Sziasztok!
Nagyon örülnék, ha Pagikáék a 3 baba mellett döntenének!
Szurkolunk, hogy mind erős és egészséges baba legyen, és persze az anyuci is bírja.
A szomszéd faluban volt egy 3-as szülés kb 3 éve (asszem már ovisok), és ott az önkormányzat napi 4 órában házigondozót biztosított. Ha nem is nagy segítség, de azért biztos sokat könnyített a családon. Érdemes esetleg ilyeneket is tudni, főleg ha nincs rokon, aki tud és ráér napközben segíteni.
A fejfájás engem is gyakran kínoz, próbálom megúszni gyógyszer nélkül. Általában a tarkómra tett melegvizes borogatás javít valamit.
Az orrom detto: reggeli kifújáskor rózsaszín csíkok a takiban.
Kicsit meg is vagyok fázva, már második napja vacakol a torkom, folyik az orrom, tüsszögök. Csak a fülem ne kezdjen fájni!
A másik legpocsékabb a fogfájás.
Gyerekek! Engem ma a férjem vitt dolgozni, pedig itt akkor még viszonylag jó utak voltak. De mire Sárvárra értünk, már az ő kocsija is csúszkált, ami jóval stabilabb és nehezebb, mint az én kis Swiftem. A kaputól az irodáig alig bírtam bemenni.
Szia Bertina: üdv a klubban. Kicsit irigyellek, hogy már nem dolgozol. Lehet, a melegfront teszi: 2-3 napja nagyon betege vagyok a melónak. De sajna ezt választottam. Próbálom húzni, amíg lehet.
Hozzám holnap jön a védőnő. Az
első családlátogatásra.

Hányszor akar idejönni??
Jövő héten pedig AFP nekem is. Én úgy tudom, hogy nem kell éhgyomorral menni.
További jó korizást mindenkinek! Igyekezzetek nem elesni

[/b]