Hűű, de nehezen értem ide
Na hogy ezt a vízforralással kapcsolatos ködfelhőt eloszlassam, igen a babavizet forraltam, függetlenül a kinyitás óta eltelt időtől
Én is azt iszom, ált. magamnak nyitom ki, utána meg nem méricskéltem, hogy mióta van nyitva. Eszembe sem jutott, hogy ne forraljam
Ancsurti!
Igen ott gyakrabban megfordulok, de most már igyekszem ide is jönni, ha már ilyen kedvesen fogadtatok
Hanga nekem is tetszetős lánykanév, dobogós lett volna, ha máshogy alakul a sarjam nemi jellege
Kutty rajong ezerrel, engem sasol mindig, ha Zé betámadja, hogy akkor most mi a stájsz, szabad e nyalakodni
Szopi-fogromlást így már értem, van is benne ráció, mikor kisebb volt a Ded, sokszor elaludt úgy szopi közben, hogy tartogatta a szájában az utolsó kortyot. Tudom, mert néha köhögött is töle..de akkor fogban nem voltunk még túl erősek

Na mondjuk most sem túlságosan, de már van kettő.... mit nagyzolok, két fél
Zé is simán alszik még mindig úgy, hogy nem enged el, úgy kell néha kibekkelnem, ha nem akarom sem felébreszteni, sem magamban kárt okozni
Conversano!
Gyönyörű a Kisfiad, épp az "esetem", mindig megcsodálom
Bond!
Szóval bejött a Domestos 90 fokkal spékelve??
No igen, ezt csak a szívósabb darabok bírják ki állagromlás nélkül. Nekem is van egy ilyen melegítőm, alapból fekete, és van szép kis narancssárga karima az alján
Fürdőruha: Én a C&A-ban vettem nemrég, ott össze lehet válogatni, különböző méretű aljat felső résszel. Én szépet találtam.
Dali
Katy!
Ááá, amúgy nem vagyok annyira precíz... pl. nem nagyon könyvelek....néha eszembe is jut, ha valamit elfelejtek mikor volt, majd itt kell visszakeresnem a fórumban szégyenszemre
Ennek apropóján magamnak széljegyzetbe: 9 hós státusz ma, 9440 gr, 74 cm. Na, ez is pipa
Norka!
Rémesszomszéd miatt együttérzésem, de személyes tapasztalatom szerint a szép szavak az ilyen kretének ellen hatástalanok
Dodi!
Jah, tudtam ám hogy végzős vagy, csak már nem tudok ilyen bonyolult képleteket összerakni, hogy hogy fér bele a vizsgaidőszak az államvizsgázásba
És akkor te mikor fogsz? Januárban?
Én a Sarkpontos natúr szemes gesztenyét használom, felháborító ára van, de EnyémGyerek nagyon szereti
Tike!
Öööö, igenis értettem, nem konduktorozom le a gyógytornász nénit
Azóta utánaolvastam ám a különbségnek

Nekem úgy jött a képzavar, hogy máshol beszélgettem korai fejlesztésről, meg passzív tornáról, és szó volt a Pető intézetes korai fejlesztésről, ott ugye konduktorok vannak, és innen már csak egy lépés Őszőkeségének (aki ugye én vagyok) a tévedés
Ikoka!
Én is "lecsekkoltalak" már régesrég
Örülök, hogy a kajagondon túl vagytok
Fehérváron van több játszóház is, pl. Kengurugold, de ott teljes piaci az árfekvés. De ott szinte sosincs senki. Bár hétvégén még nem jártam arra
Nyuszi!
Köszönöm, aranyos vagy
Költözés

Budafok jó kis hely
Timi!
Nagyon édes a táncis video
Kispocok!
Szóval te ilyen kis bevállalós vagy??
Ha 1200 m-ről ugrasz, akkor rögtön nyitni kell az ernyőt??
Olyasmire gondoltam a Römernél, hogy nem feszengett e benne Nimród, passzentosak voltak e az övek, mennyire lehet megdönteni? Kipróbáltátok azt is? Nem akarlak ám ezzel nyaggatni, pattints le nyugodtan, csak már egy ideje vívok ezzel az autósülés témával, ezért mikor megláttam a képet leszállt az agyamra a szürke köd
Cicaharapás azonnali cicimegvonást von maga után
(...egy darabig... utána megszánom, mert teljesen kétségbe esik
)
Bealvós képek
Na ezer millió dologra akartam még reagálni, de ennyire futotta, vár az ágyam