Sziasztok!
Délelőtt ajándékvásárlási körúton voltunk Szelivel (Zsolti családjánál lesz ajándékozás, de 2000-ből kihoztam fejenként, még nincs meg mindenkinek). Már elég jól van, csak picit taknyos, remélem, nem esik emiatt vissza!!!
Egyébként már néha egész jól szelel az orra, de nem mindig...
Azt meséltem, hogy ha már nagyon folyik az orra, elkezd mutogatni a porszívóra?!
LMóni! Ez a cumi dolog...

Szegénykék!
Szeli is nagy cumis, ha rajta múlna, egész nap a szájában lenne, de én csak alváshoz adom oda neki. De nélküle nem tudna elaludni, ez tény. Viszont neki már több cumija volt, mert 2 elveszett, bár mindig ugyanolyat vettem, így nem volt neki probléma. És mindig van egy tartalék cumink is, ilyen esetekre, de van, hogy mind a 2-t keressük egyszerre, esetleg ilyenkor előkerül az 1 számmal kisebb csecsemő cumi...

azt is elfogadja.
Hörcsög! Hogy vannak a gyerekek?
Én meg csütörtökön körmöshöz megye, de csak festésre (a bankos karácsonyi bulira!

már nagyon várom, pénteken lesz!).
Holnap délelőtt megyünk mérésre, el ne felejtsem!!!
Hogy van
Zéti? Milyen a széklete?
Szegény
Emma! Mi lehet ez a köhögés???

Kár, hogy nincs kint dokitok??? De ez hogy lehet??? Sehova nem tudjátok elvinni megnézetni? Vagy az írek ezzel sem törődnek?
Remélem, azért nem arcüreggyulladása van!!! ++++++++++++++3
Sense! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
És csúúúúcs, hogy nincs allergiája!!! De jó!
Lotti is rendben!
Képzeljétek, barátnőmék kislánya (9 hós) is úgy fogzik, hogy már semmit nem használt a Dentinox se, így bementek az ügyeletre, Cataflam cseppet írtak fel neki, tegnap egész nap nem is evett, így már eszik... Szegények...
Vindo! Szeli ha nagyon csöndben van, az gyanús, olyankor mindig olyat csinál, amit nem szabad (pl. zsebkendőt tépked apróra...

).
A vízlocsolást ne is mondd! Szelitől már sokszor el kell vennem a vizesüvegét, de így meg kevesebbet iszik...

Mostanában inkább tartom neki.