Jó reggelt!
Még mindig egy kis babakocsi...

. Sokat látom, úgy látszik, most divat, hogy a babakocsi vázára ráteszik a hordozót (autósülést), és abban sétáltatják már az egész kicsiket is. Szerintem ez totál egészségtelen nekik, a gerincüknek sem tesz jót, és mivel a fejük előre van szegve, a légzésük sem az igazi. Ideiglenes megoldásnak persze jó a hordozó,ha épp elutazik valaki valahová, de állandóan abban sétáltatni és abban tartani?!
Brigi, én már régóta filózok babakocsi kapcsán a testvérkocsin. Ti vesztek? Egy 21 hónaposnak még kell időnként a babakocsi, főleg, ha messzebbre megyünk, nem?
Baba, gratulálok az esküvőhöz

!Tudjátok már, mikor lesz?
Minkenki nagyon szép az esküvői képeken!
Én nem teszek fel, mert a férjem nem szeretné, ha felkerülne a képe a netre.
A miénk 2004 júliusában volt. Zsuzsi, hasonló csokrom volt

!
(Ez két oldallal későbbi beszúrás: most látom, hogy szemből van fotózva: a te csokrod szebb

volt).
Nekünk egy napon volt a polgári és a gyülekezeti, vonultunk násznépestől

a városházáról a gyülibe (kb. 200 m). A lagzi nem volt túl nagy, csak a család, meg pár közelebbi barát, úgy 60-an voltunk, azokat a barátokat,akiket nem tudtunk meghívni, meg a gyülekezetet a vacsora előtt megvendégeltük a gyülekezeti házban egy kis sütivel.
Milyen sok keresztelős lagzi lesz!
Mi nem egyezünk teljesen a keresztelőkérdésben, így húzzuk-halasztjuk. Férjem szeretné (meg a családja is), én nem. Én felnőttként keresztelkedtem, saját hitem és döntésem alapján, nem szeretném ettől megfosztani a gyerekeket sem. Szerintem ez fontosabb annál, hogy még csak ne is emlékezzen rá majd később. A gyülinkben nem is keresztelnek gyerekeket, csak megáldják őket és felnőttkorban merítkezhetnek be, saját döntésük alapján. Így ha mégis lesz kereszteltő, anyóséknál tartjuk majd.
Bori, engem lérdekel a szocpolos dolog, ha kitanultad! Előbb-utóbb el kell mennünk, 49m2, másfél szoba, két kicsivel még elférünk, de valószínű nem állunk meg kettőnél

.
Tényleg, utólag is fel lehet venni a szocpolt?
Szilvi, mi is voltunk Paralián!Igaz, nem nászúton ,de jó hely.
Utána két hónappal csődbe ment az utazási iroda...
Megnéztem a szüléses listát. Ami még jó:vittem óriás tena betétet, meg a kórházban adtak steril gézes vattát, a kettő együtt tuti volt. Nem is gondoltam volna, a gézes vatta nagyon jó, magában a betét kevés volt.
Még fontos: nedves wc papír (dm-ben lehet kapni). (a sima száraz budipapír ilyenkor nem túl kellemes...).
Házassági akvi kivonat: megküldik postán is, illetékmentesen lehet kérni. Nekünk 300 napnál nem régebbi kellett.
Sikerült az 59. oldal végéig jutnom..
Most megyek, szaglik a pelus...Anyarabszolga műszak indul.