A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

sziasztok!én anno melltartóban aludtam,de ha abba,ha nélküle,akkor is egész ágy csupa tej volt.minden nap ágyneműmosás,gumilepedőt szerzek az tuti.

ilda!nekem is az van ráirva,ez csak annyi hogy a köldököd felőli oldalt van a méhed falán a lepény,nem a gerinc felől.szerintem csak azért nézik ezt,honnan kell rásegiteni lefejteni.de ezt csak gondolom.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Csajok!
Anidó most írt,befektették a kórházba,napi két NST,1enlöre ennyi.
Szegénykém biztosan nagyon izgul.

Anidó!drukk ezerrel megy Nektek! :wink:

Kép
bringababa

Anidó, minden okés lesz, veled vagyunk!
Drukkolunk!

Kép
niki30

Sziasztok!

Andio én is drukkolok. Csajok a málnalevélteából mennyit kell inni naponta tud valaki segíteni?

Kép
rena10

Rena valaki az előző oldalakon leírta, ha jól emlékszem.
Próbálj meg visszaolvasni.
Én is jövő héten kezdem.

Kép
niki30

Anido, drukkkkkkkkkkkkkkkk! :)

Kép
elizabeth25

Rena,
én napi 3-4 csésze málnalevelet ittam.

Lorci,
asszem Te írtad a hátfájást tegnap. a terhesség alatt nekem szinte alig fájt - előtte és azóta igen :( komolyan, ez a várandósság belőlem úgy láccik a jó dolgokat hozta ki ;)

Dóri,
Viktória szerencsére éjjel nem nyomja a bömbölést, többnyire este jön el az ő ideje, de 10-nél tovább eddig még nem csinálta. ma eddig még megúsztuk a nagyobb hepajt. érdekelne h Ti hogy csináljátok ezt a napirend dolgot? én mindig az ő ébredéseihez igazodom, de ezáltal könnyen csúszkál ide-oda egy-két óra, úgyh pontosan soha nem tudom kiszámítani a dolgokat. pl ma f6-kor fürdettünk, mert ha bealudt volna, akkor sztem 8 előtt nincs fürcsi és lehet h akkor télleg éccaka menne a műsor, meg egyébként is sztem 8 után már ne legyen ilyen húzósabb akció egy babával. de 6 és f8 között is volt már fürdetés - vagyis eddig az volt a jellemző.

Stella,
kár h kilépsz. pont ma gondoltam Rád h mi lehet Veled. sajna, már nincs időm minden hsz-t tüzetesen elolvasni, de nekem nagyon is szimpi volt a bevállalós stílusod. igaz, ez a "szakítás" a fórummal is beleillik ebbe a képbe :( minden jót Nektek!

Pici,
nekem sem voltak jóslófájásaim (vagy legalábbis a mai napig nem tudom h mi lett volna az :roll: ). talán még emlékezhettek is rá h attól paráztam h magzatvíz vizsgálatra kell mennem szerdán - még nagyszombaton is ezen gondolkodtam, aztán húsvét vasárnap reggel beindultak a dolgok. de lehet h csak Viktória elégelte meg h anyja cidrizik az újabb vizsgálatoktól és az esetleges orvosi beavatkozásoktól és útraindította magát. :lol: :lol:
sztem az ember úgysincs soha teljesen felkészülve egy ilyen eseményre, mint a szülés - vagyis h nehéz előre elképzelni h mi lesz és pláne h utána hogy lesznek a dolgok...
:shock: ez vhogy olyan, mint amikor vizsga előtt még egy nap kellene h tuti legyél, de persze akármennyit is tanulsz, még egy nap akkor is jó lenne. legalábbis én mindig így voltam. és aztán mindig jól vizsgáztam mégis :wink:

nemtom milyen nő vagyok én, de nekem nem nőtt olyan hatalmasat a mellem, hiába mondta mindenki h ennyi meg annyi számmal nagyobb kell majd szoptatáshoz. hát én hősiesen bevallom h nekem az egyik szopis melltartó fazonból 75A-s van :oops: :shock: :roll: (jó, az Anitás fazonból 80B-s - de sztem szopisban az sem egy méret...) csurogni időnként csurog a tejcsi, de nekem azért gumilepedő nem kell :roll: :) nekem különben a Brendonban segített az egyik eladó méretet választani, amikor már percek óta álldogálltam a tükör előtt h vajon tényleg ez-e a megfelelő méret és végül kínomban odahívtam h szakértse meg a dolgot és ő mondta h ne vegyek ennyi meg annyi számmal nagyobbat, annyira nem fog megnőni a tejbelövelléstől. és lőn igaza.
Vendég

Igazad van Dóri...ez a csak még egy nap nálam is mindig igaz volt, és asszem azóta sem sikerült kinőnöm :oops:

Anido jó kezekben vagy, várjuk A HÍRT!

Csajok szerintetek van értelme inni a málnalevélteát, ha úgyis mindenki asszondja hogy cippzárt kapok? Asszem kezdem feladni teljesen a reményt :roll:
pici76

Do, Viki nagyon jó babának tűnik lenni :)
pici76

Pici, ugyanez a kérdés foglalkoztat engem is.
Emma még faros, ami ugye császárt jelent. Egyelőre.
Na de akkor most igyuk vagy ne igyuk a málnalevél teát? :roll:

Kép
niki30

Sziasztol,

Itt voltak baratnomek, o junius 8-ra van kiirva. Megtargyaltuk a varandos elet dolgait, csinaltunk pocis kepeket!! :D

Pici en azt mondanam ne idd a teat, ha mindenkepp csaszar lesz! Akkor szerintem folosleges! Tesomnak az elso perctol mondtakm, hogy csaszar lesz es o semmit nem keszult, ugy ertem meg felkeszitore se ment, semmi!! :D Bar en se mentem el sok felkeszitore, ketton votlam ossz-vissz!!! :(

Doo: En ugy hallottam most egy csajszitol, hogy szules utan rohadtul tud fajni a hat!! :( Plane ha elotte is fajos volt, akkor gondolom azert faj neked is!! Ajajaj erre akkor nekem is fel kell keszulnom!!! :? :oops:

Anido drukk neked!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Niki én nem vettem málnalevél teát.. asszem kihagyom..
Zsófi ma naaaagyon aktív, össze vissza csépel :(
meg úgy felnyomta a bukóját, hogy alig kaptam levegőt... most már nagyon tudom mi az a légszomj :shock: na így dülledtek a szemeim...

bakker szétrúgja a méhszájam, csajok az lehet hogy szétrúgja a méhszájam??? :shock:
pici76

Pici valtoztass test helyzetet!! Fekudj le....vagy allj fejen!! ;) :lol:
Szerintem nem tudjak szetrugni a mehszajat, Ricsike is beprobalkozott parszor!!! :wink: :lol:

Kép

Kép
lorcika

ja Lorci, vízszintbe dobtam magam... és visszakúszott...
elég nehéz lenne ekkora görögdinnyével fejen állni... két lábon sem mindig vagyok stabil..mi lenne fejen? :wink:
pici76

a méhszájrugi tényleg gáz!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

anido!!!remélem,minden rendben veletek!!!!!drukkolok!!! :!:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bringababa, Eliza koszi a valaszt!
Szerintem is minden OK, legalabbis a doki is ezt mondta.

Koszi, hogy kitargyaltatok a melltarto temat.
Szoval most mar kene vennem szopis melltartot, ugye?
Az azert kell a korhazba is mar? Meg a melltarto betet is?

Jo ejt Mindenkinek!

KépKép
horilda

sziasztok!

Kész a festés, a szobaközepén feküdtem a franciaágyon és csak irányítottam a dolgokat, háthogy menniyvel jobb így festeni! :D :lol:

Szegény apa majd kiköpi a tüdejét!!! Reggel kezdett kipakolni, napközben el kellett menjünk találkozózni az anyukájával, vele ebédeltünk, aztán uzsgyi haza és színkevertünk és festett... :)

De nagyon szép lett, szerinte bugyi rózyaszin, gyerek szerint egyszerűen fosszín, szerintem tuti pasztel narancssárga, némi barackkal vegyítve :)

Szakmai dolgok amik eszembe jutnak!

- josló fájás nem kötelező, sőt elsőnél ritkán van... inkább csak enyhe deréktji fájdalom, amit már csak szülés után azonosít be a kismama... szóval nem biztos hogy feltűnik, hogy ez már az. Amúgy nekem is csak úgy ukmukfuk elfolyt a vizem, illetve Gergő vize! :)

- Tejci ömlés is csak az először szülőket veszélyezteti, akkor bármi előfordulhat! :D Mi is úsztunk a tejben, az ágy tiszta tejesbödön volt, néha tévére is spriccelt, nah és az volt a főmutatvány, ahogy a friss gátmetszésemmel bemásztam a kádba szépen lefürödtem és miko rlehajoltam megtörölni a lábam, akkor végig ömlött rajtam a tej! :twisted: De többedszerre már sokkal konszolidáltabb a dolog, sokaknak már szoptatás közbven sem folyik a másik ciciből a tej és terhesség alatt is ritkább a tejciömlés. Először nekem a hatodik hónaptól állandóan ömlött a cickomból a tej és akkor had ne beszéljek a tejbelövelésről... egyszercsak arra ébredtem, hogy hanyatt fekve nem látom a tévét! :D De az okosak aszondják, hogy a belövelés is elviselhetőbb másodjára..

Nah de szerintem érdemes melltartót vinni a kórházba és cici betétet.

A méhlepény nagyon jó a melsső falon!

Holnap jönnek anyuék, segítenek takarítani, fúrni, faragni. Megveszem reggel végre a babszobapolcot, meg az éjjeli lámpát, így végre el tudjuk rendezni a cuccokat végleges helyzetbe.
Aztán még kell egy sarok polc a nagyszobába az éjszakai lámpánknak, felfúrnak a fiúk egy tükröt, kicsit átrendezzük a szobát... reggel még fel kell tenni a bordűrt, aztán kimegyünk az Obi-ba az új szőnyegért, nah és anyuval ágytakarót varrunk a franciaágyra és a fotelra is új huzatot, meg díszpárnákat, ahhoz még be kell szerezzem a filcet a kreatív hobbiban....

És ha ezzel megvagyunk, akkor jelentem készen vagyunk mindennel, nyugodtan megszülök akár már hétfőn! :)

Levike próbál beilleszkedni a medencémbe, a kis balambér néha lekúszik egész könnyen kapok levegőt, de majd döglök úgy fáj a szeméremcsontom és a medencém, ma ez odáig fajult, hgy nem bírtam sétálás közben megemelni a lábam, csak csoszogtam mint egy vénember. Aztán megussza a beilleszkedett pózt és hirtelen felugrik a gyomromba.... Hát nem édi? :)

Jó éjszakát mindenkinek! És Lorci ma megint gyomroégős napom van, ha éjjel felébredsz jusson eszedbe hogy én is szenvedek, az olyan jó ha másnak is szar! :D :lol:

KépKépKép
bogyra

Jo regglet, illetve jo hajnalt!

6 ora lesz, de mar nem birok forgolodni!!! :?

Bogyra a gyomoregest megusztam ejjel, remelem te is.
10-kor elalvas, ejfelkor viszont arra ebredtem, hogy tornaztatom a jobb kezem, mert iszonyatosan el votl zsibbadva!! A durva az volt, hogy egyszeruen nem akart kimenni belole a zsibbadas. Apu elkezdte masszirozni, en meg csak mondtam, hogy valami nem stimmel valami nem stimmel!!!! :( Kisse bepanikoltam, mert nekem amugy is param az, hogy a hatam (medence csale, 5. csigolya kiugorva, girbegurba gerincoszlop) hogy fogja viselni a terhesseget, szulest. Es mint mar irtam a kezfejem orokke be van dagadva....paraztattam magam,hogy tuti valami gerinc dolog es az izuleteimnek annyi, szules utan lerokkanok, mint a szuleim utcajaban az a no, aki a kinyomastol santult el!!! :shock: :(
Ugy aludtam vissza, hogy nem ment ki a zsibbadas jo sok torna es masszazs utan se, aztan hajnalban mar csak a szokasos kez dagadas volt, minimalis zsibbadassal! Nem tom mi ez, de annyira nem tudok neki orulni!!!! :( :? :roll:
Ugyhogy az ejjelem igy alakult...minidg van valami ugy latszik. :( :(

Bogyra tetszik, hogy a csaladod egy-egy tagja hogy latja a szobat! :D Es akkor ez meg ki is fog szaradni...az lesz egy 4. szin, nem? :wink: :) Ahogy leirod biztos tok jo lesz, ha mindennel kesz lesztek a vegen!!! Azert jo dolgos hosszu hetvegetek lesz!!! :shock:

A tejcis tema erdekes lesz akkor, ahogy elhallgatom!!! :shock: Akkor meg en is veszek egy plusz szoptatos melltartot, meg egy simat.

Almomban szultem vagy nem tom mi votl, de valami nagyon olyan erzessel keltem,hogy jo lenne ha mar kint lenne Ricsimicsi!! Gondolom az ejjeli zsibbadas para is segitett erre!!!
Es meg az jutott eszembe, amit Doo mondott, hogy o nem gondolta volna, hogy egy szules/vajudas alatt minden folyik, omlik, tocsog. Kerdesem akkor milyen papucsot vigyek? Lehet az, amiben majd zuhanyzom...vagy egy 3.-at be kene szerezni? Mert ugye lesz egy korhazi rohangalos, meg a zuhanyzos.
Jajj lanyok..kezd minden egyre valosagosabb lenni es kozeledni...es tenyleg jonnek elo a gyakrolati kerdesek!!!!! :shock: :oops:

A hosszu hetvegenk nekunk is dolgos lesz..leginkabb rohadt elfoglalt!!!!
Ma baratnomekhez megyunk, mert Karesz segit sodert szetteriteni egy kis reszen a teleknek. Na oke en nem dolgoozm, mi kajat fozunk.
Holnap anyoseknal ebed, aztan felszedjuk baratnomet es jovunk haza, dumcsi. Hetfon szuleimmel kene menni Markhazara (Cserhat), ott van egy kis hazuk, megnezni, rendbe rakni. Kedv nincs, plane hogy megitn alakitottak a heten!!! :? Kedden meg azok a baratnomek jonnek hozzank, akiknel ma soderozunk, hogy bartell businessbe nekunk segitsenek egy kis asasban, festesben. :) ;) Szoval full az egesz 4 nap!!!! Es aszongyak nem is lesz olyan haj de jo ido!!?? :shock: :!: :?: :idea:

Na jo mentem, hatha visszadurmolok.

Jaa Bringa: A hatarozott es bator macska-szulok!!! tegnap a makka elaludt kint es esze agaban sem votl bejonni este. Elkezdett kolbaszolni a teraszon. Mi az aggodo szulok neztuk bentrol,hogy nem jon be? Hat mit csinal? Mar sotet van!!! :shock: Ugyhogy hosiessegunk, hogy kizarjuk a macskat a hazbol mielott jon a baba, abba fulladt, hogy nem birtam a gondolattal, hogy netan elkoszal, elvesz...igy behoztam, aminek annyira nem orult!!!!!! De legalabb kicsi macska-szulo lelkem megnyugodott, hogy biztonsagban van a lakasban!!!! Ennyit rolunk, meg a macska kiszoktatasrol!!!!!! :lol: :oops: Na de majd ma!!!! :shock: :D :!:

Na pussz nektek es jo ebredest!

Kép

Kép
lorcika

Jezus egy regenyt irtam! Bocsi! :oops: :oops:

Kép

Kép
lorcika

Szép jó reggelt!

Mostanában járás közben érzek néha az alhasamban pici-pici szúrást, belenyílalást. Ilyenkor meg kell állnom vagy le kell lassítanom picit.
Valaki hasonlót?
Azt is érzem, hogy már tényleg oda kell figyelni a mozdulataimra, mert ez a szúró érzés egy pillanatra belehasít. Nem vészes..., de lassítanom kell és jól megfontolni minden egyes mozdulatot. Pedig nekem még nincs is akkora hasam.

Na mindjárt visszaolvaslak titeket!
Mindenkinek nagyon szép 4 napot kívánok!

Niki

Kép
niki30

Igen, tényleg minden kezd sokkal valóságosabb lenni. Főleg úgy, hogy közülünk már egy-ketten meg is szültek. Szépen sorjában potyogtatunk.
Látom Lorci, Bogyra, micsoda hétvégének néztek elébe. Hajrá! Csak nem megterhelni magatokat! Óvatosan!

Puszillak

Kép
niki30

Niki: En is erzek neha nyillalast, meg olyat mintha a hasam elnehezedne..egyszeruen ilyenkor nagyon nehezemre esik jarni. Mintha huzna lefele...de aztan meg elmulik!!!

Na mi lassan megyunk utunkra!

Mindenkinek jo hosszu hetveget kivanok!
Pusz

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Gondoltam elmesélem , hogy hogy jártam. tegnap. Képzeljétek be kellett mennünk este a kórházba, mert azt hittem, hogy szülök. Totál ális fájásaim voltak, rögtön ötpercesek. Olyan 1,5 percig tartott egy egy fájás, szóval úgy voltam vele, hogy na ennek a fele sem tréfe, Bencével is ilyen érzés volt, de azért akkor voltak, 20 és 10 percesek is előbb, és úgy is hamar meglett, gondoltam na akkor most mennyi idő alatt születik meg?

Aztán a kocsiban 4 percesek voltak, de már nem olyan hosszúak, szóval gondoltam, hogy mégsem ez lesz az igazi.

Végül is május 30-ra vagyok kiírva, szóval azért még legalább 2 hetet várnia kéne....NST, reaktív. Szóval kaptam gyógyszert, meg szúrit, hogy ne görcsöljek, a méhszáj egy kicsit kinyílt, de csak a külső.

Hát tudjátok nem olyan régen volt, hogy szültem, és mégis annnyira bozonytalan voltam, de jobb hogy bementünk, mert ez a biztos.

Csak azt nem tudom, hogy mi lesz, ha tényleg szülök, majd lehet, hogy azt hiszem, hogy ezek is csak jóslófájások, és nem indulok időben?!
Na mindegy, majdcsak észreveszem ha szülök :D

Szóval csajok soha nem gondoltam volna, hogy velem ilyen előfordulhat, de mára már leküzdöttem a szégyent, hogy az egész családot jól beparáztattam, az meg más kérdés. :)

Remélem mindenkinek nagyon kellemesen fog telni a hétvége.

NIKI: ilyen nyilallások nekem is szoktak lenni, szerintem már nagyon kicsi a hely.
famo

Lorci a jó ébredés megvolt :( reggel fél 8 kor arra keltem hogy légkalapáccsal bontják a teraszunkat :evil: még az ágy is remegett alattam :shock: na meg a szomszéd alatt is elmondása szerint... még jó hogy figyelmeztettük őket tegnap hogy munkálatok lesznek nálunk ebben a 4 napban :roll:
délig ment a légkalapács...borzalmas volt. Ugyanis én okosan kitaláltam hogy mire megjövök jógából pont vége lesz, erre mikor törölnék el a jóga órát ha nem most???? :evil: úgyhogy hazadöcögtem és végigélveztem a műsort...

Zsófinak is nagyon tetszik :) vagy csak menekülni akar??? :roll:

Én is napról napra érzem, hogy minden mozdulatom egyre jobban meg kell gondolnom már, szűkös odabent a hely, de nyilallásaim még nincsenek...gondolom ami késik nem múlik :roll:

Famo, nem semmi, én is biztos rohantam volna a kórházba :?
Jobb félni mint megijedni. Állítólag a langyos ülőfürdő elmulasztja a fájásokat ha csak joslófájások, én asszem majd ezzel csekkolom ha eljön az időm :roll: mondom ezt most, de majd valszínűleg rohanok be a kórházba :wink:
Vigyázz magadra, és pihenj sokat!
pici76

Sziasztok!

Voltam a dokinál méhszáj c=3110. Mondta hogy lent van nagyon és valószínű 2-3 héttel hamarabb jön a drága. Jó lenne nem kinyílni sokat kell pihenni és a málnaleválteát inkább ne kezdjem el inni. Hát ez van. remélem még 3 hétig egybe maradunk.

Kép
rena10

Hello!

Rena, drukkolok hogy kicsit meg maradjon bent a babad!

Niki, en is kb. egy hete kezdtem el erezni ilyen nyilalasokat, olyankor meg kell allnom, mert lepni sem tudok, de nem veszes, mert ahogy leulok, el is mulik mindig.
Emlitettem ezt a dokimnak, es azt mondta, hogy "igen ilyenkor mar lehetnek ilyen joslofajasok" ja mondom magamban, ezek a joslofajasok, azt hittem az mas, no mindegy.
A lenyeg, hogy teljesen normalis ez mar az utolso honapban.

Ma delolott tesomekkal grilleztunk, aztan elmentunk lemosni a babakocsit - mert hogy ugye hasznalt, de nem latszik rajta - megolajozni, hogy guruljunk mint a szel. :D
En addig napozgattam, na hat meg kellett, hogy allapitsam, hogy kozel nem birom mar ugy a napozast, mint varandossag elott, de szerintem az lenne a csoda, ha a 9. honapban kicsit se hatna meg a meleg, nem igaz? 8)

Mindenkinek tovabbi szep napot!

KépKép
horilda

sziasztok,

nekem is húzódik bent vmi mostanában. Olyan érzés, mint amikor az első hónapokban nyúltak a méhszalagok. Alig tudtam az ágyban forgolódni :roll: na most ugyanez a helyzet.

famo, szerintem tök érthető a reakciód... jobb a biztosra menni! :D

rena, drukk és pihenj amennyit csak tudsz! :)

lányok, a málnalevél teát hol szerzitek be? DM vagy gyogyótár?

Kép

Legi

Kép
leglesscat

A malnalevel teat en gyogynovenyuzletben, herbariaban vettem!

Leg, veletlen 3900 g.ot irtal, kicsit sok az :). BPD pedig ugyan azon a napon, megtalaltam a leleten, 9,5.

Tovabbi kellemes hetveget mindenkinek!

Liza

Kép
elizabeth25

Sziasztok, Gyps férje vagyok. Ő sajnos nem tud itt lenni, mivel otthon van a picival. Tehát örömmel szeretném tudatni veletek, hogy csemeténk ápr. 20-án császármetszéssel jött a világra a főorvos úr döntése végett, két héttem a terminus előtt. Makk egészségesen, 2860g-al és 48cm-el. Ma már a negyedik éjszakát fogjuk otthon tölteni, miután sikeresen hazajöhettek a kórházból. Az anno mért magas AFP-nek hál' istennek semmilyen következménye nem derült ki. A sárgasága is csökken már, szóval minden rendben.[/img]

Kép
[/url]
gypsophila

Rena,
nekem a 30 valahanyadik héttől 3110 volt a méhszájam. És kereken a betölött 38.hétre szültem. :)

Gyps,
GRATULÁLOK! Jó egészséget kívánok és sok-sok tejcsit. :) MInden jó, ha vége jó.

sorozat fürdetés - mentem :)
Vendég

Gysophila gratulálok nektek. Már nagyon várom a képeket!!! Sok boldogságot nektek a picihez.

Kép
rena10

Gyps! Gratulalok!!! Nagyon sok egeszseget es boldogsagot kivanok! :D :D :D
Hu fogyunk mi varandos lanyok! :?

Legi, koszi a tablazatot! El sem hiszem, hogy mar itt tartok... :oops:

KépKép
horilda

Itt egy mai kép. Marcika kiájulva. Majd keresek olyat, ahol jobban látszik. Kép
Vendég

Sziasztok Lányok,

visszaolvastam, de asszem csak holnap tudok írni mindenre amiről írtatok.

Eliza, a másik topic-ban nem írtam, inkább itt, örülök,hogy minden ok veled és a babóval. Most már bármikor jöhet, azért persze jobb ha nem siet kifelé :wink:
Te mennyit iszol a málnalevél teából?

Reni, a doki is mondta, hogy ne kezd el a teát? Szoritok, hogy minden ok legyen, pihenj sokat.

Dori, nagyon aranyos a kisfiad, a képen fent van, vagy jól látom, hogy nyitott szájjal alszik? :D

Gyps, tiszta szívből gratulálok neked és a párodnak!!!!! Jönnek a babók sorban :D

Legi, újabb babó a táblában :wink: Én úgy vettem egy csajszitól a hőmérős topic-ból, mert neki már nem kellett. Herbáriás zacsiban van, szerintem patikákban és bio boltokban is lehet. DM-ben, Rossmann-ban nem nézegettem.

Famo, ez szerintem tök normális, én is sokat gondolkozom rajta, hogy vajon képes leszek-e felismerni az "igazi" fájásokat és eltalálni azt az időpontot, amikor tényleg el kell indulni a kórházba. Ahogy leírtad, tök normális, hogy bementetek.

Csajok, tök jó, hogy kielemeztétek a melltartó témát, szerintem én is veszek vagy egy szopis vagy egy sportmeltartót. Lehet, hogy a sportmeltartónál maradok, mert azt tudom tovább is hordani. Olyan jó nike cicitartókat láttam az egyik újságomban egy külön kis prosiban. Bár olyan áruk volt.......... De gondolom van más márkában is jó ami megfizethető.

Megy az Ősz New York-ban az m1-en, imádom ezt a filmet és mindig bömbölök a végén......... :cry:

Ma már virgonckodtam. Talpon voltam egy 3 órás fekvő pihenővel. Orrom már nem folyik annyira, torkom alakul, holnapra szerintem már teljesen jól leszek. Azért a pihenőket tartani fogom, mert eddig nem pihentem semmit, lehet, hogy a betegség is jelzés volt, hogy KELL pihennem.

Mindenkinek nagyon szép estét, jó pihenést éjszakára, holnaptól már tudok jönni rendesen.

Pusszancs
Melcsi

Kép
melcsi6

Táblázat frissítve, javítva :D
(jelzem, két topik-baba is április 20-i lett :) )

Gratulálok Gyps, ügyesek voltatok :)

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Gyps,
Gratula Nektek! remélem, egyszer majd összefutunk egy közös baba-sétáltatásra a Ligetben h megcsodáljuk egymás babsijait! ;) boldog babázást kívánok Nektek!!
tök érdekes h gyps és dóri egy napon szültek. az még Kos, ugye?

Köldökcsonki tegnapelőtt hajnalban leesett!! még kezelgetjük, de már egész szépecske :)
ma egy picit megpirítottam a baba pofiját. :roll: :oops: :( 7 percig volt babakocsiban a napsütésben és piros lett a fél arcocskája :shock: de mire hazaértünk, elmúlt, szal lehet h csak átmelegedett, de azért jól megijedtem h micsoda egy óvatlan anyuka vagyok... :roll:

20 naposak vagyunk! :D
ennek örömére Viktória ma egyfolytában evett - egész délelőtt, aztán pici alvás és du-tól este f9-ig megint folyamatosan szopi. hihetetlen. és az a durva h a tejcsi meg ment is neki. :shock: hol fér el bennem ennyi kaja :?: :shock:
Vendég

Leg, koszi a javitast! :)

Gyps, hatalmas gratula a babohoz, nagyon orulok neki, hogy jol vagytok, de miert is kellett a doki velemenyere korabban jonnie a picinek csaszival? Lehet, hogy levagyok maradva! :(

Lanyok, most mar riella kovetkezik! :) Tenyleg hogy vagy? :)

Melcsi, nem nagyon iszom egy hete, de amugy napi 1 l ittam belolle! DE majd holnap megint fozok! Es ti hogy vagytok?

Jo ejszakat mindenkinek!

Liza

Kép
elizabeth25

GYPS szívből gratulálok Nektek! Jó egészséget kívánok !

Famo, teljesen érthető a reakciód, valamennyien így cselekedtünk volna. Biztos, ami biztos, ott jó helyen van az ember, maximum hazajön.

Rena érted meg izgulunk, hogy még egyben maradjatok pár hétig. Pihenj, pihenj, pihenj, ez a legfontosabb.

Az egyik ismerősöm, aki pár héttel korábban szült Tatabányán, mesélte az anyukámnak, hogy császár alatt rázkódott az ágy, alig tudták kiszedni a bababát, mire a doki megszólalt: gyere már ki baszd meg!
Mit szóltok? JÓ, mi? Hát mondhatom szép....no comment.

Kép
niki30

GYPS szívből gratulálok Nektek! Jó egészséget kívánok !

Famo, teljesen érthető a reakciód, valamennyien így cselekedtünk volna. Biztos, ami biztos, ott jó helyen van az ember, maximum hazajön.

Rena érted meg izgulunk, hogy még egyben maradjatok pár hétig. Pihenj, pihenj, pihenj, ez a legfontosabb.

Az egyik ismerősöm, aki pár héttel korábban szült Tatabányán, mesélte az anyukámnak, hogy császár alatt rázkódott az ágy, alig tudták kiszedni a bababát, mire a doki megszólalt: gyere már ki baszd meg!
Mit szóltok? JÓ, mi? Hát mondhatom szép....no comment.

Kép
niki30

Niki, en levertem volna a dokit, az tuti, pedig nem vagyok egy agressziv alkat! :twisted:

Kép
elizabeth25

Dori, nagyon buszke lehetsz a picurjaidra! :D
Te mar olyan rutinos vagy, irigykedem is egy kicsit, de csak jo ertelemben persze.
Remelem en is ugyes leszek! :)

Niki, ehhez a dokihoz nem is tudom mit fuzzek hozza... :evil:

Epp marhaprokoltet gyartok tarhonyaval, ra is kell neznem.

Gyonyoru ido van, aki csak teheti menjen a szabadba! :D

KépKép
horilda

Jó reggelt!

CSODA történt! :P :P
Az este menete: 7-kor evett, aztán 10-kor. 9-től bőgés volt :?
a 10 órás etetés után még ment a műsor éjfélig, amikor is nem tudván rajta segíteni betettem az ágyába, ott rodított vagy 20 percet (mondom hiába csináltam vele bármit, nem segített :(), aztán kivettem és a karomban elaludt fél perc alatt és aludt hajnali 4-ig, akkor ébredt és evett, majd visszaauldt reggel 3/4 9-ig!! És Viki is fél 9-kor kelt fel. Szóval eddigi legjobbiccakánk volt. :D

Niki,
nem semmi a sztori, biztos egy fillélrt nem adtam volna neki és megkapta volna a magáét ellenben, ami jár neki! :evil:

Melcsi,
tényleg tátott szájjal alszik. :D

Doo,
az még kos. Marcinak Vízöntő aszcendenssel. :) Az azért szelidít vmit a dolgon. :lol: Te mennyit viszed ki a babát a levegőre?

Mi egész nap, amikor csak nem szopizik a baba, ill. nekünk nincs benn a házban dolgunk kinn vagyunk a kertben. Annyira jó idő van, és tökjókat alszik a babakocsiban is. :)
Vendég

dóri, doo - olyan ügyesek vagytok, de tényleg! A babák pedig gyönyörűek :lol: És várunk még még még képeket :lol:

Legi

Kép
leglesscat

sziasztok!

én is szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem bánjátok. :) olvasgatok már egy ideje, és szupernek tűnik a társaság!

üdv mkinek: Merci.
j_merci

Sziasztok,

Gratulalok Gyps!! Fogyunk el szepen lassan! :)

Dori: koszi a kepet aranyosak a lurkok. Jo, hogy nyugis ejjeletek volt, ugyesek vagytok! ;)
Mi meg csak itt irigykedunk ratok, na de majd nemsokara..... :D
Egy honap mulva ilyenkor mar a legtobbunknek meg lesz a babuka. :)

Niki: Durva ez a doki!!! :twisted: :roll:
En hallottam azt, hogy nehez azert kivenni egy babat, mert ugye teljesen mas mint huvelyi szulesnel, ahol jon ki szepen lassan. Egy ismerosom dokija 5 kilos babat vett ki, es mondta a doki, hogy nagyon nehez volt es total izomlaza volt utana!! :D De azert nem engedhet meg maganak egy ilyen elszolast egy orvos!!! Felhaborito!!!!!!

Eleg rosszul aludtunk, baratnomeknel voltunk es en amugyse szeretek mashol aludni, na meg az agy sem votl kenyelmes...szoval most apuval szerintem szunyalunk egyet , amig jon a baratnom! :D

Pusz.

Kép

Kép
lorcika

J merci üdv köztünk. Írj valamit magadról-magatokról mikorra várod a babát?
Hoztam képeket a szobáról. Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
rena10

Pusz,mindenkinek!
Csak egy gyors bekukk és
HÁROMSZOROS HIPP-HIPP-HURRÁ GYPS-
:lol: :lol: :lol:
éknek!
Üdv a papának is,aki ilyen rendes volt,hogy értesített minket!
A picit pedig Isten hozta,Gyps te pedig ügyes voltál!

Anidó puszil mindenkit és köszöni,hogy gondoltok rá(juk)! :wink:

Éljenek a kis kosok :!: én elfogultan imádom őket,bár tegnap az én kosomat majd megnyúztam(talán telihold volt????????!!!!!!!!)

Szia Merci!Üdv körünkben! :wink:
Bár a hosszú 7vége miatt a fórumozás most picit döcög,de azért ha olvastál már minket,akkor tudod,hogy normál napokon zajlik itt ám az élet! :lol:

Riella?Bogyra?Azért nasponta 1szer tessék legalább életjelt adni magatokról :roll: :roll: :roll: :!:

Csók és könny, :cry: ,tanulok tovább :cry:
Még az a szerencse,hogy megkönnyítitek azzal,hogy mindenki bandázik valamerre :lol: ellenkező esetben lehet inkább itt lebzselnék,ezért hát köszi lányok,köszi :wink:

Kép
bringababa

Gyps!!! Millió gratula!!! Majd ha ráérsz (valamikor) írj miért volt császár és hogy élted meg. Apukának köszönjük a hírt :)

Merci, írj magadról egy picit, és leginkább hogy mikorra várod a babót, és hogy vagy :)
pici76

Sziasztok Lányok :D ,

Én is örülök, hogy nem pörögtök annyira ma :wink: ,így volt időm visszaolvasni. :wink:

Merci, üdv közöttünk :D Én is azért jelentkeztem a lányok közé, mert nagyon jó a társaság és bírom a témákat (kajától a szülésig), Bringa és Riella humoráról nem is beszélve :lol: :lol: Írj magadról :wink:

Riella , Liza, Ti vagytok a következők :D Felkészülni...vigyázz....kész.... :lol:

Eliza, köszi jól vagyok, betegeskedtem egy picit, de most már minden ok, a torkom még nem az igazi, de összeségében jól vagyok. :wink:
Még azt megkérdezhetem, hogy az 1 liter tejuba mennyi tealevelet tettél? Köszke

Doo, az a lényeg, hogy van tejcid, de jó, akkor tök ügyesen szopizik, az aranyat ér :wink: Remélem a topic összes babója jó szopis lesz :wink:

Dóri, annyira látszik ahogy írsz, hogy rutinos kismama vagy, remélem mi is belejövünk :wink: Ilyen szempontból jó az április-május és nagyon jó, hogy jó idő is van, hogy kint lehet lenni és a babák is jobban szeretnek kint, mint a lakásban télen.

Niki, én teljesen kész voltam azon amit írtál. Ez nagyon durva......Szerintem simán be lehetne perelni a dokit. Nem elég, hogy szülésnél valakinek elég baja van, ha még a doki is ilyen. Atyaég....... :twisted: :twisted:

Lorcika, amikor mini-pihin voltunk apával én is olyan furcsán aludtam....szállodai szoba, meg az ágy sem volt olyan jó. Jó pihit az otthoni ágyikóban ma estére :wink:

Rena, gyönyörű a babaszobátok. Megkérdezhetem, hogy a falon a minták (mici-macis), az tapéta, vagy matrica? Én is szeretnék, de mi festettük a falat, valszeg matricázni fogunk, csak azt hittem, hogy a bordűr mellé sok lenne, de annyira tetszik......

Bringa, kitartás :wink: Figyu, nem tudtam feladni a csomagodat, mert dögrováson voltam :( , de szerdán feldobom neked jó? Aztán a babóig le tudod tesztelni magad :wink:

Puszi mindenkinek. Szép estét.
Melcsi

Kép
melcsi6

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?