A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Bridzsi!Jól értettem, amit írtál. Én csupán azon ámultam el, hogy ennyi ideig minden alkalommal csak egy mellből etettél, hogy ilyen sok tejed van. Nyilván két mellből még többet ehet a baba, csak kérdés, hogy neki mennyi az igénye? Amúgy 90 dkg az elmúlt hónapban sztem is nagyon jó.

Ági!Tényleg keveri kicsit a dolgot a dokinéni. Elconom ekcémára való. A púder pedig mégjobban szárítja a bőrt. :?A patikust nem kérdezted? Lehet, hogy tud ajánlani ő is kisbabáknak való krémet erre a célra. Én csak abból indulok ki, hogy a gyógyszertári "házi" popsikenőcs sokkal jobb, mint amiket korábban kipróbáltunk. De a kézkrémük is nagyon jó. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Gyerekek: az Áginak javasolt krém nem szteroidos? vagy csak keverem valamivel?

Kép
kissmanó

Mtücsi akkor jólelbeszéltünk egymás mellett :lol:
Kormi a javasolt krém tényleg szteroidos.
Ági megnézem mi van ráírva a tubusra.

Bridzsi

Kép
esztora

Kormi! Igen, az Elconom szteroid tartalmú krém. Nem szabad sokáig és sokat használni belőle. Viszont tényleg nagyon jó, használ.

Bridzsi! Hidd el, hogy nincsen gond a szopi körül!

Ági! Én kétnaponta szedek Gravidát, közben C-vitamint

Emi! Innen a neve: székelés :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi :D jaja csak én azt hittem ilyen kicsinek még totál mindegy, habár fekve nekem sem menne :D

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Ági hát csak röviditést találtam Ung. Stearin gondolom a gyógyitárban tudják miről van szó.
én bekentem vele a kezem teszteltem :jól kenhető nem zsíros krém

Bridzsi

Kép
esztora

aztán eldugulok de képzeljétek már 68 cm hosszú Nyunyika.

Bridzsi

Kép
esztora

húúú, szép hosszú legény!
habár Te sem vagy 150cm szóval értehető :D

lynia-

Tényleg hosszú fiúcska! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Loholok utánatok ;)

Vitamin: gravida, ha eszembe jut.
Arckrém: dokink a babe babatestápolóját ajánlotta, de a popsikrém is jó szél ellen.
Szopi 1 ciciből, néha este 2, de csak ha 1,5 órás veszekedős altatás van.

Esztora! Bocs, nemtom, hol tart Nyunyi a mozgásfejlődésben, de nem mozog rengeteget? Ádám is keveset hízik amióta zabszem van a seggiben, de doki azt mondta, így a normális, mert rengeteg kaját lemozog. Lényeg: ne parázz!!!!
Vendég

akkor nem túlzás szél okozta pirosságra, meg akár prevenciósan is szteroidos krémet ajánlani?
ha majd idők során ne adjisten (add, ha muszáj, minél később) szükség lesz ilyenre, akkor nem tuti, hogy egyből hatni is fog, ha már ilyen apróság miatt ezt kapja

Kép
kissmanó

ja Monncs, kössz.
Heel termékekkel itt nem találkoztam, orrcseppet is Pestről hozott apa.
na, akkor ez is jegyzetelve van, dec. elején majd hoz.

Kép
kissmanó

Mary is régen volt már. Vajon hogy vannak? Írok neki, hátha...

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Köszi csajok, hogy nnyien hiányoltatok! :)

Tücsi, igen tejcsi dolgon túltettem magam, a következő papírnál majd én intézkedek!

Most mennem kell, vendégek.....

KépKépKép
dikó1

ne szólj szám, nem fáj fejem.
kellett nekem kommentálni, épp az előbb bukott egy hatalmasat a vállamról a karosszékbe

Kép
kissmanó

SZiasztok!

ÚÚÚÚÚÚ mennyit írtatok, majd jövök olvasni, csak megyek vacsit gyártani. Most jöttünk meg a dokitól tüszősmandulagyulladása van megint Grétinek FASZOMKARATE, egy hónapja is ez volt csak akkor Zsani kezdte most várhatom hogy Zsanit mikor nyomja le.

Ági
Korminak igaza van az szteroid! meg nem pirosságra való hanem ekcémára, nagyon durv kenőcs igaz az ekcémára kiváló. Én is a DM-es védőkrémet javaslom, mi azt használjuk meg a két nagynál is anno.

na megyek rohanok tovább Petra közben jóllakott :D

Nadine
KépKépKép
nadine

Bori köszi nem parázom!
Nyunyi rengeteget mozog a járókában elvan kb 1/2-3/4 órát kb napont 3szor 4szer ez idő alatt nincs megállás.egy ideje megtalálta a lábát ,hasra is forog ha kedve tartja és rájött hogy ha lépked a rácson simán tud haladni.

Bridzsi

Kép
esztora

Szép jó estét!

Most nagyon fáradt vagyok.
Samut ilyenkor meg jól le kell kötni mert uncsizik. Kezünkben faszán el van..de én ilyenkor K.O vagyok már. Most apázik.
Samesz ma soxor fordult hasra.. :lol:

Kata!!
Tök jó az a bébi foglalkozás.

Kinderke!
Köszi a képet, háhá, éreztem, hogy ez lesz az. Szép kis zsák!!

Valamit még akartam írni de nem jut eccerűen az eszembe..gondolkodni sincs erőm pedig semmi extra..itt volt az ingatlanos csákó, beindult az eladás project.

Ma összevissza ettem mindent. Chipset ketchuppal, négercsókot, pogácsát, joghurtot, müzlit..
:wink:

Minden beteg kisgyereknek jobbulást!!

Na megyek ciciztetni :lol:
torolve_20131003125716

Dikóóóóóóóóóóóóó! Hejjjehujjahajj :lol:
torolve_20131003125716

Utánanéztem én is az Elocomnak, szteroidos. A recepten van még vmi Ungv. Stearini is, össze kell keverni. Nem foglalkozom ezzel a kenőccsel, egyszerűen hülye ez a doki. :twisted:

Sziasztok!

Nem volt net. :evil: Köszönjük a jókívánságokat, nagyon kedvesek vagytok!:)

Dikó: Jó hogy itt vagy és hogy jobb a kedved!:)

Tücsi: Örülök hogy minden rendben volt a fülészeten. Tömzsi szeme nem akar javulni. :cry: :cry: Kértem időpontot a szemészetre. Jövő hét csütörtökön 16:00-ra várnak.
A nagyok jobban vannak. Nem tudom mit ettek a suliban, de ma mikor a leckékért mentem az osztályok fele nem volt. :shock: :shock: Mondták a tanárnők hogy sok a hasfájós gyerek... :shock: :?
Vendég

Nadine: Jobbulást kívánok Grétinek!:)
Vendég

NÁ bocs h bele vauvau, de az elcom az ekcémára való, nem szél álltal okozott pirosságra :evil:
a dokid monnyon le :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nadine! Nem irigyellek. :( Ezek a betegségek -főleg ha sűrűn jönnek haza- nagyon sok energiát kivesznek belőlünk. És talán nem is igazán lehet rákészülni. Korábban, amikor egyik betegségből estünk a másikba, azt hittem, hogy én bénázok. De később kiderült, hogy más is így volt ezzel, sőt még a kórházat is megjárták. Most a barátnőm csöppent ugyanebbe a szituációba. Ő is el van keseredve, hogy 5 nap bölcsi után újból ott vanak, ahol 2 héttel ezelőtt. Láz, torokgyulladás. És persze nemrégen ment vissza dolgozni. Ez is nyomasztja szegényt. Eddig nem is hitte, hogy ilyen létezik. :?
Jobbulást kívánok nektek!!! Gyógypuszik mennek!!!!!!!! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

NÁ: elocomot neeeeeeee bár már látom hogy megnézted, de szeretnélek megerősíteni benne. Apjuk használja CSAK akkor, ha az ekcémája totálbrutál módon jön elő.
ckat

Tücsi: c.vitamint milyet szedsz? Pirulát (vagy mi a neve a golyó alakúnak) Amikor Apjuk hazahozta a náthát, vettem neki c-vitamin pezsgőtablettát, gondoltam egyet beveszek, elolvastam: "szoptatás mellett nem javalt magas c-vitamin tartalma miatt" :shock: ....legalább ebben tényleg az van, aminek írják :lol:
ckat

Gurgi: négercsók nyami-nyami
ckat

Ckat! Már éppen hiányolni kezdtelek itt az esti -vagy inkább éjszakai?-műszakban. :D Sima 100-as C-vitamint szedek azon felbuzdulva, hogy a Gravidában még ennél is több a C-vit. És az szoptatáskor is javasolt. Rengeteg folyadékot iszok, a vesémet talán nem terheli meg. Ellenérv ?8)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Megint piros Ádám arca, nem olyan nagy területen, mint tegnap, de az álla is kicsit. Sajnos a Dm-be nem jutottam el, így ha elaludt, bekenem popsikrémmel (eddig azért nem kentem be, mert félek, h a szemébe dörzsölné).
Én nagyon örülök, h mondtok véleményt az ügyünkben, tényleg. Már elkezdtem magam ostorozni, h lehet ki kellett volna váltani ezt a kenőcsöt, de az ekcéma sztem nem így néz ki.
Holnap megkérdezem a neonaton, mi ez, és megmutatom a receptet is (mégha ciki is).

Hali!

NÁ: igazából Apjuk olvasta el először, hogy elocomot kaptatok, újra rákerestünk itt a net-en, nehogy rosszul emlékezzünk.... tényleg segíteni szeretnénk. Csak utolsó esetben használja Apja is ezt a szteroidos kencét.

Tücsi: c-vitamin engedélyezve 8) . Így hogy szedsz gravidát meg C-t hullik a hajad? Éjszakai műszak tegnap elmaradt, beájulás lett a nap -ill. a hónap- vége.
ckat

Sziasztok!

Szilvi! Boldog névnapot!

Nadine! Gyógypuszik mennek!

Lillának kijött egy foga :D vagyis még csak a teteje! Nem is vettük észre csak amit Andi írt az lett gyanús ugyanis tegnap és tegnapelőtt egyfolytában kakilt már zöldeset is pedig ő csak 3-4 naponta szokott.

Kérdés: Az gond hogy Lilla a kezeit hátrafeszítve tartja mint amikor Superman repül?? Na ezt jól leírtam :D de remélem érthető! Nekem ez olyan furi de attól még lehet hogy normális :shock:

Jó éjszakát!
Emi

Kép Kép
emi_25

Ági: én semmit nem szedek, bár két hete elkezdtem a kalciumot meg a C-vitamint pezsgőtabletta formájában, de csak 2-3x szedem egy héten.Én is egy ciciből etetek.

Gurgika, érezted érezted mi?! Halleluja, lálálilaliba! Én is fáradt vagyok, nagyon.

Móni: vettem kezes-lábast is, mert ki kellett cserélnem valamit a Kenguruban, nagyon édes, majd dobok képet.

Na léptem is, a mai napom egy fos volt... jó éjt mindenkinek

Andrea
Kép
kindernay

Emi: ilyet Bors is csinál és mintha még Egcsi írt volna ilyen feszítőset...asszem.... az hogy normális e??? biztos :lol:
ckat

Ha a babanet órája azt mutatná hány óra igaziból, akkor már éjfél lenne itt is. Így szeretnék elsőként gratulálni!

BOLDOG SZÜLINAPOT 2007 JÚLIUSI BABÁK TOPIK!!! LYNIA!!! KÖSZÖNÖM NEKED!!!!
ckat

Csatlakozom Ckat-hez!

BOLDOG SZÜLINAPOT A TOPIKNAK!

KÖSZI EMI!

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Gyorsan visszaolvastam az utolsó oldalt, többre nincs most energiám, viszont nagyjából így legalább képben vagyok.
Na eddig tanultam, elég is volt, majd holnap folytatom, illetve ha az órára pillantok, akkor ma, mivel már igencsak szerda van....b@sszus olyan leszek ma mint a mosott.....nem mintha egyébként különbül néznék ki :?

Vitamin: én is szedek, elevitet...és mostanság béta-karotint is a hajhullás miatt. Mióta ezutóbbit szedem, azóta az elevitet csak 2-3 naponta. sajna az elevittől brutál étvágyam van ( legalábbis szerintem ettől van) de muszáj szednem a hiányos (húsmentes) táplálkozás miatt :?

Nadine: gyerkőcöknek jobbulást! A francba egész télen aggódhatunk, hogy mit hoznak haza nagyobb gyermekeink az oviból.

C vitamint nem lehet szedni szoptatás alatt? Erre én nem is gondoltam, és a múltkor, amikor Blankám beteg volt, én szedtem ezerrel, hogy nehogy elkapjam én is :shock: Reggel elolvasom majd a tájékoztatót a dobozon.

Andi, köszi, várom a képet a kezes-lábasról. Olvastam itt Gurgi írásában, hogy tettél fel képet a zsákról, azt még mindjárt megnézem, visszalapozok.... Egyébként most Bálint is kezes-lábasban nyomul, Blankáé volt, és ami érdekesség, hogy Blankának ez 9-10 hónaposan még bőven jó volt, Bálint pedig lassan végig ér benne...pasi!!!!! :shock:

Fogacska ügyben nálunk még nincs változás. Szájban matatás tart még rendületlenül, de ennyi.

Most búcsúzom, próbálok még aludni abban bízva, hogy Bálint nem szakítja meg jó szokását, és 5 óra előtt nem ébred :lol:

Jó éjt!

Móni

Kép
Kép
moni1973

Andi, jó a zsák nagyon, szerintem ilyet mi is láttunk. Ezekből a zsákokból nagyon sok féle van, egyik jobb mint a másik. Tök jó, hogy az ülésbe bekötés is megoldható a zsákon keresztül :wink:

Na lépek, mert már nagyon gáz módon fogalmazok.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Halihó! :)

Csak gyors életjel, nem nagyon tudtam visszaolvasni, de pótolom. 8)

Monccs :)
Köszi az érdeklődést, a fülem továbbra is rendetlenkedik. :?
Tegnap és ma is be kellett vennem egy Algopirint-ha jól emlékszem ezt szabad-mert annyira fájt+belázasodtam. :(

Meleget küldtem. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Annee :)
Jobbulást a gyerkőcöknek. :?

Dikó :)
Gratula a forduláshoz! :wink:

Kata :)
Nagyon jó lehet ez a PEKIP! :)

Uxi :)
Betonmell ismerős. :? Hajrá korai fejlesztő, minden rendben lesz! :)

Andi :)
Nagyon cuki a bundazsák! :)

Tücsi :)
Örülök, hogy nincs fülbaj! :)

Ági :)
A dokinő nem 1OO-as! :evil: Én szedem a terhesvitamint. :)

Nadine :)
Szegény Gréti! Jobbulást! :?

Gurgi :)
Négercsók?! Az még létezik? :shock:

Emi :)
Bence is fókázik néha. :wink:

Olvastam egy cikket, állítólag, mióta a bölcsőhalál miatt a hanyattaltatást propagálják, a gyerekek 2-3 hónappal később fordulnak. Szóval akinek nem pörög még a gyereke, kitartás! Ami késik, nem siet! :D
Ja, és 3 napja nem kakáltunk. :roll: Beírom ide, a múltkor is hatásos volt, Bence telerakta a pelust. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali!

Móni: csak arra a pezsgőtabira volt ráírva hogy ne, amit a férjemnek vettem. Ha már beszedted, inkább ne is olvasd el a tájékoztatót :wink: . Bár ez csak c-vitamin, nem hiszem hogy baj lenne. Én citromot eszem azóta c-vitamin pótlásként. Üdv. a mosott ....klubban! ja, igen még ezt akartam írni: elevites topikban kivont karddal tiltakoztam az elevit ellen, terhesség alatt keveset szedtem, aztán abbahagytam. Arra jutottam, hogy azt érzem, hogy nekem nem volt rá szükségem. Most azért már bebuktam (ott is így írtam), mert hullik a hajam. akik szedték, ill. szedik most is az elevitet, hullik a hajuk?

üdv.: mosott ... klubbos tag
ckat

Hol van a mi táblazatunk Ősanyja és vastagbetű feltalálója Babdorka?
ckat

halihó

Topikszülinap :lol: :lol: :lol:

Emi superman effekt nálunkis van néha! :wink:

Beteg gyerkőcöknek jobbulást!

Hulla vagyok, nem jut eszembe semmi más :oops: :(

lynia-

Na, egy gyors életjel, még bírom...

Boldog Topicszülinapot!

Ckat, én Elevitet szedek, és átlagosan, ahogy ősszel szokott hullik a hajam! Viszont elkezdtem mosni a Vichyvel és mindenki megállapította, hogy bedúsult! :lol:

kispiskóta

Éljen hőn szeretett topikunk!!!

Pillangó
gyermekemet is vasárnap cserélte ki vki :roll: na mindegy, majd helyreállnak az állapotok

Vitamin
multivitamint nyomatom, de hajam hullik, most hogy 2 hete Varga cseppekkel kenem, talán lassult - de lehet, hogy csak képzelem :D

Uxi
sajnálom!!!én is kérek ma beutalót neurológiára

Éjszaka 2.20kor és 5.30kor volt kaja :shock: Nem gondoltam volna, hogy visszasírom a 8 hetes helyzetet :roll:
Ma megyünk szurira, remélem nem rontja tovább kisfiam kedélyét...........

Kép
Kép
emma1976

Topik: heppibörszdéjtújú!

Mosott klubba vesznek fel új tagokat? Pár napja pályázom oda, csak nem tudtam, hogy nyílt.

Fogacska nálunk is mocorog, de nagyon mélyen. Mindenevők vagyunk ami az ínyünkhöz érhet. Lényegtelen, hogy anya nyaka kerül cuppogásra, vagy bármi más. Ennek jegyében tegnap degeszre is ette magát a lányom, a reggeli szopit kivéve tudom, hogy üvegből 810-et nyomatott le. Ahhoz képest, hogy ő álltalában a 700-at is alulról szokta súrolni, ez becsületes adag.

Na, mék belükni a mosó és mosogató gépeket, majd indulunk a kutyáknak eledelt vásárolni.

Ja, tegnap tudtam meg, hogy takarítónéni 8 órás állást kapott, így ezentúl ugrott a 2 hetente bejárás. Fasza. Na, de az ablakpuceválást felvállalom, max szombatonként apa a két lánnyal is aktívkodni fog a tisztaság érdekében. Eddig is csinálták, de egy évben max 1-2-3x. Ja, enyém munka könnyítésére most akkor amwey-es ablakpuceválót kell rendeljek sóginőtől.
Menyek is, írok neki emilet, hátha mire jönnek hozzánk látogatóba, tudná is hozni.

Kép
kissmanó

BOLDOG SZÜLINAPOT A TOPICNAK! HIPHIPHURRÁ! :lol: :lol:

C vitamin: elvileg tényleg árthat, ha 1000mg felett szedi az ember, és nem iszik sok folyadékot, és még a veséje sem 100as az embernek. Na de remélem ilyen baja nincs senkinek, úgyhogy mehet az a C vitamin! :)

Elevit: én szedem heti 2-3x, nem hullik jobban, mint terhesség előtt. Bár szerintem ez nemcsak vitamintabletta kérdése.

: bakker, ilyen dokit!!! :evil: Az ilyeneknek "közkinccsé" tenném a nevét, és hogy mit javasolt, hogy mások is megtudják.. Mi van azzal, aki megbízik benne, és alkalmazza a "tanácsait" ???!!!

Kép

Kép
monccs

Ági, döbbenet ez a doki, tényleg! Én is szoktam használni Elocomot, de csak végszükség esetén, akkor is nagyon vékonyan, mert brutál erős, és ahogy Manó is írta, hozzá lehet szokni. Hogy lehet egy kisbabánáé rögtön ezzel kezdeni??!! :shock: :shock: :shock:

Ckat, remélem, felveszel a mosott ... klubba. Dávid fél 4-től folyamatosan nyüszögött, ha felébresztettem, kacagott, de ahogy visszaaludt, folytatta. Pedig olyan büszke voltam, hogy már a második nap, hogy este egymagában elalszik az ágyában, és fél 4-ig csak kétszer szopott. Jobb híján a fogára gyanakodok.

Egcsi, na, érdemes volt panaszkodni? Tele lett a pelus? Ja, a Fedex elakadt valahol a meleggel, hiába küldted. :(

Nekem is csomókban hullik a hajam, és már elegem van, hogy mindig minden azzal van tele. Pedig most én is elkezdtem az elevitet megint.

Kép
nenoke

egy GombócArtúr

Kép

lynia-

Sziasztok!!!

Cvitamin Mi is szedjük, aszkorbinsavként (aki tudja írassa fel a házidokijával iszonyat olcsó úgy, nem úgy mint egy két tabletta formája) A férjemnél 100%-osan bevált eddig, még nem kapta el eggyik kórságot se tavaly már ő is elkapta ilyenkorra.

Terhesvitamin Én kétnaponta egy gravidát szedek, hajam hullik a padló megállítja :D kb 6 hónapos lesz Petra mira abbahagyja, a nagyoknál is így volt.

Írod hogy oltás lesz, szerintem előtte kersd meg a kiszemelt dokit, majd kérd fel és akkor más ő is oltja be Ádámot, ha elvállal akkor legalábbb meg is vizsgálja előtte, meg oltja is, plusz elekrülöd azt a banyát (priviben írd már meg ki, van rá egy tipem hogy kis is lehet a dokit)

Fog Zsani elmúlt 9 hós, Gréti meg 11 hós mire lett 1 foguk, Petrának se látok még semmit az ínyén, igaz nyáladzik meg rág mindent de ez így természetes nekik ők még szájközpontúak. Mondjuk én mondtam Petrusnak hogy jobban örülnék ha ő se kezdené korábban a fogzást, addig se tud igazán a cicibe harapni (Grétinek a felső 1-es meg 2-es fogai nagyon későn jöttek 15-16 hósan na utána harapott, ezért is választottam el 17,5 hósan addig bírtam)

BOLDOG SZÜLINAPOT A TOPIKNAK!!! Én is ma lettem egy évvel öregebb, pontosabban leszek mindjárt, 9:30-kor születtem :D

Nadine
KépKépKép
nadine

Boldog Szülinapot Nadine!

lynia-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?