A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lányok ha nem nagy kérés beírná nekem valaki a Femibion összetételét!
Néztem a neten de nem találtam!
Összehasonlítanám az elevittel!
20140328174041

anyagirl:
lement multkor a lázad könnyen?Jobban vagy már?
krissy3

http://www.merck.hu/uj/content/chc/femibion.html. Itt próbáld meg.

Nekem egyébként is székrekedésem van,és az elevittől még jobban volt. Nekem most így jó. Nekem is van egy csomó az elevitből.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ez a szegény elevit...valahol (kinél fent, kinél lent) mindenkinél megakad. :lol: :lol:

Kép
bertina

Kép

gabi1

Kép

gabi1

Sziasztok! :)

Most csak átsuhanó félben vagyok.
Annyit szeretnék csak írni az Elevit "védelemben", hogy a székrekedésért könnyen lehet, hogy a vas a felelős. Bár, nyilván egyéni hajlam kérdése is.

krissy3!
Próbáld meg ketté vágni vagy feloldani és úgy bevenni. :wink:

Kép
Kép
200907?

200907?
Ugy szoktam hogy ketté vágom,de akkor meg,meg megkarcolta a torkom,ugyhogy le is kell kerekiteni :lol: :lol:
krissy3

[quote="200907?"]t írta:200907?imcike81!
Kösz az infókat! Van valami gond valamelyikükkel vagy a dokik ennyire rájuk ijesztettek? :?: :( Kecskeméten vannak még vagy már Pesten? Remélem, hogy jó döntést hoznak - akármi legyen is az...

Mind a 3 kisbaba jól van, és egészségesek.A korukhoz megfelelő méretekkel rendelkeznek.Szerintem az a barom doki ijesztette meg őket, azért döntöttek így.Még a kecskeméti kórházban van, reméli,h.ma azért hazamehet kicsit, mert holnap mennek föl Pestre.Én nagyon remélem,h.az ottani doki megnyugtatja őket és meggondolják magukat.Csak a kecskeméti kórházba volt nemrég egy eset,h.vállalta a 3-as ikreket az anyuka és mind 3 baba meghalt...most ezt ültették Ági fejébe, szóval nem könnyű.
Majd holnap még írok.Sziasztok.

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

200907 én eddig nem szedtem vasat az elevit mellé. Mert nem kellett. Múlthéten írta a doki a vasat, és egyszerre kezdtem el a femibionnal, még is így tudok két naponta menni, az elevittől meg 4-5 naponta.

De nekem így volt a többi terhességnél is, sőt ott amikor a vasat elkezdtem akkor egyhéten egyszer voltam wc-n.
Ezért is hagytam abba akkor az elevitet. én inkább azt hagytam el mint a vasat csökkenteni mert a vas sokkal fontosabb.

Kép

gabi1

Mindannyian mások vagyunk.Kinek a pap, kinek a papné,vagy valami ilyesmi. :lol:
krissy3

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lehet az ónos eső viselt meg ma annyira...de egész nap folyamatosan bírnék enni.
:roll:
Firga ügyben én is csatlakozom boo-hoz, fura rózsaszínes. :lol: :lol:
A fogorvosos tortúrát én is végigjártam...begyulladt az ínyem mindenhol a számban. Azt mondta a doki, hogy nincs lyukas fogam, nyilván a terhességtől. Hmm...Van ilyen???

Kép
bertina

Sziasztok csajok!

Hogy mennyit irtatok ma...!
Mindenkinek gratula aki dokinal volt.
Bertina udv koztunk!
Kitartast a meg dolgozoknak,igazan nem lehet konnyu.Mondjuk en meg megveszem idonkent a fene sok idomtol,de azert nem szivesen meloznek az biztos!
Hogy milyen franya ido van otthon :shock: !Itt kemeny-20 fok van,de sok hoval.Mondjuk le is van fagyva minden,meg a so is megfagyott mindenhol :shock: :shock: :shock: !
Ma bekeredzkedtem az orvosomhoz a vernyomim miatt(132/85)hogy ugyan nezzen mar ram vegre...Megmerte a vernyomasom2x(130/75)rapisiltem egy tesztcsikra,azt mondta semmi gond nincsen.
Az AFP vizsgalatom pedig januar 29.-en lesz.Rakerdeztem,lehet-e enni elotte,es lehet.Mondjuk meg szep is,mert nekem delutan 3-ra kell mennem.
En szedek vitamint,minden 2.napon,de eleg sokat beviszek a taplalkozasommal is...itt van minden..salata(tobbfele)mindenfele gyumolcs,magok.
Az orrverzest mar emlitettem,nekem is van reggelente,de vettunk hideg parasitot a haloba,azota jobb a helyzet!
Anyagirl:Nemreg erkeztem kanadaba,ezert nehezen igazodok el...nem egy kisvaros :) Ismerek egy jo boltot,de messze van,en nem talalok oda egyedul,a parom meg sokat dolgozik.Egyebkent nincsen semmi bajom,eltekintve az ekcematol,es hogy gorcsol a hasam a tejtol :wink: Csak simaban szeretem az egeszseges es reform kajakat.

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Ma beszélt a párom az "apucival".Győzött az anyai meg az apai ösztön. :lol: Hála az Istennek!Megtartják a 3- dik babát is. Adjon az Isten nekik erőt és egészséget!!!!!!! 8) Nagyon boldog vagyok.Remélem problémamentes terhessége lesz.
Holnap még jövök.

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike!
Nagyon jo hir!!!Koszonjuk!Orulok azert nagyon,nehez lehetett es nehez is lesz,de akkor is!Bizunk benne hogy rendben lesznek!

Kép
Kép
ancsurti

Most csak egy gyors örülés erejéig fel, pagikáék miatt. :D De azért még csak óvatosan teszem. Majd ha hazajöttek Pestről, rendben van minden és 1026%, hogy megtartják mindegyik babát, majd akkor fogok teljes erőbedobással örülni. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Nagyon örülnék, ha Pagikáék a 3 baba mellett döntenének!
Szurkolunk, hogy mind erős és egészséges baba legyen, és persze az anyuci is bírja.
A szomszéd faluban volt egy 3-as szülés kb 3 éve (asszem már ovisok), és ott az önkormányzat napi 4 órában házigondozót biztosított. Ha nem is nagy segítség, de azért biztos sokat könnyített a családon. Érdemes esetleg ilyeneket is tudni, főleg ha nincs rokon, aki tud és ráér napközben segíteni.

A fejfájás engem is gyakran kínoz, próbálom megúszni gyógyszer nélkül. Általában a tarkómra tett melegvizes borogatás javít valamit.
Az orrom detto: reggeli kifújáskor rózsaszín csíkok a takiban.
Kicsit meg is vagyok fázva, már második napja vacakol a torkom, folyik az orrom, tüsszögök. Csak a fülem ne kezdjen fájni!
A másik legpocsékabb a fogfájás.
Gyerekek! Engem ma a férjem vitt dolgozni, pedig itt akkor még viszonylag jó utak voltak. De mire Sárvárra értünk, már az ő kocsija is csúszkált, ami jóval stabilabb és nehezebb, mint az én kis Swiftem. A kaputól az irodáig alig bírtam bemenni.
Szia Bertina: üdv a klubban. Kicsit irigyellek, hogy már nem dolgozol. Lehet, a melegfront teszi: 2-3 napja nagyon betege vagyok a melónak. De sajna ezt választottam. Próbálom húzni, amíg lehet.
Hozzám holnap jön a védőnő. Az első családlátogatásra.
:!: Hányszor akar idejönni??
Jövő héten pedig AFP nekem is. Én úgy tudom, hogy nem kell éhgyomorral menni.
További jó korizást mindenkinek! Igyekezzetek nem elesni

Kép[/b]
hendegabi

Timcike!

:D De jó!!! Nehéz hét van mögöttük! :? Csak most már próbáljon örülni meg pozitívan gondolkodni!

Ancsurti!

Okés a vérnyomid, nekem is kb. ennyit mért legutoljára a védőnő és mondta, hogy határeset. Ma megmértem itthon és még lejjebb ment, úgyhogy hajrá nekünk, hogy tartsuk ezt a magasságot! :wink:
Akkor neked a tej egyáltalán nem ajánlott! nekem attól jött ki az ekcémám, mert nyakaltam befelé a tejet. :lol: Mióta csökkentettem az adagot, csak a lábamon van a harisnya miatt, mert mopst muszáj ilyen hidegben azt is felvenni a nadrág alá, nekem meg nem bírja sokáig a bőröm. :evil: Neked hol jön ki? Mit kensz rá? Én csak sima testápolót, ha van kedvem kenegetni... :oops:

Jót nevettem rajtatok!! :lol: Bertina! Ez az elevit, kinek lent kinek fent okoz gondot, bagggyon jó volt!! :lol: De Krissy! Ez a gyógyszerlekerekítés sem semmi. :lol: Elképzeltem, ahogy reszelővel kerekítgeted! :lol:

Boo!

Hát igen, igen!! Aki el van kényelmesedve, kérem szépen!! :lol: :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok Kismamik!

Ha megengeditek, csatlakozom Hozzátok :)
Magamról annyit, hogy a saját számításom szerint ma vagyok 14 hetes és 2 napos :D
S tisztelettel jelentem, hogy elolvastam mind a 64 ( :!: ) oldalt.
Igaz, nem egy lendülettel, de volt, hogy már a sima falon is krikszkrakszokat láttam... bírtok írni, de ez a jó :D
Ismeretlenül is gratulálok pagikának a 3 babához, olvasás közben nagyon szorítottam, hogy így döntsenek.
Én is Elevitet szedek, s mikor még tervben volt a baba, el kezdtem szedni, de úgy lelassult az anyagcserém tőle, hogy két hét után abba is hagytam. Sőt kellett szednem Oxytarmot is, hogy rendbejöjjek... Bevallom, hogy most a 12. hét óta kétnaponta szedem az Elevitet, újra el kellett kezdenem az Oxytarmot is, mert egyszerűen nem jött belőlem semmi, csak a hasam görcsölt, de az nagyon... Utánanéztem, s az Oxyban természetes anyagok vannak /főleg magnézium- származékok/, s nem árt a babának :D
Aki még küzd a székrekedéssel, érdemes kipróbálni, hátha segít. Nem hashajtó, hanem a beleket tisztítja.
Ezen kívül még gyakran iszom zöld teát is, mert arról is az a hír járja, hogy használ :)
Bocs, ha elsőre hosszú lettem volna.... :roll:
agi125r

Sziasztok

Pagika hát ennek a hírnek igazán örülök, szerintem jól döntöttetek. És kívánom hogy az egész terhességed probléma mentes legyen. És kitudd hordani a babákat a végéig.

Kép

gabi1

tabati:hát tényleg vicces, :lol: de elmondom neked hogy késsel faragom kerekre,azért nem mindegy ám. :lol: :roll: :oops:

boo:vicces csaj vagy te is nagyon. :lol: :lol:

Ugy vélem tul vagyunk a rosszulléteken. :P
krissy3

Holnap reggel majd nem vigyorgok én se ennyire,amikor veszik a vért tölem. :evil:
krissy3

Krissy!

Üdv a rosszuléteken már túllévők táborában! :D

Ági!

Téged is üdvözöllek körünkben! :D És gratulálok a türelmedhez, én nem bírtam volna ennyit visszaolvasni, néha még 2 oldal is nehezen megy. :oops: :lol:

Kép
Kép
tabati

Lányok!

Én most így lefekvés előtt azon filózom, hogy holnap elmegyek afpre, mert párom kivételesen nagyon korán kel, és én mindig vele kelek, így nem kéne pénteken is megint korán kelnem. No de hallgatom a híreket, hogy holnap sokkal gázabbak lesznek az utak... :roll: (viszont lehet, hogy ezért kevesebben lesznek a vérvételen) Pénteken mindenképp mennem kéne, és lehet, hogy még akkor is csúszni fog nagyon, akkor meg mindegy...Na már megint döntésképtelen vagyok... Ez az időjárás jól keresztbetett nekem, mert pénteken még vásárolni is akartam nadrágot ilyesmit. Muszáj, mert jövőhéten mit veszek fel? Még fürcsi közben gondolkodom, mi legyen...Apósom szerint holnap nemhogy vérvételre, de még dolgozni sem kéne mennem. :roll:

Kép
Kép
tabati

Megint csak átrobogóban. :roll:

krissy3!
Nincs mozsaratok vagy olyan patikusi "méregkeverő tálkátok"? Tudod, amiben a különböző porokat törik, krémeket keverik. Nekünk van és néha szoktam használni - fűszerezéshez. :roll: Azzal könnyebb lenne, mint minden alkalmommal szobrászkodni... :wink:

Kép
Kép
200907?

200907?:
nincsen olyanom,tudom mire gondolsz,de jo ez igy nekem,már megszoktam,azért köszi a tippet. :)
krissy3

Miért a körömreszelő nem volt jó ötlet? :lol: Esetleg dörzspapír... :lol:

Kép
Kép
tabati

tabati:
körömreszelöm sincsen itthon,még ilyen pechh-et,de azért neked is köszi :lol:
krissy3

Üdv Ági!
És máris nem én vagyok a legújabb csevegős kismami.
A tegnapi Algopiryn dacára ma újra folytatódik a fejfájás. Lassan jubilál...1 hetes. Ma megyek a védőnőhöz, hátha tud vmi okosat mondani. :roll:

Hogy kell azt megcsinálni, hogy a vonalzómat ne kelljen minden egyes bejegyzéskor bemásolni?? Tud vki segíteni?
bertina

Sziasztok Kismamik :lol:

Üdv Ági köztünk.

Nagyon jókat derültem itt reggel a munkahelyemen a hozzászólásokon :lol: :lol: :lol: :lol:

Bertina!

A profilodnál az aláírás keretbe kell bemásolni a linket és lent "leküld"-re kattintva ott fog maradni. (remélem érthető voltam)

Kép
Kép
minimano74

A profilod fent van a segédletekbe. És így néz ki amit be kell másolni: [url=http://www.nagyonbaba........

Kép
Kép
minimano74

Pagika!

Nagyon örülök, hogy mind a három bébit megtartjátok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

sziasztok!
Most csak nagyon gyorsan! Mivel mindjárt indulunk Pestre.
Köszönöm Timcike, hogy továbbítottad az infokat rólunk! :D
Megpróbálunk mindenféle okos orvossal beszéllni, akik tudnának minket bíztatni, mert itt Kméten ez nem nagyon megy az orvosoknak. És a legjobb, legbiztonságosabb helyet keressük már a terhességhez is. És persze orvost. REmélem, megtaláljuk. Most tényleg cak ennyi,mert rohanok! És köszönöm mindenkinek a bíztatást, remélem, ma jó híreket kapunk végre!

Kép
pagika

Boo és többiek! Én se szeretnék már dolgozni, olyan jó lenne otthon maradni már :evil: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pagika!
Megy a drukk nektek, vigyázatok az úton. Hová mentek Pesten?

Kép
Kép
minimano74

És képzeld a Sote I.-en Dr. Csaba Ákos-nak (állítólag nagyon jó doki) is hármas ikrei vannak :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Szép jó reggelt kismamik!
én is jókat derültem rajtatok már így kora reggel.
Pagikáéknak sok szerencsét kívánok mára és remélem megtaláljátok a
tökéletes orvost.

Üdv köztünk Ági!kicsit mesélj magadról...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok.
Most olvastam az egyik ujságban,hogy a Sarka Katának vesekövei vannak,valaki irta itt,hohy a sok kálcium azt okozhat.Én most akarom elkezdeni pont,mert letört az egyik fogambol egy darab ma reggel ahogy ettem :? :evil: Hát igy nem tom mit tegyek.Fogorvos mindenképpen,pedig rettegek töle.
krissy3

Pagika,

A legjobb döntés! Fiatal vagy és erős! A legjobb idő! ne félj minden rendben lesz, sikerülni fog!

Mindig csak pozitívan!!

Nagyon örülök! :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Minimanó!
Köszi a tippet....mondjuk logikus lett volna.... :oops: :roll:
Lehet a gyerek elszívja az agyvelőmet is??? :D Szegény!:)

bertina

Bertina!
Nincs mit :D :D :D :D :D

Kép
Kép
minimano74

Krissy!

Én mondtam ezt a kálciumos dolgot, mert engem a fogdoki ijesztgetett ezzel. De azóta már írták a többiek, hogy van egy csomó természetes szer is a kálcium pótlására, szerintem olvass vissza, vagy hátha megosztják velünk mégegyszer. :wink:

Pagika!

Drukkolunk!! :D :wink:

Kép
Kép
tabati

Hát, de jót mosolyogtam rajtatok. Ez a körömreszelős- lekerekítős dolog nem jutott volna eszembe.
Pedig a Gravida is elég nagy. Néha 2 bögre tea kell, hogy lecsússzon. Főleg most, hogy kicsit náthásodom, fáj a torkom

Bertina! Javaslom, próbáld ki a meleg borogatást a tarkódra. Nekem szokott segíteni valamennyit a fejfájás ellen. Meg a DM-ben szoktam venni illóolajat, ami a bőrre is kenhető, abból a levendulás segít valamennyit. Na, azért nem olyan, mint egy algopyrin.
Állítólag a szegfűszeges is jó, de én azt annyira nem csípem.

Ági! Üdv. Örülök, hogy egyre többen vagyunk.

Pagika! Nagyon szurkolunk, remélem találsz egy frankó dokit.

Minimano: mit dolgozol? meddig akarod csinálni?
Én logisztikán vagyok, és legalább március végéig ki szeretnék tartani. Utána már félek, hogy nem lesz elég hosszú a kezem, hogy autót vezessek! :lol:
Még nem jött a védőnő.
pedig már körbenyaltam a lakást.
1/2 10-re hulla fáradt voltam.
Még főznöm is kéne...
Kép
hendegabi

Hendegagi! Köszi...ki fogom próbálni. Mindent megragadok most.
Ó...a védőnő már azon a héten volt nálam, amikor először bejelentkeztem hozzájuk. Még meg sem melegedett nálam a kiskönyvem.:))

bertina

Bertina!

Én a múltkor egy sálat kötöttem jó erősen a fejemre, hogy "tartsa", az jólesett, de bekentem még vietnámi balzsammal, az meg jól hűsítette. Na, arra el tudtam aludni és reggelre már el is múlt. (mondjuk nekem ez csak egy napig tartott, nem vagyok nagy fejfájós szerencsére)

Kép
Kép
tabati

Hendegabi!

Hát én egy szabadalmi és jogi irodába dolgozom, minden félét: leveleket csomagolok, feladom, számlákat ellenőrzők, igazolok.... Én úgy gondoltam, hogy jó lenne májusig dolgozni, de csakis a pénz miatt, de lehet hogy előbb otthon maradok, mondjuk ez a dokimtól függ hogy ki akar-e irni :shock: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Hát nálam érdekes az én védőnöm nem akar jönni (szerencsére :wink: ) csak nekem kell menni havonta :wink: Igy látszik mindenhol más a szokás :wink:

Kép
Kép
minimano74

Én különben az asztalhoz már alig férek oda, mi lesz később :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok

Tegnap én is bevettem egy fél algopyrint mert nem akart múlni a fejfájás. Ma már semmi bajom.

Tabati voltál végül vérvételen? Szerintem ma nem volt annyira gáz az út,jobban lehetett közlekedni.
Mi nem rég értünk haza, párommal voltunk kivizsgálásokon. héten itthon volt betegszabin, mert baromira köhög, mire kiderült hogy a magas vérnyomásra szedett gyógyszer okoz neki köhögéses rohamokat. Így felhívtam az én régi munkahelyemen lévő kardiológus dokit akivel dolgoztam és ma reggelre adott is időpontot, rögtön csinált neki szívuh-ot, ekg-t, meg vért is vett, és majd 1 hét múlva tesznek neki fel 24 órás vérnyomás mérőt, addig szedni kell az új gyógyszert. Aztán még a házidokihoz kellett menni meg szemészetre. Jó kis körutunk volt ma.

Pagika örülök hogy minden ok, ha majd lesz egy kis időd akkor itt a babaneten nézz be a Chetre, oda külön kell regisztrálni. Ott van egy ibolya nevű anyuka akinek hármas ikrei vannak. Esetleg tudsz kérdezni tőle dolgokat amikre kíváncsi vagy.

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?