Sziasztok!
Apa megérkezett tegnap délután, már vártuk Szelivel az előszobában (kaputelefonon hallottuk, hogy jön), Apa benyitott, eldobta a táskáját, Szeli a nyakába ugrott, és úgy ölelkeztek percekig. Még most is könnyes a szemem!

Olyan édesek voltak!

(persze közben én is csatlakoztam)
Mensi szerencsére még csak készülődik!
Vindo! Nálunk is ez lesz a munkamegosztás. Apáé a kert, enyém a ház belül. Bár én szeretek főzni, takarítani... stb. csak vasalni nem, de azzal is csak az a bajom, hogy sokáig tart, és unalmas...

A hétköznapi főzéssel meg csak a bevásárlás része a bajom, sok időt elvesz, macerás a harmadikra felcipelni, ezért döntöttem úgy, hogy inkább rendelünk.

Így több időm van Szelire is, meg a lakásra is, meg így tudunk csavarogni minden kötelezettség nélkül!
Szerintem is több infó jön itt, mint akár a védőnőktől, akár a dokiktól...
Kaqk! Hát a piskótát csak összedobtam, lesz, ami lesz alapon (semmi recept)...

9 tojás, 9 ek liszt, 9 ek kristálycukor. Beledobáltam a meggyeket meg a barackokat, amiket a fagyóban találtam, aztán 30 perc alatt megsült...

Nagyon hamar elfogyott. Ha ezt tudom, máskor is sütök!

Szeli is falta!
Mesi! Szegény Zsozsika, annyira sajnálom, hogy ez a sokminden jön neki egymás után...

+++++++++++++++++++++++
Most már 1000%, hogy nem megyünk 23-án oltásra. Hétfőn fel is hívom a dokit!

Imádok sütni-főzni! Apa mellett tanultam meg igazán, mert ő nem válogatós és jó étvágya van!

(na én se, meg Szeli se panaszkodhatunk étvágyilag

)
Dávidkának is mennek a gyógypuszik!!! +++++++++++++ Ne aggódj
Anikó, visszatér majd az étvágya, ha jobban lesz, az a lényeg, hogy iszik!!!!
Képzeljétek, Szeli meg mutogat a porszívóra, mikor már nagyon tele van az orra!

Ettől függetlenül utálja, és ordít közben...
Nasivin este nem dugította ki az orrát, de megint addig fujtatott a kiságyban, míg szelelt az orra!