Jo regglet, illetve jo hajnalt!
6 ora lesz, de mar nem birok forgolodni!!!
Bogyra a gyomoregest megusztam ejjel, remelem te is.
10-kor elalvas, ejfelkor viszont arra ebredtem, hogy tornaztatom a jobb kezem, mert iszonyatosan el votl zsibbadva!! A durva az volt, hogy egyszeruen nem akart kimenni belole a zsibbadas. Apu elkezdte masszirozni, en meg csak mondtam, hogy valami nem stimmel valami nem stimmel!!!!

Kisse bepanikoltam, mert nekem amugy is param az, hogy a hatam (medence csale, 5. csigolya kiugorva, girbegurba gerincoszlop) hogy fogja viselni a terhesseget, szulest. Es mint mar irtam a kezfejem orokke be van dagadva....paraztattam magam,hogy tuti valami gerinc dolog es az izuleteimnek annyi, szules utan lerokkanok, mint a szuleim utcajaban az a no, aki a kinyomastol santult el!!!
Ugy aludtam vissza, hogy nem ment ki a zsibbadas jo sok torna es masszazs utan se, aztan hajnalban mar csak a szokasos kez dagadas volt, minimalis zsibbadassal! Nem tom mi ez, de annyira nem tudok neki orulni!!!!
Ugyhogy az ejjelem igy alakult...minidg van valami ugy latszik.
Bogyra tetszik, hogy a csaladod egy-egy tagja hogy latja a szobat!

Es akkor ez meg ki is fog szaradni...az lesz egy 4. szin, nem?

Ahogy leirod biztos tok jo lesz, ha mindennel kesz lesztek a vegen!!! Azert jo dolgos hosszu hetvegetek lesz!!!
A tejcis tema erdekes lesz akkor, ahogy elhallgatom!!!

Akkor meg en is veszek egy plusz szoptatos melltartot, meg egy simat.
Almomban szultem vagy nem tom mi votl, de valami nagyon olyan erzessel keltem,hogy jo lenne ha mar kint lenne Ricsimicsi!! Gondolom az ejjeli zsibbadas para is segitett erre!!!
Es meg az jutott eszembe, amit Doo mondott, hogy o nem gondolta volna, hogy egy szules/vajudas alatt minden folyik, omlik, tocsog. Kerdesem akkor milyen papucsot vigyek? Lehet az, amiben majd zuhanyzom...vagy egy 3.-at be kene szerezni? Mert ugye lesz egy korhazi rohangalos, meg a zuhanyzos.
Jajj lanyok..kezd minden egyre valosagosabb lenni es kozeledni...es tenyleg jonnek elo a gyakrolati kerdesek!!!!!
A hosszu hetvegenk nekunk is dolgos lesz..leginkabb rohadt elfoglalt!!!!
Ma baratnomekhez megyunk, mert Karesz segit sodert szetteriteni egy kis reszen a teleknek. Na oke en nem dolgoozm, mi kajat fozunk.
Holnap anyoseknal ebed, aztan felszedjuk baratnomet es jovunk haza, dumcsi. Hetfon szuleimmel kene menni Markhazara (Cserhat), ott van egy kis hazuk, megnezni, rendbe rakni. Kedv nincs, plane hogy megitn alakitottak a heten!!!

Kedden meg azok a baratnomek jonnek hozzank, akiknel ma soderozunk, hogy bartell businessbe nekunk segitsenek egy kis asasban, festesben.

Szoval full az egesz 4 nap!!!! Es aszongyak nem is lesz olyan haj de jo ido!!??
Na jo mentem, hatha visszadurmolok.
Jaa Bringa: A hatarozott es bator macska-szulok!!! tegnap a makka elaludt kint es esze agaban sem votl bejonni este. Elkezdett kolbaszolni a teraszon. Mi az aggodo szulok neztuk bentrol,hogy nem jon be? Hat mit csinal? Mar sotet van!!!

Ugyhogy hosiessegunk, hogy kizarjuk a macskat a hazbol mielott jon a baba, abba fulladt, hogy nem birtam a gondolattal, hogy netan elkoszal, elvesz...igy behoztam, aminek annyira nem orult!!!!!! De legalabb kicsi macska-szulo lelkem megnyugodott, hogy biztonsagban van a lakasban!!!! Ennyit rolunk, meg a macska kiszoktatasrol!!!!!!

Na de majd ma!!!!
Na pussz nektek es jo ebredest!