A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Ágica Nekem is minden jobban előjön, ha nem alszom ki magam, de tutira nem lesz semmi baj!Remélem.... :roll: A jógán én is gondolkodtam, az állítólag segít kezelni az ilyen "agyi" helyzeteket. Hasnló eredményt lehet elérni az agykontrollal is. Meg kéne próbálni. Te nem tudsz valahol jót ezek közül?
Evu Köszönöm a linkeket, megnézem mindet! Nagyon rendes vagy, hogy így kutakodtál nekem! :D
Vendég

Lányok!

Most hallom, hogy kedd hajnalig nem szűnik a hőségriadó :cry: Basszus, én ebbe kezdek belepusztulni, még szombatig bírtam volna, de keddig....

Nem baj, jó kis fogyókúra, nincs étvágyam egyáltalán...

büngyike

huu, aki nem dolgozik, azt hiszem a legjobb, ha elmegy egy legkondis helyre es ott ul :) utalom a plazakat, de most pl jol jehetnek

azt hiszem a klimaszerelok jol kereshetnek a heten :):)
En nagyon elvezem itthon a legkondit, most itthonrol dolgozom, amig ekkora meleg van / lesz

ez a depresszio nagyon durvaaaa dolog es allitolag ez egy rosszult kodolt gentol van, es barkinel elojohet, de persze ez is oroklodo dolog.

olyan gaz, hogy mindenkinek ennyit kell dolgoznia, arra gondoltam, hogy nem szeretnek ebben a penz harcban felorlodni, inkabb legyen levesebbunk, de nem akarok egy munka-geppe valni. Inkabb "Csak" 2 gyerek legyen, kisebb auto, no legzesfigyelo :) es sejtbank, meg draga nyaralas, csak NYUGI legyen.

joga jo otlet agi, en imadom !
bogyogyorgyi

Büngyike Kedddddiiig??? Neeemáááá'! Én már most úgy mászkálok, mit egy holdkóros. Azt sem tudom néha melyik dimenzióban vagyok. Csak úgy túlélem a napokat.És szombaton esküvő!Fffffffffffffff!
Bogyó Mit dolgozol amit otthonról is lehet?Nincsen felvétel? Még másfél hónapig-kettőig szívesen csatlakoznék... :wink:
Az anygiakkal kapcsolatban én is hasonlóan gondolom!Egészség meg nyugi, és együtt a kis család. Több nem kell nekem sem. :)
Vendég

Bogyó!
az a baj, ha egyszer belekostol az ember a jóba, azt nehéz feladni. mármint életvitel szempontjából! régen fillérekként gyűjtöttem egy feles kólára, ma azt veszek, amit akarok...nem sírom vissza azokat az időket, de azzal is tisztában vagyok, ha nem marad mindig ilyen a helyzet, attól még az élet megy tovább. meg csak nekem tűnik a gyerekkorom után nagylábon élésnek az, amit csinálok. másnak ez lehet a természetes.

pont vmelyik nap beszéltük a párommal, hogy van egy határa annak, hogy mennyit dolgozzon az ember a pénzért. pl: a szekrényt több mint egy éve meg tudtuk volna venni, mert pénz volt rá, de idő, hogy megvegyük, összerakjuk, az nem. nyaralni lenne miből, mert van egy rakás üdülési csekkem, csak idő nincs elmenni. hát ez így azért nem jó...

Ágica
Kép
ágica_26

en most abban a cipöben jarok, hogy nagyon sokat kell dolgoznom, es nem keresek eleget..el sem tudom jelenleg kepzelni, hogy miböl lesz minden Mikenek beszerezve..mert tudom meg lesz mindene, csak meg nem tudom, hogy.. :? nekünk nem segit senki es mintha verne az Isten, semmi nem akar anyagilag összejönni :cry:

nem panasz..csak nem tul jo erzes..mert volt ez mar sokkal, de sokkal jobb is 8)
Vendég

Jaj, Missi! Te egy hős vagy! Én be nem kapcsolnám most a sütőt, nincs az a pénz! Tegnap jött haza a férjem pár padlizsánnal, hogy készítsek padlizsánkrémet, mondtam, hogy amíg ilyen hőség van, addig ez felejtős ügy lesz.
Ráadásul nem is kívánom a nehéz kajákat....

Adri! Én is a jógát ajánlanám, a legjobb meditációs sport, és megnyugtat, tutira :)

A "pénzhajhászással" mi is úgy vagyunk, hogy inkább kevesebb, de mindenki biztonságban legyen és egészségben. A lombik miatt a férjem első perctől nem engedett dolgozni, így itthon vagyok már januártól, de nem bánom. Úgyis kevesebbet költök, ha nem járok el dolgozni. Kevesebb ruha, cipő kell, meg kevesebb az elmászkálás is a plázákba meg kávézás a kolleginákkal ;)

büngyike

[quote="evu"]e írta:evun most abban a cipöben jarok, hogy nagyon sokat kell dolgoznom, es nem keresek eleget..el sem tudom jelenleg kepzelni, hogy miböl lesz minden Mikenek beszerezve..mert tudom meg lesz mindene, csak meg nem tudom, hogy.. :? nekünk nem segit senki es mintha verne az Isten, semmi nem akar anyagilag összejönni :cry:

nem panasz..csak nem tul jo erzes..mert volt ez mar sokkal, de sokkal jobb is 8)

Mindenki maga tudja, hogy neki mi az, amit meg kell teremtenie és hol van a határ. Én úgy gondolom Minikének nem lesz rossz dolga :) Mindent meg szeretnétek adni neki, és ez meg is valósul, hiszen ő egy nagyon jó motivációs tényező ;)

büngyike

[quote="evu"]e írta:evun most abban a cipöben jarok, hogy nagyon sokat kell dolgoznom, es nem keresek eleget..el sem tudom jelenleg kepzelni, hogy miböl lesz minden Mikenek beszerezve..mert tudom meg lesz mindene, csak meg nem tudom, hogy.. :? nekünk nem segit senki es mintha verne az Isten, semmi nem akar anyagilag összejönni :cry:

Mindenki maga tudja, hogy neki mi az, amit meg kell teremtenie és hol van a határ. Én úgy gondolom Minikének nem lesz rossz dolga :) Mindent meg szeretnétek adni neki, és ez meg is valósul, hiszen ő egy nagyon jó motivációs tényező ;)

büngyike

Új pocak képek!!Persze csak ha nem bánjátok,hogy mutogatom.. :? :wink: !!Most csak én látom ugy,hogy 1 nap alatt mintha kicsit nagyobb lenne.. :?: :?: :D :shock:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
ENNYI :D

Missfried
Kép
missfried

Jaj de jó, jaj de szép! Ügyes vagy. Néha én is úgy érzem, hogy egy nap alatt hatalmasat nő :shock: nem tudom mitől van, most nem mérem magam egyáltalán...

büngyike

:)

Missfried
Kép
missfried

Képzeljétek! Ma jön hozzánk a festő és megtárgyaljuk a festést, majd parkettázva is lesz valamikor, mert a régi ronda :?
És anyósom felajánlotta, hogy jönnek az öreggel segíteni a pakolászásban. Nagyon kedves gesztus, de többet fog az agyamra menni, mint segíteni :evil: Mindig túlpörög és túlságosan otthon érzi magát nálunk, nem csípem az ilyet.
Masika! Te ma is medencepartizol???? Baromira irigyellek, tudod-e? :)

büngyike

Missi!
gyönyörű vagy, és a pocid is csodás!

Büngyi!
anyóspajtással csak óvatosan!

Masi!
medenceparti? de jó! én is én is!

Ágica
Kép
ágica_26

adri, human ertelmisegi vagyok, ahogy annakidejen a moni irta ide. hahaha

latom a penz temat jol korbejartuk....

missi, de jol nezel ki, es mar kicsit mosolygos a kep :) a kovetkezon mar nyeriteni fogsz :) de jo
csini vagy es nem nagy a pocak, csak te erzed ugy

puszi mindenkinek
bogyogyorgyi

Hali!

Sajna ma nincs medence parti tegnap volt csak!

csajok ma elmentem a bricostorba mert kellett még egy-két dolog a holnapi festéshez. Hogy lehet, hogy egy ekkora áruházban nincs légkondi, szabályosan folyat rólam a víz, olyan rosszul lettem, hogy azt elmondani nem tudom. A pénztárnál meg jó hosszú sor volt, és egy bunkó pasas megjegyezte, hogy Ő itt áll előttem a sorban csak azért áll félre mert nehéz a kosara, erre egy másik odaszólt, hogy nyugodtan álljak elé, nehogy rosszul legyek, mondtam, hogy azon már túl vagyok.

Mondtam Apának, hogy milyen szarul lettem, Ő meg mondta, hogy azonnal menjek haza, kapcsoljam be a légkondit, ne főzzek csak pihenjek. Olyan édes, imádom, aztán két perc múlva hívott, hogy ugye már otthon vagyok?! :D
Bár ezt most be is tartottam, tényleg szarul lettem.

Most viszont elmegyek az ágyneműért, mert hívtak, hogy készen van :D Már alig várom, de Apa azt mondta, hogy hazajön és elmegyünk együtt.

Ebéd után fogocskáztunk kismanóval, rátettem a bal oldalamra a kezemet akkor ott rúgott, ha a másik oldalra tettem akkor ott mocorgot. Nagyon kis édes volt.

Evu: hát igen ezt szemétség! Nem tudom megbeszélni bennt, hogy jelentsenek be legalább erre a pár hónapra normális fizura, mert akkor kicsit jobb lenne majd amit kapsz ha már otthon leszel. nekem szerencsém van, én már így is a max-ot fogom kapni, mivel a bejelentett jövedelmem 70% meghaladja a max gyedet.

A pénz kérdés szerintem mindenkinél gáz, mivel egy babóka nem kevésbe kerül, de megéri, és persze mindenki mindenből a legjobbat akarja a gyerekének. Apa is ezért aggódik nagyon, mivel ilyenkor sokkal kevesebb a vendége, és most úgy néz ki vissza sem mehet dolgozni a munkahelyére, vagy inkább nem érné meg neki viszza menni. Ő is mindíg ezért stresszel :cry:
na megyek, mert indulunk az ágyneműért, majd teszek róla képet!

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

na csajszik :D voltam 2 üzletben is ebedszünetben, es neztem szoknyat, polot, rucit :lol:

annyira kellett nevetnem, hogy semmi nem jött ram, illetve ami ram jött, abban egy nagy kötözött sonkanak neztem ki :lol:
rajottem, hogy a cicim miatt eleg nehez lesz valami csinit talalni, de a 7vegen azert jol szetnezek a boltokbanis, amiket ajanlottatok :D

tonhalsali volt az ebedem 8)

folyamatosan verzik az orrom :cry:

olyan edes volt a hugicam, eppen videken anyukameknal bababoltokat jar be nekem, es felhivott, hogy miket talalt, mennyiert, hogy neznek ki stb :D egyem meg :D azt mondja a babykomp helyett, " utazo jarmü" hat en akkorat nevettem :lol:
hat amiket mond, videken joval olcsobbak a dolgok :wink:
Vendég

evu , huu az nem nem (orrverzes) maskor is szokott?
remelem talalsz szep ruhat, eleg jok vannak most, en a magyar cipohelyzettol vagyok ki, rondak es dragak. Nyugat-Eu sokkal olcsobbak.

hello masika
bogyogyorgyi

MINDEN ORRVÉRZŐSNEK!

RUTASCORBIN!
MOST!

nincs mellékhatása, mert vitamin! ebben a melegben nem jó vért veszteni, mert ami marad, besűrűsödik vagy ha sokat iszol tulságosan felhígul!

Ágica
Kép
ágica_26

Agica, en tudtam a rutascorbint :D
otthon van, ezert most nem megyek le a gyogyszertarba extra, de holnaptol a taskamban lesz :D

csajok, egyre melegebb van..........................

akarok feltenni kepet, de mindig azt irja hiba törtent :twisted: :cry:
Vendég

Csajok, egy kis svájci panoráma???? :D

Kép

büngyike

aaaaaaaaaaaaaaaaa, nagyon jo!!

wunderschön, ich möchte bitte da sein................. :lol:
Vendég

HALI MEGINT VAGYOK!!!!!
BÜNGYI:KÖSZI SVÁJCOT!!!! :lol:
MISSI:CSINI VAGY,MEG A POCI IS,ÉS CSAK NAPPAL JÁRSZ UTÁNAM,DE JÓ,2 NAP ÉS TE IS 100 NAPOS LESZEL!!!!!!HURRÁ,ÉLVEZEM EZT A VISSZASZÁMLÁLÓSDIT!!!!!!!MA NÁLUNK HŰVÖSEBB VOLT 1 FOKKAL :lol: ,ÁRNYÉKBAN CSAK 43FOK!!!!
MEGJÖTT MA APIHENŐSZÉK , MEG A MELLSZÍVÓ,MAJD DOBOK KÉPET RÓLA!!!!!
LÉPEK ,MEGYEK ANYÓSÉKHOZ SÖTÉTÍTŐFÜGGÖNYT VARRATNI.PIHIZZETEK!!!!PATTOGOK KI A CS.CS ALATT!!!!
:oops: :cry:
geosel.klara

huu, de jo a svajci kep, koszi bungyi
evu, te olyan lokott vagy :) imadom ! ez a nemet szoveg,,en kivagyok ( elnezest minden nemetestol, es remelem seni sem nemet szarmazasu-nem vagyok eloiteletekkel, csak a nyelv faj) ettol a nemet nyelvtol, jajjaj:) de mindig jot rohogok rajta
klari mi az a pihenoszek? egy szek ahol pihensz ? :)
agi, jo otlet ez a rutascorbin, milyen okos vagy hogy eszedbe jutott, mert az erositi a verfalakat
bogyogyorgyi

Hi Csajszik !

Remélem épségben túlélte mindenki a mai hőséget!

Büngyi : Köszi a képet , jó volt ránézni ! :wink:

Klári , hintőpor nem segítene ?

Missi: Nagyon csini vagy , ötletesek ezek a képek ! Én még mindig nem fogom fel ,hogy lehetsz több , mint 70 kg, ha csak nem vagy 2 méteres , mert se cici se egyebek nem nagyok .

Csajok : ami biztos ,hogy egy gyereknek legfontosabb a szeretet, és a boldog családi közeg. Elcsépelt duma , de szerintem is igaz ,hogy ehhez elsősorban nem pénz kell , mert az ugyebár nem boldogít.
Azt hiszem sok olyan anyuka van ,aki fele ennyit sem törődik terhessége alatt a születendő babával, vagy, hogy ennyit gondolna a szülés utáni dolgokra, úgyhogy remélem Mindannyian minta szülők leszünk !!!!!

Megyek pihizni, megpróbálok hóesésről álmodni :wink:
Jó éjt !

Kép
sheepy

Köszi csajok a bókokat!Arik vagytok nagyon! :) Sheepy, nem 70nél vagyok több,hanem 80nál!! :wink: :shock:
Húú én is szenvedtem ma nagyon!És állítólag jövő hét közepéig marad ez a hőség!! :shock: :cry: De édes Apukám ma meglepett egy ventillátorral!Valamit segít azért... :) Szép éjszakát!!Bár én már a reggelt várom... :?

Missfried
Kép
missfried

missi en sem ertem, hogy hogy vagy 80 nal, mert NEM latszik. jo a merleged ? vagy bakancsban allsz ra ?:)

cuki, sajnalom, remelem ma jobb napod lesz. meddig maradsz anyukadeknal ?

shep egyetertek ! amugy neked a neved a baranybol jon ? vagy semmi koze hozza ? bocs, ha nem, de vegul is a barika talan hasonlo lenne angolul,nem ?
bogyogyorgyi

Kép 25 hetes
Kép ez meg ma :)
109,6 kg :oops: :oops: :oops: :cry:
geosel.klara

bocs de csak ilyen sötét képet tudok tenni,mármint nem én vagyok asötét,hanem a kép,na jó nem magyarázkodok :D
geosel.klara

geosel.klara

klari, igen nagyon jo ez az oldal, en mar ismertem- fantasztikus kepek vannak benne
huu, jo nagy a pocid, de nem baj- biztos jol no a bebi. Az elso gyerekeddel is ekkorara nott ?

latom mindenkit elvitt a meleg remelem vmi hus helyre,
barlang,
furdo
klima
hegyek

:):)
bogyogyorgyi

Cuki!
Ó szegénykém, remélem ma tényleg jobb napod lesz! Keress egy helyet a lakásban, ahova elvonulhatsz, és tegyél vizes kendőt a fejedre. Olyan tejeskislányosan! Én mindig azt csinálom, és isteni! Mert nekem mindig az agyvizem akar felforrni. Ugye iszol sok folyadékot? Férjed mit szólt ehhez? Én a helyében el sem engednélek, ha nem kímélnek meg otthon! Tessék vigyázni magadra!

Képzeljétek, tegnap kisVirágot megmotoroztattuk. Mentem haza (7ig voltam a melóban) és a párom arra fordult motorral, hogy mikor jövök, és pont összetalálkoztunk. És felültem féloldalasan mögé, és a járdán vitt nagyon lassan. Én akkorákat nevettem! Olyan jó volt a melegben az a pici menetszél és a motor zúgása. Aztán megkerültük a házat, és a szervízúton fordultunk be a garázsba. Persze a szembeszomszéddal pont összetalálkoztunk, nevettünk is, hogy ha eddig nem néztek minket kattantnak, akkor most igen. Elől az apuka bukósisakban, hátul a 7hónapos anyuka fél seggel, sisak nélkül…de nagyon jó kedvem lett utána! És a párom is örült, mert teljesült a vágya, hogy megmotoroztassa a babát még a pocakomban!

Persze azért este csak sikerül veszekedni egy kicsit…de biztos a melegtől volt.

Ágica
Kép
ágica_26

Bogyó!
én melóhelyen hűsölök, most érzem csak, milyen jó, hogy nálunk van a leghűvösebb télen is (20-21fok), mert most nem bírja az irodaház klímája, és mindenütt meleg van, nálunk meg most csak 25 fok, du lesz 26!

a reggel volt megint a legrosszabb. ilyenkor kicsit felfordul a gyomrom, úgyhogy letusoltam hidegvízben, és húztam el otthonról. kibírhatatlan a lakás

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Hogy vagytok? Hát ez a meleg elviselhetetlen, mondjuk most egy mobil klímát kaptunk az irodába, de nekem nem sokat ér. Izzadok, pedig nem szoktam. Ma reggel a jeggyűrűmet sem tudtam felvenni, annyira megdagadtam. Ja és mérlegre én sem álltam már egy hete, bár étvágyam sincs.

Tegnap voltam a dokimnál, meg a terhelésesen és utána hazamentem, és otthon gyakrolatilag semmit nem csináltam, csak dinnyét ettem, meg zuhanyoztam. A terheléses eredménye hétfőn lesz meg. A dokim mondta, hogy minden rendben van, zárt méhszáj, 3000-es. Mondtam a dokimnak, hogy időnként fáj elől, szóval nem a hüvelyem, hanem nem is tudom mi. Mondta, hogy ez is hormonális, meg a terhességgel együttjár stb. Ti nem éreztek időnként nyomást ott elől? Cukika mintha Te írtál volna valami hasonlót..

Klári szép nagy a pocód, az enyém is elég méretes, mindenki csodálkozik, hogy még 2,5 hónap van hátra. Ja és tényleg klassz ez az oldal a baba fejlődéséről!!!

Na megyek dolgozni, ma is jön értem 2-re a férjem és megyünk is le a Balcsira.

Sziasztok, Csilla
csim

csajok nem hiszitek el, remegek az idegességtől, akurva ajtó miatt, mert néhány paraszt kollégának nem sikerül becsukni! de mindig csak ugyanazoknak! én meg most annyira beba**tam, hogy többen rámszóltak. mondtam is, ha csak egy forintot kapnék minden ajtóbecsukásomért, a fizetésem dupláját keresném. valaki után akkor is be kell csuknom, ha kimegy wc-re, meg amikor visszajön!!!!!
azt mondták, hogy a gyerek első szava az ajtó lesz, mert ezt hallja a legtöbbet!
persze a gyerek akkorát rúgott a becsapásra, és szóta is csak rugdos! de nem tudok mit csinálni, mert különben elbőgöm magam!

Ágica
Kép
ágica_26

Csim!
de jó, balaton! belemész? ha benne vagy, erősen gondolj rám, hátha én is érzem majd azt a csodálatos vizet!

képzeljétek anyósom most hívott, hogy jó lesz-e a bundáskenyér vasárnap reggelire, mert vett nekem tejfölt! azért nem semmi eza csaj, ha nem lenne olyan prűd semmi baj nem lenne vele. bár bizti akkor is lehetne találni valamit...szóval néha úgy összejönnek a dolgok vele kapcsolatban, amúgy rendes nő.

Ágica
Kép
ágica_26

agi, tetszik ez a motorozas ! biztos jo volt - el tudlak titeket kepzelni :);)
na,es az anyosod is kedvesebb, hurra

csim- biztos normalis, hogy nyom elol,,bar nem tudom, hogy hol,,az egesz testunk felborult, szoval ebbe barmi belefer. En tegnap estere dagadtam be, legjobb ilyenkor nem gyurut venni es folpocolom a labam az is segit.
Irigyellek a Balcsiert - gondolj majd rank !!!

a melegnek egy elonye van, hogy nem az embernek etvagya, bezzeg en a legkondiban csak zabalok, de este nem fogok. Ha kibirom :)
bogyogyorgyi

mindjárt dobok pár régi képet,meglepi :)
geosel.klara

Kép lillával 7 hónapos terhesen
Kép
lilla születése1
Kép
lilla 2
Kép
kórház ,nahát :oops: hogy nézek ki,GÁZ!!!!!
Kép
lilla a kórházban még
Kép
pár hónappal később otthon

vicces visszanézni őket!bocs aképek minőségéért,de fényképről fényképeztem őket
geosel.klara

Klári!
Lilla nagyon édi apukája kezében!

Ágica
Kép
ágica_26

klari, nagyon tetszik -foleg az utolso foto
tunderi a kislanyod :)
bogyogyorgyi

Lányok én nagyon aggódom amiatt, hogy túl sokat mozog a baba. Tegnap egész nap mozgolódott. Reggel kezdte, és este fejezte be. Szerintem nem telt el 1 óra mocorgás nélkül. Mikor alszik ez a gyerek?
Most is csak hullámzik a hasam. Hiába mondom neki, hogy nyugodjon le, és hiába ugrálok egy kicsit, hogy ringassam, csak mozog! Nem éles rúgások, csak finom hullámzás. De igazán csicsikálhatna egy kicsit! Lehet, hogy érez valamit a kinti melegből? De itt bent nagyon kellemes, én jól vagyok, nem fáj semmim, finomakat eszem…
Nagyon félek, nehogy magára tekerje a köldökzsinórt. Alig várom a hétfői 4Dt, hogy meglássuk milyen pozícióban van! Amúgy most nyakaltam be fél liter hígított gyümilevet. Talán nem fér el tőle…

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Ágica CSavarozd ki azt a hülye ajtót, azt kész!! Vagy köss rá egy zsinórt és csak meg kell húznod. :lol: Meddig dolgozol még?Mostanában már én is türelmetlenebb vagyok idebent. Tudom, hogy az ajtó kezdeti nehézség, nekem csak mostanában jönnek ki ilyen hóbortjaim.... A babával kapcsolatban meg szerintem az a jó, ha sokat mocorog, mert legalább jó erős lesz!! Majd hétfőn meglátod, nagyobb tricepsze lesz, mint Nick Árpinak! :D
Klára Annyira jók ezek a fotók!! És tényleg tündéri szép a kislányod!
Vendég

Sziasztok!

Nem bírom ezt a meleget! Egész éjjel nem aludtam, annyira izzadtam!
Most hozta a postás a szopipárnát meg a többi szépséget! Nagyon örülök neki! És tényeg kaptam ajándékot is, egy kis fejtámaszt a babának.

Klára: Szépek vagytok a képen.

Ágica: Ne húzd fel magad, inkább ordíts velük! Nem igaz mennyi tuskó ember van a világon! Egyszerűen nem értem hogy lehetnek ilyenek, oké megcsinálják egyszer-kétszer, mert elfelejtkeznek róla. De hogy örökké... ez már bunkóság a köbön!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Ma reggel volt a Csak csajokban, hogy mennyi fertőzést össze lehet szedni a vizekben, mert a bacik és gombák szeretik a meleget. Nem tudom, hogy ez a tavakra is érvéyes-e vagy csak a strandokra? Hétvégén mi is készülünk a Tisza-tóhoz, Abádszalókra, de nem tudom, hogy nekem bele lehet-e menni. Van egy honlap ahol a tavak vízminőségét lehet megnézni, ott azt írják kitűnő. Hát nem tudom. A Balcsitól nem tartanék, de ettől egy kicsit igen. Nem akarok semmilyen fertőzést. De csak a parton meg nem lehet kibírni. A gyerekek miatt meg muszáj mennem.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Hi!!

Nem bakancsban méretkezem :D ,már több mérlegen is bebizonyosodott a 80-82kg!!Védőnőknél,Anyósnál,melóhelyemen!Itthon hálisten nincs mérleg!! :) :?

Ágica,hát végülis inkább mozogjon mint egész nap ne is érezd nem?Szeríntem Ő csak érzi mikor kéne pihennie kicsit!! :) Lehet h éjszaka alszik csak..Vagy akkor is jár a pocid?? :roll:

Na megvan a ruhám,amit varatattam lagzira!Háát nem tudom ,úgy érzem nem elég csini..úgyh ma megleptem magam egy igazán csini szoknyával!! :) Szeríntem azt húzom fel inkább!Gumis derekú végre(pedig nem kismama szoknya-és RÁMJÖTT :D ),térdig ér!Csipke az alja!Fekete alapon apró fehér virágokkal.És csak 2800 volt!Márcdsak vmi egyszinű csini felső kéne hozzá..!

Jájj de megy a tűzöltóautó!! :? :?

Éjjel 2kor felkellett kelnem lezuhizni mert nem bírtam!Szörnyű volt ez az éjszaka..De ugy érzem ma sem lex máshogy :x

Nagyon jók a képek Klara!! :)

Ja megtaláltam én is az anno 60kg-os(65..má nem tudom)képem..megmutatom nektek!!A fejét levágom bocsi,mert én nem tudom,de olyan fehér volt a képem mint egy hulla :D :D Még a végén megijednétek.. :wink:

Missfried
Kép
missfried

Már pedig itt sem tűnök vmi soványnak.. :roll:
Kép

Missfried
Kép
missfried

hali csajszik...

jo, en mar nem panaszkodom, mert semmi ertelme..persze megsülök az irodaban, nehez cipelni a plusz kiloimat, de nincs mar erröl eröm irni :cry:

ma nezek valami rucit. tegnap meg verzett este az orrom, es fel oraig zuhiztam este majdnem hideg vizben, jo volt, de ahogy elzartam a vizet, izzadtam tovabb :cry:

este 11kot kitalaltam, hogy menjünk le setalni, mert nem birom..fel1ig lent voltunk..jo volt, de ahogy beertünk a lakasba...semmi levegö..de mar tenyleg nincs kedvem panaszkodni

Agi, sajnalom, hogy idegelnek az irodaban :cry:

lehet amugy, hogy en depresszios lettem..egyre kevesebbet mosolygok.pedig boldog vagyok meg minden, csak..es olyan sok a csak..depi? hormonok? a höseg?..en boldog vagyok, hogy jön Minike, remelem addigra kitisztul a fejem..

egyszerüen nem tudok feltenni kepeket, nem engedi.

csajok..nekem olyan sok dolog motoszkal az agyamban...tenyleg lassitanom kellene, mert ez igy nem lesz jo..

de nincs panasz, az elet szep!! kismamak vagyunk, es szepe es csinik :lol:

pusszancs
Vendég

Missi, nagyon vekony es csini vagy most is es az is voltal..ne beszelj butasagokat :wink:
Vendég

Most hívott a férjem és azt mesélte, hogy bent volt a városban és az autó 50fokot mutatott külsőhőmérsékletként :shock: :shock: Boldog vagyok, hogy nem most szülök! Így mehetünk ma is pancsolni. Tegnap is isteni jó volt! Kellemesen meleg volt már a víz is! Már megittam vagy másfél liter vizet, mégis vattát tudnék köpni úgy kivagyok száradva! :roll: Szóval én ezt már nem bíííírom!
Evu Ne aggódj biztosan csak a meleg és a hormonok játszanak Veled nem túl jó játékot! :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?