdi,én is erre gondoltam.Ha majd kicsit több dologgal le tudja magát foglalni,és napi szinten órákat lehet majd a kertben,biztos aludni fog.Addig meg...kitartok :wink: :wink: :)

Babcika,természetesen ha megnyerte,Tied a huszadik.Még szerencse,hogy ennyit rendeltem.

Lina,tök jó volt a meglepid.Épp a pic.en nézelődtem,olyan jók a pocakfotóink.Úgy szeretném megint :) :)

Anyós,hát én nagyon igyekszem.Kamaszom mellett már jó fejnek kell lennem.Eddig nem érkezett rám panasz.Én is fiús anyuka vagyok,így nem nyilatkozom az anyósaimról :lol: Nem tudom,én milyen leszek.

Köszi, köszi, tegnap annyira el voltam foglalva magammal, :oops: hogy elfelejtettem mindig írni, hogy kéne egy, most már csak azt szeretném tudni, hogy hová és mennyit utalhatok :?: :wink:

Nagyon köszönöm: Timi ( Babcika)

Kép
babcika

Scoop: ónos eső :twisted: :twisted: :twisted: holdakosban ... Nektek milyen volt múltkor ... lehet, hogy Nálatok nem is olyan gáz :roll: :roll: :wink:

Veronika 30 percet aludt összesen :? pedig neki álltam iratokat rendezgetni ...

KépKép
KépKép
madar

Azt hittem privit írok, júúúúúúúújjjjjjjjj de eszes vagyok , azért írtam alá Timi-ként :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Scoop: ónos eső :twisted: :twisted: :twisted: holdakosban ... Nektek milyen volt múltkor ... lehet, hogy Nálatok nem is olyan gáz :roll: :roll: :wink:

KépKép
KépKép
madar

én meg 2x küldtem el :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
madar

Bocs a névváltásért! :oops:

Kép
kata05

Kata: én már nem dőlök be ennek ... em tudsz becsapni ... :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

:lol: :lol: :lol: :lol: én meg szétfőztem a brokkolit 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de Atesz hibája :D:D:D:D :oops: :oops:
Scoop, nagyon ügyi vagy!!!!

Madar, hát a 65 kiló ;)

vicger

Tengdi,az nst valszeg komplikációt mentett nálam ami nem rögtön és nem folyamatosan jelzett....barátnőmnél vagy nem jelezte vagy nem látták meg,és 1 hónapig volt a babója az intenzíven...
no,de elmúlt,maradjon meg a többi ami szép volt az egészben!!

Kriszti,én is szeretnék háztartásbeli lenni,amíg a gyerekeim nem lesznek önállók,de én már most tudom,hogy ez lehetetlen,legfőképp,mert még 17 év van a hitelből :( ,látod látod a szép nappali,nagyház mennyire nem irigyelendő!!

Frocli nem semmi előéleted van....ennyi nyelvismerettel és diplomával menj bankba,ott általában jó a fizu :lol:

én szeretnék irodai munkát,de semmilyen képzettségem nincs,vendéglátós vagyok!! :(

Nini nagyon gyönyörűséges a képeken.

Kriszti elolvadok ahogy Ati odabújik apájához!!!!Luca nagyon koncentrál a szőnyegen :D

Tengdi,
[quote] írta:n is el tudnám képzelni itthon, nem tudom meddig, lehet még 3 év és sok lenne, nem tudom. Most úgy érzem, hogy amíg alegkisebb mondjuk 10 éves nem lesz, addig ezt tartanám optimálisnak.
Napközi helyett itthoon, menza helyett itthoni kaja...és nyugi!!!!!!!!!!!!
Mert nem tudom eélképzelni, hogyan tudom megtartani egy Béke szigetének az otthont, ha hajnalban hurcolok két kicsit oviba, bölcsibe, este beesem a lakásba, vacsora, fürdés, alvás, mert korán kell kelni....hétvégén kell azt a házimunkát, amit hétközben nem lehet.....
nem egészséges. Az én értékrendem nek nem az.

ÚÚÚÚÚÚÚtálom ezt a rohanást, ami megy a világban, frusztrál, - mint gondolom mindenkit - nincs idő nincs odafigyelés, nincs empátia, ...ugyanakkor mitől is lenne, megértek sokakat, csak a gyerekeimet szeretném megkímélni ettől.

Szeretném megtartani azokat a pillanatokat, amik olyan hamar elmúlnak, egy-egy mondat tőlük, egy egy gesztus, egy egy puszi, az első szavak, első csínyek....
mert egyszercsak azt látom, hogy kijárta az ovit, aztán seperc és kijárta az általánost, seperc és 18 lett. És én közben dolgoztam, hogy pénz legyen, s a mindennapi megélhetésért folyó küzdelem nagyon fontos pillanatokat el
ezzel én 100%-ban egyetértek,ez lenne a normális ,és csak kicsit nyudatabbra kéne ehhez lakni :roll:

Kata,gyújts neki egy gyertyát!!!!

Babcika,édesek a képek!!!!
nekem sem jött tgyás :evil: pedig lenne mit fizetni!!!!

Brumi,gyógytorna sose rózsás,szegénykém,de muszáj :(

na ezt most elküldöm,azt nézzük azóta mennyit írtatok :roll: :shock: :wink:

sutimano76

Én sem kaptam még Tgyást...

Kép
frocli

lányom 1.5 órás alvás után így fekszik 10perce!!

Kép Kép

és tegnap játék közben titta ideg lett!!!

Kép Kép

na erre mondjátok hogy szép baba!! :lol: :lol: :lol:

sutimano76

BRUMI,NAGYON SZÉPEN KÉRLEK KÜLDJ EGY 3 HÓS KÉPET!!!!

sutimano76

Mivel mi hétfőn kezdtük mert elnéztem a napokat így ma szénhidrátnapunk van!

sutimano76

Kriszti: ráéreztél vagy tudtál valamit? .... mert a mandalás mindentudom azt mondja, hogy ma brokkolit, karfiolt, articsókát érdemes fogyasztani :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

dorki 39... és nem megy le
most kapott inekciót.....talán
utána hűtőfürcsi
ha az sem akkor kórház :(

a lázon kívül semmi más tünete...kicsi hígabb széklet de ennyi

szorítsatok...

KépKép
dorkamartini

szép biza ... :D :D :D :D és dívséret a türelmes nézelődésért :wink:

KépKép
KépKép
madar

drukkolok Timi ++++++++++++++++

KépKép
KépKép
madar

Boldog Új Évet mindenkinek!

Már megint rég nem jártam erre, de nagyon sok dolgunk volt. Keresztelő, pesti út, Karácsony, Szilveszter.
Remélem, minden baba jól van, és szépen fejlődik.
Mi is jól vagyunk. Ákos még szopizik (éjjel-nappal), de én már alig várom, hogy valami pépeset adhassak neki, már olyan "nagyfiús". :D
Kb. 3 hete rengeteget gügyög, be nem áll a szája. Pláne szopi közben, amikor megpihen, olyan, mintha panaszkodna. :lol:
Hasfájás elmúlt, de azt hiszem, beindult a fogzás, mert most még jobban nyálazik, mindent rágcsálni akar, és már látszik a két alsó fogacska a foghúson keresztül. Esténként pedig 11-12-ig vigasztalhatatlan sírás van.
Pesti utunk eredménye, hogy valamennyire csökkent a szemnyomás és tisztult a jobb szeme, ezért folytatnunk kell a szemcseppek alkalmazását. Sajnos azonben ez nem fogja teljesen kitisztítani a szaruhártyát, ahhoz átültetésre lenne szükség. 3 éves kor alatt azonban nem csinálják meg az átültetést, csak esetleg Angliában vagy Amerikában. És attól félek, nehogy tompalátás alakuljon kis addig, hogy aztán az új szaruhártya ellenére se lásson tisztán.
Kép Kép

Kép
piciibo

Piciibo: de jó, hogy jöttél, már nagyon hiányoltunk. Nagyon szépek vagytok, és milyen jól ál Ákosnak ez a ruci :)
Jó, hogy írtál magatokról. :)
Valamilyen alapítványon keresztül nem lehetne pénzt szerezni, hogy hamarabb meglehessen külföldön az a műtét?

KépKép
KépKép
madar

Dorka, jajj, :( , remélem nem lesz semmi komoly....gondolunk rátok!!!

Piciibo, nagyon szép kisfiad van, és Te is jól nézel ki. Remélem minden rendben lesz nálatok is :!: :!:

Kép
babcika

Szép,hát ilyenkor szokták mondani a gyerkőcöknek hogy nézd milyen ronda vagy!! :lol: :lol: :lol: hátha abbahagyja!!!

Dorka,jajjjjjjjjjjjjjjjj,már injekció!!!és csak a foga miatt????drukkolunk hogy ne legyen kórház!!!

sutimano76

Süti, fog miatt nincs 39 fokos láz...

Dorka, nagyon de nagyon szorítok a picilánynak!!!!

Piciboo, de jó h jöttél!! Nagyon szépek vagytok együtt!! Ákos hány kiló már? Szép baba!!!

Kép
kata05

Kriszti: meglesz az hamar :wink: :wink:
figyu, én nagyon szeressem a quinoa-t, de fogalmam sincs, hogy mikor ehetem, mert ugye gabonaféle, de magas a fehérje tartalma ... felejtsem el 90 napra?

ha valaki nem ismerné, ajánlom, mert nagyon finom http://www.mindmegette.hu/a-quinoa-12385

KépKép
KépKép
madar

Süti: nem láttál még Te igazán hisztiző gyereket ... no, az ronda ...

éhes vagyok ... és csak egy óra múlva ehetek, mert kicsivel 10 előtt ettem a gyümit :((

KépKép
KépKép
madar

Piciibo szijjjjjjjjjjjja,végre jöttél mesélni!!!!Nem lesz semmi baj ,remélem pár év múlva már látni fogod hogy feleslegesen izgultál!!!

bocsi mennem kell,mert Berni úgy kiabál,hogy nem jó neki hason!!

sutimano76

[quote="madar"][ írta:madarb]Viki meg akit még érdekel: megnéztem legközelebb január 21-én és 22-én fog a Hold a Kosban haladni :roll: :roll: :wink: :wink:

nem kötözködésképpen, de egész pontosan jan 20 este 8h 37-től, jan 23 reggel 5h 39-ig áll Kosban.

Kép
Kép
tengdi

Timi!!! Mióta lázas Dorki? Mert ha más tünete nincs (még), akkor ez lehet a 3 napos láz is!!! Tudod 3 nap magas láz és utána teljes testre kiterjedő pöttyök! De ez teljesen ártalmatlan. Remélem max ez és semmi komolyabb. ++++

Kép Kép
manósziget

Tengdi: nem is annak vettem :wink: ... és köszönöm a kiegészítést :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Bocs Kata,nemtudtam,hogy fogtól nem lehet magas láz,csak tippelgettem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ,de hűtőfürdöt ismerem az jó szokott lenni!!!

sutimano76

Timi! szorítunk, hogy minél hamarabb lemenjen Dorki láza!!!!!

Lina: meglepiből mi is kimaradtunk, pedig én küldtem értesítést Floranannak, 4-én, de majd megnézem, csak most nincs időm visszakeresni!

én ma rizst eszek borsóval, kukoricával és bébi répával, utána egy kis sütőtök! már alig várom!

Scooper: szép méretek, mármint Noncsinak, de a te fogyásodhoz is gratulálok, csak így tovább!

Bocs, aki kimaradt, de ezt gyorsan elküldöm, mert Mókuskám már éhes!

KépKép
Kép
s.vera

Timi!

nagyon drukkolok Dorkiért!!!!

Kép
Kép
tengdi

Piciibo!
Már reklamáltunk itt titeket többen is!!!

Jó nagy baba a kis drága Ákos! Mekkora?
Azért ez részben jó hír!!!
Próbáljatok meg szerintem is pénzt szerezni, itt a babaneten, ha nyitsz ilyen topikot, nálunk bárki meggyőződhet róla, hogy nem átvágás, mert sokan amiatt ódzkodnak fizetni ilyen számlára, a sok alajs csaló miatt. Úgy értem, hogy nálunk, hogy ide a fórumra jöjjön érdeklődni s 40 ember tud igazolni téged.
Vagy nem tudom ( Hála Istennek!!! ) hogy megy az ilyen.

Te meg csinos vagy!
Ja itt jegyezném meg, nem reagáltam rád Kriszti, hogy már ez is óriási változás, nagyon irigy vagyok!!! :oops: Nemcsoda, hogy beindultál.
Na én nem is elsősorban a túlsúlyom utálom, persze azt is, hanem hogy a bricseszemnél vagyok legvastagabb :oops: :oops: :oops: :oops: akkor már legyen a csípőm legszélesebb, ne a combom felső külső oldala, mert ez olyan torz bbRRrrrrrr

Kép
Kép
tengdi

Szép napot! Próbálok halkan gépelni, mert Nati végre alszik.
Bölcsi: én szeretnék 2 éves koráig itthon maradni, de meglátjuk a piszkos anyagiakat, mert nekünk még 18 év van hátra a hitelből (havi 100 a törlesztés). :(
Én 10 éve vagyok a cégnél a tulaj/ügyvezető titkárnőjeként. Amikor terhes lettem, elkezdtünk keresni valakit a helyemre. Májusban jött az első, most a harmadiknál tartunk. Na azóta értékel engem.
Frocli: hol voltál szoptatási tanácsadáson. Én személy szerint várom a beszámolót.
Tgyás: én "bízva" állambácsiban, vezetem, hogy mikor jön meg a tgyás és családi pótlék. Nehogy már egyet is kihagyjanak. Eddig a szept-okt-nov. hónapokra járó érkezett meg, mostanában nem néztük a számlát (apa a pénzügyi mester), ma este meglesetem.

KépKép
moncsie

Berni mesét néz,én meg feng shuit olvasok,apa hazaér,Berni alszik remélhetőleg mi meg átrendezzük a nappalit!!!

pénztelenségre akváriumot,szökőkútat,szélcsengőt ír,de kell hozzá még saját magunkban rendtétel,kapcsolatrendezés,tértisztítást,selejtezést.

azt írja "hiába várunk meggazdagodást,ha haragosaink vannak.hiába akarunk gazdagok lenni,ha önmagunkat nem ismerve esetleg nem megfelelően végeztük küldetéseinket.lazítsunk,s higgyünk abban,hogy a gazdagság területét éppen időben,éppen a kellő mértékben tudjuk majd erősíteni,hogy a lelki javak mellett a pénz,mint egyfajta energia is megjelenjen életünkben,méghozzé éppen olyan mértékben,amennyire szükségünk van rá!"

sutimano76

Vera:bocsi,de most javítottam.

Meglepi
Vendég

Timi hűtőfürdő mellé még nagyon jó szokott lenni a priznicelés - asszem így hívják - hideg vizes törölközőbe csavarod Dorkit, majd egy szárazat tekersz köré. ahogy átmelegszik a hideg vizes, egy új hideg vizesbe kell csavarni. ez, a hűtőfürdővel kombinálva - de magában is - le szokta vinni a lázat!
szegénykém... akkor nem a foga..... gyógykommandó úton, a kórházra pedig nem lesz szükség!
Timi, Te pedig kicsit nyugodj meg!
++++++++++++++++++++++++++++++

Móni, szerintem, ahogy a rizs, úgy ez is mehet zöldségnapon. Hol találtad egyébként? :shock: :shock: :shock: szimpatikus, de tutura veszem, h aranyárban mérik 8)

vicger

Piciibo, de jó, h jöttél, már aggódtam! Nagyon jó híreket hoztál, nagyon örülök!!! Tényleg kellene keresni egy alapítványt, tudom, hogy már sokszor sokszor mondtuk, de biztos vagyok benne, h tudnának segíteni!!!

vicger

[quote="madar"][ írta:madarb]Scoop: ónos eső :twisted: :twisted: :twisted: holdakosban ... Nektek milyen volt múltkor ... lehet, hogy Nálatok nem is olyan gáz :roll: :roll: :wink:

erőlteljesen összekaptunk a párommal, és a lányom is 3 órán órán keresztül ordított egyfolytában minden ok nélkül....ne pozitív hozzáállás, optimista vagyok :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

[quote="vicger"]: írta:vicgerlol: :lol: :lol: :lol: én meg szétfőztem a brokkolit 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de Atesz hibája :D:D:D:D :oops: :oops:
Scoop, nagyon ügyi vagy!!!!

Madar, hát a 65 kiló ;)

na na!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

nem tetszik nekem ez a tgyásos szarakodás :evil: :evil: :evil: :evil: nincs már elég pénz, amit használnak?????? komolyan, eszem áll meg..

Moncsie basszus 18 év......... :shock: :shock: :shock:

Süti, egyáltalán nem irigylem a nappalitokat, még hitel nélkül sem ;) csak hozzá képest a miénk egy luk, ennyit mondtam, s mögötte sincs több, mert el nem cserélném ;)

vicger

Scoop, pályázhattok üdülésicsekkre!!!!!!!!!!!!!!!!! kukk meg az http://www.udulesicsekk.hu/ oldalon a pályázatokat.

vicger

Lehet igazad van Kriszti gyás ügyben, megvárják míg bejön a havi szja és majd abból adják ezt, bár nem tudom hogy működik, de el tudom képzelni :?

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?