Jó reggelt!
Ronix,
jaj, nagyon sajnálom a lányod, hogy szívműtétre lesz szükség! De nem Lénának lesz, ugye? Anettának hívják a nagyobbik lányodat? Ő hány éves? Csak vigyázzanak rá és gyógyítsák meg! És addig, amíg nem műtik, mire kell vigyáznotok? Mondjuk pl. nem futkározhat sokat?
Bondi, már ti is köhögtök? Mindenkit utolért ez a takonykór
Kike,
végül azért csak evett Domi a nemszeretem-ciciből is

akkor tényleg csak épp nem volt éhes

ilyen is van?
Domi meggyógyult?
Szly,
akkor mégis Bondi kisfia volt Kolompos koncerten, bocs! Valaki feltett a gyönyörű kisfiáról képet, és az volt az aláírás, hogy Kolompos koncert után... sajna elég lüke vagyok mostanában = még mindig
Tegnap eléggé kiakadtam

A férjem vett egy új termosztátot a fűtés beállításához, állítólag azzal majd tutira be lehet állítani a fűtést a gyerekszobában, mert az érzékelője egy távirányítóban van, és oda viszem, ahova akarom (csak ki ne vigyem a kertbe

)
Na lényeg, hogy fel kell szerelni a falra hozzá a vevőkészüléket, és Zoli már három napja erre készül, de mivel áramtalanítani kell, ezért Szonja mellett nem lehet megcsinálni. Tehát hamar haza kellett volna jönnie - na ez nem ment, mivel ugye a szüleinél sürgölődik esténként
Tegnap este hatkor hazajött (Szonja nagyizott - nagyizik) és még meg is kérdeztem, hogy mielőtt nekiáll szerelni, nem fűthetnék-e be... Minek? - kérdezte. Hétkor már káromkodott, mert valami nem úgy volt, ahogy ő gondolta (műszerész egyébként, ért hozzá), fél nyolckor belegabalyodtak a vezetékekbe a pezsgősüvegek (amiket már rég ki kellett volna hajigálni a hűtő tetejéről

), leestek és felrobbantak
Én is felrobbantam majdnem
A konyhát elárasztotta két üveg pezsgő és egy üveg sör, isteni kocsmaszag terjengett, Zoli átment takarítóvállalalatba (végre itthon is takarított egy kicsit

). Felmostam ötször, mire sikerült mederbe terelni a dolgokat. Utána Zoli megállapította, hogy holnap (=ma) át kell fúrnia a falat ahhoz, hogy valami vezetéket áthozzon a konyhából
Kilnecre visszapakoltunk mindnet és végre befűthettem, már rém hideg volt
Nándi nagyon jól tűrte, jól bebugyoláltam, alig nyekergett, inkább csak éhes lehetett, de ugye tegnap kapott oltást a kicsi
Sajna nálunk a szerelés mindig azzal jár, hogy valami katasztrófa kíséri
Aztán persze megköszönte a Zoli, hogy segítettem neki takarítani-pakolni. Na ja, de sajnos ma még mindig vár ránk egy szerelés, és remélem, sikerül megcsinálnia

De persze ma is át akar menni a szüleihez

(a papája már nagyon rosszul van, igazából nem sok ideje lehet hátra)