A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Vera, sok szerencsét a pakoláshoz.
Nagyon vigyázz magatokra, minden jót!
Nekünk is hiányozni fogsz. :)
Siess vissza!

Kép

Kép
gjéti

Zétibébi: Jó költözést holnapra, gondolok rád!
Vigyázz magatokra nagyon! És ha tudsz gyere, nagyon várunk vissza! Hiányozni fogsz!
Puszi nektek! :D
zsu83

Vera, minden jót kívánok nektek a költözéshez, kívánom, hogy Zéti hamar megszokja az új környezetét minden gond nélkül!

Nagyon fogsz nekünk hiányozni, remélem minél hamarabb újra itt leszel!
Vigyázz magatokra nagyon!!!!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Tényleg nagyon rendes volt a férjemtöl, hogy annyi munka után még képes volt velem shoppingolni és egész jól is viselte szegénykém, persze mondanom sem kell, hogy aztán este nem kellett ágyba ringatni...

Zsu, Elif: Köszönöm a jókívánságokat, ma már sokkal jobban vagyok, viszont tegnap nagyon rosszul voltam, ki sem bírtam kelni az ágyból, úgy fájt a mellkasom, de szerencsére mára sokkal jobb lett és lázam sem volt. Kamillával gözöltem nagyon sokat és mára tényleg sokkal jobb lett töle. Zsu! Jobbulást a párodnak, remélem Ö is olyan hamar átesik rajta, mint èn.

Elif, Zetibebi: Tök jó, hogy ilyen kreatívak vagytok, már én is régóta tervezem, hogy készítek valamit saját kezüleg Babócának, de még sajnos nem jutottam el odáig...

Vera: Minden jót és vigyázz magatokra!

Ès egy kis élménybeszámoló.... ma sikerült eljutnom a nögyógyászhoz és kb. két órát töltöttem nála... Megnézte a méhszájat és a babát több mint egy órán keresztül vizsgálta.. megnézte mindenét, képzeljétek még a szemgolyókat is, az ajkait, a szájpadlását, az állát, az agyát.... tényleg mindent, amit csak lehetett. Megnézte nálam is az ultrahangon, hogy az utolsó hónapokban kialakulható toxémia veszélye fennáll-e, mert állítólag erre már most is lehet következtetni a felvétel alapján, nemcsak a végén a vizeletvizsgálatok és vérnyomás alapján. Megnézte a vesémet is és sajnos tovább tágult, amire azt mondta, hogy hát nagy a tágulat, de ne izguljak, mert nálam ezért több vizeletvizsgálatot fognak csinálni és így elkerülhetö, hogy valamilyen baktérium miatt kialakuljon betegség. Csinált 4D-és képeket és videofelvételt is, de azokat kinyomtatva kaptam meg és mivel scannerünk nincs, nemtudom, hogy mikor fogom tudni feltenni öket... Annyira aranyos volt a bébi, bár ezt a hosszú ultrahangot a végén elég nehezen viselte... ès most már biztos, hogy kislány, meg is mutatta magát... ès hogy itt milyen plusz vizsgálatok vannak azt majd legközelebb fogja elmondani, egyelöre jövö héten kell egy vizeletvizsgálat és majd a 25 héten csinálják itt is a terheléses vércukrot. Nagyon megnyugtató volt, hogy ilyen alapos volt, de azért itt sem csinálnak mindenkinek ilyet, apa egyik kolléganöjének a párja (aki mellesleg magyar is), szóval azért volt egy erös protekcióm...
Na ez most nekem is elég hosszúra sikerült, remélem azért lesz türelmetek végigolvasni!  :)

Panna
pandusika

Ja és majdnem elfelejtettem: már 520 grammos a kiscsaj... :D

Panna
pandusika

Panna: Örülök, hogy már jobban vagy! :lol:
A párom is jobban van már egy picit, a tegnapihoz képest! :)
Nagyon rendi volt a nőgyógyászod tényleg, hogy ilyen alaposan megnézte a kiscsajt! :D Örülök, hogy minden rendbe vele!
Ne aggódj, biztos nálad se lesz semmi, mert figyelni fognak rád nagyon!
Szép nagy már a lánykátok! :lol:
zsu83

Úgy látszik nálunk a véletlen is Dominikot akar... ma is azt húztam. :D
Apucinak tetszik a Damir név, az lesz a kicsi második neve.
De Pesti Dominik Damir? :D Nem sok a D betű? :lol:

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!

Jobbulást Mindenkinek, aki beteg (Kangu, Pandus, Zsu férje és akit még kifelejtettem)!

Lehet, hogy már nem ér el ez az üzi Zetibebihez, de nagyon gyors és problémamentes költözést kívánok én is, nagyon várunk vissza! Gyerkőcökre és Magadra is nagyon vigyázz!
Ja, és továbbra is gyűjtöm a jó jógagyakorlatokat Neked. :)

Pandus: Volt türelmem végigolvasni :), örülök, hogy minden rendben van Veletek! Szép nagy a kislány, gratula hozzá! Nálatok a táblázatban leírt nevekből melyik látszik esélyesnek? Mindkettő olyan szép!

Gjéti: örülök, hogy bevált a babaolaj! :)
Az biztos, hogy különleges neve lesz a Fiatoknak! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ja, és Marcibogyesz egy tündér! :) Komolyzenére beindul, délelőtt egy órán keresztül nyomta. :) Mondtam neki, hogy szeretünk Kisfiam, erre belémrúgott kettőt válaszul. :D Persze akár véletlen is lehetett, de szerintem nem az volt! Csajok, én nem is tudtam előre elképzelni, hogy ez ilyen fantasztikus érzés! Megint majdnem elsírtam magam erre... :oops:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Férjem szerencsére szépen javul! :D Holnap már megy dolgozni! :?

Julcsi: Szerintem se volt véletlen! :lol: Amikor én is kommunikálok Bencével, mindig visszajelez! Persze sokan mondják, hogy biztos véletlen, de én nem hiszek a véletlenekbe!
És már apa is tapasztalta, ha beszél Bencéhez, ő bizony visszaválaszol! :lol:

Gjéti: Szerintem jól hangzik a név! :)
zsu83

Lányok ezt meg kell néznetek. Nagyon jó dolgok vannak itt.
www.kismamaruci.hu
Legyetek jók puszi Rita

Kép
háfi

Sziasztok!

Megin jó sokat írtatok!!! Édes a kis Zéti baba!!! Annyira ölelgetni való!!!Valamelyik nap én is minikori képeket nézegettem...már nagyon várom a kis 3. megszületésést!
Tegnap azt álmodtam, hogy ömlik a magzatvíz, mentőt kell hívni, egyedül kelle kórházba menni, mert nincs idő elpasszolni a nagyobbakat, és apa marad velük, és a mentőben szülök.....a ház előtt!!!Annyira szörnyű volt! Ja és a haver mentős volt az asszisztáló! Tiszta rémálom volt! Nagyon félek az ilyen szitutól...nekem eddig fájásokkal indult mindkét szülés....de ez a terhesség annyira más!!! Remélem ez a dolog marad a régiben... :)

nem semmi ám a kisfickó idebenn...folyton rugdos, mikor pihennék, de persze ha apa a közelben van, vagy érezni akarja, akkor tök elbújik! Szivatja szerintem! Ági lányomnak meg mindig rugdos....

Na búcsúzom, még el kell takarítanaom a 7végi romokat!
Jó költözést Vera!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

a Hugom Lilije: Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok!

Ikverus: Nem semmi álmod volt, de ez nem fog megtörténni, ez csak egy rossz álom!
Nagyon édes Lili baba! Gratulálok a hugodnak! :lol:

Én éjszaka azt álmodtam, hogy pelenkázom Bencét, és bénázok! :? :)
zsu83

Hali!

A betegeknek jobbulást!
Ritkán tudok jönni... :?

Háfi: A kismamaruci.hu-ról vettem a gatyómat (mályva kord) ami nagyon kényelmes! Imádom! És vettem egy fölsőt is. Hosszú ujjút. még a nyáron a dög melegben vettem, hogy ha kell ne akkor rohangáljak ruháért. Bevallom ezért én nagyon örülök a hűvösebb időnek! :oops: :D

Verus! Nagyon édes a húgod babája! Ilyenkor rámtör a "legyen már itt" érzés.

Már a Zsót is megrúgta Csenge. Most azon versengenek, hogy kit rútott meg többször! :D

Gjéti! Nekem a Pesti Dominik tetszik a legjobban. Szerintem sok lenne a második névvel a "D" betűből.

Pénteken megyek a dokimhoz! Esztert is viszem magammal meg apát. Szegény Zsó most is kimarad ebből... :oops: :cry: De nem tudom felvinni, mert ilyen nagy útra neki babakocsi kell még. Amúgy nem használjuk, de Pest neki nagy kirándulás. :(

Ja! A szüléstörténetnél elfelejtettem leírni. Csak később jutott eszembe. Amikor már lehetett látni a fejét Eszternek, szólt a szülésznő, hogy meg akarom-e simogatni. Én nem akartam. De sokáig tarott ez a rész és megkérdezte mégegyszer. Akkor megsímogattam. Tök jó érzés volt. Ha jól emlékszem Zsónál is volt ilyen. Szóval! Ha kérdik feltétlen simizzetek! Ha meg nem kérdik kérjétek! Persze, ha nem túl bizarr vagy mi... :roll: :D

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Dina: Ha pénteken tudsz, majd írj, hogy mi volt a dokinál!
Olyan megható amit írtál még a szülésről! Én biztos meg fogom simizni! :lol:
zsu83

Sziasztok Kismamik!

Szépen termeltetek a hétvégén!

Verák: Zéti bébi és Lili baba is ennivaló.

Zétivera: mihamarabbi sikeres költözést, és siess vissza hozzánk!

A lábadozóknak gyógyulást!

Elif: teljesen le vagyok halva, hogy milyen ügyi vagy...
én még mindig nem jutottam el a tervezett bevásárlókörutamra, de a héten remélem sort tudok rá keríteni.

Gjéti: nekem is a Dominik tetszik!

Panda: gratula a kiscsajhoz, tök jó, hogy minden rendben vele!!!

Nálunk nagyon sűrű volt a hétvége, péntektől vasárnapig az Európa kiállításon voltunk a kuttyokkal, hát el is fáradtam rendesen. Picurom végig kommentálta odabentről a történéseket, folyamatosan rugdosott, nagyon élveztem
:lol:

Ma mindenképp pihenni fogok, mert 3-4 órákat aludtunk csak, rendesen kifáradtam....

Hihetetlen, hogy egyre nagyobb a pocakom... De annyira jó érzés...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy: Jó pihenést neked mára! :D
Ha sikerül a héten beszerzőkörútra menned, akkor ugye megmutatod miket szereztél be!? :lol: :wink:
zsu83

Sziasztok!

Amy: Ti tenyésztettek is kutyákat? Hugomék is kint voltak, állítólag iszonyú volt a tömeg. Jó pihenést!

Dina: Huhh, elsőre nekem őszintén megvallom, kicsit meredeknek tűnik a dolog, de jobban belegondolva.... :)

Verus: Gratuláluk Lilihez, nagyon szép kislány! Első baba?

Zsufi:
Akkor ma fél hatkor (védőnőtől jövök, remélem nem fogok késni)! Nagyon várom már!

Verus, Zsu:
lehet, hogy az időjárás hozza, vagy talán az, hogy szinte egy időben szülünk, de én is álmodtam... Most először Marcibogyesszel. De nekem olyan jó volt! Nagyon szép volt! Kék volt a szeme, sötét a haja, de nem ez a lényeg... Annyira kötődtem hozzá, hogy nem bírtam meglenni nélküle 5 percig sem. :) Ezt biztosan azért álmodtam, mert voltak olyan félelmeim, hogy fogok-e igazán kötődni a Gyermekemhez, nem lesz-e teher nekem vagy furcsa az Anyaság... Lehet, hogy meredeken hangzik, de talán nem vagyok ezzel egyedül a Földön. Álmomban pedig annyira egyértelműen az én Fiam volt, mérhetetlenül büszke voltam rá és nem is volt kérdés, hogy szeretem és ez a legerősebb kötés a világon! :oops: (Bocs, mostanság kissé érzelgős vagyok, de már biztosan hozzászoktatok... :))

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok csajok,

no nagy hír van nálunk: eddig nem akartam elszólni, de már itt van, úgyhogy végre mondhatom, hogy felvették a céghez az utódomat!!! :D ez egy részről tök jó, mert végre osztozhatok valakivel a feladatokon, meg a felelősségen :D más részről viszont osztozom vele a gépen is, úgyhogy csak kevesebbet tudok majd jönni :(

Vera, gondolom, már nem olvassa, de azért remélem, jól ment a költözködés, és Zéti is jól veszi ezt az akadályt.

Verus, kicsi Lili is tündéri :D megint rámjön az érzékenykedés :D

Gjéti, én rendületlenül az Olivérnek drukkolok - és ahhoz menne a Damir is, mert nem lenne túl sok a D :wink: :lol: :lol:

Szép napot nektek, oktatok tovább :D

KépKép

KépKép
stelly

Julcsi: már én is várom, igyekszem én is odaérni időben :lol:

A betegek gyógyulgassanak szépen, és mindenki próbáljon azért pihenni is ám!!

ZetiVerus: remélem miharabb újra hallunk felőletek, addig is vigyázz magadra!

Furcsa álmaim nekem is szoktak lenni, de általában annyira kacifántosak, hogy mire felébredek, már a nagy részét el is felejtem. :)

Elif: jó alkotást neked, majd várjuk a képeket!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Julcsi: bár nekem is tetszik mindkét név, tegnap Apával a Hanna mellett döntöttünk. A Dorottya is nagyon tetszik, de valahogy a Hanna jobban tetszik nekem is, apának is. Azt mondta, hogy így lesz egy Annája és egy Hannája... :D

Amúgy sajnos nekem még mindig nem sikerült kilábalnom ebböl a megfázásból... tegnap megint rosszabbul lettem, nagyon benáthásodtam, de most ez is egy kicsit jobb lett mára. Remélem mostmár hamarosan tényleg elmúlik... Most itthon nyűglődöm, nem mentem iskolába sem és szerintem még holnap sem fogok.... :(

Furcsa, de én sajnos nemnagyon emlékszem az álmaimra, nagyon ritkán fordul elő sajnos.

Amióta megkaptam a 4D-s videofelvételt Pici Hannáról, azóta folyamatosan csak azt nézegetem. Annyira formás kis pofija van és aki eddig látta, megállapította, hogy egyelőre apára hasonlít. :)

Panna
pandusika

Julcsi: Szerintem ezek a félelmek természetesek nálunk első babásoknál! Nekem is voltak félelmeim, meg még vannak is, de gyorsan igyekszem eloszlatni őket! :)

Eszter: Ez nagyon jó hír! :lol: Bár annak nem örülök, hogy nem tudsz jönni így olyan sűrűn! :? Akkor azért nem voltál délelőtt se! :roll:
Jó oktatást! :wink: :D

Panna: Nagyon szép név a Hanna!!! :lol: Ha lányom lenne, akkor nálunk is szóba került volna ez a név is! :)
Továbbra is jobbulást neked, pihenj sokat!
zsu83

Sziasztok!

Ma reggel 8-tól du. 1-ig ültem a Sotén. De megérte! Mindent ki tudtam könyörögni, megvan az összes vizsgálati eredmény, és negatív.. :D :D :D A magzatvíz- vizsgálat alapján nincs kromoszómarendellenesség, és tuti fiú. A szív-uh-n egy pillanat alatt megmondták, hogy minden oké, de kb. 20 percet játszadoztunk (rajtam tanultak ultrahangozni a jövő reménységei). Csináltak újra genetikai uh-t is, ott sem találtak semmi rendelleneset. Most éppen ücsörgött a baba, de állítólag most még mozgékonyak, remélem tudni fogja, hogy a fejét kell a rajtvonalhoz tennie. :)
De azt mondjátok meg, miért kellett volna még 1 hetet várnom a kromoszóma-eredményekre (jövő héten hétfőn árulták volna el hivatalosan), mikor azok már most megvannak? :evil:

Kép
kangu

Lili nagyon édes. :)
Stelly, én is azért gondoltam inkább az Olivérre, mert olyan szép lenne h Pesti Olivér Damir. :) Dominik Damir... hát, lehet h mégis ez lesz! Szerencsére a 6 névből már csak kettő maradt. Bár ki tudja,
lehet, h megint elődrukkolok valamivel. :D
Elif, úgy eltűntél... Remélem csak azért, mert képeket gyártasz megint. :)

Kép

Kép
gjéti

Stelly: Szuper, hogy megvan az utód!!!! Meddig tervezed így még a munkát? Marad a december?

Kangu: SZUPER!!!!!!!!!!!!! Most bizti nagyon megkönnyebbültél! Reméljük Andus is hasonló híreket kap hamarosan!

Zsufi

KépKép
zsufi74

gjéti: olvasgatok, csak a kezemet lefoglalja a kötés, nagyon belevetettem magam :), apócának is úgy tetszik, kitalálta, hogy varrjak a kardigánba finom pamutbélést is és akkor még melegebb lesz.
Névügyileg a Dominik Damir nekem is picit sok, Olivérrel jobban tetszik, pedig amúgy Dominik fan voltam. :)

Kangu: jajj de nagyon jó, végre! Gratulálok az eredményekhez!

verus: nagyon édes Lili! Akartam még kérdezni, hogy a takaróba tettél bélést, mit? Flízt (azthiszem így hívják, de nem biztos)?

stelly: ez nagyon jó hír, hamarosan akkor te is kreatívkodhatsz... :wink:

Pandusika: hihetetlen hogy már ekkora a pici lány :).

zetibebi: várunk vissza, vigyázz magatokra nagyon!

Most hogy kötögetek érzem mennyire aktív a babóca, a Duracell nyuszi semmi hozzánk képest :D, de egy kis hassimi után mindig szundi van...

Kép
Kép
elif

Kangu: GRATULÁLOK!!!!! :lol: :lol: :lol:

Elif: Ugye megmutatod nekünk, ha kész vagy a kötéssel? :wink: Nagyon kíváncsi vagyok! :D
zsu83

zsu: persze mutatom ahogy kész vagyok valamivel, de ez a babafonal nem a leghaladósabb fajta... nem baj megéri, mert nagyon szép és finom puha. :)

Kép
Kép
elif

Kangu: NAGYON ÖRÜLÖK!! És ami a legfontosabb, az amnió 100 % biztonságú, úgyhogy tuti hogy egészséges a baba mint a makk!!!

Stelly: akkor lassan leteszed a lantot egy időre? Nekem a főnököm múltkor megkérdezte, hogy januárban nem akarok-e még dolgozni :shock: De láttam rajta hogy ő sem gondolja komolyan, csak megpróbálta...

Kép
cserkészkolbász

Bárcsak én is tudnék kötni! :roll:
zsu83

Kangu: Szuper a hír, de hogy azt miért kellett titkolniuk??? :? Nyugodj meg, és már csak a növesztés legyen a gondod. Eddig Te vagy az egyetlen a csapatban, akinek bizti egészséges a babója. Szuper! Persze a miénink is egészségesek, csak ez majd egy kicsit később derül ki.

Elif: Kifejezetten baba fonalat vettél? Hol? És sokféle és szép színek voltak? Én is szándékozom...A pisztáciazöld egyébként nagyon tetszik nekem is, szívesen látnám olyanban picike lányunkat, csak ilyen színű lányruhát még nem találtam.

Zéti és Lilike nagyon aranyosak, napról napra közelebb kerülünk mi is hozzájuk.

Panna: Nálunk is listás még a Hanna név Édesapa javaslatára.

Álom: De irigyellek benneteket, akik álmodtok Vele! Olyan jó lehet. Én legutóbb (és akkor először) 10 hetes korában álmodtam a kislányommal, azt, hogy egy piacon egy standnál egy utcai fodrászhoz adtam oda, hogy copfozza be a haját. :shock:

Az én picúrom is nagyon mozgékony, már kaptam tőle egy olyan gyomrost, ami kifejezetten kellemetlenül erős volt. De nem szándékosan csinálta. :D

Eszer: de jó, hogy akadt helyetted ember, nálunk még semmi hír, a szülők nagyon nyugtalanok, de nem hozom meg azt az áldozatot, hogy még novemberben is maradjak, még az ő kedvükért sem.
Képzeljétek, az ovisok egész nap a pocimat simizik, beszélnek a picimhez. Olyan jó!!! Még jobb majd az lesz, ha kislányom simizi pár év múlva a kisfiamat így. :lol:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Sziasztok!
Tesóm gyerkőce első baba...sajnos még nem láttam élőben, mert messze lakik, én meg a gyerekek miatt most nem tok elugrálni...de majd megyünk...na meg nem is szívesen zargatom ily korán!

Voltam ma vásásrozni!!!!!!Lányok! A visegrádi utcában West endnél van egy Mária nagy és kisker....barátnőm vitt el ma, és nagyon jó cuccok vannak, nagyon olcsón!!!
12 ezer ft-ot költöttem(nem volt több nálam), de vettem 2 bodyt, hálózsákot, rugit, sapit, zoknikat, meg a nagy kölkeimnek sapit, harisnyát, meg vettem egy pelenkázólapot(merevet)....nagyon jó vétel volt, holnapra teszek fel képet mindenről...és ezek javarészt magyar termékek, nagyon jó anyagból....ismertem már régen ezeket a fajta rucikat, de nem tudtam hol a beszerzési forrás...ja meg vettem 2 fürdőlepedőt!!!! itt van honlap is:
http://www.bebibolt.hu/bababolt/index.php

szerinetm nézzétek meg! Nagyon nagy a váléaszték....van nagygyerek ruci is rengeteg, köv. körre azt veszek!

Szóval ma jó kis napom volt!
Kangu!!! Gratula a jó eredményekhez!!!!!
Elif! Csak simán olyan töételék van benne, amit a télizsákokba szoktak bevarrni...fog sincs mi a neve....könnyű, vattaszerű, és méterre van az is....nekem mkndig van itthon, mert sok mindent töltök meg vele... :)
Gjéti! Nekem az Olivér Damir párosítás tetszik jobban. :)

Én legszívesebben Vince Levente nevet adnék, de egyik gyerekemnek sincs 2 neve, így nem akarok a 3.nak sem.... :(

Na megyek aluszni...nagyon elfáradtam! Jó éjt nektek!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Kangu: gratulálunk!!!! :D Csak ilyen jó híreket halljunk mindenkitől!

Gerendai Zsuzsi:
Miért ne lehetne zöldben a kislányod? Szerintem ez igazán különleges szín lenne neki! :)

Pandus: Nagyon jó választás! A Hanna nekem is az egyik kedvencem.

Elif: Mindenképpen mutasd majd nekünk meg, hogy mit alkottál. :)

Csajok, Zsufi volt ma velem jógán, úgyhogy személyesen is megismerkedtünk. Nagyon helyes csaj, bizonyíthatom! :) Legközelebb kivel találkozunk még??? :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Elif, ügyi vagy, muti majd a munkádat. :D

LkVerus, tök jó, h ennyi mindent tudtál venni. :)
A legjobb barátomat is Leventének hívják, nekem nagyon szép
emlékek fűződnek ehhez a névhez. :)

Dominik Damir nekem is sok egy kicsit, ezért nagy valószínűséggel
Olivér lesz a kicsi... Bár úgy döntöttem, h van még elég idő ezen
agyalni. Csak annyira elvagyok a témával. :lol:

Lányok, úgy emlékszem, h valaki egyszer írta, h Vecsésen v a közelben lakik. Nem? :oops: :

Kép

Kép
gjéti

Megvan a fórum legnehezebb dilemmája is: hogyan fogják hívni Gjéti kisfiát??? :D

Stelly: Szuper, hogy van új munkaerő. :) Meddig húzod még? December eleje, közepe?
És Te Erika?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Voltunk pénteken 4D-s UH-n. Nagyon aranyos volt, ahogy a talpai a fején, lábait meg átkulcsolta...ebből a bicska pózból nem is akart elmozdulni, pedig mindent megpróbáltunk az UH-s nővel:)
Kislányt tippeltek, de szerintem még lehet kissrác:)Még olyan kis vékonyka volt, látszott az összes csontja, husi alig:( Na de azt mondják, mostantól kezd majd el hízni:)
Örülök, hogy mindenki jól elfoglalja magát, és minden rendben!
Szép napot!

Andabella

Kép
Kép
andabella

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, ma megyek vissza a dokihoz, szerencsére egész tűrhetően vagyok már.

Kangu! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök a jó eredménynek!!!!

Andus! Te nem próbálsz meg könyörögni? :D

Stelly, igyekezz a betanítással, utána mehet a láblógatás! Egyébként meddig akarsz dolgozni?

Az az igazság, hogy nekem nagyon jól esett a mostani 6 napos pihi itthon, el tudnám képzelni, hogy már nem megyek be :D .

Verus! Nagyon helyes Lili baba, én is egy hasonlóról álmodozom... Ma reggel nálunk a lánykám ébredt azzal, hogy azt álmodta, megszületett a tesója, majd egy kicsit pityergett, hogy igazából még nem...

Elif! Várjuk a fotókat az elkészült művekről!

Kép
mist

gjéti: jelentkezem!!! én vagyok a vecsési. :) Miért?

gerendai zsuzsi: igen, kifejezetten babafonalat vettem, relatíve nem is volt drága, 3-400 körül volt egy gombolyag, és ahogy most nézem talán 3-ból ki is jön egy kis pulcsi. Burda boltban vettem, de barátnőm vitt, majd megkérdem hol volt pontosan ez az üzlet, mert annyira aranyos volt a néni, jól elbeszélgettünk, és mondta, hogy akár blokk nélkül is visszavihetek bontatlan gombolyagot és bármire kicseréli, ha megmarad, vagy valakinek mégsem tetszik a színe :). Pont most kapták ezeket a bébifonalakat, rengeteg színben.

lkverus: köszi, arra a töltőanyagra gondoltam, és ezek szerint bírja a mosást ugye, mert efelől voltak kétségeim?

Kép
Kép
elif

Elif! Bírja a mosást...legalábbis eddig még nem volt gondom...van egy téli zsákom is, azt is azzal töltöttem, és bírja...csak az nagyon csajos!

Gjéti! Én se tok dönteni a nevek közül, és még lehet lesz újjabb 5let! tök ráérsz a szülőágyon eldönteni!!!

felrakom ide a képeket a tegnapi akcióról, ha sikerül...a nagyobbak sapijai nincsenek itt, mert épp elvitték...:)
Kép Kép Kép

meg még vettem "textil pleus"-fürdőlepedőt, az nagyon bevállt az elsőkkel!Azt gondolom mindenki tudja milyen.... :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Na, azért az amnió sem jelenti ám azt, hogy a gyerek 100% egészséges! Ez csak a kromoszóma-rendellenességek jelentős részét zárja ki, a fejlődési rendellenességekről nem ad információt. De ez is valami. :D

Közben áttértem a következő gyenge pontra, cukorterhelés. Már kikészítem az újszúró készletet, előzetes informálódás céljából. Ha gond van, már most visszavehetek a csoki-adagomból, kezdhetek diétázni, hogy mire élesben megy a játék, rendben legyen. Az első gyereknél majd a sírba kergettek ezzel a diétával. Fenyegetőztek, hogy óriásbébim lesz (2,85 lett), korai méhlepényleválás réme fenyeget (szülés után úgy kellett kikaparni a méhlepényt, olyan erősen tapadt). Most már elég szkeptikus vagyok cukor-téren, de ezt a menetet, csakúgy mint az afp-t nem tudom kikerülni. :( Viszont felkészülni talán tudok rá....

Kép
kangu

Verus hát ezek a zoknik... komolyan... ilyen nekünk is kell. :) és persze a többi holmi is nagyon szépséges!

Kép
Kép
elif

Sziasztok Kismamik!

Látom Julcsi már írta tegnap este, hogy végre összejött a jóga, és így személyesen is megismerkedtünk :D Nagyon jó élmény volt, tényleg csak javasolni tudom mindenkinek, a törpemanó is olyan aktív volt jóga alatt, mint még talán soha! És nagyon jól átmozgatta minden izmomat, még ma is érzem kicsit :lol:

Szóval ha valakinek még van kedve jöjjön!!!

Kangu: A terheléses cukorra én is megkapom csütörtökön a beutalót, már nagyon várom :?

LKVerus: nagyon édik a cuccok, a zokniktól el vagyok ájulva, azt hiszem mi is el fogunk látogatni oda. Textil pleus-fürdőlepedő: hmmmm mesélj, mert lövésem sincs, hogy az mi lehet :wink:

Mist: remélem, hogy már teljesen meggyógyulsz, az a kis pihi meg rádfért :lol:

Gjéti: nyugi, nálunk sincs még névfronton komoly előrelépés, néha úgy megemlítjük egymásnak, hogy lassan jó lenne nevet adni a törpusznak, de aztán mindig elakadunk.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Sziasztok lányok!

Kangu gratulálok, szuper, hogy megvan az eredményed és a legszuperebb, hogy jóóó! Bár ezen nem csodálkozom, biztos voltam benne, hogy semmi gond nem lesz.

Én még várok türelmesen, még kb 2 hét mire megkapom postán. De nem izgulok már, ha baj lett volna, akkor már értesítettek volna telefonom, a dokim is ezt mondta.

Gjéti, Dominik Damír nekem is kicsit sok..... A Domikink önmagában viszont nagyon szép.

Verus, tök jól bevásároltál, édesek a cuccok.
Képzeljétek, én eddig még megálltam, hogy semmit se vegyek.
Száva régi kis cuccait már kezdtem előpakolászni, kiválogatom belőle az uniszex dolgokat, ami jó lesz a kistökire is. (bocsi magamban csak így hívom :lol:
Vannak kétesélyes rucik, segítetek majd eldönteni, hogy rá lehet-e adni fiúra vagy inkább lányosak? Lefotózom majd őket...
Egyébként megint jól kipetyeregetm magam mikor a kezembe vettem ezeket az apró kis rucikat, annyira kis édik, van amit úgy imádtam a Szávána látni. Olyan nagylány már, annyira elröpült ez a 7 és fél év.

Elif, én is nagyon várom már, hogy megmutasd az alkotásod!
Én is úgy szertnék kötni, de esély sincs rá, hogy legyen időm.
Örülnék, ha megírnád hol van az a Burda bolt, mert én meg szívesen vennék pár szabásmintát Szávának való ruhákból. Annyira hiány van a 128-as méretű cuccokból, gondoltam varrok neki pár klassz nadrágot.

Képzeljétek ma bementem az Aldiba, és volt bent egy fiatal pár, egy 2-3 hónapos kisbabával. Meg is néztem őket, hogy milyen aranyosak.
Pakoltam befelé a kocsiba, és hallom, hogy valaki nagyon csúnyán káromkodik... hátranéztem és az apuka volt a kisbabával... Neki beszélt így, hogy a k... életbe nem igaz, hogy egy percig nem tudsz nyugton maradni... és nagyon csúnyán megrángatta azt a pici babát, és rá is csapott kétszer a fenekére.
Csak álltam döbbenten, és azon gondolkodtam, hogy mit tehetnék.. Jött ki az anyuka is, addigra már puszilgatta és ringatta a pasi a babát. Annyira megdöbbentem, legszívesebben odamentem volan az anyukához, hogy tudja-e mit csinál a férje a babával, amikor ő nem látja. De nem mertem.... Nem akartam balhét, féltem a pasitól az az igazság.
Hazafelé egész úton potyogtak a könnyeim, hogy képes valaki egy ilyne pici ártatlan babát így rángatni, megütni.. és szegény csaj, vajon van róla fogalma, hogy mekkora egy állattal él együtt???? :( :cry:

Bocsánat, ha elrontottam a ti kedveteket is ezzel....

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Kangu, a cukorral kapcsolatban akartam még írni, hogy én is hasonló cipőben jártam, mint te.
Szávával megállapították, hogy cukros vagyok, diétáznom kellett végig, meg mérnem magamnak. Szerencsére nem volt gond, 3400-al született, én is csak 8 kg-ot híztam, és 12 ment le szülés után 2 héttel.
De már én is elővettem a kis méricskélős készletemet, hogy mire eljutok a terhelésre kicsit képben legyek, és oda tudjak figyelni.
Már előre írtózom attól a löttytől amit meg kell inni. :?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok Kismamik!

Julcsi: Nem, nem tenyésztünk, még... Csak elég sokat járunk kiállításra velük... legalább is eddig sokat jártunk. gondolom jövőre már másképp lesz azért... :wink: :lol:
Egyébként én szeretnék tenyésztéssel is foglalkozni, de majd csak később. Most a babaprojekt a legfontosabb, különösen, hogy legalább 3-at tervezünk :D 8) .

Stelly: ha már úgyis megvan az utódod, akkor lassan el is jöhetsz... :lol: . Csak semmi megerőltetés!!!

Panda: A Hanna nagyon szép név! Szerintem nagyon jó választás!

Kangu: gratula az eredményhez! Most már tényleg megnyugodhatsz!!!

Annabella: neked is gartula az uh-hoz!

Verus: nagyon szépséges dolgokat vettél!!! Imádni valóak, de tényleg!

Andus: biztosan Nektek is minden rendben lesz az eredménnyel!!! Nagyon szomorú volt olvasni, amit a baba apjáról írtál... Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak... És tényleg kíváncsi lennék, hogy a gyerek anyja vajon tudja-e... Bár gondolom, hogy ha sejtené csak nem hagyná, hogy így viselkedjen a gyerekkel... Milyen lelkületű az ilyen ember, aki képes bántani egy csecsemőt??? :evil: :shock:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Kangu: Gratulálok a jó eredményekhez!

Julcsi: Irígykedem a jóga miatt! Már én is nagyon régóta szerettem volna menni, csak nem tudtam, hogy itt milyen lehetőségek vannak. Tegnap indult egy az itteni kórházban, de sajnos a nátha miatt egyelőre szobafogságra vagyok ítélve. Remélem hamarosan majd én is eljtuok, már nagyon hiányzik egy kis mozgás.

Egyébként komolyan elgondolkoztam én is, hogy már milyen nagy a baba és nem lesz-e óriásbébim. A 18 hetes ultrahangon még kisebb volt, most meg már egy héttel előrébb van a méretei alapján. Jól beindult az utóbbi egy hónapban. Ugyanakkor a pocakom nem túl nagy, de emiatt most nem izgulok, mert a baba teljesen jól fejlődik. Én még mindig szedem a vitaminokat és itt azt mondták, hogy a szoptatás végéig kellene szednem, de azért azt nem szeretném, hogy óriásbaba legyen.

Kérdés:A melletek hogy van? Mert nekem még mindig sajnos nagyon érzékenyek. Mind a kettő, de az egyik jobban, mint a másik. A baj az, hogy bármennyire is próbálok vigyázni, éjszaka mindig elfekszem és reggelre eléggé fáj. Az orvos szerint nincs semmi baja, ez a terhesség miatt van és azt javasolta, hogy próbáljak meg gyógyszertárban valamilyen krémet venni rá. Tegnap találtunk is egy homeopátiásat, amivel bekentem este is, meg reggel is, de egyelőre nem érzek változást.... Nem tudtok valamit ajánlani? Ez azt jelenti, hogy a szoptatás is nagyon fájdalmas lesz az elején?

Panna
pandusika

Sziasztok!

Gerendai Zsuzsi: Nagyon aranyos ovisaid vannak! :lol:
Múltkor én is bementem anyukámhoz az oviba, és hihetetlen hogy milyen szeretettel tudnak körülvenni, ezek a kis lurkók, pedig engem nem is nagyon ismernek! Csak anyukám elmesélte nekik, hogy egy kisbaba van a pocimban! :lol:

Julcsi, Zsufi: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a jógán! :)

Andabella: Nem tudsz képet hozni a babóról? :)

Mist: Örülök, hogy már jobban vagy! :lol:

Elif: Én is kimostam a Kengurus rucikat, nálam is ugyanaz az eredmény mint nálad!

Ikverus: Nagyon szép holmikat vettél! :lol:

Andus: Hú, Andus, ez az apukás sztori felkavart nagyon! :cry:
Szegény kisbaba! :cry:
Remélem az anyuka minél hamarabb rájön, hogy milyen is baba apukája, és gyorsan tesz ellene valamit!

Panna: A méretei alapján nekem is egy héttel idősebb a kisfiam! :lol: De a hasam nekem se túl nagy! Megkérdeztem anyukámat neki mekkora hasa volt velem, és azt mondta, hogy a 9. hónap végére se volt neki óriás hasa! Én 2800g-mal születtem!
Én a vitamint már csak 2 naponta szedem!
A melleimmel szintén szenvedek én is, nekem a kezdetek óta rettenetesen fájnak, érzékenyek! Javasolni sajnos nem tudok rá semmit! :roll:
zsu83

Sziasztok! pelenkázós lapot meg se mutattam:
Kép

a fürdőlepedő olyan, mint a textil pelus, csak nagyobb méret, és kicsit erősebb, vastagabb az anyag....a mai napig azt használják a gyerekeim ha strandolni megyünk, meg itthoni pancsi után is. Nagyon szeressük...jó nagy.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

de amilyen jól bevásásroztam tegnap, olyan jól össze is veszekedtünk apával....olyan önfejű majom néha....na mindegy. remélem mire hazaér kiszellőzik a dili a fejéből :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?