A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Harivera
Én is azt gondolom, hogy nekik ez totál természetes, hogy néha beszúszik ez és hogy akkor ezzel az ember nem törődik. Főleg mikor gyorsan zajlanak az események, nincs idő az előkészületeknek.

Krumplibogar
Örülök, hogy Márk jól van. Szemedet meg pihentessed sokat.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Ancsa!
Akkor vették észre, h érik a placenta, amikor másodszorra mentem a Genesisbe visszarepülés előtt. Először 9 nappal korábban voltam, érkezés után, akkor még semmi nem látszódott. Azt mondta a Márta, h valszín a vesekövem miatti stressz és durva fájdalom miatt van ez, és mivel valszín nem magától indult el, hanem ezért, remélhetőleg meg fog állni a folyamat, és majd időben indul tovább. Ez a valószínűbb, de ha mégsem, hanem tényleg magától indult már be, akkor már 33-34 hétre is érkezhet a kiscsaj. Hát remélem nem így lesz...én 38-ra tervezem. :)

Harivera!
Érdekesek a szülés-storyk, mind különböző. :)

Itt kint egyáltalán nincs beöntés, sem borotválás, mert "ez már elavult dolog"...szal itt tök természetes, ha becsúszik a dolog, és legtöbbször meg is történik. Hát ez van, én sem nagyon örülök, de sztem ez lesz a legkisebb gondom. Lehet az elején a beöntés jobban zavarna, mint akcióban a baleset...azt állítólag lehet észre sem veszem.

Kumpibogár!
Örülök, hogy Márk rendbejött! A szemedet sajnálom, remélem hamar rendbejön majd.

Na jóéjt mindenkinek! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Voltunk ma Benivel bőrgyógyásznál, mert a kezén van egy anyajegy. Sajnos le kell szedni, mert van rá esély, hogy nem jóindulatú, de mivel ő még túl kicsi, ezért altatásban végzik a műtétet. Holnap megyünk be a Heim Pál-ba, csinálnak valami állapotrögzítő felvételt róla, és talán megmondják, hogy melyik nap műtik.
Tök ideges vagyok, nem is annyira a műtét miatt, hanem hogy ő hogy fogja megélni. (Bővebben itt tudjátok elolvasni, mi volt.)

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok mindenkinek, de most nem vagyok olyan állapotban...

Krumplibogár!
Örülök, hogy Márk jól van!

beszteri

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:13-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Ancsa! Nagyon szoritok neked, tudom hogy nehéz ezt megfogadni, de most nagyon fontos a nyugalom. Egyéb jótanáccsal nem szolgálhatok, mert nincs tapasztalatom, de nagyon drukkolok, hogy még jó sokáig maradjon benn a babó!

Pipal

Kép
pipal

Ancsa!
Én is nagyon drukkolok neked! Sajnos tapasztalatom nincs, amit meg tudnék osztani veled.
Próbálj tényleg sokat pihenni, hallgass jó kis nyugis zenéket, és gondolj nagyon szép dolgokra!

Mi nemsokára indulunk Benivel a kórházba, én is tök ideges vagyok, pedig ma még nem is a műtétre megyünk...
:(
Drukkoljatok nekünk!

beszteri

Ancsa! Próbálj meg nagyon-nagyon pihenni. Ne foglalkozz a házi dolgokkal. Most az a legfontosabb, hogy minél tovább bent tudjon maradni! Remélem akad otthonra segítséged a gyerekek mellé! Vigyázz magadra!
almi

Sziasztok!

Bocsi,hogy most nem reagálok mindenre.Mert jó sokat írtatok amióta nem voltam.Végig olvastam csak már a felére nem emlékszem :oops: Megpróbálok reagálni majd rájuk.

Ancsa:Hát én is nagyon szurkolok neked.Sajnálom,hogy ennyire rossz a helyzet.A lényeg most tényleg az,hogy pihenj nagyon sokat és ne csinálj semmit.Szurkolok,hogy a baba maradjon még bent jó sokáig!!!!!

Eszter:Nektek is megy a drukk!!!!!

Kép
Kép
reni_24

Eszter: drukkolok hogy ne legyen nagy baj.

Ancsa: neked is drukkolok,nagyon sokat pihizz és akkor nem lesz baj,reméljük.a legfontosabb hogy probálj meg ne idegeskedni.

000kata

Kata, megküttem a jpg-t mailbe!

Pipal

Ui. NINCS KEDVEM DOLGOZNI :oops: :oops: :oops:

Kép
pipal

Kép

000kata

pipal: köcike,felraktam a képet

000kata

Sziasztok!

Hűűű, milyen hírekre jövök! :?

Eszter!
Sajnálom Benit, de nyugi, ne idegeskedj, te sokkal rosszabbul fogod megélni az egészet mint ő. A kicsi gyerekek egy hősök, nincsenek még tudatában, h mi történik velük, és mivel ez nem egy nagy, fájdalmas műtét, így másnapra el is felejti majd! Garantálom! :)

Ancsa!
Nagyon-nagyon sajnálom! Próbálj meg nem pánikolni, mert most az a legrosszabb!!! Hidd el, hogy sokat számít, h belül hogyan tudod lejátszani a dolgot. Beszélgess sokat a kiscsajjal, hogy még maradjon bent, magaddal is, hogy igenis most erre kell koncentrálni, h bent tartsd a babyt. És tényleg szigorúan SEMMIT ne csinálj, sztem ez most mindennél fontosabb! Egyébként megnyugtatásul mondom, hogy a 28.hét végére (ahol most te is tartasz) már 90% esélye van a babynek a túlélésre, és sztem a maradék 10% a beteg babáknak van fenntartva, akik nem a koraszülés miatt, hanem vmilyen betegség miatt nem élik túl. Nálatok nincs olyan, hogy összevarrják a méhszájat? Itt csinálnak ilyet, sztem érdemes lenne megkérdezned a dokid! Szurkolok nagyon!!!!

Kata!
Nagyon ari a babyd! :)

Na most megyek, utolsó nap a caplatós városnézésből....ma már csak vásárolni akarnak az oxford street-en, 5kor jön a taxi, és utána én is pihenhetek.

Szép napot!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Kata:Nagyon aranyos a babó :D :D Melyik rendelőben voltatok?Nekünk sajna nem lettek olyan jók a képek a babóról,mert durcizott és elbújt a lepénybe.Így sajna nem nagyon láttuk az arcocskáját.Na de majd szeptemberben :D

Ancsa:Ez a kérdés bennem is felmerűlt,hogy arra nincs-e lehetőség,hogy össze varrják a méhszájat,mert ilyenkor ilyet szoktak csinálni.Szerintem is kérdezz rá a dokidnál.

Sensi:Kitartás!Pihenj te is sokat!

Kép
Kép
reni_24

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:14-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért, csak pár sort szúrnék be, ha valakit érdekel priviben kerssen nyugodtan :)

Eladó az alábbi szék:

Fisher Price Baby Gear 2az1ben deluxe pihenőszék
Jellemzői:

* 18 kg-ig használható
* háttámlája 2 fokozatban dönthető
* játszóállvánnyal( levehető)
* játékokkal
* 3 pontos biztonsági övvel
* vidám színes huzattal
* huzata 30 fokon gépben mosható
* rezgő funkcióval
* könnyen összecsukható
* újszülött kortól használható
* 2 db gombelem (tartozék)
* 1 db góliát elemmel működik( nem tartozék)
* közkedvelt Baby Gear termék

1 hónapja vásároltam, kb. 5x10 percet használtuk összesen, de kaptunk most egy hintásat, így ettől megválnék hely hiányában!
Nagyon szép, színes, ötletes kis szék, lányom nagyon szerette! 1 év garancia van rá, és az eladó üzlet cseregaranciát is vállalt rá! Doboza is megvan még!
Személyesen is átvehető a XI. kerületben, de érdeklődj erről, mert a közelbe még kocsival is eltudom vinni, hogy ne kelljen egy vagyont költeni postára! :)

Kép Kép
Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

ancsa nem semmi.
Hát én hallottam oylat hogy egy ujnyis méhszályal simán kihúzta másfél hónapig.

Velem is gond van egy kicsit.
Nálunk is nagyon úgy néz ki hogy hamarabb fog jönni a vártnál pár héttel mert ne sok jóval kecsegtetnek ezzel a meszes lepényel. A továbbiakat még nemtudom pől bentfekvés, megfigyelés stb. Holnap megyek a dokimhoz és vele konzultálok.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Megjöttünk a Heim Pál-ból. Rendesek voltak, azért meglátszott, hogy az oszályvezető főorvos asszony magánrendeléséről jöttünk. Megcsinálták az állapotrögzítő felvételt, és hívott a doktornő egy sebészt is. Az be is rajzolta, hogy mekkora részt kell kimetszeni, íme a kép:
Kép
anyajegy kimetszés

Azért elég nagy, úgyhogy biztos feszülni fog neki egy darabig. Meg hát szerintem viszonylag nehezen fogja majd viselni a kötést a kezén, és nem lesz egyszerű a fürdetés sem. Próbálgatjuk magunkat felkészíteni rá.
Ja, és jövő héten szerdán lesz a műtét, hétfőn megyünk aneszteziológiai vizsgálatra. A jó hír az, hogy valószínűleg nem kell benn aludni a kórházban, hanem este hazajöhetünk. Szeretném már, ha jövő hét péntek lenne!

Sensi, Kata, Reni!
Köszönöm a biztató szavakat! :)

Kata!
Nagyon jó a kép! :lol:

Ancsa!
Kitartás, drukkolunk nektek! Szerintem is próbáld meggyőzni a Picúrt, hogy maradjon még odabenn. Ne idegeskedj! (Bár nagyon jól tudom, hogy milyen könnyű ezt mondani...)

beszteri

Harivera!

Neked is megy a drukk! Majd mesélj, hogy mi volt!!!!

beszteri

SZiasztok!

Ancsa

Hát nem semmi ami veled történik, nagyon sokat pihenj, így talán még pár hétig kihúzhatod. Barátnőm 32,5 hétre szült egy tök nagy babát és teljesen rendben volt.
Neked fekve is kemény a hasad ill. ülve is?
Nekem ülve, v. fekve nem annyira, de állva szinte állandóan:(

Eszter

Nagyon át tudom érezni az aggódásod. Reméljük hamar túl lesztek rajta:)

Harivera

Így a többedik szülésnél már gyakori, hogy korábban jön a baba nem?

Mindenkinek problémamentes szép napot kívánok.
bea
kumpibogar

Szia Ancsa !
Én a hőmérözés topicban szoktam írni, de néha elkalandozok :D

A mészáj dologról csak annyit, hogy ha nagyon sokat pihensz, felpocolt fenékkel és tényleg csak WC-re mész, van esély , hogy valamennyire összehuzódik a mészáj, és nem szabad nehezeket enni. Én sajna tapasztalatból tudom, három koraszülésem volt :cry: Nagyon drukkolok neked, még legalább 4 hétig bírd ki.
surmi
kockasfulunyul

Reni!

Javult az aranyered???

beszteri

Sziasztok!

Képzeljétek nyertem a babaszobán ingyenes 4D-s uh vizsgálatot :D
Úgy örülök, mert úgy volt, hogy nem sikerül a babáról összehoznunk a 4D-t :D .

Üröm az örömben, hogy Bendi 3. napja oltári hisztiket rendez, de csak a nyilvánosság előtt. Otthon teljesen jó gyerek. Nem tudok vele mit kezdeni :? .

Eszti!
Megkaptam a privit. Fogok is írni. De agyilag kissé leamortizált a kisfiam. Inkább csak olvasgattam az utóbbi pár napban :roll: .

Ancsa!
Sajnálom, hogy teljesen kinyílt a méhszáj. Én is csak azt tudom, mondani, mint a többiek: szigorú fekvés és pihi. Bár tudom, hogy két gyerek mellett nem könnyű. És szoktak azért segíteni neked? Mert szerencsére már nem olyan "picik".

Sensi!
Én is szívesen vásárolgatnék ott Londonban :). Nagyon szép cuccokat vettetek. Most nézegettem a Next honlapját. Hát a szívem szakad meg. Isteni ágynemű garnitúrákat láttam ott.

Málnalevél tea
Én csak heti 2x ittam a 36. héttől. Bendit a 39. hét legelején szültem, röpke 1 1/2 óra alatt.

Üdv:
Anikó

Kép Az én nagy franc fiam

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Húúú, sok minden történt,de túl késő van már így most csak
Ancsa:
nagyon drukkolok én is nektek!!!! Pihi pihi pihi. Nem lenne jó ha esetleg másik doki is látna? Nem tudom ez csak egy ötlet, de én krízishelyzetbn mindíg meghallgattam min. két véleményt.

Vera
Veletek mi történt? Nekem ez a meszesedés új. Drukklok hogy nálad is minden rendben legyen.

Eszter
sok sok simit küldök Benedeknek! Biztos minden zökkenőmentes lesz és pár hét múlva már emlékezni sem fog rá. :wink:

Nati
akkor ez biztos csak a hormonok játéka, de amíg megkönnyebbülsz tőle addig nincs baj! :)

Reni
jó lett a vérnyomáskövetés?

Kép
katica_75

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:15-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Ancsa:Hát nagyon sajnálom,hogy már nem lehet össze varrni :cry: Tényleg pihenj sokat.Ma kiderűlt,hogy nekem is sok pihire van szükségem és én se nagyon ugrálhatok :cry: Mert ugye C 2000-res az eredményem.Persze te jóval rosszabb helyzetben vagy mint én.Nagyon szurkolok nektek!!!És remélem,hogy a babó nem akar olyan hamar kijönni.És persze érthető,hogy aggódsz és félsz.Beszélj sokat a babóhoz,hogy még maradjon bent jó sokáig.
És abból vetted észre,hogy baj van,hogy keményedett a hasad állandóan?Mert nekem tegnap előtt kezdte el meg nyilalgat is kicsit :cry:

Harivera:Szurkolok neked is,hogy minden rendben legyen.

Eszter:Jobbulást kívánok Benedeknek!Igen javult már köszi a tanácsot :D

Anikó:Gratulálok én is a 4D-hez! :D

Katica:Még nem tudom,mert elvileg ma megyek a dokihoz meg mutatni az eredményt.De eléggé szurkál és nyilal a pocimba így lehet csak holnap megyek el.Ti,hogy vagytok?

Megyek pihenni,hátha elmúlik ez a nyilaló érzés.

További szép napot kívánok mindenkinek!

Vigyázzatok magatokra nagyon!

Reni

Kép
Kép
reni_24

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:16-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Ancsa!
Pihenj, ha tudsz jó sokat és próbálj minél pozitívíabban a dologhoz állni (veled ilyen nem történhet....)!
Eszter!
Hű, elég nagy részt fognak kivágni. Elég gáz, hogy a gyerekorvos nem reagált hamarabb. Szorítok!

Mi kedden voltunk dokinál, minden rendben. A cukrom is jó lett.
Tegnap pedig voltunk 4D-n és mindenki nagy-nagy meglepetésére, a második babánk is kislány lesz. Így biztossá vált a KATALIN név és az, hogy apa kezdhet tanulni játékbabázni....
Próbálok képet is felrakni. Erről jut eszembe, nem voltam nagyon megelégedve az Istvános-Hepinetes 4D-vel. AZ jó volt, hogy nem voltak "édibédik", de nem is tettek meg szerintem mindent azért, hogy jó képek készüljenek... De nem kesergek, mert szerintem tök jó, hogy 2 lányom lesz!!!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Eszter szegény fiad,jo nagy részt várnak ki neki,és az a lyuk mahd összeforr?hogy hogy csak most vették észre?

000kata

Sziasztok!

Eszter, remélem hamar meggyógyul a pici fiad, és nem tart sokáig mire begyogyul majd a seb!

Ancsa, sokat gondoltam rád, tessék sokat sokat pihenni!!!

Egy kicsit én is aggódom, mert a múlt hét óta annyi idegeskedésben volt részem, hogy sokszor fájdolgált a pocim, hogy keményedett-e azt nem tudom, mert nem tudom mit kellene érezni akkor, csak mostanában sokszor érzem, hogy hirtelen mintha nehezebb lenne, és alig birom cipelni :)
Remélem az idegeskedés miatt nem történt valami kinyilás odabenn, bár másfél hete még totál rendben volt minden. És a dokim persze most van szabin egy hónapig.

Vera, mit mondtak a dokik pontosan? Látod megpróbáltál átpártolni a decemberiekhez, de akkor úgy tünik maradsz velünk!

Irusc, gratula a kiscsajhoz

Most már lassan tényleg csak én nem tudom a baba nemét (de ez így is marad, bár hallottam olyat hogy a TGYÁS igényléséhez, ha előre szeretném akkro be kell már írni a baba nevét, ami a nem nélkül nehéz lenne...)

Pipal

Kép
pipal

Pipal: hogy -hogy nem tudod a babuci nemét?

000kata

próba

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Harivera!
Nem is írtál még a meszesedésről. Mikor vették észre és milyen fokban érett a placenta? Mit mondott ma a doki?

Az enyémben volt pár pici pötty, ami azt jelenti, hogy azok már kis meszesedések. És ugye állítólag a kő miatti stressz és durva fájdalom miatt, és remélhetőleg azóta megállt a folyamat. Hát én is nagyon remélem, majd meglátjuk. Ez volt 26+4-en.

Eszter!
Jááájj, ez tényleg elég nagy terület, de nyugi, már írtam, hogy egy kis hős lesz! :)

Anikó!
Gratula a nyereményhez, ügyi vagy! Jó mozizást hozzá! :)
Bendi nagyon édi a kádban! :)
Épp tegnap voltunk a Next-ben (is)...

Ancsa!
Tőled is kérdezem, h mikor vették észre, h érik a palcenta és akkor milyen fokban volt? Ezután jártál rendszeresen ellenőrzésre? Uh-val nézik ezt vagy másképp is tudják? Végül mikorra született meg a lányod? Indították ez miatt vagy beindult magától?
Nospa-t lehet szedni. Nekem azt írták fel az urológián a vesegörcseimre, utána megkérdeztem a nődokimat is megerősítésképp, és azt mondta, h Nospa mehet, ezen kívül semmi más. Végül nem vettem be egyet sem, hősködtem még 1,5 napig, aztán kijött a bűnös. :P

Reni!
Drukkolok az eredményhez!
Szerintem ilyenkor már normális valamennyi keményedés, csak nem szabad, h túl sok legyen, és rendeszeresen, görcsöljön vagy ilyesmi. Én is keményedek néha, de én vm napi 50 határról hallottam, és azt bőven nem haladom meg. Általában akkor, ha pörgök, mint az utóbbi egy hétben pl a rengeteg séta miatt, ha pihizek, akkor semmi. Talán napi 1-2.
A nyilalástól szerintem se aggódj, tuti, hogy nő a méhed vagy helyezkedik a baby, és néha rátelepszik 1-1 idegre.

Irusc!
Nagy gratula a kiscsajhoz, bizti nagyon édi lesz együtt a két lány! Apa majd olvadozhat. :)

Hát elment a családom. Szegények jól megszívták. 5re jött értük a taxi, és kivitte őket a 8.30-as géphez. Amikor becsekkoltak, már elve mondták, h alapból 1 órás késéssel indul az egész. Végül 11-re tették át az időpontot, beszállították őket, befordult a gép a kifutóra, majd visszafordították, nem engedték felszállni vm vihar miatt. Így még 1,5 órát ücsörögtek a gépen, mire felszálltak. Végül 3-ra szálltak le, ott még feszedték a kocsit egy reptéri parkolóból, majd haza Makóra...8-ra értek haza. :P Szegények. Én meg persze paráztam, az egész családom a gépen, majd 4órás vezetés fáradtan...1.30-ig dvd-ztem, ekkor már aludtam volna, de gondoltam megvárom a 2-t, addigra tuti leszállnak...aham, persze, hívogattam őket, de persze semmi. Elkezdtem aggódni, nem tudtam elaludni, így csak forgolódtam, mikor 3 után hívott apukám, és elmesélte a storyt. Ezután bealudtam, és 9.30-kor ébredtem, rögtön csörögtem, és szerencsésen megérkeztek, otthon vannak. Ígyhát az első egyedül töltött éjszaka nem igazán sikerült kipihennem magam. :?

Tegnapra vártam a babakocsihoz a mózest, meg a pelenkázótástkát. Be is dobtak egy papírt, h itt voltak, de mivel nem voltunk itthon, hívjam az ügyfélszolgálatot, amint tudom. Felhívtam, és kiderült, h nem hoztak semmit, mert a pelenkázótáska most elfogyott, és majd hónap közepén jön a cucc. (Szal szeptember előtt nem igazán számítok rá) Dejó! :? Nem szeretem, ha vm döcög, és már tökre vártam, h itt legyen minden. :(

Tegnap megnéztem az ingyenes dvd-t a szüléssel kapcsolatos lehetőségekről, meg ilyesmikről, amit már ezer éve vettem. Van rajta 2 szülés is, persze nagyobb léptékekben, és durva, véres részek nélkül. De így is elég kemény volt, konkrétan beparáztam, félek a szüléstől! Úh az epidural gondolata mégerősebb lett bennem...na nem mintha eddig nem döntöttem volna el, h kérek. Az egyik csaj vízben szülést tervezett, de nem bírta tovább, kijött a vízből, és már annyira nem bírta, h azt mondta, h Ok, jöhet az epidural. És utána annyira megváltozott az egész, tök nyugodt lett, és látszott, h iszonyatosan megkönnyebbült, és végül simán kinyomta a babyt fájdalom nélkül...csak ugye fáradt volt már. Na asszem én az elejét kihagyom, nem kell nekem ez a durva szenvedés, nem akarom, h erről szóljon a szülés. :P

Na most felteszek képet a legutolsó 4D-ről, mert ezt még nem tettem meg. Az egyik az a híres nyitott szájjal alvós, amin teljesen megborut a Márta, mert ilyet még nem látott. Én csak annyit mondok, h tiszta apja. :) (mármint ez a húzás, mert amúgy külsőre meg úgy néz ki, h egyértelműen én)

És a 26hetes pocakfotóim, ami szintén elmaradt. (épp olajozás után, ezért fénylik annyira :)) Igaz ezek már lassan 2 hetesek, de egyébként mostanában mintha nem igazán nőne a pocim, úh nem nagyon látok most változást. :? Ti hogy álltok ezzel?

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

huhh, ezt kb századszorra sikerült elküldenem, a fotókat még így sem engedni. :( sajna totál vírusos lett a gépem, mert leszedtem egy sz.r nero-t...de majd vmt okozunk neki. addig ráveszem magam,a cuccokat is lefotózzam, amit vettem, és hozom azokat is...

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Kép Kép
Kép Kép

jéééé, hurrá!!! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Kata! Mi nem is akarjuk tudni, hogy fiú v lány. Hát ezért :)
(remélem ez a tgyás dolog nem rondít bele a meglepi babánkba...)

Sensi, szép nagy pocid van! Nekem reggelente még mindig sokkal kisebb, estére meg megnő de nagyon. Viszont amióta diétáznom kell, kezd egész szép formás lenni a pocakom, gondolom olvad le rólam a háj, és marad a poci :)

4D-re en mostanában fogok belejentkezni. Tök vicces, már 6 hete nem volt uh-m :( Viszont szeptember első hetében kell mennem a dokimhoz, de pont akkor lesz a legideálisabb méretben a picike (28-30 hét) a 4D-hez, tehát most úgy jön ki a lépés h 10 hétig semmi, aztan meg 2 uh is lesz közel egymáshoz. Várom már nagyon!!!

Pipal

Kép
pipal

Sziasztok!
Most sikerült a fiatalurat elaltatni. PEdig nem kelt későn, de ma nagyon jókedvében van, és nagyon energikus is. Az egész játszóteret ő szórakoztatta ma, ahogy ugrándozott és kommentálta közben az eseményeket. És ma kifejezetten örültem, hogy ilyen alkat, mert sikerült elterelnie a gondolataimat... :lol:

Anikó!

Gratula a 4d-s uh-hoz, szerencsés vagy! :lol: És kitartás a hisztikhez, majd csak túllesz ezen is. Én mindig azzal vigasztalom magam ilyenkor, hogy akkor kellene aggódnom, ha nem lennének ilyenek... :D Nagyon jó a kép Bendiről!!!

Katica!
Köszönjük a simiket, megkapta mindet... :wink: Azért ha lesz időd, magadról is írj!!! Hogy vagytok?

Ancsa!
Köszi, jól vagyunk - a körülményekhez képest. Beni szerencsére vidám, én azért feszült vagyok kicsit. De az ő lelkesedése rám is átragad, és olyankor jobb.
Én ha valami rossz történik velünk, akkor mindig azzal biztatom magam, hogy biztos amiatt van, hogy később nehogy valami mégrosszabb legyen belőle. Így próbálom most ezt a helyzetet is megközelíteni.
Próbáld ki te is, hátha bejön. Nyugalom, és hátha a babó is úgy dönt, hogy még benn marad. Ha meg nem, gondolj arra, hogy biztos megvolt az oka rá. Napról-napra egyre több esélye van - és már most sem rosszak azért az esélyei. Mi is drukkolunk, hogy azért minél tovább benn maradjon!

Reni!
Jobb már a poci (nyilalgatás-ügyileg)? Várjuk ám nagyon a vérnyomás-eredményt is! Örülök, hogy legalább az aranyered jobban van!

Csuri!
A legdurvább, hogy a mi gyerekorvosunk sehogysem reagált. Pedig sztem elég látható helyen van, főleg úgy, hogy minden vizsgálat után az anyajegy mellé adta a pecsétet! Az egyik körzeti orvos barátunk (2 perc után!) vette észre, és ő mondta, hogy minél előbb menjünk el vele bőrgyógyászhoz...
Gratula Katalinhoz! :lol: És örülök, hogy jók az eredményeid!!!

Kata!
Elvileg valahogy úgy csinálják majd, mint a ráncfelvarrást: kicsit "felszedik a bőrt" (én a Kés alatt-ban láttam...), és úgy húzzák majd össze, és varrják össze. Szóval heg biztos marad utána, én úgy gondolom, hogy olyasmi lehet majd, mint mondjuk nekem a császár után. A másik kérdésedre meg már reagáltam Csurinak.

Pipal!
Ne kezdj el még emiatt is aggódni! Próbálj meg lazítani kicsit! Amikor anno Benivel terhes voltam, a hugomat műtötték petefészek cisztával. Mindkét petefészkében volt, úgyhogy kb. kétszer akkorát vágtak rajta, mint utána nekem a császárnál. Eléggé legyengül, előtte már két hétig elviselhetetlen fájdalmai voltak. Mivel anyukám messze van, én jártam be hozzá minden nap nagy pocakkal a kórházba, aztán meg hozzánk jött a kórházból, mert nem tudta magát még egy ideig ellátni. Szóval nekem is volt idegeskedésben részben, és szerencsére Beninek semmi baja nem lett. Szóval próbálj megnyugodni és kikapcsolni kicsit! :lol:

Sensi!
Nagyon jók a képek a babóról, és jó nagy már a pocid is. Én Benit epidurállal szültem, és nekem nagyon jó tapasztalataim vannak róla. Persze tudom, hogy sokan elutasítják ezt a módszert, mert beleavatkozik a természetes folyamatokba, de ha te nem ezek közé tartozol, akkor csak ajánlani tudom. Így is érzel mindent, csak kevésbé fáj. (Én azért még gondolkodom rajta, hogy most megpróbálom nélküle, de nem azért, mert bármilyen rossz élményem fűződne hozzá!)
Nem semmi volt a családod hazajutásának története...

beszteri

Sensi: Nagyon édes a babuci.jo nagy pocid van ,nekem még mindig nem ilyen nagy. :(

Pipal: És nem is vagytok kiváncsiak?én nem birnám ki?miért nem szeretnétek tudni?a neveket már tudjátok?

000kata

Eszter: és milyen az epidurál?fáj amikor a gerincedbe nyomják a tűt? irsz róla pár dolgot?

000kata

Na és akkor az igért képek. Vigyázat, sok lesz!!! :oops:

először az ikea-s cuccok...ami még nincs kibontva, összerakva, arról hivataos fotót teszek...

Kép trofast szekrények, egyelőre a sarokba beállítva

Kép fullra pakolva

ágy fölé dísz: Kép

Kép játék tartó

Kép textil pelusok

Kép ikea kiskád szivaccsal (az már nem ikeás)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

És a zömében Toys R Us-ban vett dolgok...ezek egyébként mind a 2. körben vett cuccok, az első nyagyobb falatot már felraktam, mint babakocsi és társai... :) Ja és vettünk már Huggies pelenkát, törlőkendőket, Tomee Tipee cumit és cumisüvegeket, de ezekről nem teszek képet... Vettem új ágynemű szettet is, mert a korábban megrendelt csigásnak dupla a fejvédője, tehát totál körbeér, és az elején nem akarok ilyet, be akarok látni...úh majd még kiderül, h előbbinek mi lesz a sorsa, lehet marad, lehet nem.

Amúgy a pocim szerintem kicsi, csak csalóka a kép...de tényleg, élőben nem nagy egyáltalán.

Kata!
Köszi! :)

Kép erről a képről még csak a fejvédő van meg, de a takaró is jön nemsokára :)

Kép pelenka tartó a pelekázólap alá felakasztva

Kép pelenkázó lap

Kép szivaccsal együtt

Kép szopipárna

Kép babakocsira, autósra, kiságyra tehető spirál, ujjbábok, plüss, csörgő, zenélő madár ikea-ból és toys r us-ból

Kép takarók, lepedők szintén mind2 helyről...a jobb alsó amúgy sárga :)

Na ennyi, elég is lesz belőlem sztem.... :P

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensi: nagyon jok a cuccok,akkor már megvan minden?

000kata

ja és a kiságy lemaradt... :)

Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Kata!
Az az igazság, hogy nekem már elég erős fájásaim voltak, amikor megkaptam az EDA-t. Szóval ahhoz képest egyáltalán nem fájt. Igazából, inkább kellemetlen, mint fáj...
Amikor elkezd hatni, az már nagyon jó. Érzed továbbra is a fájásokat, csak már teljesen elviselhető. Nekem anno nagyon erős menstruációs fájdalmaim voltak, úgy hasonlítanám össze a kettőt, hogy maguk a fájások kb. 20-30szor erősebbek voltak, és amikor megkaptam az EDA-t, olyasmi szintre csökkentek, mint a menstruációs görcsök gyógyszer nélkül.
Aztán neked kell szólni, hogy mikor adják a következő dózist: én már csak akkor kértem, amikor megint elviselhetetlen volt a fájdalom, mert azt azért nem akartam, hogy ne érezzek semmit.
Sajnos a végén császárba torkollott a folyamat, de ahhoz is jól jött, mert csak adtak még rá egy nagyobb dózist, és már a műtőben is voltam...

Sensi!

Nagyon jók a cuccok! Ti már nagyon előre jártok a készülődésben. Én még csak most vettem két body-t a kiscsajnak, szekrény, kiságy, többi ruha még nuku. Mondjuk babakocsit nem akarunk venni, csak egy testvérfellépőt Beni kocsijára... De pl. még szekrény sincsen egyelőre, pedig szükség lesz rá. De szerintem megint minden az utolsó pillanatra marad, Beninél is így volt. :lol:

beszteri

Eszter: miért azt bennehagyák a geincedbe?vagy hogy adagolják?Te előre szoltál hogy szeretnél ilyet?vagy ez hogy van?ajánlod ezt?

000kata

Kata!
Köszi!
Hát már csak egy pelenka kuka kell, meg egy ápoló készlet, amiben van hajkefe, kisolló, csipesz, cseppentő, láz és víz hőmérő, meg ilyenek, de lehet ezeket majd külön veszem, meg egy kis polár takaró még. Ja meg fürdető tej,krém és olaj, meg popsikrém...és ezzel meglesz minden.

ez lesz a kuka:
nem kell hozzá kazetta, így gazdaságosabb, és tényleg nem ereszti a szagokat, mert Aidan kisbarátnőjének is ilyen van, és én is használtam már, mikor ott pelenkáztam.

És mostmár tényleg eldugulok. :oops:

Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensi: Tök jók :D

000kata

Sensi
szépek a cuccok, jól bevásároltál már! :P erre az uccsóra elsőre azt hittem termosz! :shock: :lol: A kis tátottszájú tényleg nagyon édes! :)

Eszter :P , Reni.
köszönöm velünk minden ok. Csak a vizesedés van, de megbékéltem a cölöplábaimmal mostanra, ezért nem nagyon tudok semmi extrát írni.
De olvaslak és drukkolok mindenkinek, abban amiben éppen kell! Most már azt érzem h. jól egybeforrt kis csapat lettünk! Az elején -más topicoc után -fura volt h. jöttek-mentek emberek akik nem nagyon reagáltak az eseményekre, csak leírták éppen velük mi van és aztán újra eltüntek.... Mondjuk vannak akiket nagyon hiányolok...lehet megkérem Akírát küldje át a táblát, ha tényleg nem tud jönni. :cry:

Isurc
Gratulálok az újabb kislányhoz!! :lol:

Ja és a descóba is megérkeztek az őszi téli cuccok! :wink: Szeptembertől belecsapunk mi is a nagy bevásárókörútba!

Kép
katica_75

Sziasztok!

Ancsa:Köszi a választ.Akkor nem aggódom szét magam :D Végülis azért már csak nő a hasam :) Meg fogadom a tanácsot és pihenek.Te is pihenj sokat!

Irusc:Gratulálok a kiscsajhoz! :D Szép nevet választottatok neki.

Pipal:Sajnálom,hogy sokat idegeskedtél.Bizti nem lessz semmi baj.Bár idegeskedésben nekem sincs hiányom sajnos és így nekem is sokat keményedett a pocim az elmúlt két napban :cry: És nekem is olyan volt mintha egy nagy súlyt cipeltem volna.De ma már nem volt ilyen.Szurkolok,hogy meglepi baba legyen.

Sensi:Igen azt nekem is mondták,hogy ilyenkor már valamennyi keményedés normális.Hát most azt tervezem,hogy sokat fogok pihenni és nem fogok idegeskedni.Remélem sikerűl.Bár kishugom megint kezd az agyamra menni.De nemsokára megy oviba és akkor nyugalom lessz :D És persze szeptember sincs már olyan messze :D Egy kicsit én is aggódom a meszesedés miatt,mert én nagyon sokat idegeskedtem.Remélem azért,ha szeptemberben megyek megint 4D-re nem fogok rosszat hallani.Hát nem semmi ami a családoddal történt,de a lényeg az,hogy épségben haza értek.A szüléstől én is félek.Nekem anyum azt mondta az epiduralra,hogy ő nem ajánlja,de lehet,hogy én mégis kérni fogom majd meg látjuk.Eleinte tuti megpróbálom anélkűl hátha nélküle is menni fog.Nagyon aranyosak a képek a babóról.Tiszta kész :D A pocid is aranyos :) Az én pocim is növekszik bár most mintha megállt volna a növés vagy csak én nem veszem észre :D Persze mérem és aszerint megint nőtt 2cm-ert :D Húha tényleg jól tele van már a szekrény :D Jó sok rucija van a kiscsajnak :D Jó sok mindent vettetek.De mindegyik jól néz ki :D Nem is kicsi a pocid :D Látnád az enyémet.Na az én pocim kicsi.De lessz nagyobb is :D :lol: A kuka is jó nagyon :D Az is jó,hogy már szinte minden meg van nektek :D

Eszter:Nagyon aranyos lehet a fiad :D Amiket írsz róla tuti,hogy az :D A nyilalgatás már annyira nem vészes.Remélem,hogy csak a babó csinál oda bent olyat ami valamilyen ideget eltalál,mert ma elég aktív :D Mindig tesz-vesz valamit odabenn,de én nagyon élvezem :D Olyan aranyos,hogy a pocim csak úgy hullámzik meg kidudorodik :lol: Holnap már tuti,hogy megtudom mi a helyzet a vérnyomásommal,mert muszály leszek elmenni a dokihoz.Ma nem mentem,mert inkább pihentem meg aludtam.Remélem elmúlik holnapra a nyilalás is.Hát akkor lehet mégis lessz fájdalom csillapító,mert én a menstruációs fájdalmakat csak gyógyszerrel bírtam ki :cry: Mert én is nagyon tudtam ám görcsölni :cry: Köszi,hogy megosztottad az élményedet.

Kata:Neked is lessz ilyen nagy az biztos :D Nekem se ilyen nagy még,de hát mégcsak 25.hetesek vagyunk. :D

Katica:Örülök,hogy jól vagytok és,hogy minden oké :D A vizesedést sajnálom.Mondjuk nekem is kezd megint bedagadni a lábam :cry: De az nyugtat,hogy a szülés után elmúlik :) Akkor fizukor irány a Tescó :D

Még mi se nagyon vásárolgattunk,mert ugye jön majd a költözés meg előtte a festés így mi is csak majd szeptemberben kezdünk el igazából vásárolgatni :D De még nem vagyunk elkésve :D

Remélem mindenki jól van!Azok is akik eltűntek!Remélem majd azért ők is jelentkeznek.Majd rakok fel én is pocis képet a napokban :D

További szép estét kívánok mindenkinek!

Vigyázzatok magatokra és pihenjetek sokat! :)

Reni

Kép
Kép
reni_24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?